Solgt: 18 000 000 kr

Lysaker Brygge 15

16 950 000 kr
136 m²
3 soverom
Velkommen til Lysaker Brygge 15 - En rålekker 4-roms hjørneleilighet med en av områdets beste beliggenheter
Mats Lund
Presenteres av
Mats Lund
LYSAKER BRYGGE
Rålekker 4-roms hjørneleilighet med en av Lysaker Brygge's beste beliggenheter. *Garasje *Solrikt *Nydelig utsikt *Peis
 • Prisantydning
  16 950 000 kr
 • Omkostninger
  426 342 kr
 • Totalpris
  18 426 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2004
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  136 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  7 402 kr
 • Energimerke
  Grønn E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Unik leilighet med en av bryggens aller beste beliggenheter. Leiligheten ligger fantastisk flott ytterst på bryggen, i 3.etg på hjørnet. Dette gir også spesielt gode solforhold.
Med heisadkomst ned til garasjen er man godt dekket for et aktivt og funksjonelt liv.
I denne leiligheten sitter du i sofaen, og det du ser ut av vinduet er båttrafikken. Den gir en følelse av å bo oppå vannet.
Rett utenfor leiligheten er det en flott badeplass med badestige. Det er også 200 meter langs vannet til en molo foran båthavnen med fine solplasser og bademuligheter. På bryggen finner man et flott utvalg av meget gode restauranter og serveringssteder. Her kan deilige dager nytes både sommer og vinter.
Leiligheten byr på store, lyse åpne rom. Flott og romslig stue, 2 bad, romslig hall og kjøkken

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lysaker Brygge 15, 1366 LYSAKER
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 41, bruksnummer 12, seksjonsnummer 14, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 149 kvm
Totalt bruksareal: 136 kvm
Totalt primærrom: 136 kvm
Bruksareal:
Leilighet 136 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 136 kvm: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/wc, bad/vaskerom, 2 soverom, soverom/omkledningsrom/kontor
+ Overbygget terrasse på ca. 19 kvm med skipsgulv i edeltre.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i tilknytning til garasjeplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.03.2021 utført av Alexander Hotvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Bygning generelt
- Takstmannen er ikke kjent med hvordan bygget er fundamentert
- Grunnmur i betong,
- Yttervegger i bærende betong/stålkonstruksjon, fasader med hovedsakelig teglforblending,
- Betong/betongelementer som etasjeskillere,
- Pulttak i trekonstruksjon, antatt tekket med stålplater.
- Garasjeanlegg i kjeller
- Heis i gården.
- Gården/sameiet er tilknyttet fjernvarme.
Vinduer:
Vinduer med isolerglass.
Ytterdører:
- B-30 inngangsdør, malt.
- Heve-skyvedør med isolerglass.
Innvendige dører:
Hvite glatte laminat dørblader. Dør med glassfelt mellom entre og stue.
Terrasse:
Terrasse med skipsgulv i edeltre. Rekkverk med malt stål og glass. Høyde på rekkverk fra 90-92 cm.
Piper og ildsteder:
Innsatspeis i stue (Vision Line) med glassdører og "engelsk" omramming - marmor mot gulv. Elementpipe (eget pipeløp) med feieluke i leilighet.
VVS:
- Røranlegg fra byggeåret. Rørskap/koblingsskap for røranlegget i entre med drenering til badegulvet. Rørskap for varme i i entré med drenering til badegulvet.
- Sentralfyranlegg med radiatorer. Vannbåren gulvvarme i badene. Varmestyring for badene reguleres fra rørskapet i entré.
- Avtrekk fra kjøkken og badene. Dels spalteventiler i vinduer.
Elektriske anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer. Hovedsikring på 2 x 63 amp. Måler i fellesareal.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
- Ingen TG3
Sammendrag av selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?: Sameiet organiserte spyling av rør i 2020. Arbeid utført av NRC Gravco AS.
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe?: Mener det ble installert en vifte på taket for å bedre avsug.
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?: Noen få maur langs kjøkkenbenk i 2019.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: I 2015 / 2016 var det en større setningsskade i garasjen. Den er utbedret av Rambøll og NCC.
Øvrig informasjon fra selger:
- Utvendig persienne funger ikke. Antar at motor må skiftes ut hvis den ønsker beholdt.
- Oppvaskmaskin må skiftes ut.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Rålekker 4-roms hjørneleilighet i 3. etasje med en av Lysaker Brygge's beste beliggenhet ytterst på bryggen. Leiligheten oppleves meget lys og luftig hvor det er enkelt å trives. Her kan du lene deg tilbake i sofaen og nyte den fantastiske utsikten hvor det du ser ut av vinduet er båttrafikken, som gir en unik følelse av å bo oppå vannet. I leiligheten kan du leve det behagelige liv hvor du enkelt tar heisen rett ned i garasjen, eller ta deg et forfriskende morgenbad fra badestranden kun et par hunder meter unna. Leiligheten har en flott, åpen planløsning med mye naturlig lys og består av entré/gang, stue med åpent kjøkken, 2 baderom, 2 soverom og et kontor/omkledningsrom/soverom/barnerom. Fra stuen har du utgang til en idyllisk overbygget terrasse på ca. 19 kvm med gode solforhold. Terrassen er for øvrig utstyrt med elegant skipsgulv i edeltre.
Kjøkken:
Hyggelig åpent kjøkken med hvite glatte fronter på over- og underskap og heltre benkeplate med nedfelt kum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap og fryseskap.
Baderom 1:
Pent baderom med flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger og malte plater med downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i innredning og innmurt badekar.
Baderom 2:
Pent baderom med flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger og malte plater med downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant, dusjnisje med glassvegg og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Innvendige overflater:
Gulv:
Parkett. Fliser på badene
Vegger:
Malte plater/flater. Fliser på badene.
Himling:
Nedforede malte plater med downlights i badene, for øvrig sparklet og malt betong.
Utstyr:
- Downlights i badene.
- Dørtelefon
- Garderobeskap
- Skyvedørsgarderobe

Oppvarming

- Sentralfyranlegg med radiatorer.
- Vannbåren gulvvarme i badene.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.03.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 15 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledninger, adkomstrett, parkering/boder/fellesarealer, gjesteparkering, midlertidig godkjente nedgravde petroleumstanker, utbyggingsavtale for Lysaker Brygge, reguleringsplan, tilleggsdel og bebyggelse.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Følgende løsøre/tilbehør medfølger boligen:
- Hvitevarer på kjøkken, samt vaskemaskin og tørketrommel.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Lysaker Brygge 15 har en idyllisk beliggenhet på Lysaker med fjorden som nærmeste nabo. Her bor du med badestrand ca. 150 m fra boligområdet hvor du enkelt kan nyte sommerdagene. Nærområdet kan også by på flotte turområder og Lysakerelva med fine turstier, samt fiskemuligheter. Selve bryggen kan i dag by på italiensk restaurant, kafé, trening, velværesenter, dagligvarebutikk, båt-fiske- og dykkerutstyrsforretning, kajakkbrygge, båttransport til Nesoddtangen m.m.
Lysaker Brygge har nærhet til både butikker, restauranter og kaféer. Skulle du trenge noe utover det, er det kort vei til CC-vest og Fornebu S. Kjøpesentrene består av en god miks av kjedebutikker, matbutikker, vinmonopol, kaféer og ellers det du måtte trenge i det daglige.
Kort vei fra Lysaker brygge ligger Fornebulandet med blant annet ny badestrand på Storøya, store grøntarealer som Nansenparken, nye idrettsanlegg, lekeplasser, svømmehall og fine natur- og kyststier.
I umiddelbar nærhet er Lysaker stasjon (et kollektivt knutepunkt) med et omfattende reisetilbud. Her er det et godt tilbud på buss, tog, flytog (35 min. til Gardemoen) og båt/ferge til Nesodden. Enkel adkomst fra E18 til Lysaker med skilting til Lysaker Brygge. Kjører du bil, tar det 10 min. fra Lysaker Brygge til Oslo sentrum. Buss 31 går via Oslo sentrum til Lysaker og Fornebu hele døgnet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Barnehagen Vier
- Lysaker Idrettsbarnehage
- Tøffe barnehage
Barneskole:
- Lysaker
Ungdomsskole:
- Hundsund
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 12 557,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidede fellesarealer med påkostede uteområder. Flotte inngangs- og trappearealer.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplaner:
- Eiendommen er regulert til "blokkbebyggelse" (11 168 kvm), "kai" (1 257 kvm) og "trafikkområde i sjø og vassdrag" (123 kvm) i henhold til reguleringsplan "Lysaker Brygge" med planID 2000022 med ikrafttredelse 26.09.2001.
- Eiendommen er regulert til "kjørevei" (1 kvm) i henhold til reguleringsplan "Lagerbukta/Svartebukta" med planID 1973130 med ikrafttredelse 12.04.1978.
- Eiendommen er regulert til "kjørevei" (8 kvm) i henhold til reguleringsplan "Strandveien 55" med planID 2000038 med ikrafttredelse 20.03.2002.
Kommuneplan:
I henhold til kommuneplanens arealdel 2017-2035, med planID 201601 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (11 178 kvm), "nåværende grønnstruktur (1 256 kvm) og "nåværende bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone" (123 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018
Kommuneplan under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2035-2040, med plannummer 201702 er igangssatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 7 402,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, TV/bredbånd, fjernvarme, drifts- og vedlikeholdskostnader m.m..
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Felleskostnader kr 5 028,-
- Fjernvarme kr 1 814,-
- Garasjeplass kr 140,-
- Kabel-tv kr 330,-
- Bredbånd kr 90,-
Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 927 724,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 939 806,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25 415,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 02.02.2021

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 17 426 342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Christen Smith

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lysaker Brygge Sameie 1, med sameiebrøk 135/21147.
Sameiet består av 208 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Utbedringer på porttelefoner.
- Reparasjon etter 2 påkjørsler garasjeport K1og K2.
- Kontinuerlig oppgradering av lysarmaturer i Parkeringshus til led.
- Utskifting av avtrekksvifte på tak
- Full maskinell vask av K1 og K2.
- Dekket på øvre kaipromenade utbedret.
- Full utskifting av sydvendt vegg i E-blokka.
- Skrapt og malt deler av D-blokka.
- Utbedring vindusomramming i A-, B- og C-blokkene.
- Etablert forprosjekt og forundersøkelse for utbedring av korrosjonsskader under brygga.
- Skiftet defekte nødlysarmaturer i oppganger og garasjer.
- Installert tilbakeslagsventiler på vanninntak (kommunalt pålegg).
- Oppgradert alarmsendere for alarmoverføring.
- Skiftet utvendige armaturer til «Minikube».
Planlagte påkostninger:
- Utskifting av kokosmatter i alle heiser.
- Fortsatt utskifting av defekte nødlysarmaturer.
- Felling av trær og opprydding av parkanlegget.
- Forprosjekt vedr. korrosjonsskader under brygga.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0016/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2116

Dato

Sist oppdatert: 22. mars 2021 kl. 12:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.