Solgt: 3 900 000 kr

Sverdrups gate 15A

3 800 000 kr
42 m²
1 soverom
Velkommen til sjarmerende Sverdrups gate 15A - Presentert av Krogsveen v/ Kenneth Graarud Olsen
Kenneth Graarud Olsen
Presenteres av
Kenneth Graarud Olsen
Grünerløkka
Klassisk 2-roms hjørneleilighet i 4.etg med nærhet til "alt" | Stukkatur/Rosett - Kjøkken 2021 - God takhøyde - Sentralt
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  42 182 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  3 950 808 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1900
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  42 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  3 079 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grünerløkka og Sverdrups gate 15A - En meget lys, sjarmerende og klassisk 2-roms hjørneleilighet med meget sentral beliggenhet og flotte klassiske detaljer som stukkatur og rosett. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning, samt meget god takhøyde og store vindusflater som bidrar til svært gode lysforhold. Meget hyggelig bomiljø og godt naboskap. Leilighetens beliggenhet er perfekt ettersom man har tilgang på "alt" Løkka har å by på, samtidig som beliggenheten er noe avsidesliggende og det er stille og rolig. Høydepunkter:
 • Flotte klassiske detaljer som stukkatur og rosett
 • Meget sentral og populær beliggenhet
 • Tilgang til "alt" rett utenfor døren
 • Kjøkkeninnredning fra 2021
 • Meget gode lysforhold
 • Lave omkostninger
 • To store boder
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sverdrups gate 15A, 0559 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 228, bruksnummer 442, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 8, Borettslaget Sverdrups gate , organisasjonsnummer 953525526

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 46 kvm
  Totalt bruksareal: 42 kvm
  Totalt primærrom: 42 kvm
  Primærrom, 4. etasje:
  Entré, bad, soverom, stue og kjøkken
  I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 4 kvm merket med nr. 10, samt en kjellerbod på ca. 10 kvm merket med nr. 12.
  Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i grunnmur, bærende konstruksjoner hovedsakelig av betong. Skillende dekker av trekonstruksjoner. Fasader utført i malt murpuss.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  TG2 (tilstandsgrad):
  - Badet
  - Kjøkkenets ventilasjon, vannrør, avløpsrør, vegg- og himlingsflater
  - Vegg-, gulv- og himlingsflater
  - Skjevhetsmåling
  - Varmtvannsbereder
  - Vinduer
  Øvrige kontrollpunkter er vurdert til TG1. For beskrivelser av tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten. Det er blant annet kommentert at innerdører bærer preg av alder.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Vi har gleden av å presentere denne lyse og romslige 2-roms leiligheten med sentral, men tilbaketrukket beliggenhet på Grünerløkka. Fra Sverdrups gate 15 er det gangavstand til hyggelige spisesteder og parker, gode servicetilbud og et bredt tilbud av offentlig kommunikasjon. Man har også gangavstand til sentrumskjernen.
  Leiligheten har en fin arealfordeling samt store vindusflater som bidrar til fine, naturlige lysforhold. I tillegg til de store vinduene har leiligheten klassiske detaljer som stukkatur, rosett, originalt tregulv og generøse himlingshøyder. Her har man en hyggelig stue med hjørnebeliggenhet, separat kjøkken med kjøkkeninnredning og hvitevarer fra 2021, vaskemaskin 2016, et lunt soverom med videre adkomst til et eldre baderom. Innbydende entré med plass til yttertøy.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Innbydende entré med panel- og teglsteinsvegg samt tregulv. Her er det naturligplass til klesavheng og skotøy under hattehylle i nisje. Himlingshøyde oppmålt til ca. 3,03 meter. Videre adkomst til kjøkken og stue.
  Stue:
  Lys og hyggelig stue med hjørnebeliggenhet i bygget. Her har man tre store vinduer som kombinert med en generøs himlingshøyde oppmålt til ca. 2,98 meter bidrar til en god og luftig atmosfære. Flott stukkatur og rosett. Plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord, tv-seksjon og et spisebord. Videre adkomst til soverommet.
  Kjøkken:
  Boligens kjøkken er separat, og har innredning fra 2021. Innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenplate mellom benkeskap og overskap. Medfølgende hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn med induksjonstopp og kjøleskap med fryserdel - alt fra 2021. I tillegg følger vaskemaskin fra 2016. Gulvflater belagt med heltre gulvbord samt vegger utført i panel og tegl. Himlingsflater i panel med en himlingshøyde oppmålt til ca. 2,98 meter.
  Soverom:
  Lunt soverom med veggflater i panel, tregulv og en himlingshøyde oppmålt til ca. 2,98 meter. Flott stukkatur og rosett. Videre adkomst til badet.
  Bad:
  Eldre baderom med gulvflater belagt med belegg og vegger utført i baderomsplater. Utskiftninger/utbedringer må påregnes. Himlingsflater utført i panel, himlingshøyde oppmålt til ca. 2,38 meter. Innredning bestående av vegghengt servant, gulvstående toalett og dusj på vegg med stang til forheng. Varmtvannsbereder fra 2002 på ca. 100 liter. Opplegg til vaskemaskin på kjøkkenet.
  Diverse:
  Hvitevarer medfølger. Garderobeskap på soverom samt i loftsboden medfølger. For øvrig følges standardlisten over normalt medfølgende løsøre og tilbehør: https://www.nef.no/losore-og-tilbehor/. Listen er også vedlagt i salgsoppgaven.

  Oppvarming

  Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ekspedisjonsdokument attestert 11.11.1899, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
  Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  953525526/8:
  10.05.2021 - Dokumentnr: 550347 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
  Org.nr: 950 007 613
  Elektronisk innsendt

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde. Området er preget av beplantning og miljøgater og er derfor stille og rolig med lite gjennomgangstrafikk.
  Flotte parkområder innenfor gangavstand. Leiligheten ligger flott til med kort avstand til både Sofienbergparken med store grøntarealer, ballplass og lekeplass, samt Botanisk Hage. I nærheten er også Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Grünerhagen.
  Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva som ligger i gangavstand fra boligen. Her kan du følge elva oppover til Maridalen og marka som byr på en mengde tur- og friluftslivmuligheter.
  For den treningsglade er det et Evo treningssentersom ligger ca. 5 min unna og SATS ca. 5 min unna ved Trondheimsveien.
  Går du et par kvartaler er du midt i hjertet av Grünerløkka med sitt yrende liv. Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Fru Hagen, Mucho Mas, Nighthawk Diner og ikke minst Villa Paradiso. Flere med flott uteservering om sommeren. Gangavstand til "Nye Tøyen Torg". Her finnes bl.a. "Postkontoret", en bydelskro med bar, pizza, scene, shuffleboard, dart og brettspill. Nord&Natt, en kaffe- og blingsebar med fantastisk kaffe fra eget brenneri, blingser og salater laget ferskt på lokale råvarer, og brød fra eget bakeri 7 dager i uken. På kvelden kliner de til med en av Oslos beste cocktailbarer.
  Kort vei til både Kunsthøgskolen i Oslo og Arkitekthøyskolen, og enkel adkomst til Nydalen med blant annet BI Handelshøyskole.
  Populære Vulkan med Mathallen og en rekke nyere spise- og utesteder finner du innenfor ca. 15 minutters gange.
  Bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Bredt tilbud av trikk og rutebuss. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen.
  Dette er en bolig for deg som liker å bo sentralt med nærhet til det meste, samtidig som du bor tilbaketrukket fra de mest travle gatene.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Eiendommen sogner til Lakkegata skole. Se vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 491 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte/steinlagte adkomstveier, sittegrupper, og diverse beplantning. Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Parkering

  Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
  Utdrag av saker iht. saksinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmeside:
  - Saksnummer 201902270: Sverdrups gate 17 A og B - Utvidelse av brannbalkonger. Tillatelse ble gitt 25.02.2019 og gjelder i 3 år.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Eiendommen er SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
  Kontakt megler for mer informasjon.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3 079,- pr. mnd. og inkluderer: .
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Tillegg bredbånd: kr 266,-
  Kabel-TV: kr 248,-
  Renter og avdrag: kr 227,-
  Felleskostnader: kr 2.338,-
  Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år ekskl. nettleie.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Borettslaget vurderer å bytte til ren kollektiv avtale om kun bredånd.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 859 049,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 092 576,40,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 98 809,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 42 182,- pr. 07.05.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 1 016 795,- pr. 07.05.2021 og lånevilkårene per den dato er:
  Handelsbanken
  Lånenummer 83987156204
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 07.05.2021: 2.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 229
  Første termin/første avdrag: 25.06.2015 (siste termin 25.05.2040)

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (OBF)
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.850.808,-. Av dette beløpet utgjør kr 42 182,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 6.850,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Kristoffer A. Humlekjær

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Sverdrups gate 15 Borettslag.
  - Borettslaget består av 18 andelsleiligheter og en næringsandel. Borettslaget eier ett lokale som leies ut til næring. Leietaker er SNI Entreprenører AS.
  - Borettslaget er medlem av Huseiernes Landsforbund.
  - Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning.
  - Dugnad må påregnes.
  - Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Må ikke være til ulempe for andre.
  - Nøkler til inngangsdør kan bestilles gjennom styret. Det samme gjelder skilt til ringeklokke og postkasse.
  Utdrag av påkostninger foretatt de senere år:
  2020: Inspeksjon av elektrisk anlegg, forberedelse for utskifte av varmekabler i takrenner, ovner og belysning i trappeoppgangene for å redusere strømforbruket.
  2020: Fiksing av hull og sprekker på taket.
  2019: Rehabilitering av fasaden i Conradisgate, portrommet og sokkel i indre gård.
  2018: Avslutning og etterkontroll av alle påkrevde branntiltak.
  2016: Brannsikring av gården samt rehabilitering av piper.
  2015: Utskiftning av hovedkran i kjeller.
  Planlagte påkostninger iht. styrets årsberetning for 2020:
  - De største utfordringene i 2020 har vært skader på bygningen (tak, fasade, kjeller) pga. klimaskiftet med mye regn og uvær. Den gamle bygningsstrukturen og de oppståtte skadene indikerer at løpende vedlikehold av bygningen blir svært viktig i årene framover. I tillegg skal 4 skorsteiner rehabiliteres (planlagt 2021). Man må påregne at slike prosjekter vil påvirke andelene økonomisk, men det foreligger ikke noe konkret pr. 25.05.2021 iflg. styreleder. Bygningens alder må tas i betraktning.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Meldefrist 09.06.2021 kl 12:00. Dersom noen har meldt seg innen fristen vil de kunne få inntil 4 virkedager til å bestemme seg. I tillegg kommer 1 behandlingsdag hos forretningsfører om nødvendig. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. Vedtekter og ordensregler er vedlagt.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0122/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.21122

  Dato

  Sist oppdatert: 01. juni 2021 kl. 14:41

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.