Solgt: 2 750 000 kr

Bruraveien 12

2 850 000 kr
114 m²
4 soverom
Velkommen til Bruraveien 12 og denne flott beliggende fritidsboligen fra 2016. 4 soverom, bad og vaskerom samt rikelig med bodplass. Båthavn og badeplass rett i nærheten
LYSØYA
Nyere fritidseiendom fra 2016 med 4 soverom, separat vaskerom og med fast båtplass. Usjenert og solrikt
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Omkostninger
  72 592 kr
 • Totalpris
  2 822 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  114 m²
 • Bruksareal
  114 m²
 • Tomteareal
  779,3 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Særdeles flott fritidseiendom med meget fin og skjermet beliggenhet mot vær og vind. Her kan man nyte stillheten, solgangen og båtlivet til det fulle omringet av herlig natur.
Eiendommen er i god teknisk stand med byggeår fra 2016, som gir lave strømutgifter og lite vedlikeholdsarbeid. Fint design med skiferdetaljer både innvendig og utvendig.
Boligen byr på kvalitet som:
- Kort gange til båthavn med fast båtplass
- 3/4 soverom
- Eventuelt 3 soverom med loftstue
- Innvendig bakerovn/peis når mat er med enn føde
- Varme i gulv på gang, stue, kjøkken, vaskerom og bad
- Sol fra morgen til kveld sommerstid
- Separat vaskerom med egen utgang
- Toalett på både bad og vaskerom
- Godt med oppbevaringsmuligheter
- Flott opparbeidet tomt med gode parkeringsmuligheter
- 2 minutter til badestrand

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bruraveien 12, 7168 LYSØYSUNDET
Kommunenummer 5057, gårdsnummer 71, bruksnummer 163, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 125 kvm
Totalt bruksareal: 114 kvm
Totalt primærrom: 114 kvm
1. ETASJE
Primærrom (96 kvm): Hall med trapp, kjøkken, stue, bad, vaskerom og tre soverom.
LOFTETASJE
Primærrom (18 kvm): Gang med trapp, loftstue/soverom.
Sekundærrom (ikke målbar): Bod.
I tillegg disponerer hytten 1 bod og et kott ved loft, samt 1 bod ute med inngang fra terrasse nord i følge selger.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2020 utført av Takst-Stig Trondheim. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

I følge taksmtann er fritidsboligen oppført over 1 etasje + loftetasje over deler av boligen. Boligen har isolert ringmur i betong og støpt plate på mark. Yttervegger er i bindingsverk og er utvendig kledd med stående trekledning. Etasjeskilleren er et trebjelkelag. Taket har saltaks form og er tekket med asfalttakshingel. Vinduer med isolerglass.

Standard

Velkommen inn!
Hytten ble oppført i 2016 og holder gjennomgående god standard. Hytten ligger fint til i et koselig og idyllisk hytteområde på Lysøya i Lysøysundet. Det er tilknyttet båtplass med fast plass (nummerering) i Eidsbukta båthavn mot en årlig avgift.
Entre/hall:
Lys og romslig entre/hall med god plass til garderobeløsning. Fra hallen er det adgang til vaskerom (som også har egen inngang), tre soverom, bad og stue/kjøkken. I tillegg er det trapp opp til loftetasjen. Gangen har flislagt gulv med varmekabler, og er kledd med lyst panel på vegg og i himling.
Kjøkken/stue:
Videre fra hallen kommer du til en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 43,5 kvm. Her har man plass til stor spisestuegruppe og flere gode møbleringsalternativer. God takhøyde og store vindusflater sikrer en nydelig utsikt samt en lys og luftig atmosfære. Allrommet har parkett fra Saga White Wood på gulv, panel på vegg og panel i himling.
Kjøkkenet er utstyrt med innredning profilerte fronter, benkeplate i eik med nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er etablert avtrekksvifte over koketoppen.
Det er etablert bakerovn fra Duettio. I den doble ovnen kan du steke pizza, foccacia, grille kjøtt og fisk ved de åpne flammene og sette inn en stek, grønnsaker, poteter, brød og kaker på steingulvet i den øvre ovnen. Når mat er mer enn føde!
Bad:
Badet har fliser på gulv, våtromsplater med sokkelflis på vegg og panel i himling. Rommet ventileres gjennom mekanisk avtrekk og tilluft ved dørterskel. Badet er utstyrt med innredning med hvite glatte fronter med servant med blandebatteri dusjkabinett og wc med innbyggningssisterne. Det er etablert sluk under dusjkabinettet. Det ble ikke registrert negative fuktavvik eller andre avvik på befaringsdagen og badet vurderes og være i god bruksmessig stand på befaringsdagen.
Vaskerom:
Vaskerommet har fliser på gulv, panel med sokkelflis på vegg og panel i himling. Rommet ventileres gjennom tilluft ved dørterskel og eventuell åpning av dør. Vaskerommet er utstyrt med utslagsvask med blandebatteri, opplegg for vaskemaskin og wc. Det er etablert sluk.
Soverom/garderobe:
Fritidsboligen har tre rosmlige soverom samt en praktisk loftstue som også kan benyttes som soverom ved behov.
Det er oppbevaring både i utvendig sportsbod og på loft.

Oppvarming

Hytten varmes med varmekabler i gulv stue/kjøkken, gang, bad og vaskerom.
På stuen er det etablert en bakerovn Duettino med to bakerovner, peis og som gir oppvarming.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.06.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5057/71/163:
25.06.2007 - Dokumentnr: 509894 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:5057 Gnr:71 Bnr:8
01.01.2018 - Dokumentnr: 180823 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1627 Gnr:71 Bnr:163
01.01.2020 - Dokumentnr: 1229525 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:5017 Gnr:71 Bnr:163

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Konklusjon fra takstmann: "Fritidsbolig som fremstår og være i god stand på befaringsdagen, for videre vurdering anbefales det og gå nøye igjennom rapportens respektive punkter".
Dette medfølger handelen:
- Kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og hjørnesofa.
Dette medfølger ikke handelen:
Vegglamper, bilder, veggpynt, innhold i bod, TVer og øvrige møbler.Taklampe over spisebord, innhold i boder og ovener som ikke er festet til vegg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger på idylliske Lysøya, like ved Lysøysund. Området byr på flotte rekreasjonsmuligheter og nydelig utsikt mot fjorden. Her kan man virkelig slappe av og nyte stillheten og båtlivet. Lysøya småtbåthavn ligger i umiddelbar nærhet hvor man har fast båtplass mot et lite gebyr pr år. Det er også muligheter for å leie rorbuer ved Lysøya småbathavn. Her er det et eldorado av fisk og skalldyr og et meget populært område for fisking og dykking. Her finner man dagligvarebutikk og bensinstasjon.
Lysøysund kan også by på Ankeret Restaurant og Kro hvor man kan nyte lokal mat, eller bare noe godt i glasset. Den andre helgen i august hvert år arrangeres Kystkulturdagene i Lysøysund. Dette er en stor begivenhet hvor det martna og seilas rundt Lysøya. Det er et yrende liv på dagtid og konserter på kveldstid. Videre finner man alt av tjenester og servicetilbud i Bjugn og på Brekstad.

Adkomst

Eiendommen ligger på Fosenhalvøya. Fra Trondheim har man ferjeforbindelse mellom Flakk-Rørvik eller Valset-Brekstad. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen. Det vil bli skiltet i regi av Eiendomsmegler Krogsveen ved avtalt visning.

Beskrivelse av tomt

Flott naturtomt med med varieret terreng. Stor fin opparbeidet biloppstillingsplass med mur. Eiet tomt på 779,3 kvm.

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen tomt

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via praivat vei. Det er opprettet veilag. I følge kommunen er avkjørsel sikret gjennom reguleringsplanen.
Offentlig vann
Avløp: Stor slamtank som deles av 3 stk.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsboligformål i henhold til reguleringsplan for Lysøbakk, del av Lysøya, gnr. 71, bnr. 8,10 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.01.2006.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5 432,- for inneværende år 2020. I dette inngår gebyr for:
Vann kr 2 920,-
Feiing/tilsyn kr 360,-
Renovasjon container 1421,-
Slam (stor slamtank som deles på 3 hytter) kr 2192 delt på 3 hytter: kr 731,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.
I tillegg er eiendommen tilknyttet Eidsbukta båtlag, med fast båtplass (nummerert). Dugnad må påregnes. Kontingent er ca. kr 1.100,- pr. år.
Eiendommen er også tilknyttet veilag for vedlikehold av vei som har en kostnad på ca. kr 1.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018 var kr 830.000,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2 922 592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kari Sommervold

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er
Fast meglerprovisjon på kr. 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Avisannonse: kr 6.060,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0098/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2098

Dato

Sist oppdatert: 20. november 2020 kl. 12:23

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.