Solgt: 3 450 000 kr

Olav Nygards veg 27

2 950 000 kr
67 m²
2 soverom
Velkoommen til Olav Nygards veg 27!
Bøler/Ulsrud ved marka
Oppussingsobjekt: 3-roms i 3. etg. - Solrik innglasset balkong - Garasje- V.vann og fyr inkl. - Marka som nabo
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  84 555 kr
 • Omkostninger
  8 757 kr
 • Totalpris
  3 543 312 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 002 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du den sporty typen som liker turer i skog og mark? Er du kreativ og har lyst til å sette preg på din egen leilighet? Da er denne 3-roms andelsleiligheten et godt valg. Oppussingsobjekt i 3. etasje med inngangen til Østmarka rett bak huset ditt. Flytter du til Olav Nygards veg 27 får du nettopp det! Her får du en fin utsikt med gode lys- og solforhold. Flere barnehager så å si rett utenfor døren din, og kun ca. 3-5 min gange unna Bøler skole. Samtidig er det kort vei å gå til T-banen, og idylliske Østmarka er nesten i "bakgårdshagen" din.
Høydepunkter:
- Garasje kan kjøpes om ønskelig
- Oppussingsobjekt = skap ditt eget drømmehjem!
- Hovedsoverom m/walk-in-closet.
- Varmt vann og fyring inkl. i felleskostnadene
- Innglasset balkong
- Brl.`s selskapslokale kan leies
- Ingen dok. avg.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Olav Nygards veg 27, 0688 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 147, bruksnummer 201
Andelsnummer 86, Ulsrud Borettslag, organisasjonsnummer 954 907 708

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm.
Totalt bruksareal: 76 kvm.
Totalt primærrom: 67 kvm.
Primærrom (3. etasje): entré, bad/WC, kjøkken, 2 soverom og stue.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod, samt et skap i felles kjølerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.06.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger utfylt med bindingsverk med panel og plater. Fasaden er tekket med teglstein. Skråtak med takpapp på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Vinduer med 3-lags isolerglass, ytterdør av type b30, db40 med ekstra sikkerhetslås og kikkehull og 3-lags isolerglass terrassedør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. I rapporten har de fleste bygningsdeler fått TG 2 grunnet alder, herunder; vinduer, kjøkkeninnredning og bad. Vinduer er for øvrig normalt borettslagets ansvarsområde. Det er satt TG 3 på overflater innvendige gulv og vegger, samt garderobeskap.
Takstmann kommenterer at balkongdør (TG 2) var vanskelig å låse, og bør justeres, samt at det mangler vanntilførsel for vaskemaskin.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

3-roms andelsleilighet med super beliggenhet rett ved inngangen til Østmarka. Leiligheten passer perfekt for barnefamilier med tre barnehager samt Bøler barne- og ungdomsskole i umiddelbar nærhet. I tillegg befinner Østmarkas verden seg så å si i bakgårdshagen din. Leiligheten oppleves som romslig og har en svært praktisk planløsning.
Leiligheten er å anse som et oppussingsobjekt og holder en enkel standard med belegg, teppe og fliser på gulvene og malte, tapetserte og flislagte veggoverflater. Himlinger er pusset og malt betongdekke. Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 1997-1998, inkl. skiftet sluk. Det er original kjøkkeninnredning.
Leiligheten er noe mangelfullt vedlikeholdt på de fleste overflater og man bør påregne en modernisering av alle gulvoverflater, veggoverflater, himlinger og kjøkkeninnredning, samt ta en kontroll av det elektriske. Det er noe eldre balkongdør, og vinduer fra 1985-1988.
Leiligheten inneholder:
Entré:
Velkommen inn! Ekstra oppbevaringsplass i innvendig kott. Dørtelefon av nyere dato. Adkomst til bad, soverom 2 og videre inn til stue.
Bad/WC:
Flislagt bad med vindu og innredning bestående av servant med speilskap og lys over, vannklosett og badekar. Delvis tilkobling for vaskemaskin. Avtrekk montert i vegg og varmekabler i gulv.
Stue:
Store vindusflater gir godt med lys. Mulighet for å åpne opp mot kjøkkenet.
Adkomst fra stuen til vestvendt innglasset balkong på ca. 8 kvm. med god utsikt mot nærområdet. Det er montert et stikk og utelys.
Kjøkken:
Original kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Det er belysning og fliser mellom over- og underskap.
To soverom:
Romslig hovedsoverom med walk in closet. Soverom 2 er også av god størrelse.
Ingenting av løsøre medfølger.

Oppvarming

Sentralfyring. Varmekabler på bad. Felles varmtvannsbereder.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 8 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning, gjerde, trafostasjon/kiosk og bebyggelse, og antas ikke å ha betydning for kjøpers bruk.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde, og har hyggelige fellesområder med sittegrupper, lekeområder og lekeplasser.
Østmarka med lysløyper, turterreng og badevann ligger i gangavstand fra boligen.
Borettslaget ligger rett ved Østmarksetra og Ulsrudvann, ett varmt badetjern om sommeren og fint utgangspunkt for tur hele året. Fine turløyper rundt Nøklevann og innover i marka. Fra Østmarksetra til Mariholtet er det cirka 7 km. på ski. Østensjøvannet er også innenfor rekkevidde med fine turstier og et unikt fugleliv.
Gangavstand til et godt utvalg av forretninger, vinmonopol m.m. på Bøler Senter. Bibliotek og Bøler bad er over veien for senteret. Få minutter også til Bøler skole og Bøler flerbrukshall, samt Haraløkka idrettsanlegg.
Ulsrud T-banestasjon ligger få minutters gange fra boligen. T-banen bruker i underkant av 20 minutter til Jernbanetorget.
Innenfor bomringen i bydel Østensjø.

Adkomst

Ta inn Olav Nygards veg fra General Ruges vei. Olav Nygards veg 27 vil ligge på høyre hånd.
Kollektivt: T-bane linje 3 til Ulsrud, eller buss nummer 76 eller 79 til Olav Nygards veg.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Olav Nygards veg 27 sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Tveteråsen barnehage, Holtet barnehage og Myrvoll barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47 395 kvm. som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangarealer, og har lekeplass og sittegrupper på fellesområdet. Den grenser mot marka og er meget barnevennlig og skjermet.

Parkering

Borettslaget har opparbeidede parkeringsplasser som leies ut til andelseierne etter skriftlig søknad. Utleien administreres av styret som også fastsetter leie. I tillegg har borettslaget 75 garasjeplasser i Ulsrud garasjelag, som det er mulig å kjøpe seg inn i.
Selger eier en garasje i felles garasjeanlegg. Denne kan om ønskelig kjøpes utenom leiligheten. Pris avtales direkte med selger.
Eierskifte av garasjeplass i Ulsrud Garasjelag SA fører til et eierskiftegebyr på kr. 1.165,-
Det er to ladestasjoner for lading av el-bil plassert ved trafostasjonen vis á vis Olav Nygards veg 11.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 07.07.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2864 vedtatt 14.05.1986. Området forøvrig er regulert til offentlig kjørebane/veigrunn, byggeområde for boliger, friområde, tomt for off. bygninger (skole, barnehage), fellesareal (parkering) og lekeplass.
Pågående plansak: Saksnr.: 201614371. Saken gjelder KNUT VALSTADSVEI 30 OG ØSTBYFARET 3-7. Gnr. 147 bnr. 337 m.fl. Ønske om å se på boligfortetting med bymessig boligbebyggelse. Det vurderes å bygges flere rekkehus over 4 plan. For mer info ta kontakt med Plan- og bygningsetaten.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.002,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling andel fellesgjeld, fyring, varmtvann, TV/bredbånd, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, bygningsforsikring og forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert med 3 % økning 01.01.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.051,-
Renteutgifter kr 110,-
Avdrag kr 646,-
Trappevask kr 195,-
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Selger har ikke kunnskap om strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Telia Norge AS/Get som leverandør av TV/bredbånd pr. 22.06.2020 og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Ved eierskifte av andelen (utflytting/innflytting), bør både gammel og ny eier kontakte Get om dette.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 893 176,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 215 433,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (USBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.043.312,-. Av dette beløpet utgjør kr 84.555,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster kr 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjell Jacobs Igelstad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Ulsrud Borettslag.
Borettslaget består av 240 andelsleiligheter, fordelt på 12 bygninger og 30 oppganger.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 99.
Dugnad må påregnes.
Ordensmann-tjeneste gir beboerne plikter i bestemte uker til å holde inngangspartiet rent for rusk og rask (plukke opp og kaste papir m.m.), og gjøre rent i sykkelrommene ved å støvsuge, feie eller vaske golvene.
Dyrehold er ikke tillatt. Styret kan etter søknad gi dispensasjon fra forbudet dersom søknaden viser at gode grunner taler for det, og dersom dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller beboerne i laget.
Det er kun tillatt med elektrisk grill.
Det er fellesvaskeri i borettslaget, samt sykkel- og vognparkering.
Det er mulighet for leie av festlokale i borettslaget (NB. stengt for bruk inntil videre, som tiltak i borettslaget knyttet til Corona-smitten.).
Borettslagets hjemmeside: http://www.ulsrud-brl.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 7 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning for resten av borettslaget. Oppstart av utskifting av rør i tekniske rom. Byttet ut sandkasse på lekeplassen ved ONV 16-18.
2018 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 8 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning ved Olav Nygards veg 8. Opparbeidet 6 nye biloppstillingsplasser, samt opprettet 2 punkter for lading av el-bil.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget har en vedlikeholdsplan fra 2011 som heter Bevar Vedlikeholdsplan som USBL prosjekt fikk satt opp. Planen tar for seg bygningsmassen og alle elementer av denne, vurderer levetid og estimerer på bakgrunn av dette når neste vedlikehold eller utskifting av det enkelte element må gjennomføres, samt ønsket avsetning. Vedlikeholdsplanen varer til 2020 og styret vil vurdere om det skal utarbeides en ny vedlikeholdsplan.
Ordinær generalforsamling for 2020 avholdes etter sommeren.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,50 % av salgssummen inkl. mva og eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,-): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0077/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2077

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2020 kl. 03:38

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.