Solgt: 2 140 000 kr

Magnus Berrføtts veg 11

2 270 000 kr
52 m²
1 soverom
Velkommen til Magnus Berrføtts veg 11 - og denne innholdsrike 2-romsleiligheten med oppussingsbehov beliggende i et attraktiv område på Valentinlyst!
Rune Selven
Presenteres av
Rune Selven
Innholdsrik 2-romsleilighet med noe oppussingsbehov og nydelig utsikt - Attraktiv beliggenhet - Balkong - Heis
 • Prisantydning
  2 270 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  298 701 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  2 447 327 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  52 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 358 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Magnus Berrføtts veg 11 - og denne innholdsrike 2-romsleiligheten med noe oppussingsbehov beliggende i et attraktiv område på Valentinlyst! Boligen har gode lysforhold, fin planløsning og mange muligheter.
Leiligheten ligger i femte etasje i et sentralt og ettertraktet område med flotte opparbeidet hagearealer og prydbusker. Det er gode bussforbindelser kun tre minutters gange fra leiligheten som tar deg med til blant annet midtbyen på 18 minutter. Videre er det gangavstand til en rekke dagligdagse servicetilbud. Sirkus Shopping og City Lade med et hav av varer og tjenester er kun en fem minutters kjøretur unna.
Kort om eiendommen:
- Romslig balkong med gode utsiktsforhold.
- God planløsning med mange muligheter.
- Oppussingsbehov.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Magnus Berrføtts veg 11, 7046 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 55, bruksnummer 20, ideell andel 1/1
Andelsnummer 293, Valentinlyst Borettslag, organisasjonsnummer 948 719 444

Innhold

Totalt bruttoareal: 65 kvm
Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm
Femte etasje (P-rom): Entré, soverom, bad, kjøkken og stue.
Femte etasje (S-rom): bod og innglasset balkong.
Boligen disponerer en bod i kjelleren på ca. 1,8 kvm. Det er også felles vaskeri i 1. etg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2021 utført av Anticimex Trondheim. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Fra takstmann: "Grunnmur av betong med sparestein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/ trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Fasader av murverk. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har éntredør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer med karmer av tre, og tre-lags glass. Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass".

Standard

Fra takstmann datert 26.04.2021: "Andelsleilighet tilhørende Valentinlyst Borettslag beliggende i Kongssletta, Trondheim kommune. Felles tomt for Borettslaget opparbeidet med grus, asfalterte veier, belegningsstein, diverse beplantninger, planområder, lekeplass, og sittegrupper. Leilighet beliggende i byggets 5. etasje. Adkomst til leiligheten via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av: Entre, bod, soverom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til nordvendt innglasset balkong.
Kjøkken TG 0 og 1:
Innredningen er fra byggeår med nye fronter. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Benkeplate av rustfritt stål med nedfelt oppvaskkum og med ett-greps kjøkkenarmatur. Frittstående komfyr. Frittstående kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av støpejern. Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater og malte tapetserte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. TG2: Se punkt "Varmtvannsbereder" under avsnitt om teknisk anlegg. Se punkt "Vannrør" under avsnitt om teknisk anlegg. Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter. Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Se punkt "Avløpsrør" under avsnitt om teknisk anlegg. Kullfilter, ikke eget utkast.
Etasjeskiller TG 0 og 1:
Etasjeskillere måles ved bruk av laser for å kontrollere eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Etasjeskiller av betong. Følgende rom er målt: Stue og soverom.
Elektrisk anlegg TG 0 og1:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang utenfor leilighet. Boligen har har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.
Brann TG 0 og 1:
Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat.
Vinduer/Ytterdører TG 0 og 1:
Leiligheten har entredør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer med karmer av tre, og tre-lags glass (fra 2017). Utvendig kledd med metallplater. Balkongdør (skyvedør) med karmer av tre, og to-lags glass (fra ukjent årstall). Utvendig kledd med metallplater.
Balkong TG 0 og 1:
Utgang fra stue til nordvendt innglassetbalkong på ca 3,4 m2. Rekkverkshøyde er målt til 1,17 meter. Innglassert balkong i betong- og metallkonstruksjoner med rekkverk av metall og glass. Gulvoverflater er belagt av terrassebord.
Bad TG 2:
Baderom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være oppgradert i 2003 basert på datomerking til avløpsrør for servant. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte veggflater. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt baderomsmøbel med dører. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg. Opplegg for vaskemaskin. TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og avvik fra gjeldende forskrifter. Tettesjikt, vann og avløpsrør med sluk er vurdert til å ha en alder om tilsier at anbefalt brukstid er passert. Restlevetiden er usikker.
Øvrige rom TG 2:
Gulvflater belagt med laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i tapetserte flater, malte tapetserte flater og malt panel. Glatte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. TG2 er valgt i sin helhet for å belyse at bygningsdelene har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
Tekniske anlegg/VVS anlegg TG 2:
Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Varmtvannsbereder på 50L (fra 1999) plassert under kjøkkenbenk. Varmtvannsbereder på XL er plassert i gang. Mekanisk avtrekk på kjøkken og våtrom. Motor for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft. Varmtvannsberederene er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. TG2 er valgt på grunn av alder. Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsaklig vurdert ut i fra alder. Restlevetiden er usikker. Stoppekran innvendig er ikke tilgjengelig/ikke påvist. Avløpsrør av støpejern er av eldre type er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsaklig vurdert ut i fra alder. Restlevetid usikker.
P-rom:
Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. I stue, soverom og gang er takhøyden målt til 2,47-2,48 meter og på bad er takhøyden målt til 2,46 meter.
For videre vurdering anbefales det å gå nøye igjennom takstrapportens respektive punkter.

Oppvarming

Boligen varmes opp av elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1968. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest for søknad om tiltak for reparasjon av bad datert 11.06.2013.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Andelseier kan overlate bruken av hele boligen til andre i inntil 30 døgn årlig uten borettslagets samtykke (korttidsutleie). Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Det henvises til NEFs liste over løsøre og tilbehør som medfølger boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Valentinlyst er et veletablert og sentralt boområde i Trondheim, beliggende mellom Tyholt, Strindheim, Brøset og Eberg. Boligområdet består av flere eneboliger og rekkehus, og seks høyblokker. I området finnes i dag blant annet Eberg skole, Valentinlyst barnehage, Valentinlyst helse- og velferdssenter og Valentinlyst tannlegekontor.
Det er gangavstand til en rekke dagligdagse servicetilbud - hvorav blant annet Coop Mega Valentinlyst og Kiwi Valentinlyst ligger innen fem minutters gange fra leiligheten. Det vil ta deg fire minutter å gå til Valentinlyst senter med blant annet treningssenter, vinmonopol, bakeri og restauranter. Nærmeste bussholdeplass er Magnus Berrføtts veg, som har tar deg til for eksempelvis Trondheim Sentrum og "alt man trenger" på ca. 20 minutter. Videre er Sirkus Shopping og City Lade - og et hav av varer og tjenester kun ca. en fem minutters kjøretur unna.
Estenstadmarka ligger en kort kjøretur unna, med flotte tur- og skiløyper, samt flere utsiktspunkt. Estenstadhytta byr på en deilig middag etter endt tur - året rundt. Sportsklubben Freidig holder til tre minuttes gange unna boligen og tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldre. De har blant annet Alpin/Freeski, fotball, håndball, innebandy og orientering.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør i retning Lerkendal. Ved lyskrysset ved Lerkendal Stadion tar du til venstre og følger veien rett frem i ca. 2,5 km. Ta så til høyre inn på Magnus Berrføtts veg. Ta så andre avkjørsel til venstre og nummer 11 vil dukke opp på din høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til nabolaget Valentinlyst Nord/Kongssletta.
Barnehager i nærheten:
- Valentinlyst barnehage (1-6 år) 0,7 km
- Bromstad barnehage (1-6 år) 1,3 km
- Tårnet barnehage (0-5 år) 1,4 km
Skoler i nærheten:
- Eberg skole (1-7 kl.) 0,5 km
- Berg skole (1-7 kl.) 1,7 km
- Singsaker skole (1-7 kl.) 1,8 km
- Blussuvoll skole (8-10 kl.) 0,8 km
- Rosenborg skole (8-10 kl.) 2 km
- Strinda videregående skole (450 elever) 0,9 km
- Trondheim Katedralskole (600 elever) 4,7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles tomt på 57 863 kvm for borettslaget opparbeidet med grus, asfalterte veier, belegningsstein, diverse beplantninger, planområder, lekeplass, og sittegrupper.

Parkering

Parkering kan søkes styret.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan r20190021 datert 06.04.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det gjøres oppmerksom på ar eiendommen er også berørt av reguleringsplan r1083 datert 21.11.2002 og r20200002 hvor det er igangsatt planleggingsarbeid og r20200001med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 358,- pr. mnd. og inkluderer:
- Felleskostnad driftsdel 1 521,-
- Felleskostnad avdrag kr 830,-
- Felleskostnad renter kr 660,-
- Tillegg elektroniske fellesataler kr 341,-
I tillegg forfaller det faktura på kr 500,- for bod nr. 19 hver 12. mnd. Siste forfallsdato var i januar 2021. Om man ønsker videre leie av denne ekstra boden må dette søkes om til Tobb.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 800,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og er inkl. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 595 799,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 144 877,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15 463,- pr. 22.04.2021.
Andel fellesgjeld er kr 298 701,- pr. 22.04.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 114 999 999,- pr. 22.04.2021 og lånevilkårene er:
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 42026147519, Sparebank1 SMN (Medlemsnett)
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.04.2021: 2.27% pa.
Antall terminer til innfrielse: 14
Saldo per 22.04.2021: 115 000 000
Andel av saldo: 298 701
Første termin: 30.09.2020. Lånet innfris i sin helhet: 30.09.2024
Flytende rente

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.707.327,-Av dette beløpet utgjør kr 298.701,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sølvi Kristin Vassli

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Valentinlyst Borettslag.
Borettslaget består av 330 leiligheter.
Forretningsfører er Boligbyggelaget TOBB, tlf. 72 83 15 00.
Dyrehold kan søkes styret.
Foretatt påkostninger de senere år: Innglassing av balkonger. Springkling av balkonger, samt øvrige branntiltak. Utskifting av vindu i slett fasade. Etterisolering og utbedring av utettheter i platefelt. Tak-arbeider. Oppgradering inngangsparti. Ventilasjon av fellesganger.
Utbygging av parkeringskjeller er i gang, og alle boenheter vil når denne ferdigstilles, få hver sin garasjeplass.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Det bekreftes at TOBB har mottatt 10 meldinger om interesse for bruk av forkjøpsrett på boligen.
Borettslaget er tilknyttet Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Borettslag kan si opp avtalen med 6 mnd skriftlig varsel. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0035/21
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2135

Dato

Sist oppdatert: 05. juli 2021 kl. 16:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.