Solgt: 18 600 000 kr

Oppsalveien 23C

16 000 000 kr
156 m²
4 soverom
Velkommen til Oppsalveien 23C!
Dominik Zych
Presenteres av
Dominik Zych
Oppsal
Enebolig over 2 plan med tomt på 1466 kvm - Oppussings- og moderniseringsbehov - Nærhet til t-bane, senter, marka mm.
 • Prisantydning
  16 000 000 kr
 • Omkostninger
  401 342 kr
 • Totalpris
  19 001 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1971
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  156 m²
 • Bruksareal
  274 m²
 • Tomteareal
  1 466 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Boligen er romslig med 4 soverom og har vært et godt hjem for en barnerik familie. Den har svært sentral beliggenhet, tilbaketrukket men allikevel kun 2 minutter til t-bane og butikker.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Oppsalveien 23C! Dette er en større enebolig over 2 plan med en hagestørrelse du sjeldent finner i bydel Østensjø. Huset er oppført i 1971 av nåværende eier og byr blant annet på 4 soverom, tredelt kjøkken, 2 stuer med sjeldent store vindusflater, bad, toalettrom/wc og en uinnredet kjeller med bl.a. et fyrrom, vaskerom og godt med lagringsplass. Med en flat tomt på 1466 kvm får du en hage mange naboer fort blir sjalu på. Hagen er per i dag beplantet med trær, busker og diverse beplantning, mens internstien inntil huset er belagt med brostein. Frittstående garasje i enden av innkjørselen. 100 meter til Oppsal t-bane/senter, samt en kort spasertur til inngangen av idylliske Østmarka med turstier og badevann. Dette er muligheten til å skape drømmehjemmet. Vi sees!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oppsalveien 23C, 0686 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 146, bruksnummer 189, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 304 kvm
Totalt bruksareal: 274 kvm
Totalt primærrom: 156 kvm
Bruksareal:
Kjeller - 132 kvm: Uinnredet rom, kjellerrom, fyrrom, bod og vaskerom.
1. etasje - 142 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og 4 soverom.
Primærrom:
Kjeller - 14 kvm: Vaskerom.
1. etasje - 142 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og 4 soverom.
Sekundærrom:
Kjeller - 118 kvm: Uinnredet rom, kjellerrom, fyrrom og bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.07.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og lettklinkerblokker. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker utvendig slemmet og malt. Etasjeskillere og bærende vegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående panel. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Dører og vinduer fra varierende årstall (Byggeår - 2006). Murt peis i stue.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Tilstandsgrad 2 settes på følgende:
- Bad grunnet alder.
- Vaskerom i kjeller grunnet alder.
- Kjøkken grunnet alder.
- Toalettrom grunnet alder.
- Generelle overflater på gulv grunnet alder.
- Flere innerdører har kontakt med dørkarm, dørene henger når den åpnes og lukkes.
- Overflater vegger i kjeller grunnet synlige fuktmerker/saltutslag. Det registreres også sprekker på vegg i det uinnredede kjellerrommet.
- Overflater gulv kjeller grunnet stedvise sprekker i gulvet.
- Konstruksjoner i kjeller grunnet utskillingsprodukter (salter, korreksjon etc.) som indikerer fuktighet som vurderes sannsynlig å ha sin årsak i svekket drenssystem.
- Innerdører i kjeller grunnet slitasje.
- Innvendige trapper grunnet mangel på håndløper på en side av trappen.
- Varmtvannsbereder grunnet alder og tilstand.
- Vannrør pga alder.
- Avløpsrør pga alder.
- Vinduer fra byggeår og fra 1988 grunnet alder.
- Dører grunnet alder.
- Yttertak grunnet alder og slitasje.
- Grunnmur grunnet riss observert i kjeller og usikker oppbygging.
- Drenering grunnet alder og symptomer på utilsiktet fuktighet i kjeller.
- Terrengforhold grunnet lite fall ut fra grunnmur.
- Garasje grunnet relativt høy slitegrad.
Selger opplyser i tillegg følgende som er verdt å merke seg:
- Utvendig stikkledning til vanninntak ble reparert ca. 2011-2012. Jobb utført at Mester-rør AS.
- I stuen er noen av vinduene punkterte/defekte.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Oppsalveien 23C er en enebolig over 2 plan oppført i 1971 av nåværende eier. Huset har behov for større oppgraderinger og holder i stor grad standard fra byggeår.
1. etg.: I boligens 1. etasje er gulvene belagt med tre-stavs parkett og gulvbelegg. Vegger med panel og tapetserte flater. Malt himling og glatte innerdører. Badet har flislagt gulv med gulvvarme og vegger belagt med baderomsplater. Toalettrom i rommet ved siden av med gulvbelegg og tapetserte vegger. Tredelt kjøkken med egen spiseplass innerst. Innredning fra Sigdal fra byggeår.
Kjeller: Kjelleren består primært av lagringsplass i bod og uinnredede kjellerrom med forholdsvis god høyde ift. rommet formål fra byggeår. Vaskerom fra byggeår med gulvflate i betong, vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Fyrrom med varmtvannsbereder fra OSO på 287 L fra 1982. Glassfibertank fra 2003 i oppkjørsel med oljebrenner fra 2018 forberedt for bioolje.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp gjennom olje- og vedfyring. Varmepumpe (Mitsubishi) fra 2018 i stuen og elektriske varmekabler på badet. Murt peis i stuen. Oljebrenner byttet i 2018 og forberedt til biobrennstoff. Oljetank av fiberglass på ca. 3 kubikkmeter nedgravd i innkjørselen foran garasjen. Det er pålegg om tømming og rensing av oljetanken. Tanken er ikke konvertert til biobrennstoff.
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.»
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.03.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det foreligger ikke tegninger fra byggeår, men det antas at ingen av rommene i kjelleren er ment for varig opphold.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/146/189:
01.09.1960 - Dokumentnr: 10523 - Erklæring/avtale om vann- og kloakkreglement. Dokumentet består av 11 punkter som gjelder kommunens rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg, krav ved arbeid på anlegget, eiers vedlikeholdsansvar mm.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
02.09.1969 - Dokumentnr: 14002 - Erklæring/avtale vedrørende peisestue/hobbyrom i kjeller. Rommet er fra 25.07.1969 kun godkjent til midlertidig opphold. Rommet skal ikke brukes til varig opphold eller til nattopphold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.
16.07.1969 - Dokumentnr: 11677 - Best om adkomstrett. Jf. dokument datert 16.07.1969 gir eier av eiendom Oppsalveien 23B (Gnr. 146 Bnr. 170) adkomstrett til eier av Oppsalveien 23C som tegnet inn på vedlagt kart. Adkomsten er tegnet opp slik den brukes i dag.
20.11.1969 - Dokumentnr: 19623 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelsen gir eier av Oppsalveien 23C rett til å føre overvann- og spillvannsledninger fra sin eiendom over Oppsalveien 21( Gnr. 146 Bnr. 76), samt adgang til nødvendig reperasjon og ettersyn av ledningene.
20.11.1969 - Dokumentnr: 19625 - Erklæring/avtale om overvannsløp. Eier av Oppsalveien 23C forplikter seg til å forbinde eiendommens overvannsløp til offentlig overvannskloakk når kommunen måtte forlange det. Eier er også villig til å betale det fastsatte gebyr knyttet til dette.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
22.03.2007 - Dokumentnr: 278798 - Grensejustering
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper etter overtakelse. In blanco godtas ikke.

Energimerking

Energiattest er utstedt på bakgrunn av bioolje brukt i som energikilde..

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en herlig beliggenhet, skjermet fra trafikk og støy samt rett i nærheten av Oppsal senter, kollektiv transport og flere dagligvarebutikker. Kort vei til Østmarka med turterreng og lysløyper. Ulsrudvann, Nøklevann og Østensjøvannet ligger en kort spasertur unna og samtlige byr på idylliske turmuligheter året rundt. Det er gode muligheter for en hyggelig gåtur innover i Østmarka, eksempelvis til markastuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet hvor du får kjøpt diverse bakst, varmretter mm hele året.
For de minste byr Leos lekeland på masse moro året rundt og ligger knapt 5 minutter unna med gange. Det er for øvrig et godt tilbud og flotte fasiliteter i Oppsal idrettsforening med fotball, håndball, basket mm. Nærmeste treningssenter finner på på Ulsrud (Mudo Gym) og Hellerud (Sats).
Et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud noen få minutters biltur unna med Bryn-, Manglerud-, Bøler- og Tveita senter. Gangavstand til nye Oppsal senter med bl.a. legesenter, frisør, Meny, Nille og diverse serveringssteder. Oppsal t-bane (linje 3) og buss like ved senteret med hyppige avganger. Det tar ca. 15 minutter til Oslo sentrum.

Adkomst

Ved adkomst med kollektiv transport:
- Gå inn til venstre for Tores kiosk som ligger inntil Oppsalveien (rett over for Narvesen).
Ved adkomst med bil:
- Oppsalveien 23C har innkjørsel ved Tores kiosk. Ellers gateparkering i nærliggende gater.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Oppsalveien 23C sokner til Østensjø skole (1.-7. trinn) og Skøyenåsen skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Oppsaltunet barnehage, Bøler familiebarnehage og Rønningjordet barnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 466 kvm. Flat tomt opparbeidet med gruslagt innkjørsel og adkomst, internsti med brostein, skiferbelagt uteplass, plenareal, trær, busker og diverse beplantning.

Parkering

Plass til én bil i frittstående garasje og én bil foran garasjen i innkjørselen. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 03.08.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser s-4220 datert 15.03.2006 og s-3117 datert 20.09.1989.
Det er flere plansaker som berører eiendommen.
1) Det er en pågående plansak vedr. revisjon av småhusplanen (S-4220). Saksnummer 202102096.
2) Det er en pågående plansak vedr. områdereguleringen av Oppsal. Megler har vært i kontakt med prosjektansvarlig som opplyser følgende:
Oppsalveien 23 C inngår ikke i planområdet til områderegulering for Oppsal. For Oppsalveien 23 C er og vil reguleringsplanen «S-4220 Småhusplanen» være gjeldende. Saksnummer 201804331.
Videre skrives følgende om naboeiendommene beliggende inntil Oppsalveien (mellom 23C og Oppsalveien):
Når «eiendommene sør for Oppsalveien» nevnes i planprogrammet for vårt arbeid på Oppsal, gjelder det Oppsalveien 23 D, 23 E, 25 og 27. For disse eiendommene, vil vi trolig vurdere to alternativer til offentlig ettersyn i henhold til fastsatt planprogram til områderegulering for Oppsal:
-Et alternativ der området utvikles med hensyn til bevaring og omkringliggende småhusbebyggelse med mulighet for næring;
-Et alternativ der området også utvikles med hensyn til bevaring og omkringliggende småhusbebyggelse, men som gir mulighet for nybygg med byggehøyder inntil 4 etasjer mot gate og bymessig bebyggelse.
For disse eiendommene kan vi vurdere ikke å stille krav om detaljregulering, og dette gjelder kun eiendommer innenfor planområdet til områderegulering, dvs. ikke eiendommen Oppsalveien 23 C (gnr. 146 bnr. 189) og heller ikke deler av den.
Vi antar at planforslaget blir klar til offentlig ettersyn i begynnelsen av 2023 og klar til politisk behandling i løpet av 2023.
Det er ingen byggesaker på kommunens nettsider per 03.08.2021 som vil påvirke eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 18 568,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 5 982,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.170,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 140 730,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 7 706 628,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 16.401.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne Liv Skjeggedal

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selger har ikke bodd i huset på flere tiår. Det kan derfor være at hun ikke er kjent med alle feil og mangler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0.75% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger: kr 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0098/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2198

Dato

Sist oppdatert: 17. august 2021 kl. 15:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.