Solgt: 1 970 000 kr

Sørbyveien 543D

1 885 000 kr
73 m²
2 soverom
Krogsveen har gleden av å presentere en stor, lys og tiltalende 3-roms eierleilighet i Sørbyveien 543D
Eirik Roberg
Presenteres av
Eirik Roberg
Tønsberg/Sørby i Våle
Lys og pen eierleilighet med god standard i Sørbytunet Sameie
 • Prisantydning
  1 885 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  161 390 kr
 • Omkostninger
  52 492 kr
 • Totalpris
  2 183 882 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1952
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 705 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En meget tiltalende og delikat innredet leilighet i 2. etasje med stor sydvestvendt balkong utenfor stue med gode solforhold og utsikt. I sameiet er installert nytt sentralvarmeanlegg med vannbåren varme til radiatorer. Leiligheten har eget inngangsparti i 1. etasje, hvor en møtes av en innbydende entré med pen, åpen trapp til 2. etasje med gode lysforhold og en praktisk kontorplass i trappegangen i 2. etasje. God innvendig standard og planløsning. Leiligheten inneholder bl.a. 2 soverom - hvorav et stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, lyst og delikat innredet bad, hyggelig stue med åpen løsning til kjøkken med pen Huseby innredning. Kort kjøreavstand for påkjøring til E-18. Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sørbyveien 543D, 3178 VÅLE
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 354, bruksnummer 5, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 86 kvm
Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Bruksareal:
Leilighet i lavblokk/rekkehus: 78 kvm
Primærrom:
Leilighet i lavblokk/rekkehus:
1. etasje 6 kvm: Inngangsparti
2. etasje 67 kvm: Trapperom, gang, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning
Sekundærrom:
Leilighet i lavblokk/rekkehus:
2. etasje 5 kvm: Bod
"Villetrapp" til loft fra gang.
I tillegg disponerer boligen egen bod i kjeller på 5,4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.09.2020 utført av Teisbekk Takst og Eiendom AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med kjeller av mur.
Opprinnelig bygg fra 1952 som er ombygget til leiligheter i 2005. Vinduer og dører virker å være skiftet i fbm ombyggingen og fungerer fint og er i normalt god stand.. Noe vinduer er planlagt skiftet senere. Baderomsvindu med 3-lags isolerglass er nytt i 2019. Øvrige vinduer har 2-lags isolerglass. Utvendig kledning er delvis skiftet og malt i senere år. Yttertak med glassert takstein som er gått over og noe er skiftet, det meste er noe eldre. Nye takrenner er montert i 2005.
Leiligheten har egen inngang i 1. etasje med trapperom opp til leiligheten i 2. etasje. Leiligheten er etablert i 2005 og har automatsikringer med jordfeilbrytere og VVS anlegg med rør i rør system. Innvendig fremstår leiligheten å være i normalt god stand. Noe merker etter bruk. Kjøkken er oppgradert i 2010, noe er fra 2005 - innredningen er i god stand og kjøkkenøy er ny i 2018. Fliselagt bad fra 2005, som virker å være i normalt god stand. Leiligheten har egen bod i kjeller på 5,4 kvm, hvor boden har overflater i mur/betong og var tørr og fin på takstmannens befaring.
Nytt sikringskap og el-opplegg med automatsikringer med jordfeilbrytere i 2005. Hovedkurs på 63 amp. El-opplegg virker å være lagt nytt i 2005. Vann og avløp fungerte bra i leiligheten ved takstmannens befaring og alt virker å være nytt i 2005. Innvendig trapp i tre med åpne trinn fra 2005. Innvendige overflater er nye i 2005 og veggventiler er montert.
Takkonstruksjon:
Bygningen har valmtak. Loftsluke i leiligheten med noe gulvet loft. Gipsplate mot nabo. God lufting langs takutstikk. Etterisolert ca. 20 cm.
Balkong i tre, antatt fra 2005, noe konstruksjon kan være eldre. Balkongen er i god stand og er oljet og malt i 2020, noe skjevheter.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Et vindu er fra 1997 og gis TG2. Noe skjevheter på balkong gir TG2. Ellers noe ujevnheter i etasjeskillere, som ikke anses som noe unormalt. Toalett støyer noe ved fylling av vann og gulv i bad har ikke fall til sluk, TG2. Benkeplate i kjøkken sveller litt i skjøt mellom komfyr og kum. Kant er malt sort, TG2. Noe bruksmerker på parkett, spesielt ved kjøkken, TG2.
Membran er synlig i bad, men delvis skjult av fliselim og vanskelig å sjekke hele veien. Virker riktig utført.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En meget tiltalende og delikat innredet leilighet med god innvendig standard og planløsning med eget inngangsparti. Pent "Huseby" kjøkken og delikat innredet og fliselagt bad. Hyggelig arbeidsplass i trappegang, hvor pult medfølger i handelen. Romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Romslig, lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy og utgang til stor, sydvestvendt og solrik balkong.
Leiligheten har pene, hvite innvendige speildører fra 2005 og innvendige overflater er nye i 2005. Sikringsskap med automatsikringer.
Gulv: Lys eikeparkett og fliser i entré uten varmekabler og fliser i bad med varmekabler.
Vegger: Malte MDF-plater og malt glassfiberstrie.
KJØKKEN: Pen "Huseby" innredning fra 2010 med rikelig skapplass, slette fronter og 2 overskap med glass i fronter, laminat benkeplate med nedfelt kum og 1-greps armatur, veggplater over oppvaskbenk, lys og stikk under overskap, integrert "Zanussi" stekeovn og keramisk platetopp, løs "LG" oppvaskmaskin fra 2014/15, løst "Grundig" kjøl-/fryseskap tilpasset i innredningen, Røroshetta ventilator med utblåsing og ny kjøkkenøy fra 2018.
BAD: Støpt gulv med skråstilte gulvfliser med varmekabler og fliser på vegger. Pen innredning med servant og overskap med speilfronter, fast opplegg for vaskemaskin, inspeksjonsskap for rør i rør system, toalett og dusjkabinett med badekarbunn. Avtrekkvifte og luftespalte under dør. Nytt baderomsvindu i 2019.
Kun spesifiserte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen.

Oppvarming

Vannbåren varme med radiatorer hvor det er installert nytt varmesystem i sameiet i 2018, varmekabler i bad og panelovn i inngangsparti i 1. etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.06.2006.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det er ikke meldt gjenstående bygningsmessige arbeider. Utomhusarbeider og tilknytning til offentlig avløpsanlegg mangler. Ferdigattest kan gis etter anmodning når hele prosjektet er ferdig. Planlagt ferdigstillelse: 01.10.2006.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3803/354/5/4:
06.06.1953 - Dokumentnr: 958 - Erklæring/avtale
Best. om vannverk m.m.
Overført fra: Knr: 3803 Gnr: 354 Bnr: 5
Gjelder denne registerenheten med flere
09.12.1954 - Dokumentnr: 2369 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om vannledning m.m.
Overført fra: Knr: 3803 Gnr: 354 Bnr: 5
Gjelder denne registerenheten med flere
23.02.1959 - Dokumentnr: 298 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: Knr: 3803 Gnr: 354 Bnr: 5
Gjelder denne registerenheten med flere
16.12.2005 - Dokumentnr: 200313 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 4
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 99/1020

Eventuell adgang til utleie

Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Ved framleie er eier pliktig til å gi styret beskjed om ny adresse slik at styret kan nå eier med informasjon om sameiets drift. Eier er uansett ansvarlig for vedlikehold og fellesutgifter som vedtektene for sameiet fremholder.
Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Det er i sameiet installert nytt varmesystem i 2018. I den forbindelse har sameiet tatt opp lån i Nordea Bank adp, filial Norge som er fordelt på leilighetene ved andel fellesgjeld på hver leilighet hvor låne-/finanskostnader er inkludert i felleskostnader.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger åpent, fint og solrikt til på Sørby med fin utsikt over omkringliggende områder mot bl.a. Våle Kirke. Nær busstopp og kort kjøreavstand for påkjøring til E-18 på Kopstad. 1,9 km og ca. 23. min. gange til Kikrevoll barneskole. 4 min. kjøreavstand til Brekkeåsen barnehage og Knerten familiebarnehage, og 5 min. kjøreavstand til Ole Brumm familiebarnehage. Ca. 2 km (4 min. kjøreavstand) til Spar Dagligvare i Brekkeåsen og 7 min. kjøreavstand til Spar Dagligvare på Nykirke. 12 min. kjøreavstand til Holmestrand jernbanestasjon. Revetal: Ca. 8 km (8 min. kjøreavstand). Holmestrand: Ca. 9 km (10 min. kjøreavstand). Tønsberg: Ca. 23 km (21 min. kjøreavstand). Se ellers nabolagsprofil i salgsoppgave.

Adkomst

Fra Tønsberg ta av E-18 på Kopstad og ta 2. avkjøring til høyre i rundkjøring og fortsett til neste rundkjøring og ta 4. avkjøring til høyre over E-18 til neste rundkjøring og ta 1. avkjøring til høyre inn på Kopstadveien og følg denne 4,8 km til Sørby, hvor en tar Sørbyveien til venstre. Deretter 1. avkjøring til høyre. Midtre bygg, Sørbyveien 543D. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 382,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Leiligheten ligger hyggelig til på Sørby i Sørbytunet sameie med pent, felles opparbeidet uteområde bestående av
plen med noe beplanting og stor asfaltert parkering og plasser for gjesteparkering. Leiligheten har 1 fast og tilhørende parkeringsplass på
fellesparkering i sameiet.

Parkering

Leiligheten har 1 fast og tilhørende parkeringsplass på fellesparkering i sameiet. Sameiet har i tillegg 6 plasser for gjesteparkering ved søppelkassene til Sørbytunet sameie 2.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 08.09.2015 avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde).
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid eller eksisterer planforslag som inkluderer/berører eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 10 185,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Kostnaden er ikke inkludert i felleskostnader.
Fellesutgiftene er kr 2 705,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, bygningsforsikring, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, strøm- og energikostnad på oppvarming, reperasjon og vedlikehold VVS, elektro, varmeanlegg, grøntanlegg/lekeplasser/uteområde, malerarbeider, snekkerarbeid, glassarbeid/vindu, tak/blikkenslagerarbeid, påkostning/rehabilitering/investering, snømåking/strøing og andre felles kostnader i sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10000,- pr. år. / ca. 7000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox TV og bredbånd (fiber) som leverandør av TV og bredbåndsignaler og har en avgift på kr 1.099 pr. mnd. Avgiften ligger utenom felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Gressklipping påhviler seksjonseierne å utføre og er således ikke inkludert i felleskostnader.
Årsresultat pr. 31.12.2019: Viser et underskudd på - kr 257.414,- mot budsjettert kr 118.007,- pga. reparasjon og vedlikehold kr 489.997,- mot budsjettert kr 55.000,- som bl.a. skyldes avløpsrens og kartlegging av bunnledning, reparasjon av tak og pipe, varmepumpe, vindusbytte og kledning (hvor det henvises til note 6 i regnskap for 2019).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 514 063,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 1 850 627,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 70 372,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 161 390,- pr. 25.08.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 1 936 682,- pr. 25.08.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 6030.81.02567, Nordea Bank adp, filial Norge
Lånetype: Annuitetslån. Flytende rente, 4 terminer pr. år
Lånets løpetid: Første termin/første avdrag: 31.12.2018 (siste termin 30.09.2048)
Antall terminer til innfrielse: 113
Rentebetingelser: 3,25% pa.
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.098.882,-.
Av dette beløpet utgjør kr 161 390,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

William Kjærstad og Vibeke Cathrine Randen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sørbytunet Sameie, med sameiebrøk 99/1020.
Sameiet består av 13 leiligheter.
Forretningsfører er USBL
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold: Anskaffelse av husdyr etter at innflytting har funnet sted kan kun skje i forståelse med nære naboer etter søknad til styret.
Foretatt påkostninger de senere år: Installering av nytt varmesystem er foretatt i 2018.
Hver syvende uke i sommerhalvåret har eierne et vedlikeholds ansvar. Det består hovedsakelig i å klippe plen, se over fellesarealet og å gi styret informasjon hvis uforutsett inntreffer.
Seksjonseierne har plikt til å delta ved dugnader. Forholder det seg slik at eieren ikke kan møte, må eieren kontakte styret. Styret vil da i samråd med eier gjøre en annen avtale.
Alle eiere er selv ansvarlig for å måke foran inngangspartier, postkasser og søppelkasser (dette er det viktig at alle bidrar med så ikke de samme personene gjør det hver gang).
Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fast provisjon kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Visninger: kr 1.875,- (2 kostnadsfrie)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0111/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.20111

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 10:55

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.