Solgt: 14 300 000 kr

Nordlysveien 43C

14 950 000 kr
198 m²
3 soverom
Velkommen til dette flotte enderekkehuset i Nordlysveien 43 C!
Anne Aartun
Presenteres av
Anne Aartun
Grefsenplatået
Eksklusivt og innholdsrikt enderekkehus med gjennomført standard. Garasje. Flott beliggenhet. Innflytningsklart.
 • Prisantydning
  14 950 000 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  198 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Nordlysveien 43 C!
Nordlysveien 43 er et nytt prosjekt med 3 flotte rekkehus på en sentralt beliggende tomt sentralt på Grefsenplatået. Rekehuset er innflytningsklare etter påske. Byggherre er Grefsen boligutvikling AS som er en solid aktør med flere års erfaring i området.
- Moderne arkitektonisk utrykk.
- Familievennlig planløsning over fire etasjer.
- 3 gode soverom.
- Tre flislagte bad + 1 vaskerom
- Garasje for en bil integrert i boligen.
- Parkering for en bil på gårdsplass.
- Fine uteplasser i hagen og på balkong.
- Solrikt og barnevennlig.
- Garasje med El-bil lader-
- Lave kjøpeomkostninger
- Rekkehuset er nyoppført og ikke tatt i bruk.
- Samtlige kontrollpunkter har fått TG 0.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordlysveien 43C, 0489 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 73, bruksnummer 485, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 242 kvm
Totalt bruksareal: 217 kvm
Totalt primærrom: 198 kvm
Primærrom:
Kjeller 57 kvm: Allrom, trimrom, bad/wc, vaskerom.
1. etasje 44 kvm: Hall, trapperom, kjøkken med spiseplass og utgang til terreng.
2. etasje 60 kvm: Trapperom, gang, bad/wc, 2 soverom, stue med utgang til balkong.
3. etasje 37 kvm: Trapperom, bad/wc, omkledningsrom, soverom. Gulvarealet er ca. 40 kvm.
Sekundærrom:
Kjeller 3 kvm.: Teknisk rom.
1. etasje 16 kvm: Garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.03.2021 utført av Pål Morten Pedersen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Hele boligen er vurdert til TG 0.
Gulv på grunn utføres med isolasjon, radonsperre, armering og betong. Grunnmur utføres i sprøytebetong, isolasjon, stenderverk. Etasjeskillere leveres som trekonstruksjon med overliggende spon og underliggende himling av sparklet og malt gips. Tykkelse på isolasjon i alle bjelkelag er 150 mm. Lydhimling leveres ikke. Mellom garasje og u-etasje leveres bjelkelag, spon, membran og påstøp.
Yttervegger over kjeller leveres med følgende konstruksjon (fra innsiden og ut): Gipsplater, lekter, 50 mm mineralull, plastfolie, 198 mm bindingsverk / 200 mm mineralull, vindsperre, utlekting og utvendig kledning. Utvendig kledning leveres overflatebehandlet fra fabrikk utvendig i farge sort. Yttertak leveres med luftet løsning med bærekonstruksjon i tre; gips, lekter, plast, isolerte takbjelker, papp, lekter, takstein ( Zanda Protector eller lignende, farge sort). Takrenner og nedløp leveres i sort utførelse.
Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Enderekkehus oppført i 2020/2021. Boligen har ikke vært i bruk. Det er meget god standard på innredninger overflater og utstyr.
Nordlysveien 43 er et nytt boligprosjekt med flott og solrik beliggenhet på Grefsenplatået. Stille og rolig boligområde med kort vei til et bredt servicetilbud på Storo, kollektivtransport og skoler. Et rikt fritidstilbud i nærområdet. Prosjektet består av 3 familievennlige rekkehus med en god og innholdsrik planløsning. Egen integrert garasje i husets 1. etasje. Fasadenes arkitektoniske utrykk fremstår som stilren og moderne. Boligene er bygges etter TEK17 og dens krav til byggeteknikk, isolasjon, innemiljø osv. Husene leveres med blant annet balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Planløsningen er både god og gjennomtenkt og åpner for flere bruksmuligheter. Utformingen apelerer til familier med behov for fleksible løsninger der ulike generasjoner får spillerom.
Det leveres et naturlig og lyst interiørkonsept som det er lett å sette sitt eget preg på i etterkant. Gulvene leveres med 1-stavs pearl 14 mm eikeparkett 18 cm bredde levert av Flotte Gulv. Gulvvarme på alle bad og delikat flisevalg. På innvendige gipsvegger er det malt med Jotun Prima air.
INNEHOLDER 1. ETASJE:
Entre/hall: Adkomst til huset i 1. etasje . Flislagt gang/hall med gulvvarme. Her er det god plass til å innrede med skap for oppbevaring av sko og yttertøy.
Kjøkken: Lekkert kjøkken! HTH kjøkkeninnredning med mattlakkede glatte skapdører og skuffefronter. Kjøkkenøy med eikefronter og integrert induksjonstopp fra Bora med avtrekksvifte med mekanisk avtrekk. Integrert kjøleskap med fryser (Siemens), komfyr og kompaktovn fra AEG og AEG oppvaskmaskin. Vaskekum nedfelt i steinplate. Det er spiseplass på kjøkkenet og utgang til terreng via skyvedør.
INNEHOLDER 2. ETASJE:
Stue: Stor og flott hjørnestue med store vindusflater og god lysinngang.
Balkong: Sydvestvendt balkong på 5 m2 med utgang fra stuen. Rekkverk i trekonstruksjon. Høyden på rekkverket er 105 cm.
Soverom: Huset har to fine soverom i denne etasjen. Rommene er perfekte som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor.
Bad 2. etg: Lekkert innredet baderom av god størrelse. 60x60 cm fliser på vegger og gulv med varmekabler. Hel servantplate med servantskap. Speil med lys. Veggfestet toalett med skjult sisterne og softclose sete. Hjørnedusj med innfellbare glassdører. Tapwell dusj og blandebatteri fra i sort utførelse. Nedsenket gulv i dusjen. Downlights med dimmer. Avtrekk fra sentralt anlegg. Badet er bygget i 2020/2021.
INNEHOLDER 3. ETASJE:
Soverom: I husets øverste etasje ligger hovedsoverommet. Rommet er lyst og romlig og har god plass til både dobbeltseng, nattbord og garderober. Adkomst til omkledningsrom.
Bad: Delikat innredet bad med dusj, servant med innredning og vegghengt toalett. Det er 60x60 cm fliser på vegger og gulv med varmekabler. Blandebatteri og dusjgarnityr fra Tapwell i sort utførelse.
INNEHOLDER KJELLER:
Bad: Stort og delikat baderom. Badet er innredet med 60x60 cm fliser på vegger og gulv med varmekabler. Hel servantplate med servantskap. Speil med lys. Veggfestet toalett med skjult sisterne og softclose sete. Design badekar. Downlights med dimmer. Avtrekk fra sentralt anlegg. Badet er bygget i 2020/2021.
Vaskerom: Fliser på gulv med varmekabler, malte vegger. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra sentralt anlegg. Det er ikke montert innredning, skyllekum eller vaskemaskinskran.
Allrom: Romslig allrom med mange bruksmuligheter. Rommet er innredet med en-stavs parkett på gulv og malte vegg- og takflater. Vindu mot terreng. Allrommet er byggemeldt som bod.
Gulv: En-stavs eikeparkett. Fliser i hall, på alle bad, vaskerom og i teknisk rom. Varmekabler/gulvvarme i hall, kjøkken, stue, innredet rom i kjeller, vaskerom og på badene. Tretrapp med åpne opptrinn mellom etasjene. Trappen er levert av Fagtrapp. Rekkverk i tre og glass.
Vegger: Malte, glatte flater. Fliser på badene.
Tak: Malte himlinger. Downlights med dimmer i de fleste rommene. Takhøyden er 243 cm i 1. etasje og deler av 2. etasje. Skråtak i deler av 2. etasje med takhøyde fra 142 cm til 390 cm. takhøyden er 234 og 238 cm i kjeller.
Innvendige dører: Sorte trefyllingsdører.
Vinduer: Vinduer med 2-lags isolerglass produsert i 2020. Velux takvinduer i 2. etasje.
Dører: Skyvedør til terreng og balkong med 3-lags glass produsert i 2020. Sort mattlakket entredør med vindu.
Diverse innvendig: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra 2020 er plassert i teknisk rom.
Diverse utvendig: Utvendig panel er malt i 2020. Saltak tekket med takstein. Det er snøfangere på taket.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i entré, bad og vaskerom. Varmefolie i kjøkken, spisestue, og stue. Soverom leveres med hvite panelovner fra Glamox. Varmekabler i garasjen.
Det er klargjort for peis i stuen. Peisrør og peis leveres ikke.

Ferdigattest/brukstillatelse

Estimert overtagelse er 2 kvartal 2021. Det foreligger rammetillatelse og igangsettelsestilatelse for oppføring av tremannsboligen, tillatelse til tiltak, datert 20.03.2020. Søknad om ferdigattest er innsendt mars 2021. Allrom og trimrom i kjelleren er byggemeldt som bodareal, ikke som rom for varig opphold.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/73/485:
14.04.1950 - Dokumentnr: 4285 - Best. om vann/kloakkledn.
11.03.1958 - Dokumentnr: 2765 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
16.11.2020 - Dokumentnr: 3337587 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Stedsevarig rett til lavspennings- og høyspennings kabelanlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
23.12.2020 - Dokumentnr: 3530614 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
13.05.1942 - Dokumentnr: 4930 - Fradelingsdokument
DENNE EIENDOMMEN ER FRADELT FRA GNR 73 BNR 1

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakten en garanti på 3 % av Kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av
Kjøpesummen og står i 5 – fem - år etter overtakelsen jf. buofl. § 12. Garantien stilles senest umiddelbart etter avtaleinngåelsen. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen før han har mottatt dokumentasjon for at selgeren har stilt sikkerhet jf. buofl12 niende ledd.
Alle bilder i prospektet er fra Nordlysveien 43A.
Krogsveen standardkontrakter ligger til grunn for handelen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa-, rekkehus og blokkbebyggelse. Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler, matbutikker, marka og fotballbaner. Kort vei til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, restaurant og 7/11. Søndagsåpen Joker kun et par minutters gange fra boligen.
Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Buss 22 og 25 stopper i Kjelsåsveien rett i nærheten av boligen, samt trikk fra Grefsenveien. Pga arbeider i Grefsenveien vil det være buss for trikk i anleggsperioden. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.
Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.
I nærheten ligger Myrerjordet som er en stor, grønn "lunge" med tilbud til både store og små. Her er det flere gressbaner, kunstgressbane, tursti, treningsapparater og en sandballbane. Jupiterjordet med fotballbane og lekeplass ligger i kort gangavstand fra boligen.
10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur/busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Adkomst

Enkel adkomst fra Nordlysveien.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner i utgangspunktet til Grefsen barneskole samt Morellbakken og Engebråten ungdomsskole. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Oslo kommune sine nettsider og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.202 kvm som tilhører sameiet. Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene. Tomten var ikke opparbeidet på befaringsdagen.
Tomten blir opparbeidet med belegningsstein, granitt og gress. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Mindre endringer i utonhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Parkering

Parkering for en bil i garasje som er integrert i boligens 1. etasje. og en utendørs biloppstillingsplass på fellesareal.
GARASJE: Garasjen er 16 kvm BRA og har adkomst via elektrisk port fra veien. Innvendig utførelse med sparklet og malt gips på vegger og i himlinger. Ubehandlet betong på gulv. Varmekabler i gulvstøp. Porten leveres med elektrisk motor og 2 åpnere. Porten er i samme farge som vinduer/dører. Garasje leveres med elbillader, Zaptec home el.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen blir tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger.
Reguleringsplan: S-4220 - Reguleringsplan For Småhusområder I Oslo Ytre by,(Småhusplanen) med reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006, rev. 12.06.2013 og 17.3.2015.
Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Planer i nærområdet: Saksnummer 201600298 - Reguleringssak - Grefsenplatået - Detaljregulering - Torg og møteplasser: Planen inneholder en grundig analyse og registrering av muligheter infrastruktur og muligheter i Grefsen-Kjelsås, med spesielt fokus på en mulighetsplan for Grefsenveien som allè- og promenadegate, promenader, stier og tur- og snarveier i hele området, og lokale forretningssentra og møteplasser der hovedfokuset var på Grefsenplatået. For mer informasjon se https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201600298

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 6.366.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr 159.150,- Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 15.110.372,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Grefsen Boligutvikling AS

Informasjon om forkjøpsrett

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Dersom sameiet vedtar månedlige felleskostnader, er denne kostnaden
stipulert til ca. kr. 1.700,- pr. måned (inkluderer da bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring m.m.). Det tas forbehold om evt. sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.
I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det vil bli lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv
undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 20.000 kWh pr. år. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 11.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.
Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 9.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0081/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.2181

Dato

Sist oppdatert: 16. april 2021 kl. 16:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.