Solgt: 3 075 000 kr

Bjørnsrudskogen 9D

3 100 000 kr
80 m²
3 soverom
Velkommen til en flott familiebolig med 3 gode soverom
André Ellefsen
Presenteres av
André Ellefsen
Pen 4-roms selveierleilighet med 3 gode soverom/Carport/Kort vei til det meste/Meget barnevennlig boområde
 • Prisantydning
  3 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  42 943 kr
 • Omkostninger
  78 842 kr
 • Totalpris
  3 196 785 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  1 700 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Leiligheten har en god planløsning, og det er nærhet til alt en trenger i hverdagen. Det er godt med soll. Skogholtet mellom industri felt og leilighet er helt topp. En kan faktisk gå skogsstiene nesten helt opp til Kiwi. På Sommeren tettes skogen helt og en ser lite til industribebyggelsen. Vi opplever industrifeltet som rolig og lite forstyrrende.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og stor 4-roms eierleilighet med gjennomgående god standard i koselig småhus. Boligen har en meget god og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt - gode løsninger. Leiligheten fremstår i moderne farger, samt vindusflater i stuen som slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse. Fra stuen er det direkte utgang til en skjermet balkong med hyggelig utsyn. Perfekt familiebolig!
Bjørnsrudskogen 9D ligger på Dal i Eidsvoll kommune - et barnevennlig og trivelig område med gode solforhold og kort vei til alt. Området består i hovedsak av konsentrert småhusbebyggelse, spredt villabebyggelse, landbruk og skog. Det er fine rekreasjons- og turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnsrudskogen 9D, 2072 DAL
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 93, bruksnummer 151, seksjonsnummer 24, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
Primærrom:
2. etasje 80 kvm: Entré, baderom, kjøkken, spisestue/stue og 3 soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Innvendig bod/teknisk rom.
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig sportsbod og 1 fellesbod i felles hage. Sameiet har også en bod som en henter ut søppelposer og div. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.10.2021 utført av Pål Einar Sommeling.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein, ikke besiktiget.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Følgende har fått tilstandsgrad 2:
Stedvis "bom" i fliser på bad.
Øvrig opplysninger fra rapport:
Luke til råloft har ikke stige.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen og stor 4-roms eierleilighet med gjennomgående god standard i koselig småhus. Boligen har en meget god og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt - gode løsninger. Leiligheten fremstår i moderne farger, samt vindusflater i stuen som slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse. Fra stuen er det direkte utgang til en skjermet balkong med hyggelig utsyn. Perfekt familiebolig!
Gulvflater er med eikeparkett, laminat i entre og gulvbelegg i innvendig bod/teknisk rom. Det er malt platekledning og malte overflater på vegger. Plater i himlinger.
Leiligheten har et hyggelig inngangsparti med overbygget platting.
Entreen er lys og romslig med god plass til kommode og hengløsninger. Det er stor skyvedørsgarderobe i entré på ca. 2 meter - god plass!
Stuen fremstår moderne med trendy brytningsvegg og pene hvitmalte flater. Det er god plass til sittegruppe og TV avdeling, og det er godt med dagslys i rommet. Utgang fra stue til delvis overbygget
terrasse med hyggelig utsyn mot naturområde.
Leiligheten har pen hvit kjøkkeninnredning med glatte fronter, overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Det er laminert benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med ett-greps armatur, stilig platekledning over benkeplate, frittstående Electrolux komfyr med keramisk koketopp plassert i nisje, innebygget AEG oppvaskmaskin, og frittstående 90 cm LG side by side kjøleskap med fryser samt dispenser er plassert i hjørne. Det er god plass til stort spisebord i del av stue/kjøkkenrommet - godt tilrettelagt for hyggelige stunder med familie og venner!
Pent flislagt bad med innredning med glatte skapfronter og servant, overskap, speil og belysning med stikkontakt på vegg samt dobbel stikkontakt på vegg, frittstående toalett, og dusjhjørne med innfellbare buede dører.
Boligen har 3 gode soverom hvor det er plass til dobbeltseng i to av rommene. Stor skyvedørsgarderobe på ca. 3,4 m. på hoved soverom.
Det er en praktisk innebod , 1 ute sportsbod ved parkeringsplass, samt i tillegg 1 fellesbod i felles hage. Godt med lagringsplass!
- Skyvedørsgarderobe installert på hoved soverom.
- Hele leiligheten er malt i nyere tid
- Det er montert veggplater over kjøkkenbenk.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom, kombinert med peisovn i spisestue/stue.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.04.2012. Attest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det skal skal informeres til styre ved utleie.

Diverse

Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin kan medfølge leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Dal i Eidsvoll kommune - et barnevennlig og rolig boligområde med kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Boligen har en god intern beliggenhet med skjermet balkong og gode solforhold. Kort vei til barnehager, barneskole, offentlig kommunikasjon (tog og buss), fotballstadion med grendehus og nærbutikk. Det er gangavstand til Dal stasjon med gode togforbindelser til Lillestrøm og Oslo, samt togforbindelser fra Eidsvoll verk-stasjon inn til Gardermoen og Oslo.
Rekreasjonsområder
Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, golfbane på Vormsund, idrettshall, svømmehall, treningssenter, kino og bibliotek mm. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Shopping
Dagligvarehandelen gjøres på Kiwi som ligger i gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Råholt et variert utvalg med blant annet dagligvarebutikker, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege og mer. Amfi Eidsvoll på Råholt åpnet dørene våren 2014 med 45 nye butikker. Har man behov for ytterligere servicetilbud, er det kort vei til Jessheim storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 145 ulike butikker og tilknyttede virksomheter.
Nærmeste bussholdeplass "Skogvegen" ligger kun ca. 3 min. gange fra eiendommen.
Gåavstand:
Coop Prix Dal ca. 14 min.
Kiwi Dal ca.20 min.
Læringsverkstedet Dal barnehage ca. 6 min.
Læringsverkstedet Folkeparken bhg ca. 12 min.
Bjørnsrud barnehage ca. 16 min.
Avstand med bil
Råholt ca. 7 min.
Jessheim Storsenter ca. 15 min.
Oslo Lufthavn ca. 15 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 6 568,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til 1 parkering i carport. For øvring er det biloppstillingsplasser på sameiets tomt. Parkering etter sameiets regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Bjørnsrud Skog datert 27.08.2001. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnader kr 998 (Lønns - og personalkostnader, styrehonorar, drift og vedlikehold, forsikringer)
Vedlikeholdsavsetning kr 400
Stipulerte kapitalkostnader kr 141
Stipulerte kapitalkostnader kr 161

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 309,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, feiing/tilsyn og eiendomsskatten(kr 2 225)
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år. / 12.000 kwh. pr. år.
Årlig nettleie ca. kr. 4.880
Det er Telenor fiber i leiligheten, og selger benytter i dag Apple TV.
Telenor internett kr 879 pr. mnd. ( hastighet 350/350)
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 821 723,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 958 202,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 2 225,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15 634,- pr. 01.01.2020
Andel fellesgjeld er kr 42 943,- pr. 13.09.2021
Lånenummer: 98207557382, OBOS-Banken AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.09.2021: 3.75% pa.
Antall terminer til innfrielse: 192
Saldo per 13.09.2021: 1 116 528
Andel av saldo: 42 943
Første termin/første avdrag: 30.10.2017 ( siste termin 30.08.2037 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.178.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.221.785,- . Av dette beløpet utgjør kr 42 943,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arnfinn Håndstad Algarheim og Tonje Katrine Håndstad Algarheim

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bjørnsrud skog Delfelt R2 sameie, med sameiebrøk 1/26.
Sameiet består av 26 leiligheter fordelt på 5 bygninger.
Forretningsfører er BORI.
Forsikret i: Fremtind Forsikring AS Polisenr: 20557917/6
Dugnad må påregnes.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018: Beising av hus nr 15 og 17
2019: Beising av carportene. Beising av utebod ved hus nr 15 og 17
2020:Beising av balkonger hus nr 9, 11 og 13. Beising av nordlig endevegg hus nr 9
Planlagte påkostninger:
2022: Beising av hus nr 9, 11 og 13. Beising av ute bod for hus nr 9, 11 og 13
Vedlikehold utføres i henhold til Sameiets vedlikeholdsplan. Selger opplyser at det skal males utvendig til neste år.
Fra vedtekter:
Den enkelte seksjonseier svarer for innvendig vedlikehold av sin bruksenhet. For utvendig bygningsmessig vedlikehold svarer de 4 eller 6 seksjonseiere av
respektive hus, med mindre årsmøtet bestemmer noe annet. For fellesarealer og felles funksjoner svarer fellesskapet etter styrets vedtak. Felleskostnader fordeles etter sameiebrøk (§ 29), altså 1/26 på hver seksjonseier.
Fra husordensregler:
Hver boenhet har to parkeringsplasser til disposisjon, gjester i sameiet skal benytte utdelte gjesteparkeringskort.
Sameier plikter å melde fra til styret og forretningsfører om utleie eller salg av leilighet eller parkeringsplass. Dette for å sikre at styret til enhver tid har oversikt over beboere og hvem som har tilgang til sameiet.
Eier må sørge for at styre og forretningsfører har oppdatert kontaktinformasjon på både eier og beboer.
Opplysninger fra sameiet:
Det blir pr. i dag avsatt 400 kr pr mnd. pr leilighet til fremtidig vedlikeholdsansvar.
Parkering: Hver enkelt sameier har fått tildelt fast plass i carport.
Ifølge styreleder så jobbes det med å få på plass en avtale for el-bil lading for de som har ønske om dette. De har innhentet anbud, men foreløpig ikke avgjort hva som blir utfallet.
Dyrehold er lov, men katt må være kastrert eller sterilisert.
Det er ingen planlagte økninger i felleskostnader ifølge styreleder. Det skal vedlikeholdes utvendig neste år, som det avsettes midler til fra fond av felleskostnader.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0217/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20217

Dato

Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 15:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.