Solgt: 6 050 000 kr

Andersrudveien 46

5 350 000 kr
197 m²
5 soverom
Velkommen til Andersrudveien 46!
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Ytre Enebakk (grensa til Oslo)
Lekker familieeiendom |Tomt på 1952m² | Dobbel garasje | Jacuzzi, tinglyst båtplass | Kort vei til Oslo
 • Prisantydning
  5 350 000 kr
 • Omkostninger
  135 092 kr
 • Totalpris
  6 185 092 kr
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  197 m²
 • Bruksareal
  197 m²
 • Tomteareal
  1 952,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Få minutters biltur fra Oslo, finner du denne flotte eiendommen.
Enebolig opprinnelig bygget ca. 1973 og senere tilbygget i 2003 og påbygget i 2013 + mange oppgraderinger.
Her er det god plass for en stor familie, både inne og ute.
Far har stor "mancave" i garasjen, mor kan passe på far fra hobbyrommet som er over garasjen, og barna har hele tomta på 1952m² som sin lekeplass. Nærhet til vann, med tinglyst båtplass (båt følger med).
Kjellerdelen har lav takhøyde, men fremstår som ypperlig for de som evt. ønsker å drive med vinlagring, evt. mikrobryggeri. Dagens eier har brukt kjeller til lagring av mc, etc.
Kort fortalt:
- Stor enebolig
- Lagringsplasser
- Dobbel garasje m/innredet loftsrom
- Vinterhage
- Overbygget jacuzzi
- Anneks/uthus
- Båtplass
- Stor innkjørsel
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Andersrudveien 46, 1914 YTRE ENEBAKK
Kommunenummer 3028, gårdsnummer 91, bruksnummer 370, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 211 kvm
Totalt bruksareal: 197 kvm
Totalt primærrom: 197 kvm
Primærrom:
Hovedetasje - Entré/gang, bad, vaskerom, stue med utgang til terrasse, kjøkken, trapperom med utgang til terrasse, 2 soverom: ca. 145 kvm
2.etasje - Stue med trapp, 3 soverom (ett med utgang til veranda): ca. 52 kvm
Garasje med innredet loft. Grunnflate på garasjen er ca. 44 kvm BRA. Innvendig bod/verksted på ca. 11,4 m².
Merk at innredet loft ikke oppfyller kravene eller er søkt/godkjent for varig opphold. Gulvareal på isolert loft er ca. 30 m². Ikke måleverdig areal.
Uthus/annkesk - Fremstår som bod/lagringsrom. ca. 27 kvm BRA.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.12.2020 utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kjøper overtar risiko og ansvar for den videre bruken.

Byggemåte

Enebolig opprinnelig oppført ca. 1973 og tilbygget og påbygget i 2003/2013. Fremstår med normalt god standard. Normal bruksslitasje og normalt godt vedlikehold. Stor terrasse rundt tre sider av boligen. Parkering i dobbeltgarasje og på gårdsplass. God lagringsplass i garasje, uthus og krypkjeller. Rett til båtfeste i Bindingsvannet.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Støpt kjellergulv og fjell i dagen. Isolert dekke i tilbygget del. Fundamentert med støpte konstruksjoner hovedsakelig til fjell og noe sprengsteinsfylling for nyere del. Grunnmur hovedsakelig av lettklingerblokker og noe betong. Hovedsakelig støpt kjellergulv. Vegger mot grunn av lettklinkerblokker. Drenering antatt hovedsakelig fra byggeår og tilbyggingsår. Stedvis utvendig fuktsikring med knotteplast (tilbygget del). Takvann ført til mark og til rør. Hovedsakelig flatt terreng rundt grunnmuren. Yttervegger over grunnmur av trebindingsverk antatt isolert etter skikk ved byggeår, tilbyggingsår og påbyggingsår. Utvendig panel. Det er observert musebånd. Saltak i trekonstruksjoner fra opprinnelig byggeår og påbyggingsår. Opprinnelig del: undertak for opprinnelig del av takbord. Kaldt loft med adkomst fra stigeluke i entré. Isolert mot 1. etasje med mineralull (tilleggsisolert 5 cm. i 2020). Tilbygget del: kneloft, kaldt loft og isolerte, luftede takflater. Kneloft og kaldt loft er ikke besiktiget pga. manglende adkomst.
Selger opplyser at all utvendig panel ble byttet i 2013 i forbindelse med påbygget.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

- Bad ble bygget i 2010. ny membran, nye varmekabler og fliser.
- Tak byttet ut i 2005 på gammel del og alt nytt på ny del i 2013.
- Det har vært oppgraderinger underveis i forbindelse med oppussing og utbytting av gamle skrusikringer.
- Vaskerommet ble bygget i 2015 med nye varmekabler og to kurser til vaskemaskin og tørketrommel.

Standard

Stor enebolig med flotte uteområder, opprinnelig oppført ca. 1973 og tilbygget og påbygget i 2003/2013. Fremstår med normalt god standard. Normal bruksslitasje og normalt godt vedlikehold. Stor terrasse rundt tre sider av boligen. Parkering i dobbeltgarasje og på gårdsplass. God lagringsplass i garasje, uthus og krypkjeller. Rett til båtfeste i Bindingsvannet.
Terrasse på tre sider av bygningen på til sammen ca. 120 m². Dekke av terrassebord. Rekkverk av malt treverk. Overbygget del mot sørvest på ca. 17 m² (sommerstue) som er delvis innglasset og med terrassetak. Overbygget del mot øst med terrassetak ca. 13 m². Overbygget "badehus" mot sørvest på ca. 13 m². Veranda mot nordøst med adkomst fra soverom. Dekke av terrassebord. Rekkverk av malt treverk. Grillhytte i trekonstruksjoner med utepeis.
Garasjen er stor og inndelt med et lite verksted inne i garasjen. Det er også innredet et loftsrom/hobbyrom over garasjen.
BOLIGEN BESTÅR AV:
Kjeller og krypkjeller - Hovedetasje - 2.etasje.
HOVEDETASJEN:
Entré:
Koselig overbygget inngangsparti. Stor hall med store garderobeskap. Adkomst til bad og vaskerom. Luke i tak/himling til loftsrom.
Stue:
Stor og lekker stue, med peis midt i rommet. Åpen løsning mot kjøkken. God plass for sofagruppe og spisebord. Utgang til terrasse og vinterhagen. Fra stuen er det videre adkomst inn til en mellomstue. Mellomstuen er praktisk å bruke som hjemmekontor. Fra denne stuen er det adkomst til to store soverom.
Fra mellomstuen er det utgang til terrasse og trapp opp til 2.etasjen.
Kjøkken:
Kjøkkenet som er fra IKEA (2017), er stort og luftig, og gir en veldig god atmosfære med sin åpne løsning og to store vinduer. Frontene er profilerte og det er laminat benkeplate. Oppvask med ettgreps blandebatteri. Fliser i sprutsone. Oppvaskmaskin i nisje. Frittstående side by side kjøl/frys. Ventiler med avkast til det fri. Integrert mikro og komfyr i praktisk høyde. Integrert Induksjonstopp.
Bad i 1. etasje:
Stort bad fra 2010. Fliser på gulv og vegger, MDF med downlights i himling, vegghengt wc, servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Stort dusjhjørne med glassvegg, elektrisk gulvvarme og mekanisk avtrekk. Vindu som sikrer god avlufting.
Vaskerom:
Vaskerom fra 2015 med fliser på gulv og vegger, malt MDF med downlights. Vegghengt wc med drenering ut i rommet. Skyllekum i benk med ettgreps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Elektrisk gulvvarme. Det er også en veldig praktisk skap- og benkinnredning. Vindu som sikrer god avlufting.
Soverom:
I denne delen, er det to store soverom. Totalt er det fem soverom i boligen. Det ene soverommet har god garderobeløsning. I de andre rommene er det også god plass til garderober.
2.ETASJE:
Koselig stue med plass til sofagruppe og lesehjørne. I denne etasjen er det tre romslige soverom, hvor det største har utgang til luftebalkong.
KJELLER:
Krypkjeller, med adkomst til avløpsrør og vannrør. Luke fra utsiden.
Kjeller med egen inngang, under del av boligen. Det er lav takhøyde (ca. 170 cm). Flere rom med støpt gulv. Dette arealet har vært brukt til oppbevaring av diverse mc, ustyr, etc. Kan også brukes som vinkjeller, og evt. microbryggeri.
UTEOMRÅDE:
- Stor eiendom med pent arrondert hage. Diverse prydbusker og hekk. God plass for å ha lekeapparater, trampoline, etc.
- Vinterhage
- Overbygd jacuzzi
- Overbygd spiseplass
- Utegrill og grillhytte
- Anneks/uthus, som er isolert. Kan også brukes som en gjestestue.
DIVERSE:
- Oppvarming via varmepumpe i stuen, peis i stuen og gulvvarme i entré, baderom og vaskerom.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Kursfortegnelse på innside av skapdør. Det elektriske anlegget er fortløpende oppdatert.
- Naturlig ventilasjon med luftespalter i vinduer og ventiler i yttervegg. Mekanisk avtrekk på baderom, vaskerom og kjøkken.
- Varmtvannsbereder fra 2006 på 200 ltr. Står i krypkjeller.
- Privat borevann.
- Offentlig avløp med private stikkledninger.
- Tilførselsrør i boligen hovedsakelig av plastrør ført i varerør. Fordelerstokk i krypkjeller. Enkelte kobberrørføringer synlig i krypkjeller. Krypkjeller med spalte i støpt gulv for avrenning av eventuell lekkasje (fallforhold er ikke kontrollert). Synlige avløpsrør av plast.
- Adkomst via privat vei.
- Tinglyst rett til båtplass ved vannet. Liten båt følger med.

Oppvarming

Ildsted i stue. Elektrisk gulvvarme i entré, baderom og vaskerom. Luft til luft varmepumpe i stue. Ellers benyttet frittstående varmekilder. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1973. Kommunen har sendt megler byggetegninger, og opplyser samtidig at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for den opprinnelige eiendommen, men det er ferdigattest på påbygget datert 04.06.2020, samt på garasjen datert 25.11.2020.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Uthus (oppført av eier på tidligere, eksisterende grunnmur), er ikke søkt eller byggemeldt.
Rom over garasjen er ikke godkjent for varig opphold og er i utgangspunktet en bod.
Kjøper overtar ansvar og risiko for eiendommen, med de rettigheter og plikter som følger med den, slik den framstår på visning, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:
- Dagboknr 1731, tinglyst 21.07.1959, Bestemmelse om veg: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Forbud mot næringsvirksomhet. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om båt/bryggeplass.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Følger ikke med:
Lamper på kjøkken, spisestue og trappehus.
Gamle trehyller på vegg i kjøkken.
Følger med:
Kjøkkenbord.
Tv-benk i hovedstuen.
Garderober i hall/entré.
Skyvedørsgarderobe som er på det ene soverommet i 1.etg.
Dobbeltseng på gjesterom.
Senger på barnerom.
Hyller, møbler og ting som er i kjelleren.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Ytre Enebakk i Enebakk kommune i et område hovedsakelig bestående av småhusbebyggelse samt næring. Nærhet til marka med gode rekreasjonsmuligheter. Ca. 8 km til Ytre-Enebakk barneskole og Mjær ungdomsskole, samt flere barnehager i samme avstand. Området har et rikt natur- og dyreliv, med nærhet til flotte turområder og flere vann hvor man kan fiske og padle. Kort vei til golfbaner i Enebakk og Oslo (Grønnmo).
Ca. 200 m. å gå til bussholdeplass på Gran. Med bil tar det ca.17 min. til Ski, ca. 20 min. til Ryen i Oslo og ca. 8 min. til Vågsenteret i Ytre Enebakk.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 952,7 kvm. Svakt skrånende tomt mot nordvest. Hovedpartiet rundt bolig og garasje er for det meste flatt. Hagen er opparbeidet med gruset gårdsplass, terrasser, plen og beplantning ellers.
Arealformål: Spredt boligbebyggelse.

Parkering

Dobbel garasje fra 2003. Ombygd i 2013 med innredning av loft og ark.
Godt med parkeringsplass til flere biler på gårdsplassen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet privat vann.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område og avsatt til spredt LNRF - boligbebyggelse, nåværende i kommuneplanene. Deler av tomten går ut i felles adkomstvei.
Arealformål:
Oversiktsplanareal, Spredt boligbebyggelse
Områdenavn, LNF-Andersrud
Planidentifikasjon: 20151000
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Enebakk kommune har i dag, 07.01.2021 opplyst til megler, at det har vært en forhåndskonferanse i desember 2020. Man må påregne at det blir bygging/næring i området rundt Kukleivåsen (ca. 400 meter syd-øst for eiendommen). Se kart som ligger i annonsen. Området som ligger imellom, er avsatt til friområde. Ta kontakt med Enebakk kommune for evt. nærmere informasjon.
Forøvrig, så er det allerede eksisterende industri/næring i området.

Økonomi

Kommunale utgifter

- Kommunale avgifter er kr 13 072,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
- Vann er levert av Kirkebygden/Ytre Enebakk Vannverk (offentlig nett) + mulighet å koble seg på privat borrevann i egen kum. Faktura for 1.halvår 2021 sendes ut medio mars og vil være på kr 3395,-
- Velavgift kr 400,- pr. år (frivillig).
- Strømforbruk (familie på 4) ca. 20-25-000 kwh. pr. år.
- Tv/internett (Telenor-fiber) ca. kr 800,- pr. mnd. (Tv-tuner/dekoder medfølger ikke). Ny eier må selv tegne nytt abonnement med Telenor. Det er også mulighet for parabol. Denne henger på veggen hvis ny eier ønsker å bruke denne.
- Boligen er tilknyttet alarmselskap. Abonnement kan videreføres. Pris ukjent.
- Pris på bygnings- og innboforsikring må ny eier innhente selv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 761.719,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.742.188,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.485.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Rune Larsen og Åse Kristin Larsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 35.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0153/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.20153

Dato

Sist oppdatert: 11. januar 2021 kl. 14:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.