Solgt: 4 790 000 kr

General Wibes veg 47

4 890 000 kr
148 m²
3 soverom
Velkommen til General Wibes veg 47 - og denne innholdsrike eneboligen med meget sentral beliggenhet!
Rune Selven
Presenteres av
Rune Selven
Innholdsrik enebolig med sentral og meget barnevennlig beliggenhet - Stor solrik terrasse - Spennende planløsning
 • Prisantydning
  4 890 000 kr
 • Omkostninger
  123 592 kr
 • Totalpris
  4 913 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  148 m²
 • Bruksareal
  175 m²
 • Tomteareal
  293,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til General Wibes veg 47 - og denne eneboligen med mange muligheter. Populær beliggenhet, i et etablert og barnevennlig område på Brundalen. Boligen nyter av svært sentral beliggenhet, og ligger i umiddelbar nærheten til en rekke servicetilbud. Her kan man også rusle ned til Estenstadmarka og Rotvollfjæra som kun ligger en spasertur unna.
Eiendommen er opparbeidet med steinlagt gårdsplass, grøntarealer, prydbusker og to solrike terrasser. Like i nærheten av boligen er det etablert en lekeplass de minste kan benytte seg av.
Verdt å nevne:
- 4 boder med gode oppbevaringsmuligheter i boligens kjeller.
- Spennende planløsning med mange muligheter.
- Gode takhøyde og lysforhold.
- Carport og oppstillingsplasser til bil.
- Noe oppussing må påregnes
Velkommen på visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

General Wibes veg 47, 7047 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 16, bruksnummer 407, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 190 kvm.
Totalt bruksareal: 175 kvm.
Totalt primærrom: 148 kvm.
1. Etasje:
P-rom 79 kvm: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad.
2. Etasje:
P-rom 36 kvm: Gang, bad og 2 soverom.
Kjeller:
P-rom 33 kvm: Gang, vaskerom og innredet rom/ stue.
S-rom 27 kvm: 4 boder.
Boligen disponerer 4 stk boder i kjelleren.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Fra takstmann: "Grunnmur oppført i betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Hovedkonstruksjon er en trekonstruksjon med utvendig stående panel. Taket har saltaksform tekket med betongstein. Vinduer med 2- lags glass".

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er påkostet:
- Utvidet gang og kjøkken i perioden 2003 - 2005.
- Kjøkkeninnredning fra 2005.

Standard

Velkommen inn! Boligen ble oppført i 1991 og har en spennende planløsning som med enkle grep kan endres om man ønsker andre løsninger. Gårdsplassen er steinlagt og pent opparbeidet med grøntareal og prydbusker. Like i nærheten av boligen finner man en lekeplass for de minste. Det er oppført en carport i forbindelse med inngangsparti, i tillegg til flere oppstillingsplasser på tomten. Det er oppført to terrasser med gode solforhold, som på sommerstid vil oppleves som en fin forlengelse av stuen.
Entré:
Velkommen inn! Inngangspartiet er malt i lyse farger og har plassbygd garderobeskap og flislagt gulv med varmekabler. Her har man god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Videre fra entréen finner man stue, bad, kjøkken og et soverom.
Stue:
Stuen fungerer som boligens samlingspunkt og har en naturlig soneinndeling. Stuen har stor gulvflate og mange møbleringsmuligheter. Spisestuen er naturlig plassert rett utenfor kjøkkenet som ligger atskilt fra stuen. Her har man god plass til å samle hele familien eller vennegjengen for hyggelige sammenkomster. Rommet er lyst og luftig, og har store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp. I tillegg er det i kjelleren etablert en romslig kjellerstue det kan være fint og trekke seg tilbake til.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger atskilt fra stuen, og har innredning med fronter av heltre eik fra 2005. Kjøkkenet har mye oppbevaringsplass i skuffer og skap, i tillegg til god størrelse på benkeplaten for ekstra boltreplass. Her også er det godt med gjennomlys. Kjøkkenet er tilrettelagt for rullestolbruker.
Bad:
Badet i første etasje på 6,5 kvm og er utstyrt med praktisk baderomsinnredning tilrettelagt for rullestolbruker. Badet har dusjkabinett og opplegg for oppvaskmaskin, samt varmekabler i gulv.
Badet i andre etasje er på 4,5 kvm og har flislagte flater og varmekabler i gulv. Videre er badet utstyrt med wc, dusjnisje og servantskap med overskap og speil. Det er også etablert et vaskerom i kjelleretasjen.
Soverom/garderobe:
Boligen nyter av tre soverom av god størrelse med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og garderoberskap. Ved inngangsparti er det etablert et plassbygd garderobeskap for oppbevaring av ytterklær og sko. I tillegg har boligen 4 boder i kjelleretasjen med svært gode oppbevaringsmuligheter.
Fra takstmann:
TG1:
- Forstøtningsmurer.
- Terrasse/plattinger.
- Vinduer fra 2005.
- Yttervegger.
- Loft.
- Takkonstruksjon.
- Ildsted.
- Kjøkken.
- Trapp.
- Bad 2. etasje (sanitær og ventilasjon).
- Bad 1. etasje (sanitær og ventilasjon).
- Bad 1. etasje (fuktmåling).
TG2:
- Drenering pga. fuktverdier og alder.
- Grunn/fundament pga. utførelse rundt pilarer til kjøkken og gang.
- Rom under terreng pga. usikker tilstand og påviste fuktverdier.
- Terrasse/plattinger pga. manglende rekkverk.
- Vinduer og terrassedører pga. alder.
- Yttervegger pga. klosser til musetetting bak kledning og derav luftesjikt begrenset.
- Renner og nedløp pga. alder.
- Taktekking og beslag pga. alder.
- Etasjeskille pga. skjevheter og knirk i gulvet til kjøkkenet.
- VVS pga. alder.
- Vaskerom pga. usikker restlevetid.
TG3:
- Bad 2. etasje (overflater) pga. skadet flis.
- Bad 2. etasje (membran, tettesjikt og sluk) pga. at det ikke er mansjett ved sluk og pga. riss, sprekker og bom i veggflis.
- Bad 1. etasje (overflater) pga. sprekker i flis samt bom i gulvflis.
- Bad 1. etasje (membran, tettesjikt og sluk) pga. manglende mansjett/ synlig tett sjikt i sluk.
- Karnapp pga. registrerte fuktmerker ved foring til vindu i karnapp. Selger opplyser om fuktighet ved store nedbørsperioder og at forhold har vært forsøkt utbedret av fagfolk tidligere.
TG-IU:
- Bad 2. etasje (fuktmåling) pga. at innredning/lagrede gjenstander og dusjvegg grenser mot yttervegg.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes elektrisk og ved ildsted.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1991.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det ble i 2005 godkjent av Trondheim Kommune et mindre byggearbeid i forbindelse med utvidelse av kjøkken, men det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/16/407:
07.09.1990 - Dokumentnr: 19123 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:5001 Gnr:16 Bnr:384
12.04.1991 - Dokumentnr: 6668 - Målebrev
Areal: 294 m2
01.01.2018 - Dokumentnr: 15946 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1601 Gnr:16 Bnr:407

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Brundalen er et veletablert og sentralt boområde i Trondheim, beliggende øst for Sentrum. Brundalen var opprinnelig en plass under gården Rotvoll Øvre, og ble fradelt fra denne i 1925. I området finnes i dag Brundalen skole, Brundalsgrenda barnehage, Leistad barnehage, Brundalen helse- og velferdssenter og Brundalen tannklinikk. I tillegg ligger Charlottenlund helse- og velferdssenter og Charlottenlund videregående skole på Brundalen, rett ved grensen mot Charlottenlund.
Det er gangavstand til en rekke dagligdagse servicetilbud - hvorav blant annet Coop Prix Jakobsli og Bunnpris Angelltrøa ligger innen henholdsvis 14- og 15 minutters gange fra leiligheten. Det vil ta ca. 8 minutter med bil til Sirkus Shopping og et hav av varer og tjenester. Videre tar det ca 10 minutter til City Lade med blant annet Coop Obs hvor du kan ta stor-handlingen. Nærmeste bussholderplass er Tunga Kretsfengsel, som har tar deg til for eksempelvis Trondheim Sentrum og "alt man trenger" på ca. 17 minutter.
Estenstadmarka ligger en kort kjøretur unna, med flotte tur- og skiløyper, samt flere utsiktspunkt. Estenstadhytta byr på en deilig middag etter endt tur - året rundt. Charlottenlund Sportsklubb holder til 9 minuttes gange unna boligen og tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldre. De har blant annet idrettskolen for de minste med tilbud som lek og rytme, lek med ball, svømming, skøyter, ski og fotball. I tillegg tilbyr de håndball, fotball og innebandy.
Eiendommen ligger innerst i blindveg, og har ingen gjennomgangstrafikk.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør mot Havnegata, og i rundkjøring ved Pirbrua tar du til høyre. Kjør så inn i Strindheimstunnelen ved neste rundkjøring og følg veien ca. 3,3 km. Ta avkjøring mot Leangen S og kjør rett frem i påfølgende rundkjøring mot Travbanevegen. Ta tungsletta til Ingvar Ystgaards veg. Følg Ingvald Ystgaards veg og Nermarka til General Wibes veg. Ta så til høyre 2 ganger og nr. 47 vil dukke opp på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Brundalen nabolag.
Barnehager i nærheten:
Leistad barnehage (1-5 år) 0.7 km
Brundalen barnehage (1-6 år) 1,1 km
Brundalstunet familiebarnehage - 7 minutters gange fra leiligheten
Skoler i nærheten:
Brundalen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Charlottenlund barneskole (1-7 kl.) 1 km
Åsvang skole (1-7 kl.) 2 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Charlottenlund videregående skole (1100 elever) 0.9 km
Strinda videregående skole (450 elever) 4.8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 293,3 kvm.

Parkering

Boligen disponerer en carport ved inngangsparti. I tillegg har eiendommen biloppstillingsplasser på tomta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert ti boligformål i henhold til reguleringsplan r313c datert 03.07.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 916,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Kommunale avgifter i Trondheim Kommune er fordelt på 4 terminer. For termin 2 av 4 i 2019 var avgiften på kr. 3 479,-
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Boligen er tilknyttet Velavgift, kabel-tv og privat brøyting.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Selger opplyser at årlig velforeningsavgift er kr. 2 200,-
Strømutgifter har ligget på ca. kr. 2 000,- pr kvartal.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 322 864,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 762 310,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.013.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tarjei Myhre Espeland og Ann-Kristin Hansen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,3% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0090/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2090

Dato

Sist oppdatert: 21. januar 2021 kl. 12:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.