Solgt: 5 650 000 kr

Orionvegen 96

5 790 000 kr
176 m²
5 soverom
Krogsveen v/ Trude Stensby presenterer Orionvegen 96 - En attraktiv og innholdsrik enebolig over tre plan
Trude Stensby
Presenteres av
Trude Stensby
Neskollen
Attraktiv og innholdsrik enebolig m/ 2 stuer, 2 bad, vaskerom og 5 soverom | Dobbeltgarasje | Nærhet til marka!
 • Prisantydning
  5 790 000 kr
 • Omkostninger
  146 092 kr
 • Totalpris
  5 796 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  176 m²
 • Bruksareal
  253 m²
 • Tomteareal
  1 012 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Orionvegen 96 er en attraktiv og innholdsrik enebolig over tre plan med en god intern beliggenhet på feltet. Boligen har en familievennlig planløsning bærer preg av å være godt ivaretatt gjennom årene. Stor tomt på ca. 1012 kvm med steinbelagt gårdsplass med plass for flere biloppstillingsplasser samt parkering i stor dobbelgarasje. Eiendommen har gode solforhold, nærhet til marka og ligger i et stille og godt nabolag på Neskollen.
Boligen er innholdsrik med blant annet to stuer, stort kjøkken, to flislagte bad, praktisk vaskerom og fem soverom. Fire innvendige boder i tillegg til garasjen byr på ytterligere oppbevaringsplass. Barnevennlig beliggenhet med kort vei til barnehage, barneskole og gode turmuligheter i nærområdet både sommer- og vintertid. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Orionvegen 96, 2165 HVAM
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 79, bruksnummer 157, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 283 kvm
Totalt bruksareal: 253 kvm
Totalt primærrom: 176 kvm
Bruksareal:
Enebolig 253 kvm
Primærrom:
U. etasje 40 kvm: Entré, gang, bad og 1 soverom
1. etasje 91 kvm: Stue, kjøkken, bad, gang, vaskerom og 2 soverom
2. etasje 45 kvm: Stue, gang og 2 soverom
Sekundærrom:
U. etasje 68 kvm: 2 boder og stor dobbeltgarasje
2. etasje 9 kvm: 2 boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2021 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning og puss. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Sanitærutstyr og innredning samt avløpsrør(inkl. sluk) på hoved badet. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. På befaring ble det observert tegn til mindre lekkasje i avløpsrør til vask mot gjennomføring i vegg. Det ble søkt etter fukt i konstruksjonen, men ikke funnet forhøyde verdier. Bør undersøkes nærmere.
- Membran, tettesjikt og sluk(i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer på bad i sokkeletasje. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Overflater gulv. TG grunnet stedvis knirk i gulvet i loftstue.
- Innvendige trapper. TG grunnet kun rekkverk/håndløper på en side(krav til rekkverk på begge sider iht. lovverk). Håndløper ligger lagret på kneloft.
- Fasader ink. kledning. TG grunnet ikke observert musesikring på panel.
- Vann fra yttertak og bortledning. Takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.
Selger kommenterer følgende om TG2:
- TG 2 på badet i 1. etasje: Rørlegger orienterer/bekrefter at krav om drenering fra innebygget sisterne kom etter oppføring av boligen. Rørlegger har skiftet og kontrollert avløpsrør, kan ikke finne noen form for fukt.
- TG 2 på bad i underetasje: Rørlegger bekrefter at slukmansjett og membran er forskriftsmessig utført.
- TG 2 på yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Det Blir ettermontert musesikring på nordvest- og sørvestveggen ihht. anbefaling av takstmann.
- TG 2 på drenering, vann fra yttertak og bortledning: Det blir ettermontert bortledning som legges åpen langs nordvestveggen ihht. anbefaling av takstmann.
De første tre punktene er utført av A-Aulie AS fra Årnes(Autorisert rørlegger).
De siste to punktene blir utført av dagens eier av boligen så raskt som mulig.
Selger opplyser videre:
- Mus i garasje høsten 2020, satt opp muse-felle og tatt en mus - ingen ytterligere muse-tilfeller.
- Opparbeidet platting med tilhørende forstøtningsmurer og blomsterbed bak huset, med støtte og hjelp av min far som har vært tømrer i hele sin yrkeskarriere.
- Installasjon av Nibe luft til vann varmepumpe, utført av Nekas på Årnes. Det er montert el-bil lader i garasjen, dette er gjort av Årnes Elektro. Det er i tillegg montert en stikkontakt i garasjen og skiftet en termostat på badet i sokkeletasjen, dette er utført av min sønn som har fullført og bestått to års skolegang på elektro.
- Nekas har gjort anbefalt og jevnlige kontroll av luft- til vannanlegget etter installasjon.
- I tredje etasje er det etablert to soverom som er benyttet til henholdsvis soverom og kontor.
- Etableringen av soverommene i tredje etasje ble gjort av min far som har vært tømrer i hele sin yrkeskarriere, slik vi har forstått har det ikke vært nødvendig med godkjennelse hos bygningsmyndighetene.
- Boligen er forsøkt jevnlig ivaretatt og vedlikeholdt i perioden jeg har hatt huset. Det er den siste tiden gjort noe overflatebehandling inne og ute på eiendommen; deriblant malt tredje etasje, malt trapp og trappesjakt, skiftet gulv i stue i andre etasje inklusiv overflatebehandling på vegger, beiset verandagulv, platting og malt toppbord på rekkverk, overflatebehandling på garasjeporter, ytterdører og mur på husets fremside.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Orionvegen 96 er en attraktiv og innholdsrik enebolig over tre plan med en god intern beliggenhet på feltet. Boligen har en familievennlig planløsning bærer preg av å være godt ivaretatt gjennom årene. Stor tomt på ca. 1012 kvm med steinbelagt gårdsplass med plass for flere biloppstillingsplasser samt parkering i dobbelgarasje.
Entré
Lys og romslig entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko med både åpen knappløsning og stort garderobeskap med speilfronter i gangen.
Stue
Tiltalende stue med nylagt parkettgulv og vegger i delikate fargevalg. Godt med plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Flere gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til sydøstvendt terrasse på ca. 35 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. For kjølige høst- og vinterdager kan man ta i bruk stemningsfull peisovn. I loftetasjen finner man ytterligere en stue som byr på ekstra spillrom for familien. Her er det også utgang til en nordvestvendt altan på ca. 8 kvm.
Kjøkken
Sjarmerende kjøkken i delvis åpen løsning med stuen . Innredningen er fra 2005 i profilerte fronter og integrerte hvitevarer som kjøleskap, komfyr og mikroovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Det er vegghengt ventilator og lekkasjestopper fra MoistEx. God skap- og benkeplass!
Bad i 1. etasje
Boligen har to fine bad plassert i 1. - og underetasje. Begge bad er fra 2005 med flislagte gulv og vegger samt varmekabler i gulv. Badet i 1. etasje er innredet med vegghengt toalett med innebygget sisterne, badekar i hjørnet med dusjbatteri fra Damixa og vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Det er speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Badet i underetasjen er innredet med gulvstående toalett, dusjkabinett i hjørnet og vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Vaskerom
Et vaskerom er kjærkomment i enhver barnefamilie! Praktisk vaskerom med flislagt gulv med varme og malte plater på vegger. Innredning med nedfelt utslagsvak med ett-greps armatur og opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Boligen har 5 lyse og fine soverom, hvorav ett er plassert i underetasjen, to i 1. etasje og ytterligere to i loftsetasjen. Alle rom er lyse og i god størrelse. For ekstra lagringsplass kan man ta i bruk fire boder, to i underetasje og to i loftsetasje. Ett av soverommene i 1.etasje benyttes i dag som garderoberom.
Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: MDF-panel, strietapet og malte flater.
Himlinger: Plater.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme og radiatorer tilknyttet Nibe luft til vann varmepumpe, elektrisk fyring med varmeovner og vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.11.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Loftetasjen er opprinnelig byggemeldt som fremtidig loftstue og to disponible rom og er ikke godkjent til varig opphold. Loftetasjen er i ettertid innredet med to soverom, en loftstue og to boder. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 6312, tinglyst 16.07.2001, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Rettighetshaver Nes kommune. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om garasje/parkering. Pliktig medlemskap i velforening m.v. Med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Brun- og hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på vaskerom medfølger boligen ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg.
Neskollen ligger i naturskjønne omgivelse med meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med bl.a oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
Det lokale idrettslaget HVAM IL med over 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m.
Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min. kjøring med bil i fra boligen.
Andre populære tilbud i Nes: ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.
På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.
God buss korrespondanse til Jessheim, Årnes og Oslo Lufthavn. Ca. 10 min. gange til bussholdeplass fra boligen.
Avstander med bil:
Gardermoen: ca. 24 min.
Årnes: ca. 10 min.
Jessheim: ca. 12 min.
Hurdal skisenter: ca. 48 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 012 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Skrånet tomt opparbeidet med steinbelagt gårdsplass, plenarealer og diverse beplantninger.

Parkering

Parkering i dobbeltgarasje og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat ledningsnett for vann og kommunalt ledningsnett for avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Neskollen B2.2" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 21.03.2000.
Et delareal på 3 kvm er regulert til "annen veigrunn" i henhold til samme reguleringsplan.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 03.09.2019 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17 370,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 5 976,- for inneværende år og er inkludert i de kommunale avgiftene.
Eiendommen er tilknyttet Årnes Vannverk for forsyning av vann. Estimert vannavgift for en husstand på 4 stk. er kr. 4.200,- pr. år. Estimert avgift for en husstand på 6 stk. er kr. 5.600,- pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.748 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.600,-.
Velavgift er kr 2.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber, Altibox som leverandør av kabel-tv og og internett. Avgiften er på kr. 1.099,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 115 930,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 017 348,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er kr 5 976,- for inneværende år og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.936.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Morten Berntsen Lien

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0158/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21158

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 14:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.