Komplett salgsoppgave

Goneveien 64

7 490 000 kr
204 m²
3 soverom
Velkommen til denne høyt og solrikt beliggende eneboligen - eiendommen ligger i Goneveien 64 - et attraktivt sted i nærheten av alt!
Velkommen til denne høyt og solrikt beliggende eneboligen - eiendommen ligger i Goneveien 64 - et attraktivt sted i nærheten av alt!
Kart
Del
Tjøme/Gon
Høyt og fantastisk beliggende enebolig på stor tomt med sol fra morgen til kveld - beliggende på attraktive Gon!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  7 490 000 kr
 • Omkostninger
  188 420 kr
 • Totalpris
  7 678 420 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  204 m²
 • Bruksareal
  280 m²
 • Tomteareal
  1 237,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Goneveien 64!
Meget tiltalende, innbydende og familievennlig enebolig. Boligen er meget innholdsrik, den fremstår som moderne og er en bolig du kan flytte rett inn i!
I boligens u.etg. er det hall, soverom, bad, badstue og et separat vaskerom. På hovedplanet er det et lekkert kjøkken fra Huseby, stor og solfylt stue med utgang til usjenert uteplass.
I toppetasjen er det stue, bad og 2 soverom.
Eiendommen ligger på Gon som er et hyggelig villaområde nær Tjøme sentrum - her har du gangavstand til barnehage, skole og alt Tjøme har å by på!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Goneveien 64, 3145 TJØME
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 255, bruksnummer 136, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 280 kvm
Totalt primærrom: 204 kvm
Primærrom:
Underetasje: 50 kvm: Hall m/trapp, soverom, bad/wc, gang, badstue, vaskerom
1. etasje 93 kvm: Trapperom, kjøkken, stue og spisestue
2. etasje 61 kvm: Stue, 2 soverom og bad/wc
Sekundærrom:
Underetasje: 76 kvm: 3 boder og garasje
Det er loft over garasjen på ca. 12 kvm.
Krypeloft er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.11.2022 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Stue/spisestue i 1. etasje er avdelt med vegg (ikke inntegnet på innsendte plantegninger). Et rom i underetasje er bruksendret (endret status fra S-rom til P-rom) uten at dette er byggemeldt/omsøkt (byggemeldt som bod - innredet til gang/badstue). Det er ikke gjort endringer etter byggeår/i selgers eiertid.
Se for øvrig punktet om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1989. Boligen er fordelt på tre plan samt loft/krypeloft. Dobbel garasje fra 1989 i tilknytning til boligens underetasje. NB! Frittliggende bod er ikke vurdert. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Baderommene og vaskerom har fått TG3 pga. alder
- Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. For store åpninger i rekkverk ved terrengtrapper.
- Målt høydeforskjeller på etasjeskiller/gulv mot grunnen
- Synlig fukt i deler av murvegg i garasje. Grunnmurplast er avsluttet uten topplist.
- Begynnende råte i enkelte kledningsbord.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet:
- Jacuzzi installert i 2015
- Kjøkkeninnredning fra 2015
- Garderobeskap på soverom i 2. etg. fra 2021
- Varmepumper fra 2022
- Montert elbil lader i 2022

Standard

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1989. Boligen er fordelt på tre plan samt loft/krypeloft. Det er en dobbel garasje i tilknytning til boligens underetasje fra 1989.
I underetasjen kommer du inn i en åpen og romslig hall med vedovn og en trapp opp til hovedetasjen. I denne etasjen er det også et soverom, flislagt baderom med toalett, servant i baderomsinnredningen og et dusjkabinett. Det er en badstue og et eget vaskerom med fliser på gulv og malt strie på veggene. Her er det skyllekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet er det utgang til hagen. I underetasjen er det hele 3 boder, så her er det godt med lagringsplass.
I hovedetasjen er det et nydelig kjøkken fra 2015 med innredning fra Huseby med rikelig med skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer fra Miele. På kjøkkenet er det også fin plass til et kjøkkenbord. På utsiden av kjøkkenet finner du spisestuen som ligger praktisk i tilknytning til kjøkkenet og i åpen løsning med stuen. Stuen er lun og koselig, samtidig som de mange vindusflatene gir et fint gjennomlys fra alle kanter. Den fine klebersteinsovnen gir fantastisk varme til store deler av huset. Fra stuen og spisestuen er det utgang til en lun og usjenert skiferterrasse, delvis overbygget - dette blir nærmest en forlengelse av hele stuen på sommerstid. Her er det jacuzzi og god plass til flere soner med hagemøbler.
I toppetasjen er det en tv-stue, 2 soverom og et flislagt baderom med toalett, servant i baderomsinnredningen, badekar og en dusj. Nytt garderobeskap i det ene soverommet installert i 2021.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin, tørketrommel, liftgardin kjøkken og taklamper soverom medfølger ikke handelen.

Oppvarming

Varmekabler i hall, soverom, bad og vaskerom i underetasje samt i bad i 2. etasje. Panelovner. 2 vedovner. Varmepumpe (to innvendige enheter - en utvendig enhet).
Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 09.03.2018. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.
Siste feiebesøk var 30.05.2022.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.06.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Innsendt fasade/plantegninger på eiendommen viser enkel garasje i tilknytning til huset mot nordvest. Garasjens faktiske plassering er mot sydøst og den er i tillegg oppført som dobbel garasje. Dette er ikke byggemeldt/omsøkt. Garasjen er oppført i 1989 og det er ikke gjort endringer etter byggeår/i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
30.09.1992 - Dokumentnr: 12040 - Målebrev
Areal: 1238,6 m2

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Gon som er et hyggelig villaområde nær Tjøme sentrum. Du har gangavstand til den anerkjente golfbanen på Rød. I Tjøme sentrum er det blant annet dagligvareforretning, bensinstasjon, interiør- og klesforretninger, apotek, vinmonopol, legekontor, post i butikk, bibliotek, en populær pizza restaurant, Tjøme kolonial og Skafferiet som er en hyggelig cafè. Fra boligen er det en koselig spasertur langs sjøen til den populære og barnevennlige badestranden Bekkevika. Rett på utsiden av døren har du tilgang til noen av øyas flotteste turområder. For de aktive kan Tjøme friste med to kunstgressbaner på Ormelet, Stall Verdens Ende ridesenter, idrettshall på Lindhøy og skateboard bane og freesbeegolf på Haug, aktivitetssenter på Eidene og mye mer. Bussholdeplass i nærhet av eiendommen.

Adkomst

Følg FV308 fra Tønsberg til Tjøme. Etter du har kjørt over Vrengen Bro, følger du Vestveien ut mot Tjøme sentrum. Goneveien kommer på høyre hånd etter golfbanen på Rød. Boligen er beliggende på høyre hånd etter ca. 1 km. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er barneskole og kommunal barnehage på Lindhøy, kun få minutters gange fra eiendommen. Det ligger også en privat barnehage på Mølledammen. Ungdomsskolen ligger på Haug.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 237,7 kvm. Høyt, solrikt og flott beliggende eiendom med lett skrånende tomt dels fjell-/naturtomt og dels opparbeidet med plen. Innkjørselen og gårdsplassen er steinlagt, det er flere koselig bed, busker og trær og ikke minst solfylte uteplasser. Vest for huset er det et nydelig og skjermet uteområde med en koselig skiferterrasse som også dels er overbygget. Her kan deilige sommerkvelder nytes til det fulle, helt usjenert og uten direkte innsyn.

Parkering

Garasje og parkering på egen tomt. Elbillader av merke Easee.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Kommunen opplyser at det vil komme et pålegg om utkobling av eiendommens slamavskiller.
Kommunene har ikke kjennskap til om eiendommen har felles ledninger sammen andre, men det er en mulighet for at de har felles ledninger sammen med Goneveien 60.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 31.01.2018 avsatt til: Boligbebyggelse- Nåværende.
Gnr 255, bnr. 5 som ligger vest for eiendommen er avsatt til idrettsanlegg- nåværende og som i dag er golfbane og et område for LNFR- spredt fritidsbebyggelse- nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.284,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 23.000 kwh. pr. år. Dette er før varmepumpeinstallering i 2022.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.695,-.
Boligen er tilknyttet fiber via Telenor og har avgift på kr 1.600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr ca. 6.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.462.817,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr. 5.266.139,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.678.420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristin Stengaard og Per Lengard

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt på Tjøme. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvarnkan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: inkludert i meglerprovisjon
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0123/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.22123

Dato

Sist oppdatert: 31. januar 2023 kl. 09:02

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.