Solgt: 4 800 000 kr

Skogveien 10D

4 990 000 kr
98 m²
3 soverom
Rekkehuset har en nydelig beliggenhet tett innpå skog og mark, og med nydelig utsikt til sjøen fra ytterste del av hagen
Tangen
Koselig rekkehus med nydelig hage, solrike terrasser, sjøutsikt og p-plass. Smart planløsning, mye potensial, sentralt.
 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  126 092 kr
 • Totalpris
  4 926 092 kr
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  98 m²
 • Bruksareal
  101 m²
 • Tomteareal
  139 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  750 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Skogveien 10 D er et koselig rekkehus over tre plan, med svært sentral og fin beliggenhet. Fra eiendommen er det kort vei til marka, sjøen, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager – kort sagt alt! Rekkehuset har en sydvendt hage med gode solforhold, nydelig beplantning og to terrasser. Fra den ytterste terrassen er det fin utsikt til sjøen.
På motsatt side har boligen en nordvendt terrasse, inngang og en egen p-plass. Innvendig fremstår rekkehuset som pent med jevnlige oppgraderinger gjennom årene. Det fikk kjøkken med integrerte hvitevarer i 2005 og nytt bad bygd av fagfolk i 2015. Videre finnes en trivelig stue, tre soverom, en kjellerstue og et eldre bad/vaskerom. Noe oppgradering må påberegnes, men utgangspunktet er svært godt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogveien 10D, 1452 NESODDTANGEN
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 4, bruksnummer 651

Innhold

Totalt bruttoareal: 112 kvm
Totalt bruksareal: 101 kvm
Totalt primærrom: 98 kvm
Primærrom:
Kjellerstue/trapp, bad/vaskerom/wc/hybelkjøkken: 21 kvm
Entré, stue/kjøkken/spiseplass/trapp: 40 kvm
Entré/trapp, bad/wc, 3 soverom: 37 kvm
Sekundærrom:
Bod: 3 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.08.2020 utført av Erik Slæperud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur i betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskillere i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Trapp ved adkomst.
Takstmannens konklusjon;
Bygningen ble oppført i 1956 og eiendommen har vært hjemmelshavers eie siden . Eiendommen har en fin beliggenhet i området med sjøutsikt fra terrasseplatting mot syd. Boligen er blitt oppgradert og oppusset i nyere tid med bl.a bad fra og utvendig terrasser fra . Boligen fremstår som lys og trivelig og med standard av varierende alder. Ingen større tilstandssvekkelser ble avdekket befaringsdag og boligen fremstår som godt ivaretatt og med normal brukslitasje. Noe utbedringer og oppgradering/moderniseringsbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard må påregnes mtp. alder og som en naturlig del av en bygnings aldringsprosess.
Det gjengis hovedsakelig TG 3, hvor en umiddelbar utbedring kan være/er nødvendig, og TG 2, hvor det kan/må påregnes påkostninger på sikt. TG 1 gjengis ikke. For detaljer og ytterligere informasjon må det leses i konstruksjoner/bygningsdeler
TG 3:
TG 3 er gitt takkonstruksjon med tanke på gjennomgang isolasjon, lufting langs raft, dampsperre og etterse downlights. Tiltak anbefales.
TG 2:
- gitt utforede vegger under terreng med tanke på alder og erfaringsmessig risikokonstruksjon.
- gitt drenering, ytterkledningen med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
- gitt vinduer fra byggeåret /eldre dato med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
- gitt ytterdører, terrassedører, taktekking og utvendige beslag med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
- gitt innvendige trapper, kjøkken med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
- gitt innvendig gulvoverflater med tanke på ovennevnte visuelle observasjoner. Større slitasje ved terrassedør i stue.
- gitt våtrom kjelleretasje, varmtvannsbereder, VVS og luftbehandling med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
Det bemerkes at ovennevnte er et utdrag av det inntrykket takstmannen fikk befaringsdag. Rapporten må leses i sin helhet da det er flere detaljer undertegnede har påpekt som ikke er nevnt ovenfor.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Det gjøres oppmerksom på et eiendommen er et dødsbo. Arvingene har derfor ikke inngående kjennskap til boligen, og det oppfordres til en ekstra nøye gjennomgang, gjerne i samråd med en fagmann.
Kjelleretasjen er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen.

Standard

Planløsning
1. etasje: Entré og stue/kjøkken/spiseplass/trapp.
2. etasje: Entré/trapp, bad/wc og 3 soverom.
Kjelleretasje: Kjellerstue/trapp, bad/vaskerom/wc/hybelkjøkken og bod.
Entré
Rekkehuset har adkomst via trapp med rekkverk i smijern og det er bygd en koselig markterrasse ved inngangspartiet. Entreen på innsiden har lysmalte panelvegger, hvitmalt panelhimling og gulv i parkett. Rommet er innredet med hattehylle, oppheng og skohylle.
Fra entreen er det glassdør inn til en hyggelig gang med trapp til andre etasje og dør til kjellertrapp.
Kjøkken
Kjøkkenet har innredning fra 2005 i klassisk stil og med takhøye overskap. Innredningen fra Ikea har hvite rillefronter, flere vitrineskap med belysning og grå benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum. Over benk er det grå fliser og bra med belysning.
Alle hvitevarer er integrert, herunder stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og ventilator. Rommet har lysmalte panelvegger, gulv i parkett og plass for frokostbord ved kjøkkenvinduene.
Stue
Stuen er lys, koselig og ligger tilknyttet kjøkkenet. Gode vindusflater mot syd gir rommet nok av dagslys og det er utgang til en solfylt terrasse, flott opparbeidet hage og en markterrasse med sjøutsikt. Hagen sørger for grønn idyll på sommerstid. Stuen har parkettgulv, lysmalte vegger, og god plass for sofagruppe, komfortmøbler og tv-løsning.
Kjellerstue
I kjelleretasjen har boligen en innredet stue med tre kjellervinduer, paneltak, panelhimling og laminatgulv. Et rom som dette gir ekstra fleksibilitet i hverdagen og byr på mye potensial. Her er det god plass for lekerom, hobbyer og hjemmekontor med mer.
Bad/wc/vaskerom
Rekkehuset har to bad, der hovedbadet ligger i andre etasje. Badet ble rehabilitert av fagfolk i 2015 og fremstår som moderne og delikat. Rommet har hvite fliser på veggene, mørke fliser på gulv med gulvvarme, downlights i himling, to små vinduer og en innfelt vegghylle.
Innredningen består av en toppmontert servant på flissatt benk, speil med integrert belysning, innfelt skap, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Bad 2
Det andre badet ligger i kjelleren og er et alt-i-ett rom. Her finnes et hybelkjøkken med koketopp og vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin. Videre er det speilskap, toalett og dusjkabinett. Rommet har vinylbelegg på gulv og trehvite panelvegger.
Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre soverom, alle plassert i andre etasje hvor det også er bad. Alle rommene har vegger i lyse lavendeltoner, kombinert med laminatgulv. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og det er god plass for garderobeskap på de to andre rommene. Rekkehuset har for øvrig lagringsplass i kjellerbod.
Oppvarming - Teknisk
Rekkehuset har elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad i andre etasje, og stedvis panelovner. Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra bad i andre etasje. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i kjellerbod. Badet i andre etasje har nyere røropplegg fra 2015.
Sikringsskapet har hovedsakelig automatsikringer og noen skrusikringer. Boligen er utstyrt med kabel-tv, utestikk, utekran, utelys og motorisert markise. Det er pliktig medlemskap til Skogen Vest Huseierforening.
Kort fortalt
- Koselig rekkehus over tre plan
- Sentralt med kort vei til alt
- Flott opparbeidet uteareal
- To gode, sydvendte terrasser
- Utsikt til sjøen fra ytterste terrasse
- P-plass opparbeidet på forsiden
- Nordvendt terrasse ved inngang
- Entré med åpen garderobeløsning
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Delikat bad, bygd av fagfolk i 2015
- Eldre bad/vaskerom i kjelleren
- Lys og trivelig stue i første etasje
- Kjellerstue med god størrelse
- Tre soverom, ett med skyvedørsgarderobe
- Bra med lagringsplass i kjellerbod
- Kabel-TV
- Utestikk utekran og utelys
- Motorisert markise

Oppvarming

Oppvarming:
Elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på bad 2. etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap:
Sikringsskap plassert i topp av trapp 2. etg., utstyrt hovedsaklig med automatsikringer og noen skrusikringer, automatisk måler (2017) og innholdsfortegnelse.
El-anlegg i boligen er av varierende eldre alder.
Det foreligger ingen dokumenterte el-tilsyn i perioden eier har bodd i boligen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Kjelleretasjen er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3023/4/651:
10.12.1991 - Dokumentnr: 9220 - Erklæring/avtale
Panterett til sameiet for kr.10.000- uten opptrinnsrett
med prioritet etter 80 % av lånetakst
10.12.1991 - Dokumentnr: 9220 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i Skogen Vest Huseierforening.
19.10.2020 - Dokumentnr: 3195177 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
07.11.1990 - Dokumentnr: 9669 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3023 Gnr:4 Bnr:316
Avh.20/9-1990 Areal: 139,2 m2
01.01.2020 - Dokumentnr: 30736 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0216 Gnr:4 Bnr:651

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bolig beliggende meget sentralt på Tangen, med umiddelbar nærhet til butikksenter, skoler, marka og offentlig kommunikasjon.
På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrander. Nærmeste strand finner du ca. 5 min unna. Strandpromenaden med badehus og strender er en særegen del av Oslofjordens kystkulturmiljø. Søndre Flaskebekk brygge ligger midt på Strandpromenaden og er et særdeles hyggelig turområde.
For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststien, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall, samt Nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter.
Det finnes en rekke muligheter for sportslige aktiviteter i området med blant annet Berger Idrettspark. Det er også flott Frisbeegolf/tuftepark ved Skoklefaldsletta, samt friidrettsbane, svømmehall, tennisbaner, ridesenter og en liten slalåmbakke i nærheten. Nydelig turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka. I tillegg strekker Kyststien seg langs store deler av Nesodden.
Ved Hellviktangen finner du flotte friområde med store gressletter, samt Hellviktangen Gård & Kunstkafé som arrangerer konserter, utstillinger og serverer økologisk mat og vin. Det er også kort vei til Oksval Brygge og til andre herlige strender. Vanntårnet galleri ligger på Tangen. På Nesoddtangen brygge finner du Nesoddens nye stolthet, Signalen Sjøbad. Et godt sted for mat og drikke mens man nyter den nydelig utsikten.
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Meny og Kiwi. På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb, helsestasjon, samt nyoppussede Tangen Senter med stor Meny-butikk, vinmonopol og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og båt. Få minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Fra Nesoddtangen brygge tar båten deg til Lysaker på ca. 9 minutter og Aker brygge på ca. 23 minutter. Ved å benytte bil fra Tangen tar det ca. 26 min til Vinterbro, 25 min til Drøbak, 35 min til Ski, 45 min til Oslo S.
På Tangen finner man også barneskole og ungdomsskole, mens videregående skole er på Hellvik og Steinerskolen på Skoklefall. Det er flere barnehager i nærmiljøet.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til høyre i denne og følg fv 157 nordover. Ta deretter inn Vestoppfaret på venstre hånd og følg denne. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager i området Tangen og Skoklefall. Kort og trygg skolevei til både barne- og ungdomsskole. Steinerskolen og videregående ligger på sin side av Skoklefallsletta, begge en behagelig sykkeltur unna boligen.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Rekkehuset har en nydelig beliggenhet tett innpå skog og mark, og med nydelig utsikt til sjøen fra ytterste del av hagen. Her er det bygd en markterrasse på ca. 12 kvm hvor sjøutsikten kan nytes i fulle drag. Terrassen ligger sydvendt og er omkranset av hekk, prydbusker, noe fjell og trær. Boligen har også en større terrasse utenfor stuen, den er på ca. 27 kvm.
Terrassen har god plass for utemøbler, ligger skjermet av levegger mot nabo og har motorisert markise i overkant. Det er bygd en praktisk utebod i innerste hjørne. På motsatt side, ved inngangen, er det bygd en nordvendt terrasse på ca. 9 kvm. Inngangspartiet har trapp med rekkverk i smijern, og det er asfaltert areal utenfor.

Parkering

Det er opparbeidet p-plass rett utenfor boligen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Privat velvei. Asfaltert adkomst.
Kommunalt vann og avløp med private stikkledninger antatt fra byggeåret. Eier er selv ansvarlig for stikkledninger til påkoblingspunkt.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Skogen Vest - Skogen III med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.04.1989.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 11 690,- for 2019. I dette inngår gebyr for vann, vannmålerleie, avløp og renovasjon. Vann/avløp er for bruksavhengig og varier fra husstand til husstand.
Felleskostnader er kr. 2 250,- pr. kvartal (750,- i mnd). Dette inkluderer kabel-tv/internett, forretningsførsel og diverse vedlikehold fellesområder.
Kostnader til strøm, forsikring (bygning og innbo) og vedlikehold kommer i tillegg. Utgifter er avhengig av forbruk og avtaler.
Utgiftene er ikke basert på nåværende eiers forbruk.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 11 690,- for 2019. I dette inngår gebyr for vann, vannmålerleie, avløp og renovasjon. Vann/avløp er for bruksavhengig og varier fra husstand til husstand.
Felleskostnader er kr. 2 250,- pr. kvartal (750,- i mnd). Dette inkluderer kabel-tv/internett, forretningsførsel og diverse vedlikehold fellesområder.
Kostnader til strøm, forsikring (bygning og innbo) og vedlikehold kommer i tillegg. Utgifter er avhengig av forbruk og avtaler.
Utgiftene er ikke basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 002 119,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 607 628,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 116 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristian Sørum og Marius Sørum

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.
Selgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen og eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0123/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.20123

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 14:56

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.