Solgt: 3 050 000 kr

Grindvollinna 38

2 490 000 kr
138 m²
2 soverom
Velkommen til Grindvollinna 38!
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
Lunner
Pen enebolig med 3 garasjeplasser, stor tomt, gapahuk og 2 romslige terrasser. Landlig og barnevennlig, like ved skole.
 • Prisantydning
  2 490 000 kr
 • Omkostninger
  63 592 kr
 • Totalpris
  3 113 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1970
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  138 m²
 • Bruksareal
  166 m²
 • Tomteareal
  907 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Grindvollinna 38 er en pen, familievennlig enebolig over to plan. Omgivelsene er landlige og barnevennlige, like ved busstopp, barneskole og fine rekreasjonsområder. Boligen ligger tilbaketrukket til på en stor tomt med gjerde, plen og koselig gapahuk.
Varme dager kan nytes på to romslige terrasser, den ene med strålende utsikt over nærområdet. Det er parkering i en integrert garasje, i en dobbelgarasje og på en stor, singlet gårdsplass.
Stuen er romslig med vedovn og en varmepumpe fra 2019, mens kjøkkenet har godt med skapplass og opplegg for oppvaskmaskin.
Videre er det et bad med badekar, et praktisk gjestetoalett, og et eget vaskerom.
Boligen har to soverom, men det har opprinnelig vært tre- som nå er en forlenget del av spisestuen. Dette kan med letthet endres tilbake.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grindvollinna 38, 2730 LUNNER
Kommunenummer 3054, gårdsnummer 101, bruksnummer 31, ideell andel 1/1

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.
Underetasje: Vaskerom, wc, disponibelt rom, disponibelt rom, bod og garasjerom.

Byggemåte

Enebolig (1970)
Grunnmur oppført i armert betong.
Støpt plate fundamentert på faste masser.
Yttervegger oppført i bindingsverk.
Etasjeskiller i trebjelkelag.
Takkonstruksjon med taksperrer og undertak med rupanel.
Saltak tekket med profilerte Aluplater.
Elementpipe med stålrør ført over tak.
Vinduer i 2-lags isolerglass med malte karmer.
Drenering fra byggeår.
Garasje (1970)
Støpt plate fundamentert på faste masser.
Yttervegger i bindingsverk.
Saltak med profilerte Aluplater.
TG2
Drenering, fra byggeår.
Yttervegger, fra byggeår.
VVS, røropplegg fra byggeår.
Innvendige trapper, selvlaget.
Garasje, oppgradering må påregnes.
Vaskerom, oppgradering må påregnes.
Vinduer, underetasje skiftet på 80-tallet.
Kjøkken, fra byggeår med normal slitasje.
Rom under terreng, drenering fra byggeår.
Bad, fra byggeår og oppgradering må påregnes.
Grunnmur, observert noe avflassing av puss og svinnriss.
Innvendige overflater, noe overflatebehandling må påregnes.
TGIU
Oppvarming.
Elektrisk anlegg.
Piper og ildsteder.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Pen, lys enebolig over to plan.
- Dobbelgarasje og integrert garasje.
- Usjenert terrasse på ca. 21 kvm.
- Herlig terrasse på ca. 16 kvm.
- God utsikt over nærområdet.
- Stor tomt med gjerde og plen.
- Landlig og barnevennlig område.
- Godt med skapplass på kjøkkenet.
- Romslig stue med varmepumpe.
- Det er montert en vedovn i stuen.
- Bad/wc utstyrt med varme i gulvet.
- Vaskerom og hendig gjestetoalett.
- To soverom, har opprinnelig vært tre
- Lagring i bod og to boder i garasjen.
Vindfang
Eneboligen har et overbygget inngangsparti med rom for et kafésett. Vindfanget og gangen er innredet med 1-stavs laminatgulv. Gangen har grønnmalt brystningspanel på veggene, og det er montert en hylle med knagger. Om ønskelig er det plass til ytterligere garderobeløsninger i gangen.
Kjøkken
Et lyst, koselig kjøkken ligger i eget rom, med 1-stavs laminatgulv og grå tapet på veggene. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate med stor oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over benken er det belysning og hvite, flismønstrede plater, og over kokesonen er det montert en ventilator. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr.
Stue
Stuen er pen og romslig, med en rekke vinduer som slipper inn godt med dagslys, samtidig som de ivaretar en fin utsikt over nærområdet. En glassdør fører ut til den ene terrassen, en herlig romforlengelse i sommerhalvåret.
Videre er stuen innredet med laminatgulv og lysmalte panelvegger. Stuen er et lunt oppholdsrom med både vedovn og nyere varmepumpe. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har et bad i første etasje. I tillegg er det et wc-rom og et vaskerom i underetasjen. Badet har grå gulvfliser, gulvvarme og lys, flismønstret va°tromstapet pa° veggene. På badet er det toalett og et badekar med dusjløsning.
Den øvrige innredningen består av servant med underskap, et veggskap og et speil med belysning. Wc-rommet i underetasjen er innredet med toalett og servant, mens vaskerommet har brystpanel på veggene og opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Eneboligen har to soverom, men det har opprinnelig vært tre- som nå er en forlenget del av spisestuen. Dette kan med letthet endres tilbake. Hovedsoverommet i første etasje er meget romslig, og langs den ene veggen er det flere integrerte garderobeskap.
Ekstra lagringsplass finnes i en bod i underetasjen og i to boder i den frittstående garasjen. I tillegg er det et disponibelt rom i den nederste etasjen.

Oppvarming

Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner, gulvvarme på badet og en varmepumpe fra 2019 i stuen. I tillegg er det en vedovn i stuen. Det er naturlig ventilasjon i boligen, og på kjøkkenet er det montert en ventilator. Boligen har en nyere varmtvannsbereder, og sikringsskapet fra 2006 er utstyrt med automatsikringer.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse er gitt 24.01.1971, og ferdigattest er gitt 30.01.1974. Disse ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3054/101/31:
18.12.1946 - Dokumentnr: 2493 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr: 3054 Gnr: 101 Bnr: 5
01.01.2020 - Dokumentnr: 1803622 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr: 0533 Gnr: 101 Bnr: 31

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Tv via Canal Digital, kr 4800,- pr. år.
Internett via Telenor, kr 7200 ,- pr. år.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig område, ca. 1,4 km sørvest for sentrum av Lunner i Lunner kommune. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Lunner byr på godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.
Her finnes et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud innen bl.a. fotball og håndball. På 30 min kommer du til Varingskollen Alpinsenter som har et godt tilbud, uansett ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker.
Lunner er omkranset av vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes og byr på et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Ca. 17 minutter unna med bil finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på et fint antall gode skiløyper i variert terreng.
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, og Lunner sentrum innehar også restaurant og minibank. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 10 min med tog til Gran Handelssenter som har et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Alternativt ligger Hønefoss, Jessheim, Nittedal, Lillestrøm og Oslo godt innen rekkevidde.
Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Heimly, som ligger ca. 4 min unna. Det er ca. 1,8 km til Lunner stasjon med togforbindelse til Gjøvik og Oslo. Med bil tar det ca. 4 min til Roa, 26 min til Hønefoss, 36 min til Oslo Lufthavn og 51 min til Lillestrøm.
Eneboligen ligger like ved Lunner barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Lunner ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Småtjern naturbarnehage 0.8 km
Kalvsjø barnehage 1.5 km
Roa barnehage 4.3 km
Skoler
Lunner barneskole 0.8 km
Lunner ungdomsskole 3.9 km
Ringerike videregående skole 26.2 km
Hønefoss videregående skole 27.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eneboligen ligger tilbaketrukket til på en stor, delvis inngjerdet tomt, som er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, trær og diverse beplantning. Hagen byr virkelig på mye boltreplass, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Kledningen på huset ble overflatebehandlet i 2020, og foran garasjene er det en stor, singlet gårdsplass med gode muligheter for parkering.
Taktekkingen ble skiftet i 2006, og i 2019 ble det montert nye snøfangere. I hagen finner man en koselig gapahuk på ca. 7 kvm, som innbyr til sosiale kvelder. Fra stuen er det utgang til en herlig, delvis overbygget terrasse på ca. 21 kvm, som har direkte adkomst til den store hagen. På terrassen er det utestikk, elektrisk markise og levegger.
Terrassen oppleves som et usjenert uterom – perfekt for både rolige stunder og hyggelige grillmiddager. Varme dager kan også nytes på en deilig, delvis overbygget terrasse ved inngangen, med strålende utsikt over nærliggende natur- og jordbruksområder. Terrassen har belysning og et areal på ca. 16 kvm.

Parkering

Det er parkering i en integrert garasje og i en frittstående dobbelgarasje med to boder. Sistnevnte har et samlet areal på ca. 66 kvm. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en stor, singlet gårdsplass foran garasjene.

Vei, vann og avløp

Privatvei opp til eiendommen fra kommunal vei. Kostnader til vedlikehold av vei og snøbrøyting må påregnes. Privat vann, offentlig avløp.

Regulerings-og arealplaner

Regulert til boligbebyggelse ihht kommuneplanens arealdel, som trådte i kraft 24.10.2013.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter fordeler seg på følgende måte: Avløp 6 531,84 kr, Eiendomsskatt 2 705,00 kr, Feiing 672,50 kr, HRA 3770 kr.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr. 551.718,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.553.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jan Arne Håkonsløkken

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 47.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0039/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2139

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2021 kl. 12:40

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.