Komplett utleieoppgave

Trudvangveien 37

14 500 kr
50 m²
1 soverom
Reinulf Aasen
Presenteres av
Reinulf Aasen
Majorstuen, Lekker 2-roms med stort kjøkken-Nytt bad-Sentralt og rolig-Fullt møblert-Inkl. Kabel-TV og internett-KORTTIDSLEIE til ca.31.10
 • Månedsleie
  14 500 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1916
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  50 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Heis

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger. Husk å lese salgsoppgaven før visning, da denne ikke lenger deles ut i papirform pga smitterisiko.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trudvangveien 37, 0363 OSLO
Gårdsnummer 46, bruksnummer 15, kommunenummer 301,Gårdsnummer 46, bruksnummer 15, kommunenummer 301

Innhold

Totalt bruttoareal: 57 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm
2.Etasje: Entre, bad/wc, kjøkken, stue, soverom.

Standard

Dette er en gjennomgående 2-roms med et velholdt preg og en lys atmosfære. Takhøyden er på hele 2,7 meter, noe som gir opplevelsen av mer volum og en tilhørende god romfølelse. Ny peisovn ble montert i 2019. Badet ble renovert i 2020. Det er også lagt ny enstavs eikeparkett i leiligheten 2018.
Stuen er både romslig og lys, og har god plass for sofagruppe. Leken tapet får stuen til å fremstå som et kunstverk, med en fin kombinasjon av det moderne og det klassiske. Gjennom vinduet som vender i sydlig retning slipper både solstrålene og gode mengder dagslys inn, samtidig er stuen i praksis helt uten direkte innsyn. Legg også merke til rosetten i himlingen, en klassisk og dekorativ detalj.
Kjøkkenet vegg i vegg med stuen utgjør ytterligere et oppholdsrom, nærmest som en forlengelse av stuen, stort nok for et langt spisebord og sosiale
sammenkomster. Selve skapinnredningen er stilrent gjennomført med fronter i heltre, i tillegg er samtlige hvitevarer innbygget og bidrar til ytterligere helhet. Kokeplate i induksjon og stekeovn fra 2017. Her finner du gode oppbevaringsmuligheter, og med brede benkeflater samt motstående koke- og vaskesone er mye tilrettelagt for enkel tilberedning.
I likhet med kjøkkenet vender også soverommet inn mot det fredelige gårdsrommet på byggets bakside. Soverommet har mye oppbevaringsplass i store speilskap og ny dobbeltseng fra 2017.
Noen få skritt tar deg fra sengen og inn til det nyoppussede badet.
Leiligheten er fullt møblert.
På grunn av kortidsleie vil ikke postkasse medfølge.
Korttidsleie frem til ca 31.10.2020.
Ingen oppsigelsesadgang på grunn av korttidsleie.
Leietaker tegner egen strømavtale.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Ny peisovn i 2019. Gulvvarme på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggenheten på Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler.
Bogstadveien finner du få meter unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning.
Rundt Majorstuen finner du flere større dagligvareforretninger, inkludert MENY Colosseum med et bredere utvalg, like ved Vinmonopolet på samme sted.
På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.
For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett.
Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.
Fra leiligheten går du raskt ned til T-banestasjonen i enden av samme gate, kun gode 200 meter unna. Her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen. Fra Majorstuen går også trikkelinjene 11 til Kjelsås via Stortorvet, 19 til Ljabru via Nationaltheatret og 12 til Grefsen via Solli Plass og Aker Brygge. Majorstuen er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Annen viktig informasjon

Utleier

Anne Christine Pay

Overtakelse

Ledig nå! Overtakelse etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieperiode frem til ca 31. oktober 2020.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0050/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2050

Dato

Sist oppdatert: 15. september 2020 kl. 11:26

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger. Husk å lese salgsoppgaven før visning, da denne ikke lenger deles ut i papirform pga smitterisiko.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.