Solgt: 6 950 000 kr

Sandakerveien 68B

6 950 000 kr
93 m²
2 soverom
Velkommen til Sandakerveien 68 B - Nydelig leilighet som bør oppleves!
Emir Mekic
Kristine Mevik
Presenteres av
Emir Mekic og Kristine Mevik
Sandaker/Torshov
Rålekker, påkostet og stor klassisk 3-roms selveier hjørneleilighet med solrik balkong. Originalt stukkatur og rosett.
 • Prisantydning
  6 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  119 792 kr
 • Omkostninger
  178 086 kr
 • Totalpris
  7 247 878 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1904
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  93 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 257 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sandakerveien 68 B - en leilighet som bør oppleves! Rålekker klassisk 3-roms selveierleilighet med påkostende detaljer, solrik vestvendt balkong og en flott tilbaketrukket beliggenhet på attraktive og sentrale Sandaker. Øvrige fasiliteter:
 • Gjennomgående og god planløsning.
 • Tilbaketrukket og sentral beliggenhet.
 • Flott skjermet og lukket bakgård.
 • Store og sosiale oppholdsrom.
 • Mye lys fra store vindusflater.
 • Spesialt tilpassede lystette gardiner i alle rom.
 • God takhøyde.
 • Originalt stukkatur og rosett.
 • 2 gode og romslige soverom.
 • Oppgradert baderom i 2020.
 • Rikelig med oppbevaringsplass i 3 boder.
 • Mulighet for garasjeleie.
 • Nærhet til Akerselva, badeplasser og grøntområder, samt Storo Storsenter og Lillo gård.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sandakerveien 68B, 0484 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 223, bruksnummer 39, seksjonsnummer 15, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 102 m²
  Totalt bruksareal: 93 m²
  Totalt primærrom: 93 m²
  P-rom/BRA:
  3. etasje på 93 m² inneholder: Entré/gang, badeværelse, stue, kjøkken og 2 soverom.
  I tillegg disponerer boligen 3 boder. En bod i trappegang en halv etasje ovenfor leiligheten på 1,3 m². En loftsbod med skråtak, måleverdig areal på 2,8 m²/gulvflate på 5 m². En kjellerbod på 12,5 m².
  De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.04.2021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur.
  Boligbygg over fem etasjer, samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av teglstein/murkonstruksjoner. Utvendige fasader med pussede og malte murflater. Tak av trekonstruksjoner (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har finéert Norema entrédør med brannklasse B30. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre. Balkongdør med tre-lags glass fra 2019. Vinduer med to-lags glass fra 1992. Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med pelletsovn i stue.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Tilstandsgrad 2.
  Bad:
  - Koblinger for vannrør er plassert i sjakt uten mulighet for sikker avrenning til sluk ved en eventuell lekkasje.
  - Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
  - Nivåforskjell fra topp overflate gulv ved dørterskel og til topp slukrist er målt til ca. 10 mm. Dette er mindre enn krav og vurdert til å være noe lite mtp. lekkasjesikkerhet.
  Kjøkken:
  - Ventilasjon. Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
  - Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
  Etasjeskiller:
  - Det er merkbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til ca. 19 mm i entré og ca. 13 mm i stue. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye.
  Informasjon fra selgers egenerklæringsskjema:
  - Bad modernisert høsten 2020. Vi byttet ut gammelt baderomsinventar med ny servant, vask og blandebatteri, toalett, speil og dusj. Jobben ble utført av Oslo Bad AS. Det ble lagt mikrosement på gulv og vegger. Jobben ble utført av Pusseexpertsen AS. Downlights installert av Fixel AS med dokumentasjon.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Entré/gang:
  Innbydende og romslig entré/gang med god plass til oppbevaring av yttertøy, samt skotøy i innebygd nisje. Entreen er praktisk flislagt, mens resten av gangen er belagt med nydelig en-stavs parkett. Veggene er malt i nydelig himmelblå farge i 2020, og det lyse nedsenkede himlingen er utstyrt med downlights. Fra gangen er det adkomst til kjøkken, badeværelse og begge soverom.
  Kjøkken:
  Særdeles lekkert og romslig kjøkken med god plass til stort spisebord. Fantastisk samlingssted for familie og venner.
  Kjøkkeninnredning fra K-design i 2016 med tremønstrede fronter, samt takhøye matt hvite overskap. Benkeplate av tre. Fliser på vegg over benk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og komfyr. Nedfelt induksjonstopp. Kullfilter ventilator integrert i overskap. Vannrør av type rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Automatisk lekkasjestopper. Varmtvannsbereder til kjøkken er plassert i benkeskap, stoppekran til denne er plassert i luke på soverom II.
  Gulvflate belagt med nydelig en-stavs parkett som går flytende mellom kjøkken og stue. Vegger og himling med malte flater.
  Stue:
  Nydelig hjørnestue med majestetisk adkomst gjennom hvit dobbel fløyelsdør. Stuen er stor og romslig, og har god plass til stor sofagruppe, sofabord og tv-møblement. Rommets utforming gir mange gode møbleringsmuligheter, og store vindusflater fra 2 sider sørger for at det kommer rikelig med naturlys inn. Den gode takhøyden og sjarmerende klassiske detaljer som original rosett og stukkatur sørger for en herlig atmosfære i oppholdsrommet.
  Moderne, energieffektiv og miljøvennlig pelletsovn er montert på sitt naturlige tilholdssted.
  Gulvflate belagt med nydelig en-stavs parkett som går flytende mellom stue og kjøkken. Malte vegger og takflater.
  Badeværelse:
  Delikat og nydelig oppgradert baderom i 2020 med gulv og vegger i microsement, plassbygd benk utstyrt med skålservant og Tapwell servantarmatur. Dusjbatteri fra Vikingbad med regnfall- og hånddusj, samt ny vegghengt Geberit toalett med innebygd sisterne. Vegghengt speil med innebygd lys. Downlights i nedsenket himling.
  Baderommet er opprinnelig fra omkring 2005 og gulvvarme fra 2009. Himlingen er nedsenket og malt, samt utstyrt med avtrekksvifte. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare rette dører i herdet glass.
  Opplegg for vaskemaskin under plassbygd benk. Vannrør av type kobber. Avløpsrør av plast. Felles varmtvannsberedere til alle bad er plassert i fellesområde i kjelleren. Stoppekraner til badet er plassert i luke ved toalettet.
  Soverom I / Hovedsoverom:
  Stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Det er rikelig med oppbevaringsplass i dobbelt garderobeskap. Gulvflate belagt med nydelig en-stavs parkett. Vegger og himling med malte flater i 2016.
  Soverom II / gjesterom / kontor:
  Stort soverom med god plass til dobbeltseng, eller arbeidsbord. Her er det utgang til vestvendt balkong. Rommet benyttes i dag som kontor.
  På soverommet er det rikelig med oppbevaringsplass i garderobeskap. Gulvflate belagt med nydelig en-stavs parkett. Vegger og himling med malte flater i 2020. Himlingen er nedsenket og utstyrt med downlights.
  Balkong:
  Fra soverom II er det utgang til nydelig skjermet vestvendt balkong på 2,2 m². Her er det god plass til kaffebord og stoler. Balkongen er fra 2019, og har god intern beliggenhet med utsikt over indre gårdsrom. Solforholdene på balkongen er fra ca. 13-21 (sommertid), se vedlagt solkart. Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av metall.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner, samt varmekabler i baderomsgulv. Pelletsovn i stue.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 26.07.1904 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
  Det foreligger også ferdigattest for rehabilitering av bygget datert 07.03.1996. Siden ferdigattest ble gitt og seksjonering datert 1988 har kjøkken og et av soverommene byttet plass.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet Best. om vann/kloakkledning.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  - Taklampe og veggmontert panelovn på kjøkken, samt taklampe og veggmontert panelovn i stue medfølger ikke.
  - Sidevindu på soverom II skal skiftes ut. Nytt vindu er bestilt og betalt i forbindelse med balkongutbyggingen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Sandakerveien 68 har en sentral og attraktiv beliggenhet på Sandaker – Nordpolen, like ved Storo og Nydalen.
  Sandaker ligger i bydel Sagene som regnes som Oslos kulturbydel. Området grenser til Nydalen, Storo og Torshov med gangavstand på 5 min til alle områdene. Her bor du i rolige omgivelser, men samtidig meget sentralt og urbant!
  Fra leiligheten er det kort gangavstand til matbutikk, kafeer, restauranter og kjøpesenter som Storo Storsenter, Sandaker Senter og Nordpolen Skole.
  Kulturtilbudet i nærområdet er godt, med blant annet Ringen Kino og Soria Moria med Torshovteatret, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. I umiddelbar nærhet finner du populære Åpent Bakeri, kjent for sine eminente bakervarer og kaffe, samt for kanskje byens beste pizza på kveldstid.
  Det er kort vei til populære Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer og spisesteder, samt et yrende uteliv.
  Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, som t-bane fra Storo og trikk fra Grefsenveien. Grefsenveien trikkeholdeplass ligger 2 min gange fra leiligheten. Trikken tar deg til sentrum på under 15 min, til Grünerløkka på 5 min, eller opp til Kjelsås på 10 min. Trikkene går cirka hvert 5 minutt.
  Nydalen er 10 min gange fra leiligheten. Med t-bane fra Storo når du Majorstuen og Oslo S på ca. 15/20 min fra leiligheten.
  Det er også lett å komme seg til Gardermoen (OSL) med Flybussen som har stoppested på Storo.
  For den som er glad i friluftsliv og aktivitet, byr området på rike muligheter for rekreasjon. Det er mange vakre grøntområder i umiddelbar nærhet, f.eks. Torshovparken med flotte grøntområder og sandvolleyballbane som ligger kun et par min gange fra leiligheten. Også Torshovdalen, Akerselva, Sageneparken, Bjølsenparken og Voldsløkka ligger i kort gangavstand. Fra Akerselva kan du gå ned til sentrum, eller helt opp til Maridalen (5 km) og videre til Nordmarka. Fra Grefsen stasjon, ca. 5 min gange fra leiligheten, kommer du deg på 10 min til Nordmarka, et område kjent for sine fantastiske turmuligheter. Et annet alternativ er idylliske Lillomarka.
  Det er flere treningssentre i området; Sats Storo, Sats Nydalen, Fitness Xpress Storo, Myrens Sportsenter på Torshov og Sats Ringnes Park.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Nordpolen FUS bhg - Sandakerveien 0.1 km
  Idun FUS barnehage 0.2 km
  Thor Olsens bhg. Murvillaen 0.3 km
  Skoler:
  Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.3 km
  Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.8 km
  Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.9 km
  Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.1 km
  Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.6 km
  Nydalen videregående skole 1.3 km
  Foss videregående skole 2.2 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 808 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
  Fellesområde/bakgård er opparbeidet med blant annet brostein belagte arealer, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer, busker og annen beplantning.

  Parkering

  Det er mulighet for å både leie og kjøp av parkeringsplasser i området.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for industri i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  - Sandakerveien - Nycoveien - Detaljregulering - Oppgradering av gate: Se saksnummer 201806521 hos Plan- og bygningsetaten.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 4.257,- pr. mnd. og inkluderer kabel-tv og bredbånd fra Telia kr 479,- trappevask kr 122,- strøm til fellesareal kr 238,- renter og avdra på felles lån kr 932,- samt diverse felleskostnader kr 2.486,- med blant annet kommunale avgifter, forretningsførsel, drift- og vedlikehold, m.m.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. Nettleie kr: 4.100/ 1.300 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.
  Eiendomsskatt:
  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 826,- for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 526 914,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 496 890,40.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 145.084,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 119.792,- pr. 31.03.2021
  Handelsbanken - 8397 71 53851
  Annuitetslån
  Lånebeløp: kr 227.932,-
  Antall terminer per år: 12
  Rentebetingelser: 3,75% Effektiv rente: 4,43%
  Første forfall: 01.12.2018
  Innfrielses dato: 01.11.2022
  Handelsbanken - 8397 71 74255
  Annuitetslån
  Lånebeløp: kr 2.000.000,-
  Antall terminer per år: 12
  Rentebetingelser: 3,75% Effektiv rente: 3,91%
  Første forfall: 01.09.2019
  Innfrielsesdato: 01.08.2044

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.247.878,-
  Av dette beløpet utgjør kr 119.792,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr 7.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Tina Alexandra Schou og Anders Guren Aalborg

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Sandakerveien 68, med sameiebrøk 81/1365.
  Sameiet består av 24 seksjoner.
  Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt. Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene.
  Sameiet praktiserer ikke styregodkjenning.
  Sameiet har vaktmesteravtale med Vaktmester-Gruppen AS, tlf. 22 41 71 51.
  Sameiets eiendom er forsikret hos Gjensidige med forsikringsnummer: 65012030
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2021:
  - Ny dørcalling med kamera og 3,5'' skjerm.
  2019:
  - Ferdigstillelse av balkongutbygging.
  - Tatt opp lån for å styrke økonomi for fremtidig vedlikehold og for å redusere felleskostnader.
  - Forfallent vedlikeholdsarbeid for å ivareta gårdens standard.
  - Pusset opp oppgang B på dugnad.
  - Fulgt opp to vannlekkasjer. Innhentet tilbud på bytte av kjeller og små vinduer (bod/kjøkken). Innhentet tilbud på maling av andre vinduer.
  Fremtidige påkostninger:
  Det er planlagt å skifte en del av vinduene i bakgården, samt diverse malingsarbeid. Det er tidligere tatt opp et lån i sameie, og ifølge styreleder (03.05) er det ikke planlagt en økning av fellesutgiftene.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 0,8% av salgssummen.
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 15.000,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0054/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2154

  Dato

  Sist oppdatert: 25. mai 2021 kl. 12:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.