Solgt: 7 250 000 kr

R.P. Morks veg 14

7 500 000 kr
203 m²
4 soverom
Fasade
Marit Stuen Aursnes
Presenteres av
Marit Stuen Aursnes
Bogneset
Bud mottatt! Arkitekttegnet og oppgradert enebolig med dobbel garasje|Skjermet terrasse|Attraktiv beliggenhet|
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  7 438 842 kr
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  203 m²
 • Bruksareal
  240 m²
 • Tomteareal
  927,5 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen er beliggende i populært boligområde på Bogneset.
Arkitekttegnet bolig med gode løsninger.
Boligen har gjennomgått en betydelig oppgradering fra 2006 og utover, og fremstår moderne og tiltalende
Det er ifm dette arbeidet i stor grad brukt materialer med lang levetid.
* 2 flislagte bad
* Kjøkken i heltre eik fra Ballingsløv
* Stor skjermet og solrik terrasse
* Peis
* Utsikt
* Dobbel garasje og opplegg for 2 el-biler
* Kjellerstue
* Ledspotter
* Trapp med glassrekkverk og eiketrinn
Det er kort avstand til barnehage, nyere barneskole, omsorgsenter og butikk. Flotte områder ved sjøen med badestrand og fjordstien som strekker seg fra Bogneset til Åse.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

R.P. Morks veg 14, 6016 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 47, bruksnummer 330

Innhold

Totalt bruksareal: 240 kvm
Totalt primærrom: 203 kvm
Bruksareal:
Enebolig 208 kvm
Garasje 32 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Kjeller: 75 kvm: Gang, hall med trapp, stue, vaskerom, bad, soverom og wc.
1. etasje 128 kvm: Bad, gang, hall med trapp, kjøkken, stue og 3 soverom
Sekundærrom:
Enebolig:
Kjeller: 5 kvm: Bod
Garasje:
1. etasje 32 kvm: 2 garasjerom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.05.2020 utført av Frode Mauren. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i en bindingsverkkonstruksjon som var vanlig på utførelsestidspunktet. Utvendig er boligen kledd med liggende bordkledning fra forskjellige tidsepoker. Huset har metallplater som taktekking fra 1980-tallet og noe nytt sinktak på utbygg mot syd.
Det er dels nyere pvc vinduer med 3-lags fra 2011 og utover. Mot nord og syd i vestligste delen er det malte trevinduer fra 1982/87. I stuedelen nye pvc vinduer fra 2017. I underetasjen er det nyere pvc og vinduer fra 2017. Stort vindusfelt mot syd med skyvefelt i aluminium, 3-lags glass.
PVC balkongdør med sidefelt i gang mot vest med 3-lags glass fra 2011. Malt hovedytterdør fra 2015. Skyvebalkongdør i malt tre fra 2011. Aluminium balkongdør i underetasjen fra 2017. Malt ytterdør i underetasjen mot øst fra 2017. Trebjelkelag. Betong/sparresteinsmur i grunnmur.
Støpt platting på ca 31 kvm, treterrasseplatting på ca 22 kvm med trerekkverk. Støpt platting mot vest med utgang fra gang.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder er det ingen bygningsdeler som har fått tg3 men noen bygningsdeler har fått tg2, disser er:
Vaskerom:
Det er påvist noe saltutslag/malingsavskalling opp på vegg. Krav til fall ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Rommet har kun naturlig avtrekk. Mekanisk avtrekk bør etableres.
Toalettrom:
Rommet har kun naturlig avtrekk. Mekanisk avtrekk bør etableres.
Rom under terreng:
Underetasje mot nord ligger mot delvis tilfylt terreng, i dette området er det vaskerom og bad med platekledde/flislagte veggflater. I bod mot nord er det åpen mur. Det er på vakserom mot øst påvist noe malingsavskalling/saltutslag, kombinert med noe høyt fuktnivå i plate på vaskerom mot nord så indikerer det at det kan være noe fuktgjennomtrenging i området. Taknedløp utenfor er antagelig med på å forsterke fuktbelastningen mot mur. Det vil være en fordel at dette hjørnet har åpen murkonstruksjoner og god ventilering.
Kryprom:
Det er foretatt fuktmålinger i treverk i den østlige delen med verdier på ca. 14 % som ansees som normalt, i en bjelke mot nordøst er det målt 20 %.
Ildsteder og skorsteiner inne i huset:
piper er av eldre dato, og tidspunkt for piperehabilitering nærmer seg utifra alder.
Tekniske anlegg/avløp og vannrør:
Kurser på rør i rør stammen er ikke merket, ikke avrenning til rom i sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på noen få deler
Radon:
Radonmåling ikke foretatt.
Vinduer:
Karmene på vinduer fra 1980-tallet er stedvis værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket på vinduene.
Yttertak:
Metallplatene på hovedtak er 30-40 år, mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Endel rustskader på rør ned i grunnen på renner, nedløp og beslag. Det mangler også tlfredsstillende adkomst/plattform for feier.
Vann og avløp:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på eldre deler.
1. etasje/etasjeskillere og gulv på grunn:
Målt avvik mellom 10-20 mm på konrollerte steder.
Iflg. opprinnelige byggetegninger er dagens vaskerom på tegning angitt som "Brendselrom" mens bad på tegning er angitt som vaskerom. På tegninger fra 1985 er frembygg i underetasjen byggemeldt som vinterhage. Denne er nylig revet og bygd opp igjen med vanlige konstruksjoner, med omtrent samme plassering.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Se tilstandsrapport

Standard

Særpreget arkitekttegnet og oppgradert enebolig med garasje. Boligen har gjennomgått en betydelig oppgradering fra 2006 og utover, og fremstår moderne og tiltalende. Det er ifm dette arbeidet i stor grad brukt materialer med lang levetid. Boligen er over halvplan og har følgende standard på innvendige overflater:
På øvre plan er det parkett og tepper på gulv, malte tapetserte vegger og malte tak. På nedre plan er det parkett og linoleumsfliser på gulv, malte veggflater og malte innvendige tak.
Romslig og flott hall med fliser på gulv og gulvvarme. Garderobeskap. Ledspotter i tak. Inngangsdør med glassfelt. Luke fra hall til krypkjeller. Trapp med glassrekkverk og eiketrinn. Vitra hang it All i hall og stort speil medfølger ikke.
Bad i øverste plan er ribbet ned og bygd opp igjen i ca 2010, og arbeidet er utført av fagfolk. Det har malte veggflater med flislagte flater i våtsonen og malte innvendige tak. Vegger og tak er malt i 2020. Flislagt gulv med gulvvarme fra 2010. baderomsInnredning med 2 nedfelte servanter, badekar, dusjdører i glass og vegghengt wc.
Hovedsoverom med dør til bad.
4 stk. Muuto Dots i ene soverom medfølger ikke.
Kjøkkeninnredning fra ca 2007/08 med glatte eikefronter og Coreline benkeplate. Innredning fra Ballingsløv (Drømmekjøkkenet). Integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin, komfyr, kjøl/ fryseskap og stor induksjonstopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Plass til spisebord i kjøkken.
Stue med eikegulv, malte vegger og malt skråtak med ledspotter. Murt åpen peis i stue. Utgang til stor og skjermet terrasse som er pent opparbeidet. Montana bokhylle medfølger. Tv-benk fra Montana kan medfølge mot vederlag etter avtale med selger.
Underetetasjen er oppgradert i 2017.
Inngangsparti med flislagte gulv med gulvvarme og malte vegger og tak. I nedre del er det fliser og parkett på gulv, malte tapetserte vegger og malte tak. Bod er av eldre dato med malte overflater.
Gulvvarme i alle oppholdsrom og hall/gang.
Kjellerstue med stort skyvefelt. Aluminiumsvinduer/dører i kjellerstue fra Schuco. Eikegulv, malte vegger og malt tak. Spotter i tak. Faste hyller på vegg.
Vaskerom har malte veggflater og malte innvendige tak, dels plater og dels mur på vegg. Det er på gulv sveist vinylbelegg. Skyllekar, enkel benk og opplegg for vaskemaskin.
Bad er oppusset i 2017 og arbeidet er utført av fagfolk. Det er fliser på gulv med gulvvarme, fliser på vegger og malte innvendige tak. Baderomsinnredning med nedfelt servant, speilskap og dusjdører i glass. Tropedusj.
WC rom har flislagte gulv, tapetserte vegger. WC og mindre servant. Panelovn på vegg.
Malte glatte innvendige dører. Skyvedørsgarderober Tilpassede garderobeskap i heltre eik.
Tekniske installasjoner:
Åpen peis i stue. Oljekamin utkoblet.
Huset har to piper, kun den østligste er i bruk.
Det er påvist vannrør av kobber på kjøkken og antagelig på bad i underetasjen, rør i rør system fra 2010 på bad i hovedetasjen, og noe utenpåliggende forkrommede rør på vaskerom
Avløpsrør i selve huset er i plast, soil bunnledninger.
Vannmåler og stoppekran i bod.
300 l varmtvannstank fra 2004 montert i bod.
El anlegg med automatsikringer.
Ny måler i 2018.
Nytt el skap i underetg, utført av Eidsnes elektro AS.
De nye vinduene i boligen er H+ og er vedlikeholdsfrie.

Oppvarming

Peis og elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme i alle gulv i underetasjen, samt hall i 1. etasje. Gulvvarme i begge bad. Varmepumpe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår, Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger godkjent byggetillatelse på boligen datert 22.11.1954, men ingen midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Imidlertid foreligger det midlertidig brukstillatelse på tilbygg garasje datert 15.01.1990, gitt på vilkår om at forblending av yttervegg fullføres.
Det foreligger også godkjent søknad om byggetillatelse for tilbygg (vinterhage) datert 03.12.1984.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/47/330:
29.03.1982 - Dokumentnr: 2177 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:1507 Gnr:47 Bnr:211
BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. GJELDER NAUST.
Overført fra: Knr:1507 Gnr:47 Bnr:71
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Transport
Fra: Helgesen Harald
Fnr: 151243 35369
Til: Knr:1507 Gnr:47 Bnr:211
07.01.2020 - Dokumentnr: 1949904 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
12.08.2011 - Dokumentnr: 633454 - Festenummer gitt bruksnummer
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1507 Gnr:47 Bnr:71
12.08.2011 - Dokumentnr: 633454 - Overføring fra tidligere festenummer
Utgått festenr:
Knr:1504 Gnr:47 Bnr:71 Fnr:4
01.01.2020 - Dokumentnr: 1088362 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1504 Gnr:47 Bnr:330

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Bogneset. Nærområdet består i hovedsak av frittliggende enebolig og noe konsentrerte boliger. Kort avstand til barnehage, nyere barneskole, omsorgsenter og butikk. Ca. 8 km øst for Ålesund sentrum. Det er kort avstand til barnehage, nyere barneskole, omsorgssenter og butikk. Fjordstien som strekker seg fra Bogneset til Åse ligger i gangavstand fra eiendommen. Det er også badeplass på Bogneset.

Adkomst

Følg Borgundvegen innover fra Ålesund sentrum og ta til høyre i Hatlasvingen og inn på Bognesvegen. I krysset ved Sanitetshjemmet, ta til høyre og boligen ligger som første enebolig på venstre hånd etter rekkehusene. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Hatlane skole (1-7 kl.) 10 min. gange - 0.8 km
Aalesund Int.l School (1-10 kl.) 18 min. gange - 1.5 km
Kolvikbakken u-skole (8-10 kl.) 10. min. gang e- 0.8 km
Spjelkavik u-skole (8-10 kl.) 11 min. m/bil - 6.3 km
Fagerlia vg.skole 6 min. m/bil - 3.3 km
Ålesund vgs. - Volsdalsberga 8 min. m/bil - 5.5 km
Barnehager:
Hatlahaugen familiebarnehage 8 min. gange - 0.7 km
Ratvikåsen barnehage (0-5 år) 11 min. gange - 0.9 km
Ratvika barnehage (0-6 år) 11 min. gange - 1 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 927,5 kvm beliggende i skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med plen, hekk, flaggstang, asfalt, støpte platter, stor og skjermet treterrasse etc. Deler av tomteareal er veigrunn.

Parkering

Dobbel garasje, samt parkeringsareal på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Bognset datert 15.11.1957 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14 408,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr
25.000,,- pr. år. / 25-30.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.
Boligen er tilknyttet kebel-tv.
Boligen er tilknyttet internett via Tafjord og har avgift
på kr 599,-pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 109 143,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 992 914,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 6 986,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.842,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cecilie Hollevik Valderhaug og Christer Ludvig Valderhaug

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0206/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.19206

Dato

Sist oppdatert: 12. januar 2021 kl. 12:48

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.