Solgt: 6 150 000 kr

Sankt Halvards gate 1 L

5 980 000 kr
92 m²
2 soverom
Velkommen til Sankt Halvards gate 1L!
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Bragernes Strand
Delikat og velholdt eierleilighet med delvis innglasset sydvestvendt balkong - Elveutsikt og solrikt - Garasje - Heis
 • Prisantydning
  5 980 000 kr
 • Omkostninger
  150 842 kr
 • Totalpris
  6 300 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  92 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 213 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Delikat og velholdt selveierleilighet i 3. etasje.
 • Slipt og oljet alle parkettgulv i 2020
 • Malt alle vegg- og takoverflater i 2020
 • Åpen kjøkken- og stueløsning
 • Norema-kjøkkeninnredning
 • Integrert platetopp og stekeovn fra 2020
 • Flislagt bad med dusjhjørne og eget wc-rom
 • 2 soverom med garderobeskap
 • Lagringsplass i leiligheten og i kjeller
 • Fjernvarme med radiatorer
 • Sydvestvendt delvis innglasset balkong
 • Flott utsikt og fritt utsyn mot Drammenselva
 • Parkeringsplass i felles underjordisk garasje
 • Heisadkomst til leiligheten og garasje
 • Sentral beliggenhet med kort vei til det meste
 • Velfungerende sameie
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sankt Halvards gate 1 L, 3015 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 113, bruksnummer 1158, seksjonsnummer 10, ideell andel 1/1

Innhold

Bruttoareal (BTA): 102 kvm
Bruksareal (BRA): 96 kvm
Primærrom (P-rom): 92 kvm
Sekundærrom (S-rom): 4 kvm
Primærrom
3. etasje:
92 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, wc-rom og 2 soverom.
Sekundærrom
3. etasje:
4 kvm: Bod/teknisk rom.
I tillegg følger det med 1 sportsbod i kjelleretasjen med heisadkomst.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament med grunnmur av plasstøpt betong og betongelementer. Yttervegger av stål og betongkonstruksjon, utvendig kledd med fasadeplater og noe behandlet murpuss. Takkonstruksjon av antatt betongkonstruksjon, tekket med takpapp eller folieduk. Etasjeskiller av støpt betong. Vinduer med isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Det er normalt god standard over innredninger, overflater og utstyr. Alle lister og karmer er behandlet. Boligens tilstand, anses som meget bra".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad: Manglende avrenningshull på sisternekasse.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Felles inngangsparti med trappe- og heisadkomst til leilighetens etasjeplan.
Entré/gang: Speilskyvedørsgarderobe med to skapseksjoner. Dørcalling med åpnerfunksjon. Spotskinner i tak. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak. Nøkkelskap medfølger ikke.
Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med spiseplass samt sittegruppe, meget åpent og lyst rom med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak. Taklampe over spiseplass medfølger ikke. Utgang til overbygget samt delvis innglasset syd-vestvendt flislagt balkong på ca. 18 kvm, montert plissegardiner på alle vinduer i 2020. Flott utsikt mot elva og sol fra ca. kl. 09.00 til ca. kl. 20.30 (midtsommerstid).
Kjøkken: Norema-kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Over- og underskap i hvit og slett utførelse, montert ekstra innredning som barløsning med skap mot stue. Spruteplater av glass over deler av benkeplate, benk med foliert overflate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, Miele oppvaskmaskin, avtrekksvifte med utlufting, integrert platetopp (2020) og integrert stekeovn (2020). Opplegg for frittstående kjøleskap. Spotskinne i tak. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak.
Bad: Heldekkende servant over servantskap i hvit og glatt utførelse, tilsvarende utførelse på vegghengte skap med hyller. Speil og lysarmatur over servant. Vegghengt dobbelt overskap i hvit og glatt utførelse fra 2020. Utslagsvask med dusjarmatur over underskap i hvit og glatt utførelse fra 2020. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med foldedører i glass. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater tak.
WC-rom: Vegghengt servant og vegghengt toalett. Speil og lysarmatur over servant. Fliser på gulv, malte vegger og malt betong i tak.
Soverom 1: Skyvedørsgarderobe med to skapseksjoner i hvit og profilert utførelse. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak.
Soverom 2: Garderobeskap i hvit og slett utførelse. Spotskinne i tak. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak.
Bod/teknisk rom: Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i tak.
Generelt om boligen: Slipt og oljet med hvitpigmentert olje samt fire lag lakk på alle parkettgulv i 2020. Alle vegg- og takoverflater i leiligheten har blitt malt i 2020. Vinduer, karmer, foringer og lister i leiligheten ble malt i 2020. Rør-i-rør-anlegg, avløpsrør av plast og soil. Sikringsskap med automatsikringer.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Hyller i kjellerbod (ikke fastmontert) medfølger ikke handelen. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer. Varmekabler i gulv på bad.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.01.2018, som omfatter oppføring av boligbygg (hus 8) og innglassing av balkonger. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, med unntak av:
De andre seksjonseierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonslovens § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Tinglyst seksjoneringsbegjæring
Dagboknummer: 463
Tinglysningsdato: 02.01.2009
Omhandler seksjonering av eiendommen: Gjeldende seksjon med seksjonsnummer 10, boligformål, sameiebrøk 96/1837.
Dagboknummer: 333742
Tinglysningsdato: 07.05.2010
Bestemmelse/rettighet om: Bruksrett
Servitutten omhandler: Bruksrett til spesifikk parkeringsplass og sportsbod.
I tillegg er det tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om barnehage etablert på Bragernes Strand, bruksrett på fellesareal, adkomstrett, diverse ledninger m.m. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentral og pendlervennlig leilighet beliggende i et område som har mye å tilby. Svært gode solforhold med sen kveldssol. CC Vest kjøpesenter ligger innen kort avstand fra leiligheten, i tillegg til Torget Vest og Magasinet i nærheten. Gågatene i byen kan friste med et stort utvalg av sentrumsfasiliteter som caféer, dagligvareforretninger, restauranter, nisjébutikker m.m., i tillegg er det kino, minigolf, skøytebane (vinterstid) og teater. Kort vei til strandpromenaden langs Drammenselva, som er pent opparbeidet med grøntområder, lekeplasser, volleyballbane og badeplass.
Drammen har en rekke fritids- og sportstilbud. Drammen Strong og Drammen Ballklubb er idrettslag i nærmiljøet med diverse tilbud. Ytterligere tilbud og anlegg på Marienlyst med kunstis og kunstgressbane, Drammensbadet, Marienlyst stadion, Turnhallen, etc.. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Kort vei til flotte turmuligheter samt. rekreasjonsområder i Bragernesåsen, Drammensmarka og Elveparken.
Meget godt kollektivtilbud i form av buss, umiddelbar nærhet til bussholdeplass se www.brakar.no for rutetider. Kun 10 minutters gange til Brakerøya togstasjon og nærhet til Drammen togstasjon, gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord, tidsmessig tar det ca. 30 minutter til Oslo se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Bragernes Strand barnehage, Brannposten barnehage, Løkkebergene Vels barnehage.
Skoler: Bragernes barneskole, Børresen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 368 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Asfalterte interne gangveier.

Parkering

Leiligheten disponerer én biloppstillingsplass i felles underjordisk garasje, dette er en anleggseiendom som eies av Bragernes Strand 8, 9, 10 og 11 i fellesskap. Det gjøres oppmerksom på at biloppstillingsplassen er en bruksrett til én spesifikk plass samt sportsbod i underetasjen, dette følger seksjonen og kan ikke overdras separat eller løses fra denne. Heisadkomst fra garasjeanlegg til leilighetens etasjeplan.
Mulighet for å koble seg på felles ledningsnett for el-bil lading, kostnader for etablering/installering av ladepunkt og forbruk av strøm vil bli belastet hver enkelt seksjonseier.
Det følger med parkeringskort for gjesteparkering på anviste plasser i gårdsrommet. Øvrig parkering i gate etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for Bragernes Strand datert 23.09.2003. Videre er eiendommen avsatt til kombinert boligbebyggelse og anleggsformål ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015, og kommunedelplan sentrum datert 30.05.2006 med tilhørende bestemmelser. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.
Det er etter info fra Drammen kommune registrert oppbygging av et leilighetsprosjekt (131 leiligheter) i området Svanegangen, med stipulert ferdigstillelse/overtakelse 4. kvartal 2022.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. fjernvarme og varmt vann, kabel-tv/internett grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester, renholdstjenester, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Grunnkostnad kr 1.973,-
Tv og internett kr 309,-
Fjernvarme og varmt vann kr 718,-
Garasje kr 213,-
Kostnader for fjernvarme og varmt vann avregnes årlig, dette betales som et månedlig á-konto beløp. Beløpet fastsettes av styret årlig etter avregning.
Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 4.531,- pr. år (3 terminer), fakturert på eiendommen i 2020. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 3.199,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Samarbeid renovasjon og gangtillegg samarbeid renovasjon pr 5 m2, 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 3.600 kWh, dette utgjør ca. kr 3.000,- pr. år og nettleie på ca. kr 3.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett grunnpakke, dette er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til strøm, vann, renovasjon og innboforsikring i tillegg til felleskostnader.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 989 905,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 3 563 656,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 46 854,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 10.05.2021.
Sameiet har ingen fellesgjeld/lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.130.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trond Eilertsen og Oddveig Myhre

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Bragernes Strand 8.
Sameiet består av 22 leiligheter, fordelt på 1 bygning.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.
Boligsameiet har pliktig medlemskap i Bragernes Strand Huseierforening.
Sameiets årsregnskap for 2019 viser et underskudd på kr 29.301,-.
Dugnader tilknyttet sameiet må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Utskifting av armaturer i parkeringskjeller.
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon.
Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 86740574.
Dokumenter vedrørende sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,88% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0190/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21190

Dato

Sist oppdatert: 14. november 2021 kl. 10:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.