Solgt: 3 900 000 kr

Olav Nygards veg 16

3 900 000 kr
75 m²
3 soverom
Velkommen til 4-roms toppleilighet i Olav Nygards veg 16!
4-roms toppleilighet - Innglasset balkong - Marka som nabo - Noe moderniseringsbehov - V.vann og fyring inkl.
 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  99 336 kr
 • Omkostninger
  8 757 kr
 • Totalpris
  4 008 093 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  75 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 576 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du den sporty typen og liker turer i skog og mark? I tillegg søker du et lettvint familieliv i trygge og rolige omgivelser kanskje? Flytter du til Olav Nygards veg 16 så får du nettopp det! Her får du en fin utsikt med gode lys- og sol forhold i 4.etg./toppetasjen! Hele 3 soverom (svært få 4-roms i bydelen) , mange barnehager så å si rett utenfor døra di. Kun ca 3-5 min gange unna Bøler skole. Samtidig er det kort vei å gå til t-banen og hvor idylliske Østmarka er nesten i bakgårdshagen din.
- Leiligheten har behov for tidsmessig oppgradering - her får du satt ditt eget preg på leiligheten
- Varmtvann og fyring er inkl. i felleskostnadene
- Innglasset balkong på 8 kvm
- Denne leiligheten har en fin utsikt mot Holmenkollen.
- Mulighet for kjøp av garasje - ikke inkl i boligkjøpet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Olav Nygards veg 16, 0688 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 147, bruksnummer 201
Andelsnummer 50, Ulsrud Borettslag, organisasjonsnummer 954 907 708

Innhold

Totalt bruttoareal: 94 kvm.
Totalt bruksareal: 85 kvm.
Totalt primærrom: 75 kvm.
Primærrom (4. etasje): entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og 3 soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger utfylt med bindingsverk med panel og plater. Fasaden er tekket med teglstein. Skråtak med takpapp på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Vinduer med 3-lags isolerglass, ytterdør av type b30, db40 med ekstra sikkerhetslås og kikkehull og 3-lags isolerglass terrassedør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. I rapporten har de fleste bygningsdeler fått TG 2 grunnet alder, herunder: bad, kjøkken og vinduer. Vinduer er normalt borettslagets ansvarsområde.
Takstmann påpeker en lyd i sikringsskapet som bør sjekkes ut.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bo godt og rolig på Ulsrud/Bøler med Østmarka i "bakgårdshagen" din. Leiligheten holder en normal standard med parkett, laminat og fliser på gulvene og malte, tapetserte, panelerte og flislagte veggoverflater. Himlinger er pusset og malt betongdekke eller tekket med trepanel. Leiligheten er normalt vedlikeholdt på de fleste overflater, men vil ha behov for en modernisering.
Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 1997-1998 og oppgradert rundt 2015 med fliser på gulv, nytt vannklosett, ny innredning, innfellbare dusjvegger og tilkobling for vaskemaskin. Det er ikke skiftet sluk eller veggfliser siden 1997. Kjøkkeninnredningen er fra ca. år 2000, og oppgradert rundt 2015 med malte fronter, ny benkeplate, enkelte nye hvitevarer og nytt blandebatteri. Det er noe eldre balkongdør og vinduer er fra 1982.
Entré:
Fliser på gulv. Garderobeskap. Dørtelefon av nyere dato.
Bad:
Innredning bestående av vannklosett, servant i en sort glatt innredning med underskap, høyskap og speil med stikk og lys over. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger med dusjing direkte på gulv og på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
Kjøkken:
Hvit profilert kjøkkeninnredning med benkeplate i stein med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter over kokeplass.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Stue:
Hyggelig stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Store vindusflater gir godt med lys.
Utgang til en vestvendt innglasset balkong på 8 kvm. med god utsikt mot fellesområde og nærområde. Det er montert et stikk, utelys, fliser på gulvet og en manuell markise.
Soverom:
Tre gode soverom malt i duse farger. Nyere garderobeskap på det ene.
Ekstra oppbevaringsplass i innvendig kott på 2 kvm.

Oppvarming

Sentralfyring via radiator. Varmekabler på bad. Felles varmtvannsbereder.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.1966. I tillegg foreligger det ferdigattest på fasadeendring datert 20.01.1995, rehabilitering fasader og utvidelse datert 24.08.1989, samt sluttnotat for innglassing av balkonger iht. fullmakt gitt 13.11.2006. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde, og har hyggelige fellesområder med sittegrupper, lekeområder og lekeplasser.
Østmarka med lysløyper, turterreng og badevann ligger i gangavstand fra boligen.
Borettslaget ligger rett ved Østmarksetra og Ulsrudvann, ett varmt badetjern om sommeren og fint utgangspunkt for tur hele året. Fine turløyper rundt Nøklevann og innover i marka. Fra Østmarksetra til Mariholtet er det cirka 7 km. på ski. Østensjøvannet er også innenfor rekkevidde med fine turstier og et unikt fugleliv.
Gangavstand til et godt utvalg av forretninger, vinmonopol m.m. på Bøler senter. Bibliotek og Bøler bad er over veien for senteret. Få minutter også til Bøler skole og Bøler flerbrukshall, samt Haraløkka idrettsanlegg.
Ulsrud T-banestasjon ligger få minutters gange fra boligen. T-banen bruker i underkant av 20 minutter til Jernbanetorget.

Adkomst

Ta inn Olav Nygards veg fra General Ruges vei. Olav Nygards veg 16 vil ligge på venstre hånd.
Kollektivt: T-bane linje 3 til Ulsrud, eller buss nummer 76 eller 79 til Olav Nygards veg.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Olav Nygards veg 16 sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Tveteråsen barnehage, Holtet barnehage og Myrvoll barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47 395 kvm. som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangarealer, og har lekeplass og sittegrupper på fellesområdet.
Tomten grenser mot marka og er meget barnevennlig og skjermet.

Parkering

Det er mulighet for å kjøp av garasje av selger til en pris partene enes om. Eierskifte av garasjeplass i Ulsrud Garasjelag SA fører til et eierskiftegebyr på kr. 1.165,-
Borettslaget har opparbeidede parkeringsplasser som leies ut til andelseierne etter skriftlig søknad. Utleien administreres av styret som også fastsetter leie. I tillegg har borettslaget 75 garasjeplasser i Ulsrud garasjelag, som det er mulig å kjøpe seg inn i.
Det er to ladestasjoner for lading av el-bil plassert ved trafostasjonen vis á vis Olav Nygards veg 11.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 13.05.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2864 vedtatt 14.05.1986. Området forøvrig er regulert til offentlig vei, offentlig bygninger (skole og barnehager), friområde og marka.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.576,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling andel fellesgjeld, fyring, varmtvann, kabel-TV/bredbånd, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, bygningsforsikring og forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert med 3 % 01.01.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.506,-
Renteutgifter kr 169,-
Avdrag kr 706,-
Trappevask kr 195,-
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Selger v/fullmektig har ikke kunnskap om leilighetens strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Ved eierskifte av andelen (utflytting/innflytting), bør både gammel og ny eier kontakte Get om dette.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 046 681,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 768 051,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 21.823,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 99.336,- pr. 13.05.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 20.835.806,- pr. 13.05.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 1141484320, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.02 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 01.04.2029.
Lånenummer: 114148430, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.02 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 01.04.2029.
Lånenummer: 12138708673, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.10 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 30.06.2039.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (USBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.008.093,-. Av dette beløpet utgjør kr 99.336,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

June Pettersen, Martin Pettersen og Ronny Pettersen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Ulsrud Borettslag.
Borettslaget består av 240 andelsleiligheter, fordelt på 12 bygninger og 30 oppganger.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 99.
Dugnad må påregnes.
Ordensmann-tjeneste gir beboerne plikter i bestemte uker til å holde inngangspartiet rent for rusk og rask (plukke opp og kaste papir m.m.), og gjøre rent i sykkelrommene ved å støvsuge, feie eller vaske golvene.
Dyrehold er ikke tillatt. Styret kan etter søknad gi dispensasjon fra forbudet dersom søknaden viser at gode grunner taler for det, og dersom dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller beboerne i laget.
Det er kun tillatt med elektrisk grill.
Det er mulighet for leie av festlokale i borettslaget.
Borettslagets hjemmeside: http://www.ulsrud-brl.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 7 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning for resten av borettslaget. Oppstart av utskifting av rør i tekniske rom. Byttet ut sandkasse på lekeplassen ved ONV 16-18.
2018 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 8 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning ved Olav Nygards veg 8. Opparbeidet 6 nye biloppstillingsplasser, samt opprettet 2 punkter for lading av el-bil.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget har en vedlikeholdsplan fra 2011 som heter Bevar Vedlikeholdsplan som USBL prosjekt fikk satt opp. Planen tar for seg bygningsmassen og alle elementer av denne, vurderer levetid og estimerer på bakgrunn av dette når neste vedlikehold eller utskifting av det enkelte element må gjennomføres, samt ønsket avsetning. Vedlikeholdsplanen varer til 2020 og styret vil vurdere om det skal utarbeides en ny vedlikeholdsplan.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,00 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 5.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,- x2): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0060/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2060

Dato

Sist oppdatert: 24. mars 2021 kl. 13:34

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.