Solgt: 5 550 000 kr

Einerveien 47

4 950 000 kr
110 m²
3 soverom
Lekkert enderekkehus som er renovert i 2016
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Langhus / Bøleråsen
Pent enderekkehus, renovert ca. 2016 | Ligger på øverste rekke med fin utsikt | Stille og trygt boligområde på Bøleråsen
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Omkostninger
  125 092 kr
 • Totalpris
  5 675 092 kr
 • Byggeår
  1985
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  110 m²
 • Bruksareal
  110 m²
 • Tomteareal
  174 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 550 kr
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Et meget lekkert enderekkehus som ligger på den øverste rekken. Her fra er det veldig luftig og fin utsikt, og sola har man fra morgen til sen kveld.
Boligen har en god planløsning som er fordelt over tre etasjer.
Ca. 2016 ble store deler av boligen oppgradert:
- overflater
- tekniske installasjoner
- nytt kjøkken
- bad
- vaskerom
- garderober
- avrettet gulv m/varmekabler, mm.
Pent og praktisk uteområde.
Boligen har tilgang til garasje og grendehus hvor man kan ha private sammenkomster.
Det er kort vei til marka, med fine turområder hele året. Langhus har et stort tilbud innen kultur og idrett.
Gangavstand til skole, barnehage, matbutikk, buss og Vevelstad togstasjon.
Til Ski tar det ca. 7 minutter med bil.
Til Ryenkrysset i Oslo ca. 15-20 min. med bil.
Velkommen skal dere være!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Einerveien 47, 1405 Langhus
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 957, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 238, ideell andel 1/116

Innhold

Totalt bruttoareal: 122 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 110 kvm
Primærrom:
Underetasje 44 kvm: Vindfang, hall med trapp, baderom, vaskerom, 2 soverom
1. etasje 47 kvm: Stue, kjøkken, WC
Loft 19 kvm: Loftstue/soverom
Sekundærrom:
Garasje 15 kvm: Garasjerom
Uthus 4 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.09.2021, utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Støpt dekke. Nye varmekabler og avrettet med flytsparket 2014/2015. Fundamentert med støpte konstruksjoner antatt til fast grunn og/eller komprimerte masser. Grunnmur av betong. Vegger mot grunn antatt av betong innvendig utfóret og plateslått. Ved oppussing i 2015/2016 ble innvendige vegger mot grunn iht. eier ribbet helt ned til betong og bygget opp igjen. Drenering fra 95/96. Dreneringen ble utbedret i regi av kommunen iht. eier. Synlig utvendig fuktsikring med knotteplast. Takvann til rør i bakken. Normalt greie fallforhold rundt grunnmur. Yttervegger av trebindingsverk isolert med mineralull utvendig kledd med panel fra byggeår. Ytterdør med glassfelt og katteluke. Kodelås. Terrassedører fra byggeår med 3-lags glass. Formpressede dører fra 2015/2016. Saltak i trekonstruksjoner. Antatt isolerte, luftede takflater. Takene ble rehabilitert i 2014. Tilførselsrør i boligen av plastrør ført i varerør (rør i rør) fra 2015/2016. Fordelerskap i soverom med drenering ut i tilstøtende baderom. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2015/2016 på vaskerom.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Yttervegger pga. noe råte i kledning på tilbygget bod og hjørnekasse (enkelte, mindre utskiftninger må påregnes).
- Vinduer fra byggeår pga. elde/slitasje. Funksjon synes opprettholdt.
- Terrassedører fra byggeår pga. elde/slitasje. Funksjon synes opprettholdt.
- Innvendige trapper pga. elde/slitasje og manglende håndløper/rekkverk i deler av trappeløpet.
- Veranda og terrasse pga. skjevheter og noe vedlikeholdsbehov.
- Vaskerom som følge av manglende våtromsutførelse.
- Toalettrom pga. manglende ventilasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

- 1-stavs parkett fra 2015/2016.
- Fliser fra 2015/2016.
- Alt av vann og strøm er byttet ut. Inklusive nye sluk.
- Det er montert varmepumpe.
- Det er flytsparklet gulv i underetg. og 1 etg. med nye varmekabler i hele underetg.
- Alt av strøm er trukket på nytt i hele huset.
- Nytt sikringsskap med automatsikringer. Kursfortegnelsen på innside av skapdør. Det foreligger samsvarserklæringer fra arbeider utført i eiertiden.

Standard

Meget pent enderekkehus som ligger på øverste rekke på feltet. Det er ekstra flott utsikt fra denne boligen, da det er en åpen "lomme" foran boligen.
I 2015/2016 ble det gjort en stor oppgradering av boligen, hvor de fleste overflater er nye, nye tekniske installasjoner, nytt kjøkken, nytt bad, nytt vaskerom, avrettet gulv, varmekabler, markise, peisovn, osv.
Det er meget flotte uteplasser. Ved inngangspartiet er det en vestvendt overbygd markterrasse på ca. 14 kvm, og utenfor stuen en stor vestvendt veranda som går i vinkel rundt boligen. Bak boligen, utgang fra kjøkken, har man morgensolen fra øst.
Parkering i garasjerekke. Dette er en endedel og det er montert elbil lader og elektrisk portåpner.
Entré:
Velkommen inn i en lys flislagt entré med skyvedørsgarderobe. Varmekabler i hele u.etg.
Kjøkken:
Lekkert kjøkken fra Kvik, fra ca. 2015/2016. Hvit stor kompositt benkeplate, og barløsning. Godt med skap- og skuffeplass. Det er høyglanspolerte kjøkkenfronter og stor glassplate i sprutsone og enkel nedfelt oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og vinskap. Nedsenket induksjonstopp, ventilator og komfyrvakt. Dette ER et drømmekjøkken for mang. Barkrakkene kan medfølge etter nærmere avtale.
Fra kjøkken er det utgang til stor terrasse. Deilig å sitte her og nyte morgenkaffen med fuglekvitter fra skogen som er nærmeste nabo. Ingen innsyn her.
Stue:
Lekker stue med flere vinduer som sikrer godt med naturlig lys inn. På denne siden har man fin dag- og kveldssol. Nyere og pene overflater (gulv, vegg, tak). Fine ledspotter i tak, og listefrie tak. Det er skult ledningsnett i vegger til lydanlegg. Lydanlegg, tv og tv-oppheng følger ikke med.
Utgang til vestvendt veranda med nyere markise, lys og strøm. Terrasse mot øst på ca. 21 kvm. Dekke av terrassebord. Rekkverk av trykkimpregnert trevirke. Adkomst fra stue og hage. Skiftet dekke i 2016. Rekkverk fra 2021.
Bad:
U.etg.: Rålekkert og stort bad fra 2015/2016. Fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling med integrerte downlights. Vegghengt toalett med drenering ut i rommet. Dobbel servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Stort og pent badekar og et stort dusjhjørne med glassvegg/-dør. Mekanisk avtrekk. Elektrisk gulvvarme.
Vaskerom:
U.etg.: Vaskerom fra 2015/2016. Fliser på gulv. Sluk i gulv. Malte plater på vegger. Malte plater i himling med integrerte downlights. Skyllekum. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk. Baderommet har opprinnelig vært en bod. Det er ikke søkt om bruksendring fra s-rom til p-rom. Kjøl- og fryseskap som står her kan medfølge etter nærmere avtale.
WC:
1.etg.: Stort wC-rom fra 2015/2016. Fliser på gulv. Malte plater på vegger. Malte plater i himling med integrerte downlights. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Veggehengt toalett. Elektrisk gulvvarme.
Soverom:
Boligen har to soverom i 1.etg., samt at loftsetasjen er innredet som soverom. Det gjøres oppmerksom på at loftsetasjen sannsynligvis er registrert med feil (for lav) takhøyde hos kommunen, ved tidligere (forrige eier) byggesøknad. Takhøyden er nå målt til ca. 216 cm. på det høyeste, og det er rømningsvei ned trapp og det er to stk. vinduer. Hvis loftsetasjen ikke skulle være riktig registrert hos kommunen, så anbefales det at ny eier får bruksendret dette rommet/arealet.
Det er skyvedørsgarderobe på begge soverommene i 1.etg.
Diverse:
- Elbil lader i garasjen. Zaptech lader med et køsystem for lading. Styres sentralt av sameiet.
- TV/internett via fiber. Inkludert i fellesutgiftene (grunnpakke).
Uteområde:
Praktisk uteområde med tre terrasser/verandaer.
To stk. uteboder ved inngangen.
På baksiden er det skogen som er nærmeste nabo.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i hele underetasjen. Elektrisk gulvvarme på WC. Luft til luft varmepumpe i 1. etasje. Ildsted i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.02.1988. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Vaskerom i underetasje er opprinnelig bod. Endringen er søknadspliktig og det er ikke søkt. Loftet er antatt innredet i 1989 iht. tegning hvor rommet er angitt som loftstue. Faktisk takhøyde på loft stemmer ikke med tegninger (faktisk høyde er større). På tegninger fra 1989 står det at takhøyden ikke oppfyller kravene for måleverdighet og da også varig opphold. Det er usikkert om rommet var ment godkjent for varig opphold basert på tegningen. Det anbefales brannstige. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 433408, tinglyst 30.05.2007, Bestemmelse om adkomstrett: Rett til adkomst over naboeiendom for nødvendig bruk og vedlikehold av egen grunn.
Dagboknr 433503, tinglyst 30.05.2007, Erklæring/avtale: Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Fastmonterte høyttalere m/feste og tv m/feste på vegg, følger ikke med i salget.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Einerveien er et boligfelt som passer ypperlig for alle aldre, og særlig for barnefamilier. Dette er et attraktivt og etterspurt boligfelt på Bøleråsen/Langhus. Gangavstand til flere barnehager, barneskole, ungdomsskole, dagligvarebutikk, samt bussholdeplass med korrespondanse til togstasjon og Ski.
Boligen ligger like nedenfor Bøleråsen Senter med matbutikk, lege, frisør, Balkan Kebab og treningssenter.
Det er gode bussforbindelser til Vevelstad stasjon og Ski. Bussen går fra Bøleråsen og helt til Drøbak, via Ås. Bussen går hvert 10. minutt. Nærmeste bussholdeplass er Bregnefaret og ligger kun noen minutters gange fra boligen. Fra Vevelstad togstasjon er det gode forbindelser til Oslo og toget bruker ca. 30 minutter til Oslo sentralstasjon.
Det er også god og trygg gangvei til skoler, barnehager, og hvis man ikke vil ta bussen ned til togstasjonen, så er det forholdsvis kort gangvei dit.
Langhus har et flott idrettssamfunn med et bredt tilbud både for barn og voksne. Stil Arena har blant annet innendørsbaner for ballspill og utendørs gressbane, grusbane og friidrettsbane. Langhus har også svømmehall som mange benytter seg av.
Det er flotte turområder i området både sommer og vinter, med lysløype på vinteren som bla. går til Stallerudhytta. På sommeren anbefales det en tur til Breivoll badeplass på Vinterbro kun 10 minutter unna med bil.

Adkomst

Ta opp mot Bøleråsen fra Vevelstadveien. Følg veien oppover til du får Lyngåsen på venstre side. Ta deretter neste høyre inn Einerveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Bøleråsen Barneskole ligger i kort gangavstand fra boligen. Det samme gjelder Haugjordet Ungdomsskole. Det er flere barnehager i området og i nærheten ligger blant annet Bøleråsen Barnehage og Kløversvingen Barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 174 kvm. Skrånende tomt mot vest. Opparbeidet med steinlagt adkomst, plen og beplantning ellers.
Merk at hekk mot nord ligger på realsameiets felles eiendom. som felles gangvei på opprinnelige byggetegninger.

Parkering

Garasjeplass (merket nr. 47) i garasjerekke. Ellers gjesteparkering på stort fellesområde.
Elbillader i garasjen, Zaptechlader med et køsystem for lading. Styres sentralt av sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som driftes via grendelaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 27.11.2019.
Grensende til friområde/lekefelt i øst.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.905,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Tilknyttet Einerveien Grendelag. For utfyllende info, se https://einerveien.no/
Felleskostnader er p.t. kr. 1.550,- pr. mnd. og inkluderer avsetning til vedlikeholdsfond (garasjer), strøm på fellesanlegg, snømåking, TV/Internett (100Mbit fiber inkludert) og løpende vedlikehold.
Strøm og nettleie tilsvarer ca. kr 24.650,- pr. år. / 13.500 kwh. pr. år.
Forsikringspremie på kr 4.766,-
Tv/internett via Telenor (fiber) og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 995.725,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.584.610,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1.500,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.076.592,-
Av dette beløpet utgjør kr 6.410,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jarl Holmen og Monica Holmen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Eiendommen har tinglyst realsameie i EINERVEIEN GRENDELAG:
Fellesområdene (parkering, lekeapparater, grendehus, garasjer, belysning, strøm, tv, internett), er underlagt grendelaget og inngår i fellesutgiftene.
Fellesutgiftene er pr. dd. kr 1550,- pr. mnd. 500,- av disse settes av til vedlikeholdsfond.
Garasjene har noe ulik kvalitet og noen har behov for vedlikehold. Grendelaget har allerede planer for dette.
Kopi av informasjon fra grendelaget, kan fås av megler eller at interessenter går inn på hjemmesiden til grendelaget: https://einerveien.no/meglerinformasjon/
Forretningsfører for grendelaget er: AZETS INSIGHT

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 37.500,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0141/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21141

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 16:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.