Solgt: 5 400 000 kr

Vollsveien 16

5 900 000 kr
85 m²
2 soverom
Velkommen til Vollsveien 16 - En meget fin, delikat og gjennomgående halvpart horisontaldelt bolig sentralt på Lysaker
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
LYSAKER
Meget fin, delikat horisontaldelt tomannsbolig m/nyere bad/kjøkken-Peis-Solrik balkong-Stor hage-Garasjeplass-Jar skole
 • Prisantydning
  5 900 000 kr
 • Omkostninger
  148 842 kr
 • Totalpris
  5 548 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  85 m²
 • Bruksareal
  85 m²
 • Tomteareal
  1 152 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget fin og gjennomgående halvpart horisontaldelt tomannsbolig med attraktiv og sentral beliggenhet. Gjennomgående god standard med nyere bad/kjøkken, tidsriktige fargevalg, nyere vedlikeholdsfri balkongskyvedør, nyere ytterdør og flere vedlikeholdsfrie vinduer. God og arealeffektiv planløsning med fine lysforhold og herlig atmosfære. Stor stue med peis og utgang til solrik balkong. Separat kjøkken med hyggelig spiseplass.
Stor og grønn tomt til uteaktiviteter. Parkering i garasje med lading for El-bil og flere oppstillingsplasser. Godt med lagring i garasje, bod og loft.
Svært sentralt med kun 5 min gange til tog/buss samt CC Vest. Kun 7 min togreise til Oslo sentrum. Fine tur- og bademuligheter langs Lysakerelven og i Sollerudparken. Boligen sokner til Jar Skole med kun 7 min gåavstand

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vollsveien 16, 1366 Lysaker
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 40, bruksnummer 279, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: 85 kvm
Totalt primærrom: 85 kvm
2.etg: Entré, stue, bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen bod i garasjen samt benytter loftet til lagring.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.07.2020 utført av Torbjørn Solnørdal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Utendørs:
Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig kledning. Saltakkonstruksjon med stålpanner. Etasjeskillere i trekonstruksjon og felles trappeoppgang. Felles vannrør og avløp i bygget.
Vinduer/dører:
Vinduer med ramme med isolerglass fra 1995 og 2015. Nyere brann-/lydklassifisert dør til seksjonen med kodelås. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer.
Balkong:
Romslig balkong i trekonstruksjon med rekkverk i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Vinduer: Noe eldre vinduer fra 1995.
Gulv: Eldre fuktskjolder i parkett ved skyvedør.
TG3: Ingen
Annet:
Felles grunnmur utbedret i 2015/2016 grunnet lekkasjer til naboens kjeller ifølge eier før nåværende ihht tidligere tilstandsrapport fra 2018.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget fin, delikat og gjennomgående halvpart tomannsbolig med sentral og attraktiv beliggenhet. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med fine overflater, totalrenovert bad i 2016, nyere hev/skyvedør og kjøkken fra 2015. Nyere koketopp og avtrekksvifte fra 2019.
Stue:
Lys, luftig og romslig stue med utgang til en herlig balkong og peisovn sentralt plassert i rommet. I stuen har man gode møbleringsmuligheter med plass til både sofagrupper og spisebord.
Kjøkken:
Pent kjøkken fra 2015. I rommet er det plass til spisebord. Kjøkkenet er innredet med over- og underskap med glass i enkelte dørblader og fliser på vegg imellom. Benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag. Godt utstyrt med integrert ovn og oppvaskmaskin, mekanisk avtrekk over kokeplass samt lys under overskap. Nyere koketopp og ventilator fra 2019.
Baderom:
Lekkert og totalrenovert baderom fra 2016 med downlights og varmekabler. Badet er pent innredet med tidsriktige fliser samt kulestein i nedfelt dusjnisje. Badet er godt utstyrt med servant i innredningen, vegghengt wc med innebygget sisterne, hånddusj på innredning ved sisterne, dusj på vegg med glassdører samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Soverom:
Boligen har 2 romslige soverom med integrerte garderober og god sengeplass.
Gang/hall:
Åpen og luftig gang mellom de ulike rommene. I boligen er det felles oppgang hvor seksjonen naturlig benytter gangen i annen etasje for henging av yttertøy og diverse.
Lagring:
Eier opplyser at de naturlig benytter loftet til lagring, mens naboen under benytter underetasjen. Det er svært god lagringsplass i garasjen og egen utvendig bod som tilhører seksjonen.
Overflater gulv:
Alle rom er pent innredet med parkettgulv. På badet er det flislagte gulv.
Overflater vegger:
Alle rom er pent innredet med malte flater. På badet er det fliser på veggene.
Overflater tak:
Alle rom er pent innredet med malte flater.
Utstyr:
- Downlights
- Sikringsskap med automatsikringer
- Skyvedørsgarderober
- Markise
- Utebelysning
- Tilrettelagt for el-bil lader i garasjen
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Gulvvarme på bad, peisovn i stue og generell oppvarming via panelovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.01.1984.
Ferdigattesten omfatter garasje og tilbygg til boligbygg. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3024/40/279/2:
03.09.1958 - Dokumentnr: 300722 - Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3024 Gnr:40 Bnr:279
Gjelder denne registerenheten med flere
24.07.2020 - Dokumentnr: 2787166 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
12.05.2015 - Dokumentnr: 417019 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 94/311

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Følgende løsøre og tilbehør medfølger ikke boligen:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Bose lydsystem
- Google nest brannvarsler (blir erstattet med vanlig brannvarsel)
- Philips hue lamper og tilbehør
- Fryser i garasjen

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde med en sentral beliggenhet med gangavstand til skoler, barnehager, matvarebutikk, offentlig kommunikasjon m.m. Eiendommen sogner til Jar Barneskole og Ringstabekk ungdomsskole. Det er også kort avstand til flere videregående skoler samt den internasjonale skolen på Bekkestua. 2 min. med bil til Stabekk sentrum med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Gangavstand til Lysaker med CC-Vest hvor det er hyggelige spisesteder, forretninger og vinmonopol. Kort vei også til fine turområder og friluftsmuligheter.
Lysaker kan by på mye forskjellig. Kort vei til flotte skiløyper, bra shopping og godt utvalg av cafeer og spisesteder. Naturen og bylivet, alt med nærhet til omverdenen. Man kan gå en tur i rolig vakker natur for så å sette seg på Flytoget og være på vei til resten av verden på et øyeblikk. Lysaker er definitivt et sted som byr på variasjon.
Sammenhengende gang- og sykkelveier helt inn til Oslo sentrum. Det er kort avstand til Sollerudstranda med gode bademuligheter og fine turområder med opparbeidete turstier langs Lysakerelven, samt kort vei til Forenbu. Området har også hyggelige spisesteder. Det er kort avstand til kollektivknutepunkt med tog, flytog og buss på Lysaker stasjon. Kun få minutters gange til CC-Vest handlesenter, med blant annet apotek, gode shoppingmuligheter, kafeer som Espresso House, vinmonopol, post og bank, samt Sats/Elixia.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Området byr på mange gode skole- og barnehagetilbud. Eiendommen sokner til Jar barneskole og Ringstabekk ungdomsskole. Jar barneskole ligger kun 0.7 km unna boligen, mens Gullungen familiebarnehage (1-5 år) ligger kun 0.3 km unna.
Se forøvrig vedlagt nabolagsprofil i salgsoppgaven.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 152 kvm som deles med naboen under. Tomten er pent opparbeidet og beplantet med stor og flat gressplen, trær og buskvekster. Fine solforhold med sol fra ca. 08:00 til 19:00 på balkongen. I hagen er det sol til ca 20-20:30. Gruset innkjøring og oppstillingsplasser for biler. Asfaltert adkomst til boligen. Seksjonen disponerer parkeringsplasser samt egen del i garasje med bod og en liten utvendig bod ved garasjen. El-bil lader i garasjen. Natursteinsmur på del av eiendommen og gjerde ut mot hovedveien.

Parkering

Parkering i garasje med plass til 1 bil. Ellers gode parkeringsmuligheter på felles oppstillingsplass utenfor boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei inn via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelsei henhold til reguleringsplan 1983011 datert 14.02.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er regulert til gangvei og annen veigrunn i henhold til reguleringsplan 2008-20.
Eiendommen er underlagt eldre reguleringsplan Granfoss Næringspark med id 2008020, datert 07.12.2011.
Eiendommen ligger i nærheten av Granfos næringspark AS hvor det foreligger en detaljregulering med ID 2019003 med status planlegging igangsatt. Planforslaget innebærer å rive næringsområdet slik at det kan etableres en ny knutepunkttilpasset og bymessig bebyggelse med både boliger og næring, samt tilhørende urbane kvaliteter og tilbud. Planforslaget er foreløpig ikke blitt vedtatt, men en slik utbygging vil gi området et stort positivt løft.
I tillegg foreligger det en områderegulering for Lysaker knutepunkt med ID 2017026 med status planlegging igangsatt. Lysaker er allerede i dag et viktig kollektivknutepunkt for båt, tog og buss, men skal videreutvikles med etablering av ny busstasjon, metro (Fornebubanen/T-bane) og på sikt en ytterligere utvidelse av jernbanestasjonen med to nye spor.
For mer informasjon se Bærum kommunes hjemmeside.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter har en årsprognose på kr 6.792,44,- for inneværende år. Årlig kommunale avgifter for 2019 var kr 6.150,02,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.491,- pr. år. / 15.423 kwh. pr. år. Dette inkluderer lading av el-bil.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.096 for seksjonen.
Boligen er tilknyttet AltiBox/Viken fiber som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.099,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 308 988,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 712 356,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 148.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelspdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hina Sohail Shah og Syed Asad Shah

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0135/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.20135

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2020 kl. 23:02

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.