Solgt: 6 850 000 kr

Likroken 61

7 200 000 kr
125 m²
3 soverom
Velkommen til Likroken 61 - flott beliggende enderekkehus med store uteplasser - romslig hage - meget solrik
MELLOMÅSEN/KOLBOTN
Moderne enderekkehus - store og usjenerte uteplasser - hage - sol morgen til kveld - rammetillatelse til påbygg -garasje
 • Prisantydning
  7 200 000 kr
 • Omkostninger
  176 342 kr
 • Totalpris
  7 026 342 kr
 • Byggeår
  1983
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  125 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 750 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enderekkehus i et populært boområde. Flott beliggenhet på tunet - meget barnevennlig med lite biltrafikk, rett ved lekeapparater, kort gangavstand til Vassbonn barneskole, barnehager, m.m. Flere barnefamilier i nærområdet.
 • Innholdsrik og pent oppusset bolig over 2 plan - inneholder bl.a. stor stue med store vindusflater, kjøkken, 3 sov., bad, separat wc, trimrom og walk in closet. Garasje
 • Det foreligger rammetillatelse på påbygg/innredning av loft
 • Solrike og usjenerte uteplasser med sol fra morgen til sen kveld. Uteplatting ved inngangsparti, balkong med adkomst fra stue, og uteplass med hage mot vest
 • Rett ved Mastemyr bussholdeplass med hyppige avganger til bl.a. Oslo (ca 20 min. til Oslo S). I rushtiden går bussen 4 ganger i timen. Ca 15 min. med bil til Oslo

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Likroken 61, 1414 TROLLÅSEN
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 239, bruksnummer 223, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 142 kvm
Totalt bruksareal: 127 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm
Primærrom:
1. etasje 64 kvm: Entré, stue, kjøkken og toalettrom
Underetasje 61 kvm: Gang, baderom, trimrom, omkledningsrom og 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.07.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Grunnmur av betong. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Yttertak av typen saltak utvendig tekket med betongtakstein. Boligen har profilert entrédør med glassfelt og elektronisk lås fra Yale. Vinduer med to-lags glass fra 2016 og 1981. Balkongdør med to-lags glass fra 2016. Terrassedør med to-lags glass fra 1981.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at følgende er gitt tilstandsgrad 3 (TG 3):
- Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse
I tillegg er det gitt tilstandsgrad 2 (TG 2) på følgende:
- Bad: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av bomlyd i enkelte gulvfliser
- Kjøkken: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av stedvis knirk i gulvet
- Innvendige trapper: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av kun rekkverk/håndløper på én side
- Yttertak: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av tekkingsoverflate og undertak (sympotmer på slitasje og elde er ikke registrert av takstmann, dog ikke observert tegn på lekkasjer eller skader, usikker restlevetid. Stedvis sprukket takstein) og mangelfull bortledning av vann fra bygning
- Terrasser/platting på terreng: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av at plattingen har høy slitasje samt stedvis synlige skader og noe svikt ved normal gange
- Drenering: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av at takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vann fra grunnmur samt usikker restlevetid på drenering.
- Rom under terreng: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av at etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Overflater gulv i 1.etasje: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av stedvis knirk i gulvet
- Ventilasjon på toalettrom i 1.etasje: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av naturlig ventilasjon (ikke mekanisk avtrekk)
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott beliggende enderekkehus i et populært boområde. Solrike og usjenerte uteplasser.
1.etasje:
Entré: Flislagt gulv med varmekabler. Luke til kryploft.
Stue: God plass til sofaløsning og spisebord. Downlights i himling. Moderne peisovn. Store vindusflater. Utgang til solrik balkong på ca 8 kvm. Markise.
Kjøkken: Pen kjøkkeninnredning montert i 2016. Godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer følger; induksjon platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn. Kombinert kjøl-/fryseskap med isbit-maskin følger. Vindu mot øst.
Separat wc: Oppusset i 2016. Flislagt gulv med varmekabler. Toalett. Liten servant med underskap. Speil.
Bod: Gode lagringsmuligheter. Hylleløsning følger.
Underetasje:
Gang med adkomst til 3 soverom, bad og trimrom.
Bad: Pent bad renovert i 2016. Dokumentasjon på utført arbeid foreligger. Flislagt gulv, baderomsplater på vegger og malt himling. Varmekabler. Baderomsinnredning (servant med underskap og speil). Badekar (med massasje-funksjon). Dusjhjørne. Vegghengt wc. Opplegg til vaskemaskin (Electrolux vaskemaskinen og tørketrommel følger).
Soverom 1: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Balkongdør med adkomst til uteplass og hage. Soverommet har adkomst til walk-in-closet med skap- og hylleløsning.
Soverom 2: Vindu mot vest. God størrelse. Lite garderobeskap følger.
Soverom 3: Vindu mot vest. God størrelse. Lite skap følger.
Trimrom: God størrelse.
Diverse:
- Det er gitt rammetillatelse til påbygg/innredning av loft mars 2020. Tillatelsen gjelder i tre år etter at tillatelsen er gitt, og kan innredes etter at en igangsettelsestillatelse er gitt samt diverse vilkår for tillatelsen er oppfylt. Påbygget er på ca 40 kvm. Kontakt megler for nærmere informasjon
- Alle vinduer (bortsett fra i soverom 1) er byttet i 2016
- Balkongdør i 1.etasje fra 2016

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i entré, separat wc og bad. Peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.04.1983, samt ferdigattest på oppføring av platting datert 05.12.2013. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom på følgende endringer etter at ferdigattest på eiendommen ble gitt:
1.etasje:
- Bod og separat wc er opprinnelig en utvendig bod. Utvendig vegg er lukket igjen og laget dør fra entré. Boden har blitt isolert.
- Separat wc er opprinnelig mellom entré og kjøkken. Dette er fjernet samt flyttet vegg, og omgjort til et større kjøkken.
- Endre diverse vegger i området mellom entré, stue og kjøkken
Underetasje:
- Bad er opprinnelig bod
- Trimrom er opprinnelig vaskerom
- Soverom 1 er gjort større, samt laget walk-in-closet/omkledningsrom. Opprinnelig er bad der det idag er walk-in-closet/omkledningsrom, samt en del av soverom 1
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 14867, tinglyst 26.09.1989, type heftelse: Sameiet har pant i hver seksjon på kr. 50.000,-. Denne gjelder for felles forpliktelser, m.m. Mao ingen gjeld.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
- Dagboknr 458, tinglyst 19.01.1981, type heftelse: Bestemmelse om vann-/kloakkledning.
- Dagboknr 10245, tinglyst 11.11.1982, type heftelse: Kommunen har tillatelse til å anlegge og drive trafokiosk og koblingsskap på sameiets eiendom. Tillatelsen gjelder også rett til tilsyn, vedlikehold og reperasjon av anlegget.
- Dagboknr 11335, tinglyst 28.11.1983, type heftelse: Kabler fra fordelingsskapene langs mur i hager er private, og således borettslagets/sameiets ansvar.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott beliggende rekkehus i et veletablert boområde på Mellomåsen nær Kolbotn sentrum.
Meget barnevennlig boområde. Kort og trygg gangavstand til Vassbonn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.
God offentlig kommunikasjon. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass med hyppige avganger til blant annet Oslo (omkring 20 min. til Oslo S). I rushtiden går bussen 4 ganger i timen både til byen på morgen og fra byen på ettermiddagen. Forøvrig togforbindelse fra Kolbotn og Rosenholm. Ca. 15 minutter med bil til Oslo sentrum.
Kort biltur til Svartskog og Sør-/Østmarka med turmuligheter både sommer og vinter. Tursti om sommeren og skiløype om vinteren.
I nærområdet finner en slalåmbakke og tennisbaner ved Ingierkollen, 18 hulls golfbane på Oppegård og ulike treningssentre. Kort kjøre-/sykkelavstand til Sofiemyr svømme- og idrettshall, samt Oslofjorden med badeplasser på Ingierstrand og Hvervenbukta, i tillegg til båthavn.
Kolbotn Torg ligger like i nærheten med ca 60 forretninger, servicetilbud og ulike restauranter (blant annet ærverdige Gamle Tårnhuset restaurant), i tillegg til Kolben Kulturhus som tilbyr konserter, kino, bibliotek, m.m.
Gangavstand til Trollåsen senter som tilbyr blant annet Kiwi matbutikk (åpen kl. 8 - 22 alle dager unntatt søndag), frisør, legekontor og fysioterapeut.
Se forøvrig nyttige linker med informasjon om området:
- www.kolben.no
- www.kolbotntorg.no
- www.kolbotnil.no

Adkomst

Likroken har adkomst fra bl.a. Sagmesterveien. Sagmnesterveien har adkomst fra bl.a. Mellomåsveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kommunen har et godt barnehage- og skoletilbud. Det er flere barnehager i området.
Rett ved Vassbonn barneskole. Kort og trygg gangvei til Ingieråsen ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger sentralt plassert på Sofiemyr.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 53.163 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Boligen har utgang til store og usjenerte uteplaser og hage. Pent opparbeidet med diverse beplantning. Diverse lekeappareter på fellesområder.

Parkering

Bruksrett til én garasje i felles garasjerekke. Elektrisk portåpner. Gjesteparkering på anviste plasser, samt gateparkering etter områdets bestemmelser.
Sameiet har etablert 10 ladepunkter på sameiets tomt. Sameiets beboere kan abonnere på bruk av disse.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan R392600 datert 24.09.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.02.2003.
Mellomåsveien 1 ("Volvo-tomten") er planlagt bebygget med boliger. Utbygger har tidligere uttalt at de ønsker en kombinasjon av rekkehus og leiligheter på området, samt løpebane, tuftepark, m.m. Det foreligger varsel om oppstart av detaljregulering for området ved Mastemyr industriområde - fra eiendommen ved Lienga 6 og til Trollåsveien. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 176,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1 750,- pr. mnd. og inkluderer: Fibernett (standard internett abonnement), felles bygningsforsikring, forretningsførsel og diverse drift og vedlikehold.
Det gjøres oppmerksom på TV-abonnement er ikke inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.860,- pr. år. Dersom ny eier ikke ønsker å videreføre abonnementet, vil Verisure antagelig avinstallere anlegget.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 398 601,- ifølge sskatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 034 963,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Ingen langsiktig fellesgjeld.
Andel formue er kr 12.366,- pr. 31.12.2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.381.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lars Henrik Haraldstad og Carina Lindqvist Pedersen

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sagbo boligsameie, med sameiebrøk 4547/424624.
Sameiet består av 97 boligseksjoner.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne i sameiet.
Hver seksjoneier har ansvar for det ytre og indre vedlikehold av sin seksjon, og plikt til å holde sin seksjon forsvarlig vedlikeholdt. Styret eller årsmøtet kan vedta at vedlikeholdsarbeider som maling, fasadeutbedring, reparasjon/vedlikehold av tak m.v. skjer i fellesskap for hele eller deler av sameiet. Hver seksjonseier har likevel det fulle ansvar for gjennomføring av arbeidene på sin seksjon.
Følgende arbeider ble utført i 2020:
- Spyling av bunnledninger
- Maling av garasjer
- Oppgradering av diverse fellesarealer
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 49-0059/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kolbotn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR49.2159

Dato

Sist oppdatert: 16. september 2021 kl. 15:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.