Solgt: 1 750 000 kr

Herkulesvegen 3B

1 750 000 kr
53 m²
1 soverom
Velkommen til Herkulesvegen 3B!
Kine Johansen Ruud
Presenteres av
Kine Johansen Ruud
Velholdt og pen 2-roms andelsleilighet beliggende i 2. etasje - Stor og usjenert balkong - Parkering i parkeringskjeller
 • Prisantydning
  1 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  256 025 kr
 • Omkostninger
  1 782 kr
 • Totalpris
  2 007 807 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  53 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 945 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Herkulesvegen 3B!
En innbydende, lys og pen 2R andelsleilighet beliggende i et barnevennlig, rolig og veletablert boområde på Neskollen. Kort vei til barnehage, barneskole, offentlig kommunikasjon og dagligvarehandel. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og det er benyttet tiltalende og lyse fargevalg i kombinasjon med store vindusflater som gir en god romfølelse. Utgang til en usjenert balkong.
Parkering i parkeringskjeller og ellers god gjesteparkering på borettslagets fellesareal.
Neskollen er boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Oslo, Jessheim, Årnes og Gardermoen. Med andre ord; Kort vei til hele resten av verden!
Vi sees til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Herkulesvegen 3B, 2165 HVAM
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 79, bruksnummer 129, ideell andel 1/1
Andelsnummer 31, Neskolltunet Borettslag, organisasjonsnummer 981 507 150

Innhold

Totalt bruttoareal: 57 kvm
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Bruksareal:
Leilighet 53 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 53 kvm: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
I tillegg disponerer boligen en romslig bod og befinner seg i kjelleren i blokka.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.09.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong.
Bygning over 2.etasjer samt u.etasje. Grunnmur, skillevegger og etasjeskiller i betong. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Utvendig fasader med stående trekledning.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Varmtvannsbereder på grunn av alder og tilstand.
Selger opplyser videre:
- Installert ny vask med skap og speilskap. Foreligger faktura.
- Avtrekksvifte fungerer ikke og oppvaskmaskin fungerer ikke. En panelovn som er defekt.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen inn til Herkulesvegen 3B!
Leiligheten ligger med inngang i 1.etasje med dørcalling. Det er felles inngang og med dør inn til leiligheten.
En lys og luftig 2- roms beliggende i byggets 2. etasje. Det er felles inngang med dør inn til leiligheten. Man kommer inn i en lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko.
Videre er det dør inn til kjøkken og stue i åpen løsning. Det er gode vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med naturlig lys samt dør ut til balkongen. Stuen har godt med plass til sofagruppe og TV-benk.
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår. Innredning med profilerte fronter i hvit utførelse. Benkplate av laminat. Komfyr fra Siemens. Ventilator fra x-line. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Bosch.
Nymalt gang, stue og soverom for under et år siden.
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Veggflater med våtromstapet. Nedsenket platehimling. Vegghengt servantskap i matt hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg over servant. Dusjkabinett med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin.
Gulv: Laminat og tre-stavs parkett.
Vegg: Malte flater.
Himling: Takess.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Seng kan stå igjen om ønskelig.
Tv kan følge med om ønskelig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i alle rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.09.2000.
Tillatelsen gjelder hele bygget, og er gitt på følgende vilkår: Ferdigstille utenomhusarbeider.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er igjen tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, dyrebutikk, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg. I august 2021 åpnet Romerike International School, som er en internasjonal skole med over 200 elever fra hele verden, med trinn fra 1. til 10.
Neskollen ligger i naturskjønne omgivelse med meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med bl.a oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
Det lokale idrettslaget HVAM IL med nærmere 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m.
Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min. kjøring med bil i fra boligen.
Andre flotte tilbud i Nes: ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.
På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.
Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. 500 m i fra boligen, hvor det bl.a. korresponderer til Jessheim, Årnes og Oslo Lufthavn. Det vil si; kort vei til hele resten av verden. Kun fire timer til Paris!
Fra Neskollen bussholdeplass som ligger kun ca. 5 min gange i fra leiligheten går det det buss til Kløfta, med bytte til lokaltog til Oslo. Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser, og toget inn mot Oslo går hvert 30. min og har en reisetid på kun 27. min. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.
Avstander med bil:
Gardermoen: ca. 22 min.
Årnes: ca. 13 min.
Jessheim: ca. 14 min.
Hurdal skisenter: ca. 51 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2.239 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Selger disponerer en garasjeplass i parkeringskjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til kombinert formål i henhold til reguleringsplan for Boligfelt B2.1, Neskollen, datert 30.04.99, revidert 25.05.01, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Omfattes av "Reguleringsplan Neskollen på Bøleråsen" og "Bebyggelsesplan for Neskollen
felt B2.1".
Avsatt til boligformål i kommuneplan for 2015-2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Forretningsførsel, drift- og vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, Kabel tv m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 536 612,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1 931 802,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 70.995,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 256.025,- pr. 31.12.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 6.983.189,- pr. 18.08.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,79%
Lånets løpetid: 20.12.2030
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.007.807,-. Av dette beløpet utgjør kr 256 025,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Solfrid Faxvaag

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Neskolltunet Borettslag.
Borettslaget består av 32 leiligheter.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Forsikret i: Gjensidige Forsikring ASA Polisenr: 84955217
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter melding til styret. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Det er tillatt å holde hund eller innekatt i borettslaget med inntil 2 husdyr pr. leilighet. Ved anskaffelse av hund eller innekatt skal melding om dette sendes til styret.
Hunder skal luftes i bånd – dog ikke av barn under 10 år. Hunder og katter skal luftes under tilsyn – dog ikke av barn under 10 år.
Foretatt påkostninger de senere år:
Byttet ut panelbord og vannbrett på verandaer i 2014
Rehab av trappeoppgang 3b etter vannskader i 2014
Malt panel og vinduskarmer på baksiden blokk 1 og 3 i 2014
Fjernet hekk og satt opp gjerde på baksiden i 2015
Maling av blokker framside i 2017
Planlagte påkostninger:
Ifølge styreleder foreligger det ikke planer om påkostninger utover vedlikeholdsplan som vil øke felleskostnader.
Fra husordensregler:
Beboerne skal selv sørge for renhold i oppgangen etter vaskeliste.
Det er ikke anledning til å lade EL-bil eller andre ladbare biler i borettslaget.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS, som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp. Oppsigelsesfrist for Borettslaget er 1. desember med virkning fra kommende årsskifte
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Ønsket overtakelse i des/jan. Eller etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0195/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21195

Dato

Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 14:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.