Solgt: 4 500 000 kr

Brattvollveien 22

4 500 000 kr
68 m²
2 soverom
Velkommen til Brattvollveien 22 - En hyggelig 3-roms leilighet med vestvendt veranda, i solrike, barnevennlige og idylliske omgivelser.
Trond Ødegård
Presenteres av
Trond Ødegård
Nordstrand/Munkerud
Pen 3-roms leilighet med vestvendt veranda med direkte adkomst til hage. Parkeringsplass. Barnevennlig og idyllisk
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  4 613 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1952
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 000 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og velholdt 3-roms i en firemannsbolig med attraktiv beliggenhet på Nordstrand. Særdeles familievennlig beliggenhet med adkomst direkte til hagen fra verandaen. Tomten er inndelt i praktiske bruksområder for hver seksjon. Alt ligger vestvendt og er skjermet for biltrafikk. Nærhet til et bredt utvalg av kollektivtrafikk, Munkerud skole, Sæter Torg, diverse servicetilbud, populære turområder og badeplasser. Boligen har alt det man trenger med bl.a. 2 soverom, kjøkken i åpen løsning og fin stue/spisestue med adkomst til vestvendt veranda med gode solforhold og direkte adkomst til hage. Biloppstillingsplass med el-bil lader medfølger seksjonen. Meget god lagringsplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brattvollveien 22, 1164 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 181, bruksnummer 351, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Primærrom:
1. etasje 68 kvm:
Entré, bad, to soverom, stue med delvis åpen kjøkkenløsning.
I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på ca. 13 og 4 kvm.
Fellesvaskeri i kjelleren. Gode lagringsmuligheter i felles kryploft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

4-mannsbolig fra 1952 over to etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong og murkonstruksjoner. Utvendige fasader med pussede overflater. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein. Leiligheten har slett entrédør fra 1985 med brannklasse B30 og lydklasse 35db. Vinduer i soverom med tre-lags glass fra 1983. Øvrige vinduer med to-lags glass fra 2014. Balkongdør med to-lags glass fra 2010.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad på grunn av sprekk i flis til venstre for toalett og ikke tilstrekkelig fall til sluk.
- Vaskemaskin er plassert i benkeskap på kjøkken og har ikke sikker avrenning til sluk eller lekkasjevarsler med magnetventil.
- Stedvis knirk og svikt i laminatgulv.
- Murfasaden har mindre sprekker/riss. Sameiet har besluttet oppussing av fasader.
- Vinduer i soverom på grunn av alder. Dørvrider på balkongdør er vanskelig å betjene.
- Usikker tilstand på drenering, og grunnmursplast ikke registrert. Drenering mot syd ble i følge selger utbedret i 2020.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen og velholdt 3-roms i en firemannsbolig med attraktiv beliggenhet på Nordstrand. Særdeles familievennlig beliggenhet med adkomst direkte til hagen fra verandaen, store fellesområder for sameiet. Alt ligger vestvendt og er skjermet for biltrafikk. Nærhet til et bredt utvalg av kollektivtrafikk, Munkerud skole, Sæter Torg, diverse servicetilbud, populære turområder og badeplasser.
Boligen har jevnlig blitt oppgradert og fremstår som innflytningsklar.
Leiligheten har adkomst fra felles trappegang, enkel adkomst.
Entré med skapplass
Bad
Badet ble oppgradert i 2013 i følge selgers opplysninger. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med skuffer i matt grå utførelse og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur fra Oras. Speil med integrert belysning på vegg over servant. Dusjhjørne med nedsenket dusjsone, innfellbare glassdører og to-greps armatur fra Oras. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Avtrekksventil på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.
Stue
Kombinert stue og spisestue. I stuen er det plass til både spisebord og sofagruppe om ønskelig. Peisen gir god varme og hygge spesielt i de kjøligere dagene. Store vinduer i flere himmelretninger gir gode og naturlige lysforhold. Adkomst fra stue til vestvendt veranda på ca. 8,0 kvm med sol fra ca. kl. 12:00 til kl. 21:00 på sommeren.
Kjøkken
Kjøkken fra 2009 i følge selgers opplysninger. Nye fronter i april 2021. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse. 1 stk overskap med glassdører og integrert belysning. Benkeplate i treverk med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter på vegg. Belysning under overskap. Nedfelt induksjonstopp fra AEG. Innebygget stekeovn fra IKEA. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget fra IKEA. Microbølgeovn plassert i overskap. Integrert oppvaskmaskin fra IKEA. Vaskemaskin plassert i benkeskap på kjøkken. Frittstående kjøleskap plassert i nisje. Det er kun de integrerte hvitevarene på kjøkken som medfølger boligen.
Soverom
Boligen inneholder 2 gode soverom. Garderobeskap på hovedsoverommet.
Kjelleretasje
Seksjonen disponerer to boder i kjeller med mål på ca. 13 kvm og 4 kvm.
Lagringsplass i felles kryploft.
Fellesvaskeri i kjeller.
Teknisk/diverse:
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang.
- Ventilator med avtrekk over tak på kjøkken.
- Vifte med avtrekk ut av huset på badet.
Dette er en flott bolig i et veletablert og meget attraktivt boligområde hvor man har alle forutsetninger for å kunne trives godt.
For ytterligere informasjon om boligens standard se vedlagt boligsalgsrapport og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med gulvarme i alle rom og Contura peisovn i stue fra 2018. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 376, tinglyst 12.01.1950, type heftelse: Festekontrakt.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 912298, tinglyst 16.04.1926:
Bestemmelse om vei. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr. 6138, tinglyst 30.05.1951:
Brattvollveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Dersom kommunen forlanger det, plikter sameiet å vederlagsfritt avstå nødvendig veigrunn samt opparbeide vei til og langs tomta. Eiendommen gis tillatelse til å koble seg på offentlig vann -og kloakk, samt betale fastsatte avgifter.
Dagboknr. 6868, tinglyst 14.06.1951:
Melding skal sendes før det påbegynnes arbeid ved vann -og kloakkanlegget på eiendommen. Kommunen har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg. Dersom kommunen krever det, skal eiendommen sløyfe det godkjente private renseanlegget for eiendommens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte avgift. Kommunen har ikke noe ansvar for private ledninger og eier er ansvarlig for skader på offentlig ledningsnett som følge av at avløpet inneholder skadelige væsker eller stoffer. Eier er ansvarlig for at taknedløp o.l. ikke tildekkes. Eier er ansvarlig for å holde eiendommens ledningsnett i forskriftsmessig stand
Dagboknr. 8893, tinglyst 06.07.1964:
Vedr. felles adkomstvei fra Brattvollveien. Eiendommene bak har bruksrett til felles adkomstvei.
Dagboknr. 34374, tinglyst 29.12.1981:
Sameiekontrakt. Eierne av de fire seksjonene er forpliktet til å delta i eiendommens finansiering og drift med like store andeler. Sameierne er forpliktet til å tegne en ansvarsforsikring som dekker mulig ansvar overfor de andre sameierne. Sameierne har ansvar for det innvendige vedlikehold av den leilighet de eier. Sameiet har panterett for 10% av hver seksjons verdi for mulige udekkede forpliktelser overfor sameiet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal godkjennes av styret.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og hyggelig boligområde på Nordstrand, i barnevennlige omgivelser. Munkerud skole ligger rett ved boligen og det er kort vei til friområder, kollektivtransport og servicetilbud. Området byr på et trivelig miljø med mange barn og er et attraktivt bosted for de som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, en kort reisevei unna sentrum.
Få minutters gange til Kiwi nærbutikk. Kort vei også til et godt servicetilbud på Sæter med Meny, apotek, bokhandel og nisjeforretninger, samt flere hyggelige caféer og spisesteder. I nærheten ligger også Lambertseter senter med er bredt servicetilbud som blant annet omfatter Vinmonopol og Symra kino. En liten kjøretur unna finner man Holtet med den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent bakeri.
Få minutters gange til både buss i Nordstrandveien, trikk på Sæter og T-bane på Munkelia.
(se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.
Flotte badeplasser langs Bunnefjorden, hvor bl.a. Hvervenbukta, Katten og Nordstrand bad kun er en kort sykkeltur unna.
Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nærhet til Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt SATS på Lambertseter.

Adkomst

Brattvollveien er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra P.A. Holms vei til Munkerudkleiva. Brattvollveien 22 har en god beliggenhet i veien, mellom Munkerudsletta Borettslag og Magnus Hyldes vei. Kjøreadkomst til eiendommen fra Nordstrandveien inn Munkerudveien, deretter via Breiens vei, Oberst Rodes vei, Munkerudvollen og Magnus Hyldes vei til Brattvollveien. Alt. adkomst er via Munkerudkleiva.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet.
Brattvollveien 22 sogner til Munkerud skole. Meget kort og lite trafikkert skolevei.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 1 898 kvm. Felleshage som er delt inn i separate deler til enhetene. Se vedlagte tomtekart. Fordeling av tomteareal er praktisert slik det er inndelt i dag, uten at dette er vedtektsfestet.
Tomten er opparbeidet med busker, frukttrær, diverse beplantning og sittegrupper. Asfalterte biloppstillingsplasser.
Festeavgiften betjenes av felleskostnadene og kan reguleres hvert 10. år.
Festeavtalen utløper 2049.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass med el-bil lader på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei samt privat innkjørsel med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Innvendige vann- og avløpsledninger omfattes av vedlikeholdsplikten til seksjonseeier så langt de er synlige eller lett tilgjengelige fra bruksenheten, og ikke er bygget inn i etasjeskillere og andre bærende konstruksjoner.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, festeavgift, felles bygningsforsikring, strøm til fellesarealer og snømåking. Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 14.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift på kr 719,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand som alarmselskap som koster kr 4.884,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 026 102,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 693 967,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sofie-Marie Petros Prestegård og Steinar Rostad Breivik

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Brattvollveien 22 med sameiebrøk 25/100.
Sameiet består av 4 leiligheter.
Sameiet har ikke forretningsfører, og det føres kun enkelt regnskap. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Dugnad samt trappevask og plenklipping må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Planlagte påkostninger:
Sameiet har besluttet oppussing av fasader.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0102/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21102

Dato

Sist oppdatert: 23. april 2021 kl. 12:23

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.