Solgt: 4 650 000 kr

Fusdalenga 14F

4 500 000 kr
78 m²
2 soverom
Velkommen til Fusdalenga 14F, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen avd. Asker
Alexander Fossum
Presenteres av
Alexander Fossum
UMIDDELBAR NÆRHET TIL ASKER SENTRUM
Lys og lekker sentrumsleilighet over 2 plan fra 2003 - 2 soverom - God planløsning - Garasjeplass - Lave fellesutgifter
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  2 896 kr
 • Omkostninger
  113 892 kr
 • Totalpris
  4 766 788 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  78 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 611 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Fusdalenga 14F, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen. Leiligheten har super beliggenhet på Fusdal i Asker. Tilbaketrukket, men samtidig er det kun få minutters gange til det aller meste - Offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og Asker sentrum. Leilighet ligger i byggets 2. etasje og strekker seg over to etasjer. Adkomst via utvendig trapp og veranda. Leiligheten består av plan 1 med entré, toalettrom og stor stue med åpen kjøkkenløsning. Det er en fin sydvestvendt veranda på ca. 7,5 m2 ved inngangsparti. Opp til plan 2 finner du flislagt bad og to romslige soverom. Kort fortalt: - Lave fellesutgifter - Solrik uteplass - Nymalt 2021 - Garasjeplass - 2 store soverom - Hyggelig fellesområde med grillhus - Nærhet til Asker sentrum - godt kollektivtilbud

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fusdalenga 14F, 1386 ASKER
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 50, bruksnummer 422, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 87 kvm
Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm
Bruksareal:
Leilighet 78 kvm
Primærrom:
1. etasje 44 kvm: Entré, toalettrom og stue/kjøkken.
2. etasje 34 kvm: Trappegang, bad og to soverom.
I tillegg disponerer boligen tilhørende bod i felles garasjeanlegg. Bod oppmålt til ca. 1,8 m2. I tillegg er disponerer leiligheten én bod tilknyttet garasjeplassen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selveierleilighet over 2 plan i boligbygg over 2 etasjer samt loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med:
- Gulv mot grunn av betong.
- Bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål.
- Utvendig fasader kledd med liggende og stående kledning.
- Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget).
- Leiligheten har slett ytterdør fra Swedoor med glassfelt.
- Vinduer med to-lags glass fra byggeår. Takvinduer fra byggeår.
- Skorstein fra byggeår. Leiligheten har ikke tilkoblet ildsted.
- Innvendig trapp av tre. Rekkverk/håndløper av metall og tre.
Veranda:
Syd-vest vendt veranda på ca. 7,5 m2 ved inngangsparti. Gulvflate belagt med terrassebord. Rekkverk av metall. Rekkverkshøyde er målt til ca. 92 cm. Veranda har utelys og stikkontakt.
Tekniske anlegg/ VVS:
Varmtvannsbereder fra byggeår på ca. 116 liter plassert i hjørne under benkeplate på kjøkken. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg i bad. Hovedstoppekran plassert i benkeskap på kjøkken. Tilluftsventiler i vinduer og på yttervegger, kombinert med mekanisk avtrekk fra kjøkken, toalettrom og baderom.
Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring og måler plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2:
- Bad (Ingen tilkomst til fordelerskap (låst skap) for å kunne verifisere om utførelse er korrekt. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Membran/tettesjikt pga. alder. Ujevnt lokalt fall i området mot sluk.)
- Kjøkken (Registrert ujevnheter i benkeplate ved skjøt, samt enkelte merker/skader.)
- Toalettrom (Registrert enkelte riss/sprekker over vindu og i hjørner. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser. Samt riss i en flis.)
- Overflater 1. etg (Registrert riss/sprekker på vegg ved trapp, samt i innvendige hjørner. Stedvis gliper mellom parkettbord. Gulvets overflatemateriale bærer preg av slitasje. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser i entré, samt riss/sprekk i to fliser.)
- Overflater 2. etg (Synlige sparkelskjøter i soverom 1. Gulvets overflatemateriale bærer preg av slitasje. Registrert noe knirk i trappegang. Innerdør til bad bærer preg av slitasje.)
- Innvendige trapper (Slitasje i overflatemateriale på repo. Samt registrert knirk.)
- Takvinduer (Takvinduer bærer preg av slitasje og elde.)
Annet:
Oppbyggingen med tanke på downlights i takkonstruksjon er ukjent. Det er ikke foretatt demontering av utstyr, eller inspeksjon inne i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Til informasjon: Det var ikke montert pærer i downlights i soverom 1 på befaringstidspunktet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og sentrumsnær selveierleilighet over 2 plan, moderne bygg fra 2003 med god og romslig planløsning. Fra bakkeplan går du opp trappen til 2. etasje der du har en solrik veranda på ca. 7,5 m2.
Innhold:
Leiligheten består av plan 1 med entré, toalettrom og stue/kjøkken. Mulighet for peisovn i stuen. Gulvflater belagt med tre-stavs parkett, samt flislagt gulv med varme i entré. Vegger i malte flater. Himling i malt mur, samt nedsenket himling med downlights i entré. Plan 2 med trappegang, bad og to soverom. Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegger i malte flater. Himling med malt panel. Downlights i deler av soverom 1.
Leiligheten disponerer i tillegg en biloppstillingsplass med tilhørende bod i felles garasjeanlegg. Bod oppmålt til ca. 1,8 m2.
Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over deler av kjøkkenbenk. Kjøleskap med fryser fra Elektrolux. Ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk. Varmtvannsbereder fra byggeår på ca. 116 liter. Vannrør av kobber. Vannrør av kobber og type rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger ikke.
Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av panel med downlights. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Overskap i hvit slett utførelse, speil og stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med innfellbar dør i glass. Dusjarmatur fra FM Mattsson tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg.
Toalettrom:
Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv. Vegger i malte flater. Himling i malt flate. Vegghengt servant med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Mekanisk avtrekksventil på vegg. Vannrør av forkrommede rør og type rør-i-rør.
Soverom/Lagring:
Leiligheten har to store soverom beliggende på plan 2. Det er skyvedørsgarderobe i soverom 2.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme i entré og baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2007. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
23.12.2002 - Dokumentnr: 37408 - Best om garasje/parkering
20.02.2004 - Dokumentnr: 4944 - Bruksrett - Rett til garasjeareal for Finvold Prosjekt Administrasjon AS.
06.05.2004 - Dokumentnr: 12708 - Erklæring/avtale - Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i gangavstand til Asker sentrum hvor det er et bredt utvalg av handel- og servicetilbud, kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant, Fuji sushi, Egon, og Texas Barbecue Cafe er blant noen av spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet, Kårner og Kafe Kvist verdt et besøk. Trekanten kjøpesenter har et utmerket tilbud med sine totalt 75 butikker, unikt sentrum med en god miks av moderne bygninger og eldre trehus. Det er en god balanse mellom utesentrum og Trekanten senter, med nærhet til handel, tjenester, opplevelser og transport. Hyggelige møteplasser og et godt utvalg av serveringssteder.
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur med nærhet til sjøen samt nærheten til marka, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt
Like ved finnes et fint grøntareal med fotballbane, og i nærområdet for øvrig er det et stort og variert fritidstilbud med bl.a. golfbane, badestrender, flotte turmuligheter, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, og en rekke idrettslag og foreninger. Om vinteren er det stort utvalg av preparerte skiløyper i Vestmarka. I tillegg er det flere treningssentre i nærheten. Det er også kort vstand til marka med flott turterreng, både sommer og vinter. Det finnes flere fine badestrender i nærheten, både ved ferskvann og sjøen.
Buss- og togstasjonen ligger i ca. 5 min gangavstand til eiendommen og er et knutepunkt når det kommer til kollektivtrafikken i Asker. Togene har hyppige avganger i retning Oslo og Drammen.

Adkomst

Enklest adkomst til leiligheten er via Bleikerveien inn til Asker videregående skole med gode parkeringsmuligheter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager: Flere barnehager i området rundt Asker sentrum med bla. Risenga barnehage, Asker Gård barnehage, Leikvoll barnehage.
Skoler: Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 743 kvm som tilhører sameiet. Felles tomt for sameiet opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, område belagt med belegningsstein, gressplen og diverse beplantning. Hyggelig fellesområde med grillhus.

Parkering

Leiligheten disponerer i tillegg én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er mulighet for å etablere ladestasjon for el-bil. Dersom det er ønskelig må dette installeres og bekostes for egen regning.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er hovedsakelig regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan: Asker videregående skole med tilh. anlegg, id: 0220120H, datert 18.04.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplan:
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (1739m2), andre sikringssoner (642m2) og nåværende offentligg eller privat tjenesteyting (12m2) - Boligområder med utfyllende bestemmelser - Type B, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Sikringssonen omfatter fremtidig tunnel som muligens vil gå under deler av sameiets eiendom ifbm bygging av ny E18. Da dette området inkluderer Asker vgs, flere eneboliger samt dette "nye" sameiet fra 2003, ansees det lite sannsynlig at dette vil påvirke eiendommen.
Kommunedelplan under arbeid:
Eiendommen berøres også av "Kommunedelplan Asker sentrum".
Kommunedelplan:
Eiendommen berøres av kommunedelplan for "E18 Slependen-Drengsrud".
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 3 812,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp. Det er installert vannmåler i boligen så vann og avløp avregnes etter faktisk forbruk.
Fellesutgiftene er kr 1 611,-* pr. mnd. og inkluderer bl.a. kommunale avgifter (renovasjon), kabel-TV/internett, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, drift og vedlikehold, forretningsførsel, m.m.
* Fellesutgiftene skal økes med 3-4 kr pr. kvm fra juli 2021. Dette skal stemmes over og godkjennes på årsmøtet i mars/april 2021. For denne enheten vil en økning på 4 kr pr kvm utgjøre en økning på kr 312,- pr mnd. Totale fellesutgifter etter økning vil bli kr 1.923,-/mnd. Fellesutgiftene justeres også normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år. Årlig nettleie: 6.000,- / 5.700 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia(Get) som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 043 295,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 755 862,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 84 673,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 2 896,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.616.788,-.
Av dette beløpet utgjør kr 2 896,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thomas Peterson Rosenqvist

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Askkollen Boligsameie, med sameiebrøk 88/1092.
Sameiet består av 16 boligseksjoner.
Forretningsfører er Kristin Øverberg
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Rensing av avløp og ventilasjonsanlegg
Planlagte påkostninger:
- Generelt vedlikehold må påregnes.
- Ingen kjente store påkostninger er planlagt pr. 24.03.2021
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0026/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2126

Dato

Sist oppdatert: 12. november 2021 kl. 10:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.