Solgt: 8 000 000 kr

Kløvervegen 11

7 950 000 kr
211 m²
4 soverom
Stor, innholdsrik enebolig med 2 garasjer og store hobbyrom. Meget godt vedlikeholdt og flott intern beliggenhet
Stor og innholdsrik enebolig med 4 soverom, 2 bad, 2-3 garasjeplasser. Store rom til f.eks hobby/verksted/treningsrom.
 • Prisantydning
  7 950 000 kr
 • Omkostninger
  200 092 kr
 • Totalpris
  8 200 092 kr
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  211 m²
 • Bruksareal
  277 m²
 • Tomteareal
  786,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Kløvervegen 11 er en stor, velholdt og innholdsrik enebolig over tre plan, perfekt for en stor familie. Store rom hvis du f.eks har plasskrevende hobbyer, ønske om treningsrom, mulig hybel og ellers tilgjengelige rom til f.eks hjemmekontor. Omgivelsene er svært barnevennlige, like ved barnehager og turområder i marka.
Varme dager kan nytes på to store, syd og vestvendte terrasser med markiser. Det er mulig parkering i en integrert garasje, i en stor garasje fra 2014 og i tillegg parkering på en singelbelagt gårdsplass. I den største garasjen kan man heise bil til arbeidshøyde.
Det er to bad i boligen, det ene med både badekar og dusjnisje. 4 soverom. Videre er det en spisestue, en loftstue for ekstra spillerom, to unike store hobbyrom med stort potensiale og et vaskerom med egen utgan

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kløvervegen 11, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 43, bruksnummer 78, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 305 kvm
Totalt bruksareal: 277 kvm
Totalt primærrom: 211 kvm
1. etasje: Trapperom, gang, bad/wc, kjøkken/spisestue, stue og 2 soverom.
Loftsetasje: Trapperom, stue og soverom.
Underetasje: Entré/hall, bad/wc, vaskerom/garderobe, soverom, 2 hobbyrom, bod og garasjerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.4.21 utført av Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann fundamentert med støpt såle til antatt fast grunn. Grunnmur/yttervegger i underetasje og 1. etasje av leca isoblokk pusset og malt. Yttervegger i bod-del ved garasje med leca (ikke isoblokk), pusset og malt. Overbygg i loftsetasje med trebindingsverksvegger utvendig kledd med trepanel på fasader,
Det som er gitt TG 2 i rapporten er som følger:
- Drenering, men kjeller virker tørr og luftig.
- Bad underetasje pga vesentlig egeninnsats, se rapport for detaljer. Bad i hovedetasje fra byggeår, gulvfliser og innredning skiftet i 2007.
- Vaskerom, vurderes tilfredsstillende og med normal bruksslitasje.
- Kjøkken med innredning fra byggeår, men med nye fronter og noen deler i 2012 og benkeplate, stekeovn, platetopp og vask fra 2014.
Sammendrag av selgers egenerklæring:
- Arbeid på bad i hovedetasje og underetasje gjort av både faglært og ufaglært.
- Egeninnsats i forbindelse med nye takrenner og avløp på huset i 2007. Terrasse over garasje nye trefliser på aluminiumsrammer, samt pålimt kantbeslag i 2019.
- Løpende el-oppgraderinger over tid. Kontroll av hele anlegget i april 2021 med rapport.
- Boligen er bygget med stor grad av egeninnsats med veiledning av fagkyndig ansvarshavende. Rørlegger og elektrikkerarbeid er utført av lokalt firma.
- 13 Amp stikkontakt som ladekontakt til bil. Det er for øvrig 32 Amp til evt framtidig el-billader eller annet.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Innholdsrik enebolig over tre plan.
- Boligen er meget godt vedlikeholdt.
- Tre garasjer, hvorav en innredet som hobbyrom.
- Gårdsplass med singlet dekke.
- To store syd- og vestvendte terrasser
- Skiferbelagt uteplass ved inngangen.
- Flott intern beliggenhet på boligfeltet.
- Stor tomt med plen, trær og bed.
- Gulvvarme i hele underetasjen.
- Varmepumpe fra 2021 i trappeløp.
- Skyvedørsgarderobe i entreen.
- Kjøkken med fronter fra 2012.
- Dels integrerte hvitevarer fra 2014.
- Romslig stue med peisovn.
- Spisestue ved kjøkkenet.
- Loftstue for ekstra spillerom.
- To bad, det ene med badekar.
- Vaskerom med egen utgang.
- Hele fire soverom, to med skap og et med bod.
- Hendig bod og to store hobbyrom med stort potensiale.
Entré
Eneboligen har et skiferbelagt og overbygget inngangsparti med rom for et kafésett. Entreen er romslig og innbydende med terrakottafargede fliser på gulvet. På veggene er det lyst panel og malt mur. Entreen har gulvvarme, en liten vedovn og en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe.
Om ønskelig er det rom for ytterligere garderobeløsninger, og tilliggende entreen er det en bod – perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr. I tillegg er det tre bi-innganger i underetasjen, til henholdsvis vaskerommet, garasjen og det ene hobbyrommet.
Kjøkken/spisestue
Et lyst, pent kjøkken ligger i åpen løsning med en spisestue, og sammen skaper de et sosialt allrom for hele familien. Innredningen har hvite, profilerte fronter og to glassfronter fra 2012. To år senere ble det montert laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum av stål. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet.
Over benken er det belysning og hvite fliser med noe dekor, og over kokesonen er det installert en stilren ventilatorhette med ekstern motor. Kjøkkenet har integrert induksjonstopp og stekeovn fra 2014. I tillegg er det opplegg for oppvaskmaskin. Spisestuen har god plass til langbord, og det er utgang til den ene store terrassen – perfekt for både morgenkaffen og hyggelige grillmiddager.
Stue
Stuen er pen og romslig, med en rekke vinduer som slipper inn godt med dagslys. En glassdør fører ut til den ene store terrassen, en behagelig romforlengelse i sommerhalvåret. Videre er stuen smakfullt innredet med tregulv, hvitmalte vegger og en panelt kontrastvegg malt i en trendy minttone. Lune kvelder sikres av en peisovn, og stuen har plass til flere sittegrupper.
Loftstue
I loftsetasjen er det en hyggelig stue med tregulv, hvitmalte vegger og store takvinduer. Det er god plass til tv-løsning og spisebord, og rommet er perfekt hvis barna trenger et sted å leke eller ungdommen i huset ønsker å trekke seg litt tilbake.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad – ett i første etasje og ett i underetasjen. I tillegg er det et eget vaskerom i den nederste etasjen. Badet i første etasje er delikat med grå gulvfliser, gulvvarme og lyse veggfliser. Det er toalett og bidé. Badet har både et badekar med dusjløsning og en dusjnisje med regnfallsdusj. Den øvrige innredningen består av servant med skuffer, et høyskap og et speil med belysning.
Bad 2
Badet i underetasjen er stilrent med gulvvarme, mørke gulvfliser og vegghengt toalett. På veggene er det våtromsplater og hvite fliser. Badet har et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbar glassvegg. Baderomsinnredningen består av et speil med belysning og en skuffeløsning med toppmontert servantskål i kompositt.
Vaskerom
Vaskerommet har egen, praktisk utgang til gårdsplassen. På gulvet er det terrakottafargede fliser med varme, mens veggene er kledd i fliser, panel og pusset mur.
Rommet har en stor skapinnredning i høyglans, med høyskap og fronter i en trendy minttone. Innredningen har en arbeidsbenk med nedfelt skyllekum av stål, og under benken er det opplegg for vaskemaskin. En noe adskilt del av rommet benyttes i dag som bod/garderobe, og her er det montert flere hyller.
Soverom og garderobe
Eneboligen har hele fire pene soverom – to i første etasje, ett i loftsetasjen og ett i underetasjen. Rommet i den nederste etasjen er utstyrt med varme i gulvet. Fra hovedsoverommet i første etasje er det utgang til den sydvestvendte terrassen, og langs den ene veggen står det et stort garderobeskap med hvite, profilerte fronter.
Et av de øvrige rommene er innredet med et stort skap, og i entreen er det en plassbygget skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass på vaskerommet, i garasjene, i en bod i underetasjen og i to store hobbyrom i den nederste etasjen. Både boden, vaskerommet og det ene hobbyrommet er utstyrt med hyller. Hobbyrommene kan benyttes til det meste ut ifra eget behov/ønske.

Oppvarming

Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og en varmepumpe fra 2021 i trappeløpet opp til spisestuen. Det er gulvvarme på badet i første etasje og i hele underetasjen. I tillegg er det en nyere peisovn i stuen og en liten jernovn i entreen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom – ellers naturlig tilluft.
En 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet, montert i 2012, og boligen har vannmåler fra 2018. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det er utført kontroll av elanlegget i 2021. I 2019 ble det installert overspenningsvern. Det er nyere ytterdør til vaskerommet. I 2021 er det skiftet utforing og belistning til to takvinduer i loftsetasjen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.2.1989. Mange av punktene ble utbedret og ny midlertidig bruksattest ble utstedt 03.07.1989.
Selger opplyser at alle punkter er utført med unntak av at det ble krevd en sluse mellom vaskerom og garasje. I tilstandsrapport står det beskrevet at det bør settes inn en klassifisert dør med en selvlukker mellom garasje og boligdel. Samt at vindu mellom vaskerom og garasje bør blendes. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Fra opprinnelige tegninger er det noen små endringer til slik boligen fremstår/blir benyttet i dag.
I underetasje er det vaskerom der hvor det opprinnelig var bod på tegning. Garasje som er innlemmet i boligen er i dag benyttet til hobbyrom/lagerrom.
I hovedetasje er arbeidsrom på opprinnelig tegning innlemmet som en del av stue/oppholdsrom når man kommer opp trappen. Endringene er ikke omsøkt.
Garasje er byggemeldt i 2008 og det er utstedt ferdigattest datert 18.11.20.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/43/78:
26.01.1987 - Dokumentnr: 658 - Rettigheter iflg. skjøte
Forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt
21.11.1986 - Dokumentnr: 11604 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:43 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 630680 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:43 Bnr:78

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

- Lamper over spisebord og salongbord medfølger ikke.
- Hyller i garasje og bod kan etter avtale stå igjen.
- Glasshyller i stue følger ikke med.
- Bokhyller i trapperom på loftet er veggfaste.
- Kjøleskap på kjøkken medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og populært boligområde med nærhet til fotballbane, ballbinge, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Fra boligen er det gangavstand på direkte gangveg (20-25 min) til sentrum med alt av bymessige fasiliteter!
Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via Coop Extra Algarheimsvegen eller Kiwi Gystad. Ønsker du ytterligere servicetilbud, er det kort vei til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter. Her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere koselige spisesteder, kafeer, barer, utesteder og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konserter, samt et innholdsrikt bibliotek.
Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Flere populære bade- og fiskebrygger.
Utover dette kan Jessheimmarka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Her finnes gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Det er ca. 25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Romeriksåsen er et av Romerikes mest varierte friluftsområder, og byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skianlegg og mange fiskevann!
Meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim togstasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 37 minutter til Oslo S.
Avstander med bil:
Jessheim sentrum: ca 4 min
Oslo Lufthavn: ca 13 min
Oslo S: ca 36 min
Lillestrøm: ca 24 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eneboligen har en flott intern beliggenhet, på en stor og delvis flat tomt. Tomten er pent opparbeidet med plen, trær, busker, blomsterbed, støttemurer og diverse beplanting. Hagen byr på godt med boltreplass, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Foran garasjene er det en singlet gårdsplass med mulighet for parkering, og denne avgrenses med granittstein.
Ytterdørene og alle vinduer er utvendig vedlikeholdt med maling i 2020. Ved inngangen finner man en trivelig, delvis overbygget uteplass med skifer på dekke. Fra stuen, spisestuen og hovedsoverommet er det utgang til to store, sydvestvendte terrasser som strekker seg rundt deler av huset.
Terrassen har utestikk, to markiser fra 2015 og trapp ned til den store hagen. Det er montert en levegg, og terrassen kan enkelt innredes i ulike soner. Uteplassen passer perfekt til både rolige stunder i solveggen og store, sosiale sammenkomster.

Parkering

Det er parkering i en integrert garasje og i en stor garasje som er bygd inntil boligen mot øst, den er på 32 kvm og er fullisolert. Sistnevnte ble oppført i 2014 og har et areal på ca. 32 kvm. I 2018 ble det installert et ladepunkt for elbil i den ene garasjen, det er ikke montert lader. Det er varmekabler i gulvet på garasjene som er integrert i boligen. Det er også mulighet for parkering på en singlet gårdsplass foran garasjene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat stikkvei inn mot boligene med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål. I henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert .
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.309,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk i 2019 på ca 26.000 kwt og 2020 ca 35.000 kwt.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.157,-
Brøyting av stikkvei deles med tre naboer, ca 800,- pr år.
Boligen er tilknyttet Fladbyseter vel og antennelag som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Eier har betalt 1.468,- for april, mai og juni. Man oppgradere til høyere hastigheter hos Telenor til avtalte priser, se www.fskabel.no.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 686 800,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 072 480,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.150.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bent Dynesen og Hanne Espeseth

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0028/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2128

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 10:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.