Solgt: 6 500 000 kr

Villaveien 18

6 500 000 kr
92 m²
3 soverom
Toppleilighet beliggende i idylliske og naturskjønne omgivelser
Terje Tveit
Presenteres av
Terje Tveit
DIKEMARK / ASKER
Nyere topp og endeleilighet med nydelig utsikt og gode solforhold. 3 soverom. Vannbåren gulvvarme. Garasjeplass m/lader

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  6 500 000 kr
 • Omkostninger
  163 842 kr
 • Totalpris
  6 663 842 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  92 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 829 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Lys leilighet uten gjenboere. Luftige og rolige omgivelser.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyere topp og endeleilighet med solrik balkong. Leiligheten har panoramavinduer og nydelig utsikt. Det er under 10 minutters kjøretur fra Asker sentrum. Området tilbyr et mangfold av frilufts- og rekreasjonsmuligheter. På sommerstid byr nærområdet på flere vann med bademuligheter, opparbeidet sandvolleybane og varierte turmuligheter. Vinterstid er kort vei til flere langrennsløyper og lysløype. Ønsker du en topptur med fantastisk utsikt, anbefales Skaugumsåsen eller Vardåsen.
Kort fortalt:
- Hjørneleilighet i øverste etasje
- Lys leilighet
- Store vindusflater med flott utsikt
- 3 soverom
- Et bad og et toalettrom
- TG 0 og 1 på hele leiligheten
- Solrik balkong
- Naturskjønne omgivelser
- Ingen gjenboere
- Vannbåren varme
- 500 meter til busstopp
- Garasjeplass med elbil-lader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Villaveien 18, 1385 ASKER
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 89, bruksnummer 25, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 106 kvm
Totalt bruksareal: 96 kvm
Totalt primærrom: 92 kvm
Bruksareal:
Leilighet 96 kvm
Primærrom:
6. etasje 92 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, toalettrom, bad og tre soverom.
Sekundærrom:
6. etasje 4 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller merket med nr 602 på rundt 4,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over 6 etasjer, samt underetasje. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i med grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendig fasader i hovedsak kledd med liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Nordic med brannklasse B30, lydklasse 38dB og kikkehull. Skyvedør og vinduer med tre-lags glass fra byggeår.
VVS/Teknisk anlegg
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilkoblet felles varmesentral. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system og vannbåren gulvvarme plassert på vegg i bad. Stoppekraner plassert i fordelerskap. Leiligheten har balansert ventilasjon tilknyttet felles anlegg. Bryter for styring av ventilasjon plassert på vegg i entré.
Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer plassert bak skyvedørsgarderobe i entré. Hovedsikring og måler plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Det er gitt TG 0 og 1 på hele boligen. Dette er beste karakter.
Sammendrag fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, endret membran. Arbeidet er utført av Tandberg eiendom.
- Montert egen lader til el-bil.
Det fremkommer i Årsberetningen fra OBOS at det er konstatert skjeggkre i noen få seksjoner. Det er ikke funnet skjeggkre i denne leiligheten. Det er utført tiltak med spraying av alle leilighetene i bygget, og det er ikke vært tegn til skjeggkre etter dette.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Hjørneleilighet beliggende i byggets øverste etasje med nydelig og naturskjønn utsikt! Adkomst til leiligheten via felles trappegang med heis. Leiligheten består av entré, gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom, bod og tre soverom. Fra stuen og kjøkkenet er det adkomst til en vestvendt balkong på ca 8,5 kvm med gode solforhold. Bygget har balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme.
Entré
Entré med skyvedørsgarderobe på høyre hånd innenfor døren. Mulighet for skoskap på vegg mellom badet og oppholdsrommene. Med en skyvedør kan du stenge av entréen om ønskelig.
Stue og spisestue
Stue med fantastiske panoramavinduer mot naturen fra gulv til tak. Med beliggenhet på hjørnet av bygget har du utsikt fra alle kanter, men ingen gjenboere. Gulvet er belagt med 1-stavs parkett og veggene er hvitmalte. Rundt hjørnet fra stuen er spisestuen. Herfra er det utgang til en solrik balkong på ca 8,5 kvm.
Kjøkken
Stilrent kjøkken med delvis åpen løsning mot stuen. Innredning fra kvalitetsleverandøren Norema fra byggeår i 2017. Hvite slette fronter med integrerte håndtak og hvit benkeplate av laminat. Nedsenket i benkeplaten er det en oppvaskkum i det slitesterke materialet kompositt. Det er montert plater av glass på veggen bak vasken og platetoppen, som beskytter og gjør det enkelt å rengjøre. Under overskapene er det montert belysning og stikkontakter. Integrerte hvitevarer fra Siemens med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator tilkoblet avtrekk. Kjøkkenet har montert komfyrvakt og lekkasjestopper.
Bad
Lekkert bad fra byggeår i 2017 med beige fliser på gulv og vegg. Det er varme i gulvet. Gulvstående benkeskap med samme hvite front som på kjøkkenet. Ovenpåliggende benkeplate av laminat med nedfelt servant av porselen. På hele veggen over benkeplaten er det montert speil. Det er opplegg for vaskemaskin under benkeplate. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling.
Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for badet. Våtromsbeviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom.
Toalettrom
I tillegg til badet er det et separat toalettrom. Rommet er flislagt og har varme i gulvet. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg over servant. Vegghengt høyskap med speilfront på toalettrom medfølger ikke ved salg. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling.
Soverom
Leiligheten har tre soverom til sammen. Hovedsoverommet er av romslig og har skyvedørsgarderobe til oppbevaring. De to andre soverommene er noe mindre, men fungerer utmerket til barnerom eller kontor. Begge disse soverommene har garderobeskap.
Overflater
Gulv: Fliser og 1-stavs parkett
Vegger: Fliser og malte slette flater
Himling: Malt mur

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vegghengt høyskap med speilfront på toalettrom medfølger ikke ved salg.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp ved bruk av vannbåren gulvvarme tilkoblet felles varmesentral. Bygget har balansert ventilasjon.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for det opprinnelige bygget på eiendommen gitt 05.09.1969.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Det mangler fjær på branndør i trofo- og vifterom.
2. Nødutgangen må merkes med skilt.
3. På altan i 6. etg. er pussen dårlig.
4. På rom 513 må vindushyllen utbedres.
5. Utvendig er det en del pusskader over vinduer og på grunnmuren.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det foreligger ferdigattest på endring av bygg mm. på eiendommen datert 19.03.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Flertallet av disse er overført fra Knr:3025 Gnr:89 Bnr:25. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde, rett til utskilt tomt for Tandberg Eiendom AS, bestemmelse om bebyggelse, adkomstrett og vedlikehold av anlegg/ledninger for rettighetshaver Elvia AS, bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m., rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Bortleie av seksjonen skal meldes skriftlig til sameiets styre/forretningsfører med opplysning om hvem som er ny leietaker, jf. vedtektene §3.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Villaveien ligger i et naturskjønt område på Dikemark i nærhet til Asker sentrum. Området tilbyr et mangfold av frilufts- og rekreasjonsmuligheter. På sommerstid byr nærområdet på flere vann med bademuligheter, opparbeidet sandvolleybane og varierte turmuligheter. Vinterstid er kort vei til flere langrennsløyper og lysløype.
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange vann til fiske og bading. Det største vannet er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Ønsker du en topptur med fantastisk utsikt, anbefales Skaugumsåsen eller Vardåsen.
Det er ca. 10 minutters kjøring fra leiligheten til Asker sentrum som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant, Egon og Bambus sushi er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Kaffebrenneriet, Baker Hansen eller populære Kårner verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Videre er det kun 9 min kjøring til Liertoppen kjøpesenter ca. 6 km.
Det er ca 500 meter til busstopp med forbindelse til Asker sentrum og Heggedal sentrum. Det er flere skoler og barnehager i nærheten. Eiendommen ligger innenfor skolekretsen til Solberg barneskole, som ligger 15 minutter å gå fra leiligheten.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på nederst i annonsen på Krogsveen.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Stinaløkka Kanvas-barnehage
Vardåsen Barnehage SA
Trollstua barnehage
Vikingjordet barnehage
Skoler:
Solberg barneskole
Hovedgården ungdomsskole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt for sameiet på ca 6 200 kvm. Det er pent opparbeidet med området belagt med betong, hellelagt sti, gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Det er satt opp sittegrupper og små fotballmål. Sameiet har sykkelparkering, utebelysning og biloppstillingsplasser.
Fra spisestuen er det adkomst til en vestvendt balkong på ca 8,5 kvm. Her har du solen fra rundt kl 11.30 til den går ned midtsommers.

Parkering

Leiligheten har i tillegg en biloppstillingsplass merket nr. 24 i felles garasjeanlegg. Biloppstillingsplass har ladestasjon for el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 14.11.1017 er avsatt til: Framtidig boligbebyggelse og bevaring av kulturmiljø.
Iht. kommuneplanen har Asker kommune klassifisert området som bevaringsverdig kulturmiljø, området med stort kulturhistorisk innhold. Store deler av Dikemark ligger som hensynssone bevaring kulturmiljø i kommuneplanen 2018-2030. Hele området er lagt ut som hensynssone bevaring kulturmiljø, framtidig sentrumsformål, kombinert formål, boligformål og LNF i kommuneplanen 2018-2030. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 829,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter (vann, avløp og renovasjon), bygningsforsikring, A-konto varmtvann og vannbåren gulvvarme, forretningsførsel, drift og vedlikehold av bygningsmasse og fellesareal, grunnpakke for internett og kabel-tv.
Fellesutgiftene fordeler seg slik:
Heis kr 72,-
Felleskost brøk 2 752,-
Felleskost likt 755,-
Akonto varmtvann 250,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021 opp med 5%.
Det er montert felles vannmåler for sameiet.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7 800,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av internett og kostnaden ved dette er inkludert i fellesutgiftene. Grunnpakke for kabel-tv er også inkludert. Tv-dekoder medfølger, men kjøper må etablere nytt kundeforhold.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 120 442,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 033 591,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 3 650,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 04.08.2021
Forretningsfører OBOS opplyser om at det pt. ikke er noe fellesgjeld i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 663 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Knut Nordhagen og Marianne Rogstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sykepleierskolen Boligsameie, med sameiebrøk 96/3 711.
Sameiet består av 43 boligseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Opprenskning av ugress i skråning mellom gjesteparkering og rekkehus, samt i bedd. Dette arbeidet er planlagt å fortsette i 2021.
- Det ble utført utvendig vask av alle vinduer som ikke nås av beboer selv fra balkong eller bakken.
- Utbedret midlertidig vanninntrenging i enkelte leiligheter som oppsto romjulen 2020.
Planlagte påkostninger:
- Utbedring av lekkasje fra flere balkonger i sameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Provisjon av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.500,-.
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0099/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2199

Dato

Sist oppdatert: 09. november 2021 kl. 13:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.