Gørbitz' gate 3B

 • Etasje
  1
 • Byggår
  1935
 • Primærrom
  15 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Lys og hyggelig 1-roms. Varmt vann, fyring og TV inkl.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF / MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Utleiemegler Krogsveen , avd. Løren
mobil
telefon 21007250

Send e-post
Bestill leievurdering

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Gørbitz' gate 3B, 0360 OSLO
Gårdsnummer 216, bruksnummer 47, seksjonsnummer 37, kommunenummer 301

Utleier

Renate Moffat

Beliggenhet

Eiendommen er attraktivt og populært beliggende på Fagerborg i et veletablert og fredelig boligområde med kort vei til det meste Oslo kan by på. Fagerborg er et rolig, hyggelig og veletablert område med flott bygårds- og townhousebebyggelse fra 1920-tallet i "engelsk haveby" stil. Gården ligger tilbaketrukket og trafikkstille i grønne omgivelser. 

Få minutters gange til nærbutikk, bakeri, Tørteberg med store grøntarealer m.m. Majorstuen og Bogstadveien i gangavstand med alt av servicefasiliteter som diverse forretninger, hyggelige kafeer, trendy restauranter, moteforretninger mv. 

Kort vei til grøntområder som Frognerparken og Stensparken med meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Marienlyst idrettsanlegg i nærområdet med muligheter for minigolf, ballspill, lek og moro.

Meget gode offentlig kommunikasjonsmuligheter med buss/flybuss i Kirkeveien, trikk fra Adamstuen og Majorstuhuset i gangavstand med alt av offentlig kommunikasjon til hele Oslo.

I tillegg er boligen en kort sykkeltur fra Universitet.

Innhold

Totalt bruttoareal: 17 kvm
Totalt bruksareal: 15 kvm
Totalt primærrom: 15 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Arealeffektiv og smart 1-roms leilighet med bad fra 2009. Leiligheten ligger hyggelig til i rolig sidegate på Fagerborg.
Leiligheten består av liten kjøkkenkrok med kjøleskap, vask, og platetopp med to plater. Flislagt pent bad med dusj, toalett og servant.
Romslig rom til å kunne ha enten veggehengt seng eller sovesofa. To store vinduer som får godt med lys. 

Leiligheten disponerer en bod i kjelleren på ca 2 kvm og det er fellesvaskeri i kjelleren.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med sentralvarme gjennom gulvvarme. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 24.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 2.880,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0012/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.2112

Dato

Sist oppdatert: 04. mars 2021 kl. 09:54

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon
Mobil
Send epost

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.