Solgt: 2 800 000 kr

Haneborgveien 96

2 730 000 kr
56 m²
1 soverom
Velkommen til Haneborgveien 96! En lekker toppleilighet med solrik balkong og flott standard.
Fjellhamar
Lekker 2-roms toppleilighet med solrik balkong | Kjøkken fra 2018 |Fjernvarme inkl. | Kun 3 min. til toget!
 • Prisantydning
  2 730 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  251 015 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  3 059 472 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1953
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 830 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Haneborgveien 96! En særdeles flott andelsleilighet med solrik balkong, moderne standard og en optimal planløsning. Videre kan leiligheten by på et strøkent kjøkken med integrerte hvitevarer fra Epoq (2018), nye dører og vinduer (2019) og ny, 1-stavs laminat på samtlige gulv. Leiligheten har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo stille og tilbaketrukket til, samtidig som man er nærme både Lillestrøm (7 min) og Oslo S (22 min) m/ tog.
Høydepunkter:
- Kun 3 minutters gange til toget som tar deg til Oslo på 22 min. og Lillestrøm på kun 7 min.
- Moderne kjøkken fra Epoq (2018) med integrerte hvitevarer
- Solrik, sydvestvendt balkong med plass til sittegruppe
- Fyring og kabel-tv inkl. i felleskostnadene
- 1-stavs laminat fra 2018 i hele leiligheten

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haneborgveien 96, 1472 FJELLHAMAR
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 107, bruksnummer 1226
Andelsnummer 17, Haneborg II Borettslag , organisasjonsnummer 848 953 032

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 56 kvm: Stue, kjøkken, soverom, bad, entré.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod med ca. 11 kvm i gulvareal (skråtak) og en kjellerbod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.03.20 utført av Håkon Hosle. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen har iht. tilstandsrapport en bærende konstruksjon i betong. Fasade ellers forblendet i pusset og malt mur.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har tilstandsgrad 2:
Bad:
Baderom er av eldre dato og har passert over halvparten av forventet levetid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Haneborgveien 96! En særdeles flott andelsleilighet med solrik balkong, moderne standard og en optimal planløsning. Videre kan leiligheten by på et strøkent kjøkken med integrerte hvitevarer fra Epoq (2018), nye dører og vinduer (2019) og ny, 1-stavs laminat på samtlige gulv. Leiligheten har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo stille og tilbaketrukket til, samtidig som man er nærme både Lillestrøm (7 min) og Oslo S (22 min) med tog. For ikke å glemme nyåpnede Fjellhamar Torg som kan friste med steinovnspiza fra Garcon, ferske reker fra ferskvaredisken til Coop Mega eller bla. frisør og apotek. Alt dette kun et lite minutt fra inngangsdøren. Velkommen inn!
Høydepunkter:
- Kun 3 minutters gange til toget som tar deg til Oslo på 22 min. og Lillestrøm på kun 7 min.
- Moderne kjøkken fra Epoq (2018) med integrerte hvitevarer
- Solrik, sydvestvendt balkong med plass til sittegruppe
- Fjernvarme og kabel-tv inkludert i felleskostnadene
- 1-stavs laminat fra 2018 i hele leiligheten
- Romslig og gjennomgående planløsning
- Tøffelavstand til Fjellhamar Torg
- Nylig helsparklet og malt
Stue:
Lys og innbydende stue med utgang til privat og hyggelig balkong. Stuen har god plass til spisebord og sofaseksjon. Leiligheten ble oppgradert nylig med lys 1-stavs laminat, helsparklet og maltsamtlige vegger, samt alt elektrisk er trukket nytt helt fra sikringsskapet. Her kan du med andre ord flytte rett inn!
Balkong:
Hyggelig sørvestvendt balkong på ca. 4 kvm med plass til sittegruppe. Eier opplyser om gode solforhold fra ca. kl. 13 ti kl. 22 på sommerstid. Balkongdøren og vinduer ble byttet i 2019 i regi av borettslaget.
Kjøkken:
Lekkert og delikat kjøkken fra Epoq. Kjøkkenet er nytt i 2018 og byr på slette, lakkerte skapfronter, laminat benkeplate og innfelte hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Hyggelig spiseplass med barstoler foran vinduet.
Soverom:
Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og skyvedørsgarderobe. Også vinduene her er nye i 2019.
Bad:
Lyst og flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet er særdeles romslig ift. andre leiligheter i borettslaget. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon (ny i 2020), speil med overlys, vegghengt klosett, dusjhjørne med svingbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.
Entré/gang:
Lys og innbydende gang med stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring. Velkommen inn!
Dørcalling med åpner i gangen. Sikringsskapet med automatsikringer er plassert i felles oppgang utenfor døren.
Eier opplyser følgende:
- Epoq kjøkkeninnredning satt inn i 2018.
- Alle vegger er sparklet og malt i 2018. Soverommet i 2020.
- Alle tak er enten malt eller senket med plater.
- Hele det elektriske anlegget foruten kurs til bad ble trukket nytt i 2018. Med nye ledninger, sikringer, kontakter, brytere og spotter. Lagt opp ny kurs på kjøkkenet til stekeovn og koketopp. Samsvarserklæring på utført arbeid foreligger hos eier og vil følge ved salg.
- Laminatgulv i alle rom ble lagt i 2018.
- Vindusutskiftning i regi av borettslaget i 2018
- Alle innvendige dører med karmlister ble skiftet ut i 2018/2019

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med fjernvarme. Det er også fjernvarme på baderomsgulvet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger bevitnelse på at det er foretatt innflytning datert 29.04.1954. Ferdigattest for hybler datert 01.04.03.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. Vi gjør oppmerksom på at enkelte rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller plan- og bygningslovens krav til varig opphold.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom som omhandler følgende:
Dagboknummer:3696-2/8. Tinglyst: 25.11.1959. Rettigheter i følge skjøte, betemmelse om vann, kloakk og veg.
Dagboknummer: 10720-1/8. Tinglyst: 09.08.1995. Erklæring/Avtale vedrørende bestemmelse om veg/garasjer.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger nært til Østmarka med badevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter.
Området har kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til tursti langs Langvannet, flotte bademuligheter ved Vesletjernet med nyetablert turløype rundt vannet, samt flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann.
Fjellhamar Torg er ferdigstilt noe som har løftet inntrykket til hele området. Her er det ny bebyggelse med boliger og butikker som påvriker nærområdet positivt.
Her finner du alt fra apotek, cafe, en stor dagligvarebutikk med ferskvaredisk, frisør og Fjellhamar Pizza & grill. Alt ligger kun et lite minutt fra inngangsdøren til leiligheten.
Offentlig kommunikasjon er godt utbygd på Fjellhamar med Fjellhamar stasjon ca 2 minutters gange fra leiligheten. Her når du Oslo S på 22 minutter og Lillestrøm på kun 7 min! Fjellhamar stasjon har også et busstopp som tar deg bla. til Metro Senter på kun 12 minutter. Metro Senter kan by på bla. vinmonopol, Sats og et rikt utvalg av forretninger.
Lørenskog kommune har flere gode aktivitetstilbud med bl.a. flere aktivitets-/kultur/fritidsklubber, mange idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans-/drama-/teatergrupper, speidergrupper, med mer.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. Her er også Aktivitetshuset Volt, som tilbyr både leksehjelp, kafé og diverse fritidstilbud.
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til Mønevann. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.
Avstander med bil:
5 min til Strømmen
12 min til Lillestrøm
15 min til Oslo
25 min til Gardermoen

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler
- Fjellhamar skole (1-7 kl.) 5 min, 820 elever, 32 klasser 0.4 km
- Luhr skole (1-7 kl.) 20 min, 588 elever, 14 klasser 1.6 km
- Fjellsrud skole (8-10 kl.) 12 min, 342 elever, 12 klasser 1 km
- Lørenskog videregående skole 19 min, 850 elever, 39 klasser 1.5 km
Barnehager
- 3 troll barnehage (1-6 år) 2 min, 30 barn, 2 avdelinger 0.2 km
- Småknøttene (0-3 år) 2 min, 1 avdeling 0.2 km
- Fjellhamar barnehage (1,5-5 år) 3 min, 30 barn, 2 avdelinger 0.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2.865 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, prydbusker og sittebenker.

Parkering

Parkeringsplasser/garasjer følger ikke leiligheten ved salg. Borettslaget har 34 parkeringsplasser, hvorav 13 stk med motorvarmer, som fordeles av styret i borettslaget etter ventelisteprinsippet. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 12-4-06/3-Del 1,2 +3. Fjellhamar sentrum - Del 1,2 +3 datert 27.11.1979, stadfestet 31.10.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 09.05.2007.
Ifbm prosjektet Fjellhamar Torg er utbygger pålagt av Lørenskog Kommune å utføre en omfattende omlegging av VA-anlegget på Fjellhamar sentrum vest. Pga stengingen av Haneborg alle for disse arbeider, må all trafikk, både gang- og biltrafikk, sluses gjennom Idunsvei. Dette vil medføre endret kjøremønster til eiendommen frem til ferdigstillelse av arbeidene.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fjernvarme, kabel-tv (grunnpakke), kommunale avgifter, trappevask, forretningsføresel, felles forsikring, betjening av andel felles gjeld og generelle driftskostnader.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 3.830,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel-tv (grunnpakke), kommunale avgifter, trappevask, forretningsføresel, felles forsikring, betjening av andel felles gjeld og generelle driftskostnader.
Felleskostnadene justeres normalt etter borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Diverse felleskostnader: kr 1.756,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr 688,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr 472,-
Fyringskostnader: kr 914,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 690.453,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.485.630,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 41.870,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 251.015,- pr. 28.02.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 8.206.594,- pr. 28.02.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: flytende rente på 3% per 28.02.2020
Siste termin: 30.06.2048

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.989.472,-. Av dette beløpet utgjør kr 251.015,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg må ny andelseier betale innnmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier (kr 475,- hvis ny eier er under 20 år)
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjetil Kraabøl

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Haneborg II Borettslag .
Borettslaget består av 34 leiligheter, fordelt på to bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Borettslaget er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 84934507.
Borettslaget har avtale med Borettslags-Service om snømåking og gressklipping.
Firmaet Lørenskog Renohld & Service AS er engasjert til å vaske fellesareal.
Det er fellesvaskeri i kjeller.
Dugnad må påregnes.
Det er anledning til å søke styret om å ha hund eller innekatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2014
- Utbedring/skiftet el-anlegg
2016
- Etablering av 10 p-plasser
- Utskifting av strømmålere (til automatisk)
2018/2019
- Skifte av vinduer og verandadører
- Overgang til fjernvarme
- Utskifting av tak nr. 94-96.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr 25.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 38-0045/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Frogner
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR38.2045

Dato

Sist oppdatert: 20. januar 2022 kl. 12:37

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.