Solgt: 7 125 000 kr

Briskveien 11 B

7 200 000 kr
167 m²
3 soverom
Den velstelte eiendommen har gode solforhold og ligger i et pent villastrøk
Nøtterøy/Teie
Stilig og innholdsrik enebolig over 2 plan - meget barnevennlig i blindvei, rett ved skoler, barnehage og Teieskogen
 • Prisantydning
  7 200 000 kr
 • Omkostninger
  181 342 kr
 • Totalpris
  7 306 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  167 m²
 • Bruksareal
  189 m²
 • Tomteareal
  495,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Det delikate huset er lyst og innbydende, eneboligen er meget funksjonelt med flotte oppholdsrom på begge plan. Den romslige, gjennomgående stuen i 1. etasje har utganger til terrasser på hver side av huset. Et tidløst, lyst og delikat kjøkken ligger i åpen løsning til stuen som også har en deilig peisovn plassert sentralt i rommet. En lekker vindeltrapp fra stuen forbinder etasjene sammen, med en stilig reposløsning i 2. etasje. På øvre plan er en hyggelig tv-stue med utgang til en stor takterrasse med nedgang til hagen. Huset byr også på 3 gode soverom, 2 romslige bad, vaskerom, stor entré, fin lagringsplass i boder både i 1. og 2. etasje, i tillegg til en utvendig bod og en frittliggende bod (uisolert) på 12 kvm. Huset fremstår moderne med en god standard - her kan man flytte rett inn!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Briskveien 11 B, 3121 NØTTERØY
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 8, bruksnummer 76

Innhold

Totalt bruttoareal: 208 kvm
Totalt bruksareal: 189 kvm
Totalt primærrom: 167 kvm
Bruksareal:
Enebolig 177 kvm
Sport-/redskapsbod 12 kvm
Primærrom:
Enebolig :
1. etasje 79 kvm: Hall, stue/kjøkken, bad/wc og vaskerom
2. etasje 88 kvm: Trapperom, 3 soverom, stue og bad/wc
Sekundærrom:
Enebolig :
1. etasje 5 kvm: Bod/tekn. rom + utvendig bod 5 kvm.
2. etasje 5 kvm: Garderobe/bod
Sport-/redskapsbod:
1. etasje 12 kvm: Sport-/redskapsbod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.02.2021 utført av Boligtakst Vestfold AS.

Byggemåte

Enebolig i rekke er oppført i tre på støpt betongplate i 2012. Boligen er oppført i to etasjer. Frittliggende sport-/redskapsbod oppført i tre ca. 2016 iht. tilstandsrapport.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder selger opplyser på begge baderommene ble det utbedret sprekker i fliser ved feste til dusjhjørnet etter 1 års befaringen, hvor 2 av veggene på begge badene ble flislagt på nytt i 2013 grunnet reklamasjonen (flisene ble lagt på eksisterende veggfliser). Baderommene er for øvrig er fra 2012.
Selger opplyser om følgende:
- har vært tidvis sukkermaur om våren.
- oppvaskmaskin fungere tidvis ikke optimalt.
- har vært utført utbedring av diverse kledningsbord etter reklamasjon mot utbygger.
- har vært brudd i varmekabel ved kjøkken. Utbedret ca. 2013.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En innbydende enebolig over 2 plan med funksjonelle og moderne løsninger. Eneboligen i kjede er lys og luftig og fremstår velholdt, med stilsikre farger og et materialvalg av god kvalitet, fra innerst til ytterst! Hagen er lettstelt med fine uteplasser - sitteplasser hvor hekker og levegg sørger for en usjenert og lun tilværelse og en plen for lek og moro. På den store terrassen utenfor 2. etasjen er det god plass til både møblement og solsenger, og det er adkomst til hagen fra terrassen via en vindeltrapp. I 1. etasje har huset et herlig allrom med åpen løsning til en inntrukket kjøkkenavdeling. Stuen med peis er gjennomgående har plass til både sittegrupper og spisestue og har utganger på begge sider til terrasse og hage. For øvrig er det et bodrom i tilknytning til kjøkkendelen. Et flislagt bad og et separat vaskerom ligger i til den romslige entreen. En stilig vindeltrapp fra stuen binder etasjene sammen hvor det på øvre plan er 3 gode soverom, tv-stue med utgang til terrassen og et stort badeværelse samt et bodrom. Boligen oppleves innholdsrik, svært praktisk og funksjonell, med bla. god plass til innvendig lagring, i tillegg til sportsbod ved inngangspartiet og en frittstående, stor utebod. Flotte oppholdsrom og bad i hver etasje, deilige uteplasser og parkering i carport. Eiendommen grenser til et hyggelig og grønt friområde med lekeplass. Dette er en enebolig som passer for mange familiesituasjoner - barnefamilien har plass nok og for voksne mennesker er dette en lettstelt bolig. Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet rett i nærheten av skoler, barnehage, idrettsbaner og flotte turområder i Teieskogen. Det er også kort vei til Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1. etasje (unntatt i boder) samt i bad i 2. etasje. Peisovn i stuen. Panelovner for øvrig. Mekanisk/balansert ventilasjonsanlegg.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Utebod er ikke omsøkt, da tiltaket er unntatt søknadsplikt, uteboden er tegnet inn i situasjonskart.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Eiendommens rettigheter:
Bestemmelse om vedlikehold av vann/kloakkledning. Rettigheten er tinglyst på gnr 8, bnr. 5, 78 og 105, dagbok nr. 270535, tinglyst 270535. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Den velstelte eiendommen har gode solforhold og ligger i et pent villastrøk. En populær beliggenhet på øvre del av Teie, hvor eiendommen ligger meget barnevennlig og koselig til innerst i en rolig blindvei med nabobeliggenhet til et hyggelig friområde.
I Briskveien har skolebarna trygg skolevei på gang- og sykkelstien som etter noen få minutters gange ender opp på Teigar ungdomsskole og Teie barneskole. Her er det også flotte idrettsanlegg med fotballbaner mm. Ved skolene og idrettsanleggene ligger nydelige skogsområder med turstier og lysløype i Teieskogen.
Kort gåavstand ned til hyggelige Teie torv med pol, cafeer, bakeriutsalg, kles- og interiørforretninger, matbutikker mm. På nedre del av Teie ligger Rosanes med parker, strender og båthavn. Det er også kort vei til strender Munkerekken samt til Hella og golfbanen på Nøtterøy, hvor også kysstien går langs Vestfjorden og ender opp ved Vrengen. Her kjøres det opp skiløyper når forholdene tillater det. Tønsberg sentrum er også i fin rekkevidde til fots eller på sykkel, så her har man alt i nærheten!

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du Rv308 mot Tjøme. Hold Kirkeveien mot Tjøme i Teie veidele. Ta deretter Kolbergveien til høyre, følg veien oppover. Rett etter man har passert Øvrevei som går bort til skole- og idrettsanleggene, ta Briskeveien inn til venstre - innkjøringen til Briskeveien ligger nesten på toppen av Kolbergveien/Øvre Fjellvei. Ta stikkveien til høyre hvor eiendommen ligger på venstre side.

Barnehager, skoler og fritid

Kort gangvei til Teie barneskole og Teigar ungdomsskole. Nøtterøy videregående skole på Borgheim. Flere barnehager i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

En koselig, ryddig og lettstelt eiet tomt på 495,1 kvm. Gårdsplass og gangvei er asfaltert med et støpt dekke i carporten og ved inngangspartiet. Det er fine uteplasser på terrasser på 2 sider av boligen samt på en deilig takterrasse, For øvrig er det en plen for lek og moro. Hyggelig beplanting i nabogrensene med hekk og busker som sørger for en lun og usjenert tilværelse på den solrike eiendommen, hvor man alltid finner en uteplass hvor solen kan nytes, på sommerstid har man sol fra kl. 9 til kl. 21.

Parkering

Parkering i carport og på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 31.01.2018 er avsatt til: Boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 307,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen betaler tillegg på kr 1216,- for restavfall.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 21.000,- pr. år. (Årlig nettleie er på ca. kr 12.000,- / 21.000 kwh. pr. år.)
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.860,-.
Eiendommen har privat brøyting med en årlig kostnad på ca. kr 600,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv / internett (fiber) og har avgift på
ca kr 700,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap (brann/tyveri) som koster kr 6.700,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 534 457,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 524 045,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.381.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Øyvind Hellem og Katrine Lofstad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning hvor 2 visninger er inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0026/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2126

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 13:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.