Solgt: 3 600 000 kr

Sons gate 3E

3 700 000 kr
41 m²
1 soverom
Velkommen til Sons gate 3E - Presentert av Kristian B. Paulsen v/ Krogsveen avd. Gamle Oslo!
Idylliske Kampen
Tiltalende og lekker 2-roms leilighet | Høy 1. etg u/ innsyn fra gateplan - Bad renovert av brl - Kampen Park som nabo
 • Prisantydning
  3 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  79 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 680 132 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1931
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  41 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  2 442 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sons gate 3E - Perfekt førstegangskjøp!
Dette er en lekker, velholdt og attraktiv 2-romsleilighet beliggende i en høy 1. etasje uten innsyn fra gateplan. Beliggende i en rolig enveiskjørt gate med populære Kampen Park som nærmeste nabo. Boligen byr på en funksjonell planløsning med store luftige rom. Videre har boligen åpen stue- og kjøkkenløsning og samt store vindusflater. Veldrevet borettslag med fin bakgård, utleiebolig som kan leies ut til gjester og fasiliteter for ski/sykkel vedlikehold.
Leiligheten inneholder:
Stue, kjøkken, bad, entré og soverom. 3 boder.
Høydepunkter:
- Attraktive Kampen
- Høy 1. etasje
- Bad renovert i regi av brl
- Varmtvann og fiber inkl
- Kampen park som nabo
- Attraktiv bakgård
- Peis
- Ingen forkjøp og lave omkost
- Lave felleskostnader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sons gate 3E, 0654 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 231, bruksnummer 424, ideell andel 1/1
Andelsnummer 42, Kampen Terrasse Borettslag, organisasjonsnummer 952 578 316

Innhold

Totalt bruttoareal: 45 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm
Primærrom inneholder: Stue, kjøkken, bad, entré og soverom
I tillegg disponerer boligen 3 boder. 2 kjellerboder på 4,5 og 3 kvadratmeter samt en loftbod med 3,5 kvadratmeter gulvareal.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur og betong. Byggemåte: Boligblokk med tekket valmtak. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskillere i antatt betong. Bygget i fundamentert til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. tg2 er gitt på bad med tanke på alder og gjenværende forventet levetid. Tg2 er gitt på vinduer og innerdører fra byggeår grunnet alder, nevnte forhold i rapporten og gjenværende forventet levetid.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema:
- Bytte av blandebatteri dusj - Arbeid utført av Proff Rørlegger AS i 2019.
- Det har vært sjeldne forekomster av sølvkre på bad.
- Radonmåling ble gjort i regi av borettslaget i 2016. Ingen negative verdier for leiligheten.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré | Velkommen inn!
Lys og innbydende entré med varmekabler i gulv med god plass til oppbevaring av sko, yttertøy og øvrig bekledning. Entréen er flislagt og leder videre inn til boligens øvrige rom.
Stue | Peis og downlights i himling.
Boligen har en romslig stue med store vindusflater som kombinert med god takhøyde bidrar til et lyst og luftig oppholdsrom. Her er det god plass til å innrede slik du ønsker med sofaseksjon, lite spisestuebord, mediemøblement og tilhørende interiør. Stue og kjøkken i åpen løsning. Peisen bidrar med ekstra hygge og varme på sene vinterkvelder. Downlights i himling med dimmer. Innvendig takhøyde er målt opptil 2,54 m.
Kjøkken m/ Øy | Praktisk
Pent og moderne kjøkken med praktisk kjøkkenøy. Innredning bestående av profilerte eikefronter, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenøy gir ekstra med arbeidsflater og oppbevaring. Fungerer også utmerket som et lite spisestuebord. Ellers god oppbevaringsplass i over- og underskap samt gode arbeidsflater. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer inkludert frittstående kjøl/fryseskap medfølger boligen. Mekanisk avtrekk fra ventilator og spotter under overskap.
Soverom | Her sover du godt!
Leiligheten byr på et romslig soverom med god plass til en dobbeltseng og tilhørende nattbord på hver side. Stort garderobeskap med masse lagringsplass medfølger.
Baderom | Renovert i regi av borettslaget
Delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights i himling. Innredning bestående av heldekkende servant på underskap, speil, vegghengt toalett og dusj med dusjvegg i herdet glass. Mulighet for vaskemaskin ved installasjon av rørkobling. Baderommet ble renovert i regi av borettslaget i 2005. Ellers fellesvaskeri i borettslaget.
Bod | Ekstra oppbevaring
Leiligheten disponerer i alt 3 boder. 2 kjellerboder på 4,5 og 3 kvadratmeter og en loftsbod på 3,5 kvadratmeter i gulvareal.
Overflater gulv: Originalt tregulv og parkett. Fliser på bad
Overflater vegger: Malte flater og fliser på badet og i entré.
Overflater himling: Malte flater i himlinger.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisitet via panelovner og varmekabler på bad/entré. Også oppvarming med vedfyring via peis. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1931.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 03.03.1930, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 67293, tinglyst 29.01.2009, type heftelse: Felles Pantedok Bor.innsk
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Alle hvitevarer inkludert frittstående samt garderobe og fastmonterte hyller medfølger boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her får du følelsen av å bo litt på landet, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.
Kampen er området som har noe å by på for alle og enhver. Det er kort vei til bl.a. matforretninger samt spennende serveringssteder. Bunnpris finner du i Bøgata, som også er søndagsåpent. Ønsker du en bedre middag ligger velrennomerte Kampen Bistro kort vei unna. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for beboerne i nærområdet. Er du kaffetørst, så finner du Lille Kampen kafé rett i nærheten, og Kafé Javelin et par hundre meter ned i Bøgata som serverer deg førsteklasses espresso.
Populære Tøyen Torg finner du i gangavstand med forretninger og flere servicetilbud. Det er igangsatt opprustning av torget (Tøyenløftet), og Tøyen Torg vil gjenoppstå som en attraktiv møteplass og handelsenter.
Området har ellers flere kulturelle tilbud å by på. Øya-festivalen i Tøyenparken arrangeres hver sommer og er kanskje Norges største musikkfestival. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.
Er du glad i trening, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitness (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.
Fra leiligheten er det kort gange til både Ensjø T-banestasjon og Tøyen T-banestasjon, hvor du kommer deg til sentrum med T-banen på ca. 5 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1687 kvm som tilhører borettslaget. Borettslagets bakgård er nylig oppgradert med flott beplantning og ulike soner med sitteplass. Bakgården har også felles grill og rikelig med sykkelparkering. Det er sol i bakgården fra ca kl 12 - 18/19 i sommerhalvåret.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Kommunale ladeplasser for el-bil er lokalisert rett utenfor bygget ved siden av Kampen Park.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Det er ingen reguleringssaker i umiddelbar nærhet til boligen. Samtidig gjøres det oppmerksom om at Ensjø er under utvikling.
Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 2.442,- pr. mnd. og inkluderer: Fibernett, varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, forretningsførsel, styrehonorar, revisjon, drift, vedlikehold og betjening av fellesgjeld.
Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Felleskostnadene ble sist justert 01.04.2021 med en økning på 1,7%.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 2 153,-
Internett kr 259,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1800,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av fiberbredbånd (100/100). Dette er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 925 070,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 330 252,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10 678,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 79 000,- pr. 01.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 7 329 886,- pr. 12.05.2021 og lånevilkårene er:
Lån: OBBK01-98207452610
Saldo: 303 505,-
Andel av saldo: 0,-
Rente: 1,98% pr 12.05.2021
Type rente: Flytende
Restløpetid: 1 år og 9 måneder
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBBK02-98207452629
Saldo: 5 960 386,-
Andel av saldo: 66 628,-
Rente: 1,98 % pr 12.05.2021
Type rente: Flytende
Restløpetid: 14 år og 4 måneder
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBBK04-98207867861
Saldo: 1 059 995,-
Andel av saldo: 11 851,-
Rente: 1,98 % pr 12.05.2021
Type rente: Flytende
Restløpetid: 21 år og 6 måneder
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 780 132,- Av dette beløpet utgjør kr 79 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Nikolai Svedal

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Kampen Terrasse Borettslag.
Borettslaget består av 65 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS og revisjon utføres av EY.
Borettslaget avholder dugnad 1-2 ganger i året. Ingen møteplikt.
Dyrehold er tillatt med godkjenning fra styret.
Borettslaget har pusset opp en tidligere vaktmesterbolig som har blitt en felles utlånsleilighet for beboerne. Denne kan leies dersom man får besøk av venner eller familie.
Borettslaget fremstår veldrevet med god vedlikeholdshistorikk.
Borettslagets hjemmeside: www.kampenterrasse.no
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Nye røykvarslere og håndslukkere
2019 - Oppussing av oppganger
2019 - Utskifting av nedløpsrør
2018 - Fjernet asbest fra ventiler
2018 - Lagt varmekabler på tak
2018 - Murerarbeider på trapper og fasade
2018 - Stoppekran og vannrør. Skiftet stoppekran og vannrører fra bygården og frem til kommunalt nett.
2017 - Brannbalkonger mot bakgården er rehabilitert/forsterket og malt.
2017 - Montert Radonsug i kjelleren i oppgang A
2017 - Oppussing av utleieleilighet
2016 - Innkjøp av ny vaskemaskin til fellesvaskeriet, samt enkel oppussing av lokalet
2015 - Piperehabilitering av samtlige piper i borettslaget. Enkelte piper er stengt etter rehabiliteringen.
2014 - Snøfangere
2014 - Oppgradering bakgård
2014 - Malt inngangporter og oppgangsdører
2014 - 5-års vedlikeholdsplan, gjennomført med midler fra Husbanken
Planlagte påkostninger:
ihht til siste årsmøte er det ikke planlagt vesentlige oppgraderinger med det første. Styret ser for seg utskiftning av vinduene i løpet av de neste 5 årene, det sees da også på muligheten for å male fasaden.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0052/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2152

Dato

Sist oppdatert: 09. november 2021 kl. 16:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.