Solgt: 12 615 000 kr

Tømmerbakkevei 54B

10 500 000 kr
145 m²
4 soverom
Tømmerbakkevei 54B
Arkitekttegnet vestvendt enebolig med sjøutsikt og hybel. Fantastiske solrike uteområder, 2x garasje.
 • Prisantydning
  10 500 000 kr
 • Omkostninger
  63 842 kr
 • Totalpris
  12 678 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  145 m²
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tømmerbakkevei 54B, 1453 BJØRNEMYR
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 30, bruksnummer 472

Enhetsbeskrivelse

Bygningen er fundamentert grunnmur i Jackon elementer til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast grunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskiller i tre. Takkonstruksjon av type saltak tekket med bånntekkingbeslag. Bygningens ytterkledning er grunnet. Huset er levert fra Byggmesterhus AS (Lindesnes).
Totalt bruksareal: 179 kvm
Totalt primærrom: 145 kvm
Bruksareal:
Enebolig 149 kvm
Garasje 30 kvm
Primærrom:
Enebolig:
U. etasje 43 kvm: Trapperom/gang, bad/wc, hybel del/kjellerstue med oppholdsrom/kjøkken og bad/wc/vaskerom.
1. etasje 51 kvm: Entre/gang/trapp, 3 soverom og bad/wc.
2. etasje 51 kvm: Stue/kjøkken/trapp. Mønt himling med synlige limtredragere og 350 cm takhøyde i mønet.
Sekundærrom:
Enebolig:
U. etasje 4 kvm: bod/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin,
Garasje:
1. etasje 30 kvm: Frittliggende isolert dobbeltgarasje med elektrisk portåpner og fjernkontroll. Isolert leddet antrasittgrå stålport fra GranTeck.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøkkenleveranse

Valgfritt kjøkken fra Kvik som kan tilby en rekke varianter. Som standard medfølger et påkostet kjøkken, med benkeplater i heltre eik som er spesialtilpasset for å gå sømløst helt ut i vinduskarmene. Standard er videre modellen Mano Sera, som har en pen struktur som passer godt til husets design. AEG induksjonstopp med integrert ventilator, trippelt superkullfilter og brofuksjon. Integrert stekeovn og oppvaskmaskin fra AEG. Integrert kjøl/frys fra Bosch. Servantkran fra Gustavberg og servant fra Franke. Et tilsvarende kjøkken er satt opp i huset ved siden av, og det vil være anledning til å se dette på visning. Induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin er kjøpt inn og det er i utgangspunktet ikke anledning til å endre oppsett for disse.

Baderomsleveranse

Bad 1 (i 1. etasje): Flislagt bad med store fliser på 60x60 og 120x60. Varmekabler med termostat og nattsenkingsfunksjon, dowlights med dimmer. Vegghengt wc fra Grohe, servant fra Viking bad, servantkran fra Gustavberg. Speil m. dimbar belysning. Badekar m. badekararmatur fra Grohe. Badekar kan suppleres med dusjvegg og oppheng av dusj for kombinert løsning. Det er også forberedt for å erstatte badekar med dusj dersom ønskelig.
Bad 2 (i U. etasje): Flislagt bad med store fliser på 60x60 og 120x60. Varmekabler med termostat og nattsenkingsfunksjon, dowlights med dimmer. Vegghengt wc fra Grohe, servant fra Viking bad, servantkran fra Gustavberg, dusjgarnityr fra Gustavberg, speil med dimbar belysning.
Bad 3 (for hybel i U. etasje): Flislagt bad med store fliser på 60x60 og 120x60. Varmekabler med termostat og nattsenkingsfunksjon, dowlights med dimmer. Vegghengt wc fra Grohe, servant fra Viking bad, servantkran fra Gustavberg, dusjgarnityr i sort utførelse, speil med dimbar belysning.

Andre oppholdsrom

Stue og kjøkken: stue og kjøkken er plassert øverst i huset for best utsikt og ekstra takhøyde (3,5 meter). Rommet har gjennomlys i alle retninger fra store vindusflater. Vegger malt i fargen «1359 macchiato» og himling i «9918 klassisk hvit» for beste fargespill fra sjøsiden ved solnedgang. En-stavs eikeparkett fra Kährs. Listefri utførelse på hjørner og karmer. 2 ekstra takpunkter for taklamper i mønet, takpunkt for prosjektor og takpunkt for elektrisk lerret. Varmepumpe. Downlights med dimmer.
Hovedsoverom: Vegger malt i fargen «1623 Marrakesh» og himling i «9918 klassisk hvit. En-stavs eikeparkett fra Kährs. Listefri utførelse på hjørner og karmer. 2 alternativer for plassering av dobbeltseng: mot vegg mot syd (bredde 282 cm) eller mot vegg mot øst (256 cm bredde til dør).
Soverom nord: Vegger malt i fargen «1623 1832 Skandinavisk lys» og himling i «9918 klassisk hvit. En-stavs eikeparkett fra Kährs. Listefri utførelse på hjørner og karmer.
Soverom øst: Vegger malt i fargen «8302 Laurbær» og himling i «9918 klassisk hvit. En-stavs eikeparkett fra Kährs. Listefri utførelse på hjørner og karmer. Dobbeltdør ut til terrasse og hage.
Entre: Vegger malt i fargen «1359 macchiato» og himling i «9918 klassisk hvit». Listefri utførelse på hjørner og karmer. Gulv i antrasitt klinker laminatfliser med AC-klasse 4 (Abrasion Class) og varmefolie med nattsenkingsfunksjon. Downlights med dimmer.
Trapper fra Trapperingen med inntrinn i heltre eik.
Trapperom: Vegger malt i fargen «1359 macchiato» og himling i «9918 klassisk hvit». Listefri utførelse på hjørner. Gulv i antrasitt klinker laminatfliser med AC-klasse 4.
Hybeldel/kjellerstue: Vegger malt i fargen «1359 macchiato» og himling i «9918 klassisk hvit». Listefri utførelse på hjørner og karmer. Downlights med dimmer. Gulv i laminat. Kjøkkenløsning fra IKEA med integrert kjøleskap, stekeovn og steketopp. Dobbeltdør ut til platting/hage. Det vil bli installert utvendig låsekasse i den ene døren.
Alle innvendige dører i huset er kompaktdører med støydempende egenskaper og dempelist.

Tilvalgsmuligheter denne enhet

Det er planlagt for 2 x 60 cm garderobe i entre, 2x60 cm på soverom 1, 4x60 på soverom 2 og 3x60 på soverom 3 og 1x100 i hybel. Totalt for ca. 7,6 løpemeter garderobeskap. Ulike garderobeløsninger fra Kvik kan leveres om ønskelig (tilvalg).

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
26.03.2016 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. 03.06.2016. Bestemmelse om rett til anlegg, drift og vedlikehold av adkomstvei.
Det vil bli tinglyst servitutt om at trær og tujaer som er plantet på eiendommen kan beskjæres når de blir så høye at de tar utsikt fra bakenforliggende hus i Tømmerbakke vei 52, og at kostnadene for profesjonell beskjæring skal dekkes av Tømmerbakke vei 52. Det vil videre bli tinglyst rett til at Tømmerbakke vei 52 kan benytte utkjøring og parkering iht. dagens utforming.
Kjøper aksepterer at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det i forbindelse med prosjektet

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligene ligger i et meget attraktivt og etablert boligområde på Alværn, på Nesoddens vestside i Nesodden kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som gjør området attraktivt for pendlere.
Alværn byr på nydelig turterreng i nærområdet. Det er lysløype med et rikt oppmerket tur-nett, samt Kyststien som kan følges helt opp til Nesoddtangen. Søndagsturen kan du for eksempel legge til To gård, der du finner servering av vafler. I tillegg er det fine badestrender på Alværn friområde og på Steilene Kystkultursenter – en øygruppe utenfor Nesoddens vestkyst.
Alværnstranda ligger i fin rusleavstand og er et naturlig samlingspunkt på sommeren, med sandstrand og gressletter. Hellviktangen Gård og kunstkafé er også et yndet turmål i idylliske omgivelser, med nydelig parkområde, plener og ærverdige trær. Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området, med bl.a. friidrettsbane, fotballbaner og liten slalåmbakke.
Bjørnemyrhallen er Nesoddens største flerbrukshall og ligger ved Bjørnemyr skole. I tillegg ligger Berger Idrettsanlegg en kort kjøretur unna. Bjørnemyr har også en stor og meget aktiv speidergruppe.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Bjørnemyr og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen Nærsenter stor Meny butikk, vinmonopol og diverse forretninger. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og hurtigbåt. Nærmeste bussholdeplass er Alværn og ligger ca. 600 meter gange fra boligen. Fra Nesoddtangen brygge tar hurtigbåten deg til Fornebu/Lysaker på ca. 8 min og til Aker brygge på ca. 20 minutter. Med bil fra Alværn tar det ca. 10 min til Nesoddtangen, 25 min til Vinterbro Senter, 28 min til Drøbak, 30 min til Ski Storsenter og 42 min til Oslo S.
Eiendommene har skoletilhørighet til Bjørnemyr barneskole og Alværn ungdomsskole. I tillegg er det ca. 5 km til Steinerskolen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nesodden videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på 799 m2. Boligene disponerer hver sin del av tomten iht. utomhusplan.

Parkering

Frittliggende isolert dobbeltgarasje på 30 m2 med elektrisk portåpner og fjernkontroll. Isolert leddet antrasittgrå stålport fra GranTeck. Utvendig parkering for 2-3 biler.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei/ vann og avløp. Private stikkledninger til boligene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Vestfjordtomtene datert 30.10.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Igangsettelsestillatelse (IG) for boligene ble gitt: 26.06.2019.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Id 20200219
Navn: GSV- Fv.157 Bleksli – Alværn
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Detaljregulering
Id 20160202
Navn: Tømmerbakkevei 12 gbnr 30/76
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Detaljregulering
Id 20140185
Navn: Gamle Alværnvei
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Detaljregulering
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter vil bli ca. kr. 7.000, pr. år. Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie og standard renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30, og kr. 32,50 pr. m3, samt feiing hvis man setter inn ildsted.
Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.
TV/ internett bestilles privat. Telenor har lagt fiber i området og det er lagt trekkekabler frem til boligene.
Telenor har gitt tilbud om tilknytning for kr. 2.000, per bolig.
Forsikring anslås til rundt 8.000, avhenger av kundeforhold

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.500.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 62.500,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.

Annen viktig informasjon

Eier

Perlen Prosjekt AS

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0055/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2155

Dato

Sist oppdatert: 27. oktober 2021 kl. 15:10
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Andre prosjekter i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.