Solgt: 6 250 000 kr

Kaj Munks vei 41B

6 500 000 kr
93 m²
3 soverom
Velkommen til Kaj Munks vei 41B - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Tåsen
Spennende 4-roms oppussingsobjekt med fritt utsyn - Balkong - Heis - Kort avstand til "alt" - *P-plass mulighet
 • Prisantydning
  6 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  179 963 kr
 • Omkostninger
  163 842 kr
 • Totalpris
  6 593 805 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  93 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 981 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Kaj Munks vei 41B - en lys og luftig leilighet beliggende i et attraktivt område på Tåsen. Leilighetens beliggenhet sikrer gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, offentlige kommunikasjonsmidler og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og består av entré, stue med utgang til østvendt balkong, kjøkken, 3 soverom og bad. Leiligheten har moderniseringsbehov og er fullspekket av muligheter!
 • Muligheten til å skape drømmeboligen
 • Sentralt med gode servicetilbud
 • *Mulighet for å leie garasjeplass
 • God lagringsplass i kjellerbod
 • Varmtvann inkl. i felleskostnader Velkommen!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Kaj Munks vei 41B, 0876 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 54, bruksnummer 415, seksjonsnummer 16, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 102 kvm
  Totalt bruksareal: 93 kvm
  Totalt primærrom: 93 kvm
  Primærrom:
  5. etasje - 93 kvm: Entré, stue med utgang balkong, kjøkken, baderom og 3 soverom
  I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren som tildeles av sameiet.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.08.2021, utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
  Boligblokk med 11 etasjer, kjeller og garasjeplan under bebyggelsen. Næringslokaler i 1. etasje. Adkomst til felles trapperom og heis i 1. etasje. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Yttervegger og bærevegger i støpt betong, forblendet med teglstein og utfyllende fasader i bindingsverk kledd med plater. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer. Fellesvaskeri.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Følgende punkter i rapporten er vurdert til TG2:
  - Lyddempende vinduer med aluminium rammer og isolerglass produsert i 1982.
  - Entredør i B30 kvalitet og med sikkerhetslås anatt fra 1980 tallet.
  - Finerte originale innerdører.
  - Det er montert membran og sluk med klemring på bad. Ikke åpning under list i dusjhjørne slik at ved lekkasje fra andre installasjoner vil ikke vann renne til sluk.
  - Flislagte vegger på bad.
  - Dusj garnityr noe løst. baderom modernisert for mange år siden i følge selgers egenerklæring.
  - Naturlig ventilasjon med utlufting over tak på bad, tilluft via spalte i dør.
  - Ukjent alder på kjøkkeninnredning med noe bruksslitasje. Forventet brukstid på kjøkkeninnredning ca 30 år, avhengig av bruk.
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten.
  - Faste garderobeskap montert på alle soverom.
  Ytterlige punkter i rapporten er vurdert til TG1.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Kaj Munks vei 41B - en lys og luftig leilighet beliggende i et attraktivt område på Tåsen.
  Leilighetens beliggenhet sikrer gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, offentlige kommunikasjonsmidler og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og består av entré, stue med utgang til østvendt balkong, kjøkken, 3 soverom og bad. Leiligheten har moderniseringsbehov og er fullspekket av muligheter!
  Entré:
  Lys og romslig entré med plass til både sko- og yttertøy. Laminat på gulv og malte veggflater. Fra entreen er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens gode planløsning.
  Stue:
  Romslig og lys stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er cirka 253 cm under taket. Stuens dimensjon gjør at det er mulig å møblere rommet etter egne ønsker og behov. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp som gir rommet en god atmosfære. At leiligheten befinner seg i 5. etasje sørger for at det er lite innsyn inn til stuen. Fra stuen er det direkte utgang til en herlig balkong. Malte veggflater og lekker ruteparkett på gulv!
  Balkong:
  Herlig sydvendt balkong på ca. 3,5 kvm som ble rehabilitert i 2019 i regi av sameiet. Her har du plass til en hyggelig sittegruppe. Balkongen ligger høyt og fritt uten innsyn.
  Kjøkken:
  Separat kjøkken med glatte fronter og rustfrie håndtak. Nisje til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Godt med både skap- og benkeplass, samt naturlig plass for spisebord. Kjøkkenet har rikelig med naturlig lys og flott utsyn mot grøntområdene.
  Soverom I:
  Stort og høyt beliggende soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Soverommet er av god størrelse og byr på rikelig med oppbevaringsmuligheter i stort og praktisk innebygd garderobeløsning. Malte flater og laminat på gulv. Stort vindu samt fransk balkong som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og gir en god romfølelse.
  Soverom II:
  Det andre soverommet er også av god størrelse og er naturligvis fleksibelt i bruk. Godt med lysinnslipp fra stort vindu og flott enstavs-parkett på gulv.
  Soverom III:
  Boligens tredje soverom er også av fin størrelse og passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Lunt soverom med stort vindu som gir masser av lys. Også her er det laminat på gulv og malte veggflater.
  Bad:
  Lyst bad med hvite fliser på vegg og gråmelerte fliser med varme i gulv. Servant med skuffeinnredning og nisje med opplegg for vaskemaskin. Speilskap over servant og vegghengt toalett. Romslig dusj med skyvedører.
  Diverse:
  - Muligheten til å skape drømmeboligen
  - Sentralt med gode servicetilbud
  - *Mulighet for å leie garasjeplass
  - God lagringsplass i kjellerbod
  - Varmtvann inkl. i felleskostnader

  Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.10.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, garasje/parkering og benyttelse.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
  Eiendommen har tinglyst rett til/bestemmelse om garasje/parkering. Som ikke kan slettes uten samtykke fra Oslo kommune, Plan-og bygningsetaten.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger i et svært attraktivt boligområde på Tåsen. Området tilhører bydel Nordre Aker og tilbyr flere barnehager, barne- og ungdomsskoler, samt videregående skoler. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn og ungdom med flere aktivitets- og fritidsklubber, idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans, drama og teatergrupper m.m. Kort vei til Lødrupskogen som er fredet, da den er en av landets nordligste eikeskoger.
  Kort avstand til Voldsløkka med flere fotball- og vollyballbaner og flere barneaktiviteter. Det er også kort vei til Havnajordet som fører inn i Nordmarka og Maridalen med sine fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Du finner gode bademuligheter ved Sognsvann, Stilla eller ved Akerselven.
  Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Universitetet på Blindern er kun 5 minutter unna med t-bane og BI i Nydalen er i gangavstand.
  Kollektivmuligheter:
  Gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tåsen og Nydalen, buss 54 og 37 fra Maridalsveien, buss 34 fra Tåsenveien og flybuss og buss 23 fra Tåsensenteret.
  Shopping:
  På Tåsensenteret, som er nærmeste nabo, har du blant annet matvarebutikk, apotek og blomsterbutikk. På Ullevål Stadion finner man treningssenter (Sats), vinmonopol, matvarebutikk og andre forretninger og kafeer. Storo Storsenter er også i nærhet til boligen og er Oslos største kjøpesenter.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Kaj Munks vei sogner pt. til Tåsen skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 852,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Sameierne kan leie garasjeplass i anlegg under kjøpesenteret. Leien ligger på ca. kr. 1500,- pr. mnd. Ellers parkering etter områdets gjeldene bestemmelser.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor i henhold til reguleringsplan S-1055 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.05.1963, og etter Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
  Regulering/byggesaker i området:
  Saksnummer: 201208955 - Reguleringssak: Kaj Munks vei 41 - Planforslag til offentlig ettersyn - Tåsen senter. Ønske om å rive eksisterende kjøpesenter og oppføre et nytt senter.
  Reguleringsprosessen knyttet til et eventuelt nytt Tåsensenter har pågått siden 2012. I våres vurderte Plan- og bygningsetaten materialet som komplett og planforslaget (i to alternativer) ble lagt ut til offentlig ettersyn med uttalelsesfrist den 13. mai. I gjennomgangen av de innkomne merknadene konstaterte P&B at det likevel var behov for å bygge ut trafikkrapporten noe. For å etablere enighet om mandatet for den utvidete trafikkrapporten ble det innkalt til møtet den 20. august med deltakere fra forslagsstiller, forslagsstillers fagkyndige og andre berørte parter. Der ble det konstatert en stor grad av enighet om det kommende engasjementet og referatet med innarbeidete kommentarer ble distribuert den 2. september.
  Status per 14.01.2021: Plan- og bygningsetaten har engasjert en trafikkonsulent som skal «bygge ut» trafikkrapporten til også å omfatte større deler av nabolaget. Norgesgruppen sørget for telling (filming) av Tåsenkrysset noen dager før høstferien i fjor, slik at det underlaget er klart. Hele dette opplegget ble avstemt med velforeningen og aksjonsgruppa – og planen var å bruke høsten til å få rapporten på plass - men Pbe har manglende kapasitet hos seg som årsak til at ikke noe har skjedd. Det ser imidlertid ut som om dette nå løsner, så forhåpentligvis er en ny og større trafikkrapport på plass i løpet av våren og planen klar for oversendelse til rådhuset til sommeren. I mellomtiden avklarer Norgesgruppen hva som skal til for at Statens vegvesen og Sporveien også skal bli fornøyde. Status for saken er fortsatt under planforslag.
  Se nærmere saksinnsyn på https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201208955
  Se nærmere på det planlagte prosjektet: https://neptuneproperties.no/vare-boliger/tasen-torg/under-utvikling
  Utbygger håper på at reguleringsplanen vil bli godkjent i starten av 2022.
  Saksnummer: 201806581 - Reguleringssak - Nordbergveien 10 og Rektorhaugen 53 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av leiligheter.
  Saksnummer: 201813512 - Reguleringssak - Tåsenveien 71 - Blåsbortveien 18 - 32 - Planforslag i dialogfase - Boliger.
  Saksnummer: 201214386 - Reguleringssak - Irisveien 1 med flere - Villaområde mellom T-banen og Nils Lauritssøns vei samt Berg videregående skole - Detaljregulering - Bevaring.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr. 4.981,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv (grunnpakke), bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter av avdrag på andel fellesgjeld, forretningsføresel, drift og vedlikehold av eiendommen.
  Herav:
  Felleskostnader kr. 4.057,-
  Renter lån kr. 507,-
  Avdrag lån kr. 417,-
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kjennskap til strømforbruket.
  Boligen er tilknyttet Telia (tidligere Get) som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2019, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr. 1.650,- for 2021. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr. 24.339,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr. 179.963,- pr. 19.08.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 3.444.049,- pr. 19.08.2021 og lånevilkårene er:
  * 83977173984, Handelsbanken
  Andel av saldo: kr. 179.963,-
  Restløpetid: 23 år 8 md.
  Rentebetingelser: 3.35% (19.08.2021)
  Kapitalkostnader: kr. 924,-
  Første termin/første avdrag: 15.07.2020 (siste termin 15.04.2045)

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.663.842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Arvesen Eiendom AS

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kaj Munksvei 41 B, med sameiebrøk 933/21952.
  Sameiet består av 30 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
  Forretningsfører er Boligbyggelaget USBL.
  Revisor er KPMG.
  Sameiet er fullverdiforsikret i Protector Forsikring Asa, polisenr: 1442112.
  Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett
  Sameiet har et fellesvaskeri.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold som ikke er til sjenanse er tillatt etter avtale med styret.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2020: Innvendig oppussing av inngangspartiet i 1. etasje samt maling av vegger i trappeoppgangen hvor panelovner har blitt demontert.
  2019: Rehabilitering av balkonger og fasade.
  2019: Varmekabler foran inngangsdører.
  2019: Nye postkasser.
  2019: Tilstandsanalyse el-anlegg fellesarealer.
  2015/2017: Nye sikringsskap alle leiligheter. Spyling avløpsrør.
  2008: Bytte rør frem til leilighetene.
  Planlagte påkostninger:
  Generelt vedlikehold, ellers ingen spesielle eller tyngre vedlikeholdsprosjekter er planlagt/budsjettert i sameiet de neste årene ihht. Styreleder.
  Styret ser på Tåsenutbyggingen og Tåsen Torg som den viktigste enkeltsaken for sameiet de neste 1-2 årene. Styret har en avventende holdning til Norgesgruppen, og vil føre en konstruktiv dialog om løsninger og mulige avtaler med dem. Dersom styret må ta stilling til forhold som berører sameiernes interesser, vil styret bruke advokat Lillebergen som representant og holde sameierne informert, eventuelt kalle inn til ekstraordinært sameiermøte for avklaringer.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameie kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: Fastpris
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0193/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.21193

  Dato

  Sist oppdatert: 09. september 2021 kl. 18:30

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.