Solgt: 5 180 000 kr

Odins gate 19B

4 800 000 kr
53 m²
1 soverom
Velkommen til Odins gate 19B. Presentert av Marius Iversen v. Eiendomsmegler Krogsveen
Frogner
Gjennomgående 2-roms med klassisk særpreg - Vedpeis - Lekkert Kvik kjøkken fra 2014 - Tv og nett inkl - Lave fellesutg
 • Prisantydning
  4 800 000 kr
 • Omkostninger
  121 342 kr
 • Totalpris
  5 301 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1896
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  53 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  1 799 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott 2-roms leilighet i klassisk bygård fra slutten av 1800-tallet med gjennomgående og veldisponert planløsning. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje i en et meget ettertraktet boområde, preget av flotte bygårder, villaer og townhouse bebyggelse.
Boligens oppleves svært sentral, med gode kollektivforbindelser like utenfor døren, og med flere populære spisesteder, hyggelige fortauskaféer rett ved.
Leiligheten har en rekke fasiliteter, og kan skilte med følgende:
- Lekkert Kvik kjøkken fra 2014
- Vedpeis i stuen
- Lave fellesutgifter med tv og internett inkl.
- Ypperlig utleieobjekt
- Utpreget klassisk særpreg med stukkatur i tak og brede vinduskarmer
- God takhøyde på hele 2,95m
- Gjennomgående planløsning
- Nytt sikringsskap fra 2014
Velkommen til Odins gate 19B!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Odins gate 19B, 0266 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 212, bruksnummer 712, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 60 kvm
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Bruksareal, 53 kvm, 2.etg: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 2 kvm, samt en loftsbod på ca. 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.10.2021 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur, med etasjeskillere i trebjelkelag.
- Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på
befaringsdagen.
- Yttervegger er oppført som en hulmurskonstruksjon, pusset og malt utvendig.
- Etasjeskillere er oppført som et trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire.
- Saltakskonstruksjon tekket med plater/stein.
- Trapper og repos i oppgang er oppført i støpejern og tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende er vurdert til tilstandsgrad TG2:
TG 2:
Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.
Bad: Badet er fra 2003 og over halvparten av anbefalt brukstid er gått, dog dusjes det i dag i dusjkabinett med avløp ned i sluket, og løsningen ansees som funksjonell. Sluk bør renses jevnlig slik at vannstanden i sluket ikke økes, dog er dette vanskelig da sluket er plassert under dusjkabinettet som hindrer enkel tilgang for vask og vedlikehold, samt inspeksjon. Av denne grunnen er ikke sluket inspisert av undertegnede.
Øvrige forhold er vurdert til tilstandsgrad TG1.
Videre opplyser selger følgende i sin egenerklæring:
Badet var dårlig da vi kjøpte leiligheten. Det ble strippet helt ned i 2003 og oppbygd på nytt av fagfolk. I september 2021 ble det oppdaget en mindre lekkasje fra sluket på badet til vaskerom i etasjen under. Forsikringsselskap og rørlegger ble engasjert, og dusjkabinett er installert i henhold til anbefaling fra forsikringsselskap og
rørlegger.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/gang:
Entré med tilknytning til kjøkken, stue og bad. Praktisk vinylbelegg på gulv som også strekker seg til kjøkkenet. Plass for enkel oppheng og hyller for klær og sko. Sikringsskap er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren og er utstyrt med nyere automatsikringer fra 2014. Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske arbeidet som er utført.
Stue: Romslig og veldimensjonert stue med peis og klassisk særpreg. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med takhøyde på 2.95m en flott romfølelse. Klassisk særpreg med brede profilerte listverk langs gulv og stukkatur i tak. Heltre furugulv. Boligen varmes primært opp med elektrisk fyring, mens stuen i tillegg er utstyrt med en nyere vedpeis fra Jøtul som ble installert i 2007. Vinduer fra hhv. 1978 og 1999 utført med 2-lags isolerglass.
Mellom soverom og stue har det opprinnelig vært adkomst via doble fløydører. Adkomsten er blendet igjen i dag. Men, de originale dørene og karmene ligger oppbevart på loftet, og følger boligen
Kjøkken: Delikat innholdsrikt Kvik kjøkken fra 2014 med finerte eikefronter og integrerte håndtak. Et veldisponert kjøkken med rikelig skapplass for oppbevaring. Praktisk laminat benkeplate. Med god størrelse på kjøkkenet er det god plass for et lite frokostbord ved vindusposten. Fra vindu har en utsyn mot lukket og skjermet bakgård.
Godt utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Frittstående kjøl og fryse-skap, samt nisje med opplegg for vaskemaskin. Kullfiltervifte over platetopp. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.
Bad: Pent flislagt bad fra 2003 som i nyere tid er oppgradert med dusjkabinett i 2021. Varmekabler i gulv. Badet er videre utstyrt med gulvmontert toalett, samt veggmontert servantskap, overhengt speil og skap. Delikat kombinasjon av lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Vaskemaskin er plassert på kjøkken. Varmtvannsbereder til leiligheten er plassert over himlingen på badet.
Soverom: Et lunt og romslig soverom hvor det klassiske særpreget med store vindusflater, god takhøyde og stukkatur også går igjen. Soverommet har godt med plass for en stor dobbeltseng, kontorhjørne og er videre utstyrt med en romslige garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring.
Boligen har gjennomgått en rekke oppgraderinger gjennom årene, hvor følgende er verdt å nevne:
2003: Oppussing av bad.
2007: Innstallert ny vedovn i stuen, samt etablert ny brannmur .
2013: Installert ny vaskemaskin, samt nye panelover.
2014: Installert nytt Kvik kjøkken, lagt nytt gulv kjøkken og gang, samt innstallert nye lamper til kjøkken, oppgradering av sikringsskap med nye sikringer. Samsvarserklæring foreligger.
2017: Skiftet termostat på bad.
2020: Installert ny oppvaskmaskin.
2021: Installert dusjkabinett på bad.

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring, samt vedpeis i stuen. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger dog et uattestert ekspedisjonsdokument på bygget fra 1895.
Det foreligger ferdigattest på innredning av arbeidsrom i 2. etasje i bakbygning hvor Frogner Apotek holder til datert 28.06.1968, samt innredning av bad og WC datert 29.04.1987. I tillegg foreligger det ferdigattest på utbygging av loftet datert 15.05.2015, og ferdigattest på nytt WC, dusj og minikjøkken datert 01.07,2015.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr: 75417-3/105, tinglyst 04.12.1985, type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet med pålydende kr. 15.000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, samt bestemmelse om garasje/parkering.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Odins gate ligger i et etterspurt og meget attraktivt strøk på beste Frogner. Området består i hovedsak av flotte bygårder, villaer og townhouse bebyggelse. Pene forhager og store trær med gressplener gir området omkring et pent parkpreg. Leiligheten ligger sentralt til med umiddelbar nærhet til flere populære spisesteder, hyggelige fortauskaféer og kaffebarer. Sawan, Café Elise, Kolonihagen, og W.B. Samson ligger alle en kort spasertur unna.
Nærmeste matvareforretning ligger få minutters gange fra døren. Nærområdet har for øvrig tilgang til 4 ulike matbutikker. Kort vei til Gimle med blant annet ærverdige Gimle kino og Bygdøy Allé, hvorav sistnevnte blant annet kan by på alle de fasiliteter du kan tenke deg: caféer, restauranter, populære forretninger, Pascal, Skafferiet, Fjellberg og Frogner Special for å nevne noen.
Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Frognerparken, på Bygdøy og Skarpsnoparken, samt kort vei til Frogner Stadion og øvrige rekreasjonsområder på Skillebekk. Gangavstand til Nasjonalteateret, Vika, Aker Brygge og Skøyen.
God offentlig kommunikasjon i nærområdet med trikk fra Frognerveien rett utenfor døren, samt flere bussforbindelser fra Bygdøy Allé. God tilgang til bysykkel med bl.a. stativer i Frognerveien og i Bygdøy Allé. Eiendommen sogner til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det finnes en rekke barnehager i området.

Adkomst

Adkomst fra Odins gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 526,5 kvm.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr. 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr. 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Eller gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Eiendommen er kan ha verneverdi da den er registrert på byantikvarens gule liste. Eiendommen er SEFRAK-registrert som er et register over eldre boliger som er bygde før 1900-tallet. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen før igangsetting.
Kontakt megler for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr. 1.799,- pr. mnd. og inkluderer: Internett (grunnpakke), Kabel-TV, byggforsikring, kommunale avgifter, renhold, forretningsførsel, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold av sameie mm.. .
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.600,- pr. år. / 7.600 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og kabel-tv som er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.183.447,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.260.409,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdi.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 5.208,- pr. 09.09.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 09.09.2021
Det er ikke lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.921.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ragnhild Johanne Gjervold og Sigmund Lunde

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Odinsgate 19, med sameiebrøk 54/1589.
Sameiet består av 16 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Terje Haugen Consulting AS tlf. 95100729.
Dugnad samt må påregnes.
Dyrehold må søkes til styrets for godkjennelse.
Foretatt påkostninger de senere år:
2004:
- Oppusning av fasaden og tak på gården.
2006:
- Nytt brannvarslingsanlegg.
2009:
- Oppussing av indre gårdsrom.
2015:
- Nytt el-anlegg i gården.
- Oppgradering av piper og tak på gården.
- Loftet ble bygd ut, og nye loftsboder ble etablert.
2016:
- Opparbeiding av gårdsrom, nye dører satt inn til leiligheten og til oppgangene. Nytt låssystem.
Planlagte påkostninger:
- Oppgradere calling anlegget i bygget.
- Etablere elektrisk dørpumpe ved ytterporten.
Ellers ingen planlagte påkostninger ut over generell vedlikehold, i følge styreleder. Iht. samtale med styreleder har sameiet en god økonomi, men hvordan de planlagte kostnadene vil finansieres er ikke vedtatt. Det kan forventes en økning i felleskostnadene da de har vært stabile i flere år.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr. 45.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0221/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21221

Dato

Sist oppdatert: 19. oktober 2021 kl. 09:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.