Solgt: 2 790 000 kr

Nesåsveien 2

2 700 000 kr
68 m²
1 soverom
Velkommen til denne lyse og luftige leiligheten i Nesåsveien 2!
Silje Helen Roska
Presenteres av
Silje Helen Roska
Lørenskog/Nesåsen
Stor 2-romsleilighet med flotte sol- og utsiktsforhold. Garasjeplass og heis til leilighetsplan! Rolig og usjenert!
 • Prisantydning
  2 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  616 036 kr
 • Omkostninger
  9 276 kr
 • Totalpris
  3 415 312 kr
 • Etasje
  -2
 • Byggeår
  1996
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 043 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nesåsveien 2 er en romslig og pen 2-roms andelsleilighet i -2. etasje. Leiligheten har en usjenert og populær beliggenhet på Nesåsen med nærhet til marka, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter. Fra stuen er det utgang til en balkong på ca. 18 kvm med flotte sol- og utsiktsforhold. Det disponeres en garasjeplass med mulighet for bruk av el-bil lader og en disponibel bod på ca. 4, 6 kvm i samme etasje som leiligheten.
Leiligheten har en fin planløsning med lyse overflater og inneholder en entré med skyvedørsgarderobe, flislagt bad, et romslig soverom og en innvendig bod innredet som et kontor. Videre har leiligheten åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både en stor sofagruppe og en spisegruppe.
Borettslaget har IN- ordning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nesåsveien 2, 1475 FINSTADJORDET
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 88, bruksnummer 29, ideell andel 1/1
Andelsnummer 4, Neslia Borettslag, organisasjonsnummer 968597531

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
- 2 etasje: 68 kvm: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad og rom benyttet som kontor.
I tillegg disponerer boligen to boder. En utvendig bod på ca. 1,8 kvm på balkong, samt en innvendig bod i felles trappegang i samme etasje oppmålt til 4,3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2021 utført av Anticimex v/Magnus Slåtsveen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med følgende beskrivelse:
Boligbygg over 3 etasjer samt 2 under etasjer og kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utvendige fasader forblendet med teglstein og panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med
elektrisitet.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Membran, tettesikt og sluk på bad har fått tg2 på bakgrunn av alder og forventet levetid.
- Varmtvannsbereder har fått tg2 på bakgrunn av alder og forventet levetid.
- Overflater gulv i stue med sprekker/riss, samt merker og hakk har fått tg2.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nesåsveien 2 er en meget romslig 2-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet på Finstadjordet. Leiligheten har en god planløsning med blant annet et hyggelig soverom, en praktisk bod på ca. 3 kvm benyttet som kontor, et tidsriktig flislagt baderom, lyst kjøkken, romslig stue og spiseplass, samt en stor vestvendt balkong på ca. 17 kvm med fantastiske sol- og utsiktsforhold. På balkongen har leiligheten en bod på ca. 1,8 kvm. Leiligheten fremstår lys og trivelig med stilrene fargetoner på overflater og innredninger. I tillegg har boligen en innvendig bod på ca. 4,3 kvm i fellesarealer i samme etasje. Parkering i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen. Det er heis fra leilighetsplan og til garasjeanlegget. Boligen passer utmerket for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser med kort vei til alt man trenger!
E N T R É
Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen med pene overflater og duse, behagelige fargetoner på vegger. Det er god plass for garderobeløsning eller knagger. Det er montert dørcalling i entré. I tilknytning til entré har du en bod på ca. 3 kvm som er benyttet som et kontor, men ikke er godkjent for varig opphold.
S T U E
Trivelig stue med lyse og moderne fargevalg. Stuen er meget romslig med god plass for både sofagruppe og tilhørende stuemøblement. Det er utgang fra stuen til en vestvendt og usjenert balkong på hele 17 kvm med flotte sol- og utsiktsforhold.
K J Ø K K E N
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter, flis på vegg over benkeplate og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Armatur fra Tapwell. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer, med komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin fra Bosch, samt kjøleskap med fryser fra Electrolux. Ventilatoren er plassert i overskap tilkoblet avtrekk og varmtvannsbereder plassert i benkeskap.
B A D E R O M
Flislagt baderom med varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt servantskap med slette overflater med ovenpåliggende servant og armatur fra Hansgrohe. Speil med belysning og frittstående toalett fra Gustavsberg. Dusj rett på flis, med innfellbare glassdører. Dusjarmatur er tilkoblet både hånddusj og regndusj.
S O V E R O M
Leiligheten har et stort og fint soverom med egen adkomst til baderommet. Rommet er holdt i stilrene fargetoner på vegger og har et nyere gulv. En særdeles romslig utforming med god plass for både nattbord, dobbeltseng og passende møblement.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabel på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom på at dagens planløsning avviker noe fra godkjente bygningstegninger fra 1995. På tegningene fremgår det at entreen skulle vært noe mindre. Den ytterste delen av gangen i leiligheten er ifølge tegningene en del av fellesarealet og ikke en del av leiligheten. Etter samtale med styreleder den 04.05.21 er dette en del av leiligheten i dag, og alt utenfor inngangsdøren regnes som fellesareal.
Avviket er ikke registrert hos kommunen, men gjelder også flere av leilighetene i borettslaget som har tilsvarende planløsning. Det er usikkert om det ble bygget slik opprinnelig uten at utbygger sendte inn endringsmelding, eller om leilighetene er endret i ettertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nesåsveien 2 ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Nesåsen i Lørenskog. Boligen ligger på et "høydedrag" som gir gode solforhold, samt en usjenert balkong med flotte utsiktsforhold! Meget barnevennlig med barnehage og marka i umiddelbar nærhet, samt kort vei til skoler, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud.
Det er gangavstand (8 minutter) til Coop Extra Finstadjordet, samt at Triaden Storsenter er en kort spasertur, kjøretur eller busstur unna.
På Triaden skjer det mye spennende for tiden. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12.500 kvm. Her skal det bygges mange nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. I tillegg til trampolineparken, legges det opp til en rekke ulike aktiviteter fra lekeland og Ninja-bane til Norges første Skyrider; en slags berg-og-dal-bane der man henger i en sele og følger en bestemt bane flere meter over bakken. Det vil også være en kafe, barnepass og bursdagsrom.
I tillegg til det er det kort vei til Metro senter og Strømmen storsenter. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Nesåsen som ligger ca. 350 meter fra boligen. I området går det busser flere ganger i timen inn mot Oslo. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal, Oslo lufthavn og Lillestrøm. I tillegg går det lokaltog fra Lørenskog stasjon og Hanaborg stasjon. For mer info om kollektivtilbud og rutetider se ruter.no. Med bil fra Finstadjordet tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 21 min til Oslo S og ca. 33 min til Oslo lufthavn
Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. På Sørlihavna er det utendørs treningsmuligheter med ulike apparater, det er R/C bane og det er bygget en sykkelpark som passer utmerket for barna.
Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.
Selvaag Gruppen etablert verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, SNØ. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Her skal behovene til både barn, mosjonister, bredde- og toppidrettsutøvere kunne dekkes. Det er også tilbud for å spise mat i Spiseri SNØ, hvor de tilbyr blant annet pizza, sushi eller ferske bakevarer. Alpinbakken har en lengde på 500 meter og en bredde på mellom 40 og 90 meter, en stolheis, koppheis og et bånd for de minste. Langrennsløypen er på ca. 1,5 km. EVO Snø er et moderne treningssenter i 4. etasje med bredt tilbud for kondisjons- og styrketrening. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon om skoler og barnehager. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14.070 kvm (Bnr. 28 og 29) som tilhører borettslaget. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass og sittebenker. Det er asfaltert adkomst til bebyggelsen.

Parkering

Leiligheten disponerer parkeringsplass nummer 15 i felles garasjekjeller. Gode parkeringsmuligheter på felles utendørs biloppstillingsplasser for beboere og gjester.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 43-2-02 Nesåsen datert 25.05.1988 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen tilgrenser LNF-område.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5.043,- pr. mnd. og inkluderer blant annet: Kommunale avgifter, betjening av andel fellesgjeld, forretningsførsel, vaktmestertjenester/trappevask og felles bygningsforsikring.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader drift 2.892,-
Stipulerte kapitalkostnader 244,-
Avdrag IN 1.180,-
Renter IN 678,-
Kollektiv bredbåndsavtale 49,-
Ett av borettslagets lån er avdragsfritt til 30.12.2023. Frem til denne dato betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 387,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 7.656 kwh. pr. år. Årlig nettleie kr. 1.500,-
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett, og har en avgift på kr 559 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 822 161,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 959 781,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 142 210,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 616 036,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 46.758.334,- pr.31.12.2020 og lånevilkårene er:
LÅN 1
Lånenummer: 94927017827, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.04.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 51
Saldo per 27.04.2021: 31 758 335,-
Andel av saldo: 453 304,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.07.2046 )
Flytende rente
IN-lån
LÅN 2
Lånenummer: 94927038115, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.04.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 119
Saldo per 27.04.2021: 15 000 000,-
Andel av saldo: 162 732,-
Første termin: 30.12.2020. Neste avdrag: 30.12.2023 ( siste termin 30.12.2050 )
Avdrafsfritt til 30.12.2023
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2023
utgjøre ca kr 387,00 per måned for denne boligen
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 453 304,- av fellesgjelden kan innløses. IN er behandlet etter gjeldsmetoden. Dette innebærer at den enkelte andelseier gis anledning til å foreta innbetaling på sin beregnede andel av borettslagets fellesgjeld. Innbetaling gir andelseier reduksjon i fremtidige innkrevde felleskostnader, ved at både avdrags- og rentedelen blir redusert. Andelseier vil ved IN få inntrederett i långivers krav mot borettslaget med tilhørende pantsikkerhet. Andelseier gis sideordnetprioritet med det til enhver tid utestående beløp på angjeldende lån.
Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.
- Refusjon av selgers gebyr i forbindelse med forkjøpsrett 7.494,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3.325.312,- Av dette beløpet utgjør kr 616 036,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-,

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Dyver

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Neslia Borettslag.
Borettslaget består av 84 andelsboliger, fordelt på 3 bygninger. Eiendommen har Gnr. 88, Bnr. 28 og 29 i Lørenskog kommune.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier sørges for at dyret ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Ekskrementer etter dyret skal fjernes,- husk tilsyn/båndtvang. Båndtvang gjelder hele året på borettslagets område.
Siden forrige ordinære generalforsamling har styret avholdt 11 møter og behandlet 123 rutinesaker, så som:
- Godkjenning av nye eiere
- Forkjøpsrett
- Budsjettering
- Løpende vedlikehold
- Forsikringsskader
- Utført ekstraordinært vedlikehold
- Tilstandsvurdering av bygningsmassen
- Store planlagte vedlikeholdsarbeider for årene fremover
- Gjennomgang av vedlikeholdsplan
- Inngåtte avtaler/kontrakter med andre leverandører av varer/tjenester
- Ekstraordinær generalforsamling
- Info, rundskriv og hjemmesider
- Dugnad
Under posten for større vedlikehold i årsregnskapet har styret hatt mest arbeid i forbindelse med terrasseutbedringer pga. vannlekkasjer.
På forrige generalforsamling ble beboerne informert om utbedring av terrassene i 6 etg. Efter gjennomgående kontrollbefaringer med Multiconsult er det utarbeidet en plan for utbedring av alle terrasser.
På det ekstraordinære Generalforsamling i November 2019 ble det vedtatt å ta opp et lån pålydende 15 millioner for å dekke de ekstra utgiftene til terrasse utbedringer samt oppgraderings behov og fremtidige vedlikeholds behov. Lånet deles i to og vil ikke begynne å påløpe før det eksakte tidspunktet og behovet er klarlagt.
Etter informasjon fra styret etter siste generalforsamling ble det opplyst om at entreprenøren begynner med montering av stillaser/heiser i Nesåsveien 2-4 og 1-3 i løpet av uke 16-17 og i Nesåsveien 5-7 i uke 19-20. Fjerning av eksisterende terrasse belegg vil påbegynne i ukene 18-19.
Etter samtale med styreleder den 04.05.21 er det ingen nye låneopptak eller økninger i felleskostnader. Borettslaget tok opp et stort lån på 15 millioner i forbindelse med rehabilitering og utbedring av balkonger. Lånet er avdragsfritt frem til 30.12.23.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget BORI har forkjøpsrett. Boligen vil bli utlyst på BORI sine sider den 11.05.2021. Meldefrist er torsdag 20. mai klokken 14.00. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000,-
Tilrettelegging kr 17.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0031/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2131

Dato

Sist oppdatert: 12. mai 2021 kl. 14:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.