Solgt: 4 850 000 kr

Briskebyveien 17 B

4 200 000 kr
44 m²
1 soverom
Briskebyveien 17B_29.jpg
SJELDEN MULIGHET PÅ BRISKEBY!
Unik og arkitekttegnet 2-roms loftsleilighet fra 2007 med 52 kvm gulvareal og opptil 3,8 m takhøyde! Kun 1.376,- i FK.
 • Prisantydning
  4 200 000 kr
 • Omkostninger
  106 342 kr
 • Totalpris
  4 956 342 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1890
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  44 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  1 376 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Briskebyveien 17 B!
En unik og arkitekttegnet 2-roms loftsleilighet beliggende høyt og fritt i 4 etg. i en klassisk bygård på Briskeby. Her bor du tilbaketrukket til, men likevel i umiddelbar nærhet til kollektiv transport og en rekke servicetilbud. Kort oppsummert:
- Arealeffektiv leilighet med 52 kvm i gulvareal.
- Svært lave fellesutgifter på kun kr 1.376,-.
- Generøs takhøyde på hele 3,8 meter med synlige takbjelker.
- Leiligheten ble bygget i 2007 og fremstår i god stand med solide materialvalg. Ferdigattest foreligger på lofts utbyggingen.
- Sosialt og luftig oppholdsrom med peisovn.
- Snekkerbygde oppbevaringsløsninger.
- Perfekt førstegangskjøp eller et meget gunstig utleieobjekt.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Briskebyveien 17 B, 0259 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 213, bruksnummer 12, seksjonsnummer 10, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
Primærrom:
4. etasje 44 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 7 kvm og en bod ved trappeoppgang på ca. 2,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygård med saltak tekket med takstein. Utvendig fasade i teglstein og pusset utførelse. Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
- TG2 er gitt på bad med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
Det er merkbar skjevhet i gulvet. Særlig ved inngangen til soverommet.
Takstmann skriver følgende: "Noe avvik/helling på gulv ble observert men anses å være fra tid etter byggeår."
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Unik og arkitekttegnet 2-roms loftsleilighet beliggende høyt og fritt i 4 etg. i en klassisk bygård på Briskeby. En svært arealeffektiv leilighet med 52 kvm i gulvareal og generøs takhøyde på hele 3,8 meter med synlige takbjelker. Leiligheten ble bygget i 2007 og fremstår i god stand med solide materialvalg. Gulvet er i heltre fra Øydna, fliser fra Høganes, alle lamper er i munnblåst glass fra Limburg / Louis Poulsen, meget flott HTH kjøkkeninnredning med Valchromatfronter, samt hvitevarer fra SMEG/Siemens.
Entré:
Velkommen inn! Praktisk inngangspartiet med to moderne garderobeskap i metall i typen Kenno som medfølger ved salg med blant annet plass til oppheng av klær og skotøy. Romslig bod ved siden av felles vaskerom i kjelleren.
Stue:
Innbydende og sosialt oppholdsrom med masse naturlig lys fra to store velux vinduer. God plass til ulik møblering med spiseplass, kommode og sofa. Kombinasjonen av naturlig lys og generøs takhøyde på 3,8 m er med på å gi en særdeles god romfølelse! Denne leiligheten oppleves større enn hva primærommet sier ettersom gulvareal er 52 kvm og takhøyden er med på å skape en luftig atmosfære. Flott gulv i heltre fra Øyda og svart peisovn typen TermaTech TT20 som varmer godt på kalde høst og vinterdager.
Kjøkken:
Lekker og innholdsrikt kjøkken fra HTH med med slette fronter (valchromatfronter), heltre benkeplate med glassplate over benk og heldekkende benkebeslag med ett-greps blandebatteri. Et innholdsrikt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, ovn, keramisk platetopp og mekanisk avtrekk fra ventilator med kanal ut. Kjøleskap Elektrolux følger med salg.
Bad:
Pent, flislagt bad med varmekabler i gulvet og vaskemaskin i typen "Candy" (vask&tørk) som følger med salg. Generøs takhøyde og egen inngang fra soverom og stue er med på å gi leiligheten et særegent og luftig uttrykk. Badet er utstyrt med heldekkende servant på underskap, speil, vegghengt klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Vegg og gulvflis fra Höganes.
Soverom:
Soverom av god størrelse med spesiallaget garderobe av møbelsnekker med Valchromatfronter. Skinne med to store skyvedører gjør det mulig å lukke soverommet mot oppholdsrom og bad.
Diverse:
- Brannslukningsapparat.
- Røykvarsler.
- Porttlf.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1890.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men det foreligger en bygningsanmeldelse fra 1889. Gjeldende leilighet ble bygget i 2007 og det forligger ferdigattest på loftleiligheten datert 13.12.2007. Byggetegningene fra 2007 samsvarer med dagens planløsning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 6114-4, tinglyst 11.06.1987, type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for kr. 25 000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om bebyggelse, panterett uten opptrinnsrett til sameiet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Kjøleskap, vaskemaskin, skap ved inngangspartiet, fastmontert bokhylle og Billy-hyllene i stue samt frys i boden medfølger ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt til på Briskeby! Området består av pene bygårder, townhouse og villaer og oppleves som svært rolig.
Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med trikk fra holdeplass i Briskebyveien, like utenfor (nr. 19 Majorstuen - Nationaltheatret- Ljabru) og buss fra Camilla Colletts vei (nr 21 St. Hanshaugen-Bislett- Aker Brygge). Ellers finnes tog, flytog og t-bane på Nationaltheatret, ca. 15 min gange fra leiligheten.
Videre har du gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater Bogstadveien og Karl Johan hvor du finner rikelig med utvalg av butikker, nisjeforretninger, kafeer, barer og restauranter. Vestkanttoget som ligger like i nærheten, har hver lørdag et torg med basarer og yrende liv.
Det er også kort gangavstand til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, mens i øst ligger populære Frognerbadet, samt Frogner stadion med skøytebane på vinteren og fotballbane på sommeren.
Bislett Bad byr på innendørs svømmehall. Boligen har også nærhet til Gimle Kino og flere treningssentre, bl.a. Sats Solli Plass, Sats Colosseum, Fresh fitness Bogstadveien og kort vei til Bislett Stadion med innendørs og utendørs løpebaner.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Joker og Rema 1000 Briskebyveien, samt en godt utvalg på Frogner og i Bogstadveien. Nærmeste Vinmonopol finner du i Briskebyveien, i andre etasje over Rema 1000, rett rundt hjørnet.
Michaels i de gamle lokalene til Bølgen og Moi på Briskeby har fått god anmeldelse i Finansavisen og blitt et samlingspunkt for nabolaget. Det er også kort vei til Plah, Sawan, Pizza Mimmo, Villa Paradiso og flere velrenommerte spisesteder.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 328,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1 376,- pr. mnd. og inkluderer: felles bygg forsikring, strøm til gårdsanlegget, kommunale avgifter, forretningsførsel o.l.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har ikke opplyst om sitt strømforbruk.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 093 314,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 935 930,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.306.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tore Dingstad og Martina Elisabeth Dingstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Briskebyveien 17, med sameiebrøk 59/830.
Sameiet består av 10 leiligheter.
Forretningsfører er Jan Even Raastad.
Dugnad og trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Beboerne har i fellesskap et ansvar for bl.a. trappevask, snømåking, planting av blomster osv.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Fasadene ble totalrehabilitert i 2007.Hittil er puss-reparasjoner utført av styreleder, som også fungerer som vaktmester.
- Alle pipeløpene ble rehabilitert i 2014 med installasjon av stålrør i de opprinnelige teglstenspipene.
- Styreleder malte alle trappene for 5 år siden.
Iht. mailkorrespondanse med styreleder presiseres det følgende:
- Det er behov for økt flikking/ vedlikeholdspussing på fasadene - og det var planlagt en inspeksjon fra ekspert hos "Murbyen Oslo" , men det er blitt forskjøvet pga Covid-19, og ny dato er ikke avklart.
Styreleder gjør noe murerarbeid selv, og sparer sameiet for penger siden dette medfører kun materialkostnad som er svært lav. Men det blir noe behov for profesjonelle murertjenester med lift fremover for å reparere mindre skader høyt på fasadene. Kostnaden er ukjent.
- Den største forventede utgiften er en totalrehabilitering av taket, men tilstanden på taket (undertaket spesielt) samt tidsaspektet er ikke endelig avklart - også dette er utsatt pga Covid-19, og Styret prøver å få en inspeksjon ila høsten. Kostnaden er ukjent.
- Når taket rehabiliteres, som er en betydelig kostnad, må samtidig de gamle teglpipene over tak bygges opp på nytt - de er pt solid holdt sammen med netting og bånd, men må rehabiliteres samtidig med taket.
- Vi vet at brannvesenet fører tilsyn med alle de gamle bygårdene, og styreleder oppfatter at dette skal være fullført innen 2030. Da kan det bli pålegg om brannsikring av kjeller og kanskje trappeløp men dette vet vi ikke før tilsyn er utført, og det er opp til brannvesenet. Men så er det ihvertfall nevnt.
(Det er imidlertid installert sentralt varslingsanlegg internt i gården, slik at dersom brannvarsler utløses i en leilighet vil alle andre leiligheter også varsles samtidig. Dette bidrar betydelig til sikkerheten.)
- For å finansiere vedlikeholdsarbeid er planen at hver eierseksjon må ta opp lån tilsvarende sin andel av oppussingskostnaden når kostnaden påløper. Det innbetales ikke noe "ekstra" på forskudd i fellesutgiftene.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,95% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0184/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21184

Dato

Sist oppdatert: 19. august 2021 kl. 12:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.