Solgt: 5 500 000 kr

J Ryddingstads veg 10

5 800 000 kr
209 m²
4 soverom
Velkommen til J. Ryddingstads veg 10!
Flott familiebolig på Eltonåsen med gode solforhold, garasje, carport, grillhytte og barnevennlig beliggenhet!
 • Prisantydning
  5 800 000 kr
 • Omkostninger
  146 342 kr
 • Totalpris
  5 646 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  209 m²
 • Bruksareal
  264 m²
 • Tomteareal
  700 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til J. Ryddingstads veg 10, en flott familiebolig med en av de fineste plasseringene på Eltonåsen. Boligen ligger i et svært familievennlig område på Holter i Nannestad kommune med gangavstand til barnehage, skole og dagligvare for å nevne noe. Boligen er godt vedlikeholdt og har bl.a. et fantastisk uteområde, pent opparbeidet gårdsplass samt en god planløsning. Noen høydepunkter:
- Balansert ventilasjon
- Egen grillhytte i hage
- Flotte uteplasser
- Svært gode solforhold
- Stenbelagt gårdsplass
- Dobbelgarasje og carport
- Pent opparbeidet uteområde
- Svært barnevennlig boligområde
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

J Ryddingstads veg 10, 2034 HOLTER
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 82, bruksnummer 237, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 290 kvm
Totalt bruksareal: 264 kvm
Totalt primærrom: 209 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.03.2020 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert med lettklinker/betong og støpte dekke til fast masse eller stabile masser med trebjelkelag som etasjeskillere.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Det er observert et knust glass på vindu i 2. etasje (soverom), dette blir skiftet ut før visning.
- Ytterdører har fått TG2 grunnet alder, ingen funksjonssvikt.
- Utvendig beslag har fått TG2 grunnet alder, ingen tegn til lekkasjer eller rustdannelser.
- Det ble observert noe skjevheter i gulv ved kjøkken og mot stue/soverom.
- Begge bad har fått TG2 grunnet alder, ikke registrert unormale fuktverdier. Ble registrert sprekkdannelser i servant på bad i 1. etasje.
- TG2 gitt vaskerom grunnet sprekkdannelser i fliser og i gipsvegg samt hakk i benkeplate.
- TG2 på kjøkken grunnet alder.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til J. Ryddingstads veg 10, en flott familiebolig med en av de fineste plasseringene på Eltonåsen. Boligen ligger i et familievennlig område på Holter i Nannestad kommune. Fra boligen er det gangavstand til barnehage, skole og dagligvare for å nevne noe. Boligen er godt vedlikeholdt og har et særdeles fint uteområde med grillhytte, flott terrasse, pent opparbeidet gårdsplass og gode solforhold for å nevne noe.
Boligen ønsker deg velkommen med en flislagt entré hvor det er god plass til å sette fra seg skoene og henge fra seg yttertøyet. Her finner du også et praktisk toalett.
Videre inn kommer du til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen består bl.a. av laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum, integrert kombiskap, integrert komfyr med nedfelt platetopp samt ventilator over kokeplass. Det er godt med benke- og skapplass og avsatt plass til spisebord. Av hvitevarer følger platetopp, stekeovn og integrert kjøleskap. Innenfor kjøkkenet finner du vaskerommet med egen utgang til terrasse.
Stuen er delt i tre soner så her har du flere møbleringsmuligheter. Med store vindusflater kommer det inn godt med naturlig lys. Her har du god plass til både sofa- og sittegruppe samt en hyggelig lesekrok. Fra stuen er det utgang til en flott terrasse på ca. 73 kvm med gode solforhold. Her er det plass til paviljong, stort spisebord samt annet ønsket møblement og solen kan nytes fra morgen til kveld.
Hovedsoverommet ligger i 1. etasje. Her er det god plass til dobbeltseng og det følger en romslig skyvedørsgarderobe. Tilknyttet soverommet er et bad. Innredningen består av et underskap/sideskap, servant, speil, lys, stikk på vegg og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et helt nytt toalett her.
I andre etasje kommer du først inn i en svært romslig loftstue. Dersom en har behov for flere soverom enn det er idag er det eventuelt en mulighet å sette opp et rom her. Det ene soverommet er tilknyttet en bod/walk-in. Stuen binder sammen alle rommene i etasjen og har en god takhøyde.
Videre finner du tre soverom i andre etasje. Her er det god plass til både senger og garderobeløsning. Badet i andre etasje består av et underskap/sideskap, servant, toalett, speil og dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg for å nevne noe. Mulighet for å sette opp badekar.
Utendørs er det en vedbod samt en bod tilkoblet garasjen. Det er dobbelgarasje og carport samt gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen. På baksiden av huset finner du en hyggelig grillhytte hvor du kan invitere nære og kjære til en hyggelig kveld. Forøvrig en stor, flott terrasse som kan nytes på varme sommerkvelder.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i hele 1. etasje og på begge bad. I tillegg er det fyring med ved i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger ikke dette med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.11.2001.
Følgende mangler fremgår av anmodningen:
- Montere utstyr på bad 1. etasje
- Rekkverk på terrasse
- Utvendige trapper
Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Terrassen er utvidet og det er mottatt ferdigattest datert 05.02.2020.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
18.08.2000 - Dokumentnr: 8995 - Bestemmelse iflg. skjøte
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver KOMMUNEN, VANNVERK, E-FORSYNING,TELEFON OG
KABEL TV SELSKAP
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
27.02.2020 - Dokumentnr: 2161590 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
26.02.1999 - Dokumentnr: 1649 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:82 Bnr:161
FRIST FOR UTSTEDELSE AV MÅLEBREV 15.01.2002.
01.01.2020 - Dokumentnr: 1883942 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:82 Bnr:237

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Skrivebord, to garderobeskap på soverommene oppe samt skyvedørsgarderobe på soverom i 1. etasje følger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert boligområde bestående av hovedsakelig eneboliger. Dette er et svært barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Med nærhet til barnehage og skole ligger alt til rette for at både store og små kan vokse opp i et trygt og godt miljø. Det er også kort vei til matbutikk og bussholdeplass.
Det er ca. 6 km til kommunesenteret i Nannestad med ungdomsskole, videregående skole, butikksenter og kommunale servicetjenester. I tillegg er det offentlig kommunikasjon med buss i området. Nannestad kommune stiller med noen av Romerikes flotteste og mest varierte friluftsområder, sommer som vinter, Romeriksåsen og Nordåsen. Her finner du svært godt utbygget løypenett, lysløype, alpinbakke, badevann og gode rekreasjonsmuligheter for øvrig til alle årstider.
Med bil tar det ca. 15 minutter til Gardermoen og Jessheim, samt ca. 35 minutter til Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 700 kvm.

Parkering

Garasje på ca. 51 kvm samt en carport på ca. 18 kvm. Forøvrig godt med parkeringsplasser på steinbelagt gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplankart med tilhørende reguleringsbestemmelser til bebyggelsesplan for del av 82/1 og 82/2 på Eltonåsen - feltene C1 og C2 - datert 01.03.1999, sist revidert 19.10.1999.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.469,58,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 30.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.911,-.
Velavgift er kr 300,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Tveco som leverandør av kabel-tv og internett har avgift på henholdsvis 4.800,- og 6.000,- per år. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.085.909,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.909.273,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.946.342,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ragnar Østby og Ellen Adele Østby Kynningsrud

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0058/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.2058

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2020 kl. 11:30

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.