Solgt: 4 450 000 kr

Sivveien 6

4 500 000 kr
251 m²
3 soverom
Sivveien 6 formidles av Krogsveen.
Jacob Koren
Presenteres av
Jacob Koren
Såstad
Enebolig med kjøkken og bad i begge etasjer. Garasje i kjeller. Solrik hage og store terrasser. Landlige omgivelser.
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  4 563 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1953
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  251 m²
 • Bruksareal
  372 m²
 • Tomteareal
  922 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innholdsrik enebolig i landlige omgivelser ved Såstad i Rygge
 • Første og andre etasje innredet til individuell bruk. Mulighet for utleie.
 • Utvendig adkomst til begge hovedetasjer, samt innvendig trapp
 • IKEA-kjøkken fra 2019 i første etasje
 • Flere rom pusset opp i senere år
 • Eldre bad med noe utbedringsbehov i begge etasjer
 • Nye sikringsskap til begge etasjer i 2020
 • Garasje på over 60 kvm. integrert i kjeller
 • Nye/oppgraderte terrasser på til sammen over 70 kvadratmeter
 • Lettstelt hage med gode solforhold dagen gjennom
 • Umiddelbar nærhet til vakre turområder
 • Cirka 5 minutter med bil til sentrumsområdet rundt Moss

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sivveien 6, 1570 DILLING
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 161, bruksnummer 35, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 409 kvm.
Totalt bruksareal: 372 kvm.
Totalt primærrom: 251 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 139 kvm.
1. etasje: 142 kvm.
Loft etasje: 91 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Kjeller: Gang og vaskerom.
1. etasje: Entré, bad, gang, to soverom, stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning.
Loft etasje: Entré, bad, soverom, kjøkken, spisestue og loftstue.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: Tre boder, åpent kjellerrom og garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig fra 1953. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong, siporex og lettklinkerblokker. Etasjeskillere av betong samt trekonstruksjoner.
Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein.
Profilert/glatt enkelt/tofløyet entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør med karmer av tre og tre-lags glass fra ukjent årstall. Vinduer med karmer av
tre og to-lags glass fra 1998 og 2005. Vinduer med karmer av tre og to-lags vareglass fra byggår.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Bad 1 fra 1994: Det er motfall til sluket i dusjsonen, TG:3.
Bad 2 fra 2002: Våtromstapet har slitasje og manglende vedheft, TG:3.
Vaskerom: Ingen ventilasjon, TG:3.
Skorsteiner: Innkledd teglsteinspipe. Alle fire sider skal kunne inspiseres, TG:3.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Svar: Ja - Ikke tilstrekkelig helning på gulv, på bad i 1 etasje.
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats: Satt på våtroms plater på vegger. Gulv fra tidligere eier.
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Svar: Ja - Kommer noe vann inn fra garasjedør når det regner mye. Noe fukt på vegger i garasje. Uvisst om dette kommer vann som kommer inn og trekker oppover eller om dette er fukt fra vegg.
9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Svar: Ja - Enkelte tilfeller av mus på loft.
16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Svar: Ja - Noe arbeid utført av tidligere eier. Påbygg og muligens noe el-arbeid.
Tilleggskommentar:
Vindu i mellomstue i 2 etasje får man ikke åpnet helt opp på grunn av takkonstruksjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg godt inn i dokumentene før bud inngis da disse inneholder mye viktig informasjon.

Standard

Boligen ble oppført i 1953 og er siden tilbygget både i 1958, 1968 og 2004. Oppussing og oppgraderinger er i tillegg utført over tid, blant annet av nåværende eier som overtok i 2007. Alder på boligens tekniske installasjoner, utstyr og overflater er dermed varierende. Oppgraderinger av elekrisk anlegg er utført siden 2007, inkludert installering av nye sikringsskap for første og andre etasje 2020.
Boligens to etasjer er utstyrt slik at de kan benyttes uavhengig av hverandre, foruten egne sikringsskap også med individuelle kjøkken og bad. Etasjene har også hver sin utvendige entré, men er også forbundet via innvendig trapp. Andre etasje er i dag leid ut, og gir leieinntekter. Tilbyggene som er oppført etter byggeåret setter sitt preg på romløsningene i begge etasjer, spesielt første etasje som inneholder et forholdsvis stort areal til aktiv bruk.
Hovedstue på over 28 kvm. og spisestue på 21 kvm. gir familien stor plass til felles opphold i første etasje. Stuene forbindes av en kombinert gang/stue på nær 19 kvm. som er pusset opp med like overflater som hovedstuen, inkludert lyse én-stavs laminatgulv og hvitmalte MDF-plater på vegger. Fra gangen er det tilgang til terrasse på ca. 40 kvm. med sydvestlig orientering som er oppført i regi av nåværende eier.
Spisestuen er åpent forbundet og nær tilknyttet kjøkkenet, utstyrt med vedovn og har utgang til en østvendt terrasse på ca. ni kvm. som også er oppført i regi av nåværende eier. Også her er gulvet av én stavs laminat, men i mørkere utførelse og lagt gjennomgående til kjøkkenet. Vegger er utført med dekorativt mønstret blå tapet.
Kjøkkenet ble i 2019 påkostet med ny innredning fra IKEA bestående av et rikt antall skuffer og skap. Oppbevaringsmulighetene er mange, og på benkene finnes langstrakte flater til arbeid og avlastning. Kjøkkenets hvitevarer foruten kjøleskap er integrert og fra IKEA, inkludert platetopp av bred type med induksjon og stekeovn som er plassert i hendig arbeidshøyde. Kjøkkenet i sin helhet er gitt tilstandsgradene 0 og 1, med unntak av vannrør som i følge boligsalgsrapport har begrenset gjenværende brukstid.
Første etasjes to soverom er begge av gode størrelser på henholdsvis ca. 10,5 og 12 kvm. Førstnevnte er velegnet som barnerom og tilgjengelig fra gangen/vinkelstuen, hovedsoverommet fra hallen som måler hele 17 kvm. og er utstyrt med skyvedørsgarderobe.
Etasjens bad er tilbaketrukket ved entreen og av et mer kompakt format som er velutnyttet til baderomsmøbler, klosett og dusjkabinett. Sistnevnte begrenser vannpåkjenning på overflatene som her består av fliser på gulvet og våtromsplater på vegger. Sistnevnte er påkostet av nåværende eier, men i følge boligsalgsrapport ikke montert i henhold til bruksanvisning. Rapporten påpeker blant annet også at gulvet har motfall til sluk, et forhold som isolert er gitt tilstandsgrad 3. Bomlyd er registrert i enkelte fliser og membran antas å ikke være benyttet.
I andre etasje inneholder romløsningen ett soverom som er oppmålt til nesten 18 kvm., i tillegg til stue og spisestue med henholdsvis ca. 28,5 og 12,5 kvm. Etasjens kjøkken er av ukjent alder, men gitt tilstandsgradene 0 og 1 med unntak av varmtvannsbereder fra 2019 som er plassert i benkeskap med begrenset inspeksjonsmulighet. Innredningen består hovedsakelig av benkeskap som rommer det grunnleggende til daglig bruk.
Badet i andre etasje er noe større enn i etasjen under og relativt likt innredet med servantskap, gulvklosett og dusjkabinett. Badet er i følge boligsalgsrapport fra 2002 og har fliser på gulvet samt våtromstapet på vegger. Rapporten påpeker at tapet har slitasje og manglende vedheft, et forhold som isolert er gitt tilstandsgrad 3. Rapporten bemerker blant annet også at gulvets fall ikke er tilfredsstillende, bomlyd i enkelte fliser samt usikkerhet rundt membran og manglende klemring i sluk.
Et separat vaskerom på ca. 8,5 kvm. finnes i kjelleren og er av ukjent dato. Boligsalgsrapport påpeker her manglende ventilasjon er gitt tilstandsgrad 3. Gulvet er flislagt mens vegger er pusset og malt. Bomlyd er registrert i enkelte fliser og membran antas ikke å være benyttet.
Overflater og innredninger:
Gulv: Hovedsakelig laminat og fliser.
Innervegger: Hovedsakelig tapeter, malte tapeter, panel og MDF-plater.
Himlinger: Hovedsakelig malte plater.
Kjøkken 1. etasje: IKEA skapinnredning med proflierte grå fronter og vitrineskap med innvendig belysning. Laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel servant i sort kompositt med avrenningsbrett og ett-greps IKEA blandebatteri. Integrerte IKEA hvitevarer; platetopp med induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i sortlakkert stål.
Kjøkken 2. etasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med Oras ett-greps blandebatteri. Futurum avtrekksventilator tilkoblet avtrekkskanal. Innbygget BOSCH oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2019.
Bad 1. etasje: Servantskap med glatte sorte fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Overskap med speilfront. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.
Bad 2. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedovn i spisestue og vaskerom samt luft-luft varmepumpe fra Panasonic plassert i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.04.1970. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er tilbygget i flere omganger. Det er mottatt godkjente bygningstegninger for nybygg og 3 omganger med tilbygg, i hhv. 1958, 1968 og 2004. Det er ikke mottatt noen ferdigattest for tiltak utført i 2004.
Det er ikke mottatt noen godkjente tegninger eller ferdigattester for tilbygget karnapp eller utvendig trappeadkomst til boligens loftsetasje, slik at tiltakene må ansees som ikke søkt og godkjent av kommunen.
I henhold til tegninger godkjent av kommunen i 2004 er det ikke tegnet inn areal for loftstue. Loftstuen er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Moss kommune opplyser at dette er en enebolig. Separat utleieleilighet i boligens loftsetasje er ikke søkt bruksendret som selvstendig boenhet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens loftsetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Lampe over spisebord, måneskinnslampe i stua, vegglamper i stue og kjøkken medfølger ikke. Komfyr og kjøleskap i 2. etasje medfølger ikke. Skap på soverom og gjesterom medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er en del av et veletablert boligområde ved Såstadbråten, like syd for Bredsand og sentrale strøk av Moss. Her vil du oppleve å bo landlig, likevel tar det under fem minutter med bil til eksempelvis handelsområdet omkring Varnaveien med kjøpesenter og en rekke kjedetilknyttede varehus.
Kort vei er det også til nabogrenda Halmstad med nærbutikker samt et knippe andre forretninger og tjenestetilbud. Her ligger i tillegg barneskole med tilknyttet idrettshall og kunstgressbane. Ny og moderne ungdomsskole ligger ved Bredsand, kun en kort sykkeltur unna.
Med utgangspunkt i Såstadbråten får du enkel tilgang til omfangsrike turområder, deriblant Vansjø som er lett tilgjengelig på broene over E6. Med kajak eller kano kan du utforske Vansjøs omfangsrike antall bukter og sund samt holmer og øyer som egner seg ypperlig for overnatting i det fri. Turmuligheter finner du også i det frodige Rygge-landskapet som strekker seg helt ut til kysten.
Skal du med toget kan du velge å benytte Rygge stasjon i Halmstad som har reisetid til Oslo S på like over 50 minutter, eller Moss stasjon som har hyppigere avganger og en reisetid som i dag er fra cirka 40 minutter. Alternativt kan du velge ekspressbuss til hovedstaden som stopper ved innkjøringen til Sivveien. Holdeplassen er også stopp for regionale busslinjer, blant annet til Moss sentrum.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 922 kvm.

Parkering

Parkering i garasje beliggende i boligens kjeller med elektrisk leddport samt oppstillingsplasser i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 12.04.2021 omfattes eiendommen av "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr. KP3002. Eiendommen ligger i hensynssone "Bevaring kulturmiljø", samt gul og rød støysone iht. T-1442.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 740,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 6 501,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.500,- pr. år. / 11.300 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.500,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på ca. kr 700,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster ca. kr 6.000,- pr. år. Alarmanlegget medfølger ikke boligen og ny eier må evt. tegne nytt abonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 355 485,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 879 746,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6 501,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stein-Arne Dramstad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 13.500,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Visninger: kr 1.950,- pr. stk. (2 første gratis)
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0121/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21121

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 10:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.