Solgt: 5 700 000 kr

Maridalsveien 221

5 700 000 kr
55 m²
2 soverom
Velkommen til Maridalsveien 221 - topp-/hjørneleilighet sentralt på Bjølsen.
Marcus Blohm
Presenteres av
Marcus Blohm
Bjølsen
Moderne, topp- og hjørne-leil. sentralt på Bjølsen| Solrik balkong med vidstrakt utsikt | Kort avstand til "Alt".
 • Prisantydning
  5 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  96 968 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  5 798 100 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  55 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 050 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Maridalsveien 221 - en moderne 3-romsleilighet sentralt på Sagene. Leiligheten har topp-, hjørnebeliggenhet som gir et fantastisk utsyn og flotte lysforhold. Fra stuen er det adkomst til en solrik balkong.
Leiligheten ligger sentralt på Bjølsen med kort avstand til "alt" med blant annet Akerselva som nærmeste nabo.
- Moderne 3-romsleilighet med vidstrakt utsikt.
- Smart effektiv planløsning.
- Innvendig bod og ekstern bod i kjeller.
- Varmtvann, kabel-tv og internett inkl. i fellesutgiftene.
- Moderne bygg.
- Stille og rolig nabolag.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Maridalsveien 221, 0467 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 222, bruksnummer 132, ideell andel 1/1
Andelsnummer 603, Borettslaget Maridalsveien 221, organisasjonsnummer 989602772

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Bruksareal:
3. etasje 55 kvm: Entré, kjøkken, stue, bad, soverom og innvendig bod.
Primærrom:
3. etasje 55 kvm: Entré, kjøkken, stue, bad, soverom og innvendig bod.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.08.2021 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong. Bærende yttervegger og konstruksjoner er oppført i betong og stål. Øvrige yttervegger er oppført som klimavegger. Fasader er forblendet med teglstein.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3: Ingen.
TG2: Bad.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Praktisk inngangsparti med plass til garderobeløsning. Entréen er åpen og gir et godt førsteinntrykk.
Stue/Kjøkken:
Lys og romslige stue med naturlig soneinndeling. Her har man plass til både sofa- og spisegruppe. Stuen har store vindusflater som vender i to himmelretninger som bidrar til et gode lysforhold. Fra stuen har man adkomst til solrik balkong.
Tidløs kjøkkeninnredning fra Sigdal som ligger i enden av stuen, noe som gjør matlagning sosialt. God skap- og benkeplass, integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Balkong:
Solrik balkong med sol fra 10:00 til 20:00. Balkongen ligger høyt og fritt, noe som gir en flott utsikt mot Oslo sentrum og Akerselva. På balkongen er det plass til enkel møblering og grill.
Soverom I:
Romslig soverom med god plass til stor dobbeltseng, nattbord og arbeidsplass. På soverommet er det en integrert skyvedørsgarderobe. Soverommet vender ut mot Akerselva.
Soverom II:
Hyggelig soverom med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Soverommet vender ut mot Akerselva.
Bad: Flislagt baderom med servant, speil, vegghengt klosett, dusjsone og varmekabler i gulv. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av eiendommen datert 03.05.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Maridalsveien 221 har en sentral og attraktiv beliggenhet i veletablert boligområde på Bjølsen i bydel Sagene. Her kan en urban livsstil lett kombineres med en avslappende tur i flotte grøntområder og gode turmuligheter.
Bjølsen har en meget god plassering i Oslo, høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Kort avstand til naboområdene Sagene, Torshov, Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo med Storsenteret, samt Grünerløkka.
I området finnes et rikt utvalg av kaféer og spisesteder, blant annet Norð Bjølsen, en lokal favoritt i bydelen bare 3 min unna, hvor man kan kjøpe ferske bakverk og nybrent kaffe til frokost - hverdager som helg. I tillegg har du også Mat & Mer, Sagene Lunsjbar, La Casa tapas og Kaffebrenneriet i umiddelbar nærhet. På Bjølsen finner man også et svært godt utvalg av matbutikker. Bydelens beste Meny ligger rett over gaten fra gården og Kiwi Bjølsen og Rema 1000 kun et steinkast unna.
Nydalen, som ligger i kort gangavstand fra leiligheten langs Akerselva, er et område som de siste årene har gjennomgått en totalforvandling og er nå et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst, og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke nye serveringssteder og butikker. Ikke mange minutter unna leiligheten finner man Storo Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Like ved Storo Storsenter ligger Norges største og første IMAX-kino. Kinoen stod klar i mars 2018 og inneholder hele 11 saler, hvor det tilrettelegges for en fantastisk filmopplevelse. Nydalen Senter, som (ny)åpnet i 2016 har også servicetilbud som bl.a. vinmonopol, flere restauranter/cafeer, Peppes Pizza, Godt Brød mv.
Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til busstoppet på Bjølsen, hvor rute nummer 37 - som tar deg til St.hanshaugen og sentrum - og 54 går hele døgnet. Kun noen minutters gange til T-banestasjonen i Nydalen, hvor linje 4 og 5 går. Det er også kort avstand til 20-bussen i Arendalsgata, som bl.a. tar deg til Majorstuen. Trikkestopp ved Sandaker senter og Storo. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal.
Få minutters gange unna ligger flere flotte parkområder. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene, Tåsen og Bjølsen. I området er det lekeplass, skate-ramp, idrettshaller, hall til innebandy, mange fotballbaner, ballbinge, tre volleyballbaner, fire tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper. Om du er av den typen som liker "hard core" trening ligger treningsfasilitetene til Crossfit Oslo i gangavstand på vei inn i Nydalen, i tillegg til SATS og Studentidretten.
Det er kort vei til flere fine turveier, blant annet langs Akerselva og opp mot idylliske Maridalen. Reis med buss 54 mot Kjelsås i knappe 10 min. og du befinner deg straks i løypenettet i Nordmarka med to spor vinterstid og bred grussti sommerstid, både rundt Maridalsvannet og videre innover.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Universiteter og høyskoler:
Handelshøyskolen BI - ca. 5-10 minutters gange
Universitetet i Oslo (UiO) i sentrum - ca. 10-15 minutter med T-banen / 37 bussen
Blindern (UiO) - ca. 6 minutter med T-banen fra Nydalen
Tannlegehøyskolen - ca. 6 minutter med 37 bussen
Westerdals - ca. 23 minutter med 30 bussen
Majorstuen - ca. 8 minutter med T-bane fra Nydalen
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.927 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget.

Parkering

Borettslaget disponerer enkelte garasjeplasser som kan leies. Det er pr. dags dato venteliste på plassene, og interesserte bes henvende seg til styret for å sette seg på venteliste. Det er også mulighet for leie av p-plass i Bjølsenhallen, vis-à-vis borettslaget, hvor månedsleie ligger på ca. kr 1 200,-.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-3824, datert 20.12.2000.
Pågående plansaker i nærhet til eiendommen:
Saksnr. 201915152 gjeldende forsterkninger av vannforsyningens overføringssystemer.
I Bergensgata 41-43 vil det bli oppført to boligblokker og ombygging av eksisterende bygg. I det eksisterende bygget som blir bevart, skal det bruksendres til boliger i andre og tredje etasje, samt næring/butikk i første etasje. For mer informasjon om dette prosjektet, se informasjon hos plan og byggningsetaten (https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201900814) eller Dnamo.no.
Prosjektet nærmer seg ferdigstillelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.050,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv/internett, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, renter og avdrag fellesgjeld, drift og vedlikehold av fellesarealer, trappevask og vaktmester.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2021.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2.242,-
Lånekostnader: kr 129,-
Lånekostnader: kr 204,-
Avdrag FK: 1.749,-
Reduksjon avdrag IN: - 1.749,-
Kabel-tv/internett 475,-
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett som er inkludert i husleien.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2021 beregnet til kr 1.263.328,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.547.982,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 33.946,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 96.968,- pr. 31.07.2021
Boligselskapet har to lån, og lånevilkårene pr. 31.07.2021 er:
Lånenummer: 12114148790, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 31.07.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 123
Saldo per 31.07.2021: 23.931.163,-
Andel av saldo: 0,-
Første termin: 30.09.2014
Første avdrag: 30.06.2016 (siste termin 31.03.2052)
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.
Lånenummer: 12132241781, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 31.07.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 123
Saldo per 31.07.2021: 4 495 713,-
Andel av saldo: 96.968,-
Første termin/første avdrag: 31.03.2016 (siste termin 31.03.2052)
Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 5.798.100. Av dette beløpet utgjør kr 96 968,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Solgt.No AS

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Maridalsveien 221 borettslag.
Borettslaget består av 56 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere/leilighetsbrukere.
Foretatte påkostninger de senere år:
- Lamper i garasjen ble byttet ut mot LED lamper i 2020
- Mur mot nabo var i dårlig stand, det ble satt opp en ny granitt mur våren 2021.
- Platting i første etasje var i dårlig forfatning. Ny platting ble montert.
- Panelet ved hovedinngangen var slitt og det var nødvendig å bytte deler av panelet og male.
Planlagte påkostninger:
- Oppgradering av brannsystemet er planlagt utført ila 2021. Ellers intet utover normalt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 30.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0102/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.21102

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 12:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.