Solgt: 2 300 000 kr

Maurveien 12

2 080 000 kr
73 m²
2 soverom
Velkommen til Maurveien 12
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Gjekstad
Delikat leilighet med flott utsikt og glimrende solforhold! Garasje! Balkong og terrasse! Liten hageflekk!
 • Prisantydning
  2 080 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  488 368 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 789 500 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 931 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Maurveien 12!
Eiendommen ligger barnevennlig til i liten stikkvei uten gjennomkjøring. Området er attraktivt og veletablert. Leiligheten ligger god skjermet for innsyn i 2. etasje med fritt utsyn mot landlige omgivelser. Flere dagligvareforretninger ligger i kort avstand som f.eks. Joker på Lahelle og Rema 1000 på Hegnaveien. For frilufts interesserte er det verdt å nevne at det er kyststi rett i nærheten som går helt ut til tuppen av Østerøya. Ønsker du deg heller en dag på stranden har du kort vei til både Lahelle og Skjellvika med flotte sandstrender og svaberg.
Her kan du flytte rett inn i en lys og trivelig leilighet i høy 1. etg som holder en god standard og har en usjenert og solrik beliggenhet! Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Maurveien 12, 3218 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 87, bruksnummer 317
Andelsnummer 9, Gjekstadåsen Borettslag, organisasjonsnummer 892603502

Innhold

Totalt bruttoareal: 78 kvm
Totalt bruksareal: 73 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Første etasje:
Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller samt en garasjeplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.11.2020 utført av Hans Petter Olaussen.

Byggemåte

Andelsleilighet på ett plan som ligger i høy 1 etasje i lavblokk som ble oppført med betong og tre konstruksjoner i 2008. Det er
dørtelefon med åpner i leiligheten. I u etasjen er det en bod og en garasjeplass til denne leiligheten. Felles parkering på
gårdsplass.
Det er balkong mot vest og terrasse mot øst som begge har tilgang fra stue. Rekkverk med glass og stål/aluminium på balkong.
peisovn er montert i stue. Badet har flislagte overflater og varme i gulv og det er skyvedørs garderobe på hovedsoverom.
I 2012 ble det montert ny Eik parkett i stue og kjøkken. Ny integrert oppvaskmaskin ble montert i 2016, nytt dusjkabinett i 2018,
ny peisovn i 2018, ny vv.bereder i 2018 og ny induction platetopp i 2020.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende TG2: Dusjkabinett bør ikke fjernes som følge av reparasjon av fliser.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen og praktisk leilighet som holder en normalt god standard.
STUE:
Stor og romslig stue/spisestue med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til særdeles solrik balkong mot vest og terrasse mot øst. På denne siden finner du også en liten hageflekk som disponeres.
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning i lys slett laminat utførelse. Benkplater av laminat. Fliser på vegg. Ett greps blandebatteri. Ventilator med utlufting. Innredning ble utvidet under bygging i forhold til standard leveranse. Det er montert ny platetopp med induction i 2020 og ny integrert oppvaskmaskin ble montert ca 2016.
BAD:
Pent flislagt bad med varme i gulv som er innredet med dusjkabinett, wc og innredning med servant. Dusjkabinett fra 2018. Leiligheten har et eget vaskerom!
SOVEROM:
Leiligheten har to lyse og pene soverom. Hovedsoverom og gjesterom.
TOTALINNTRYKK:
Her kan du flytte rett inn i en veldig fin leilighet i høy første etasje med flotte utsikts og solforhold. Leiligheten virker å være i god stand og gir et generelt godt inntrykk.

Oppvarming

Peis i stue og varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.07.2008
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Ingen

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Lampe over spisestue samt vegglampe i hovedstue medfølger ikke.
Frittstående kjøleskap medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Maurveien 12 ligger barnevennlig til i liten stikkvei uten gjennomkjøring, området er attraktivt og veletablert. Leiligheten ligger god skjermet for innsyn i 2. etasje med fritt utsyn mot landlige omgivelser. Det er kort vei til barnehager, Gokstad Barneskole og Varden ungdomsskole. Flere dagligvareforretninger ligger i kort avstand som f.eks. Joker på Lahelle og Rema 1000 på Hegnaveien. For friluftsinteresserte er det verdt å nevne at det er kyststi rett i nærheten som går helt ut til tuppen av Østerøya. Ønsker du deg heller en dag på stranden har du kort vei til både Lahelle og Skjellvika med flotte sandstrender og svaberg. Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører du nordøstover i Kilgata helt frem til rundkjøringen ved Shellstasjonen. Her tar du til venstre, følger Hegnaveien og tar til høyre inn Østerøyveien ved Rema 1000. Ta så første til venstre inn Gjekstadveien. Følg veien ca. 600 meter og ta til høyre inn Maurveien. Du får eiendommen på venstre hånd etter få meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gjekstad barneskole og Varden ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 049 kvm som tilhører borettslaget. For utenom bygningsmassen er tomten er opparbeidet med asfalterte veier og parkeringsplasser. På østsiden av bygget har denne leiligheten utgang og tilgang til en vakker liten hageflekk som er opparbeidet med lekre prydebusker og annen beplantning. Perfekt for dem som ønsker å stelle litt i hagen og ha muligheten til å få litt gress under føttene!

Parkering

Parkering i egen garasjeplass. Garasjen er rett vedinngangsdøren og har elektronisk portåpner. Ellers parkering på felles oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Privat vei på borettslagets tomt.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert i reguleringsplan Gjekstadveien 65 datert 20.03.2009 med formål for boliger og felles avkjørsel.
Eiendommen er regulert i kommuneplan datert 22.05.2014 med formål for boligbebyggelse.
Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Høgenhall (området rundt Østerøya idrettspark). Planområdet er på ca. 460 daa. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging. Planarbeidet skal blant annet avklare byggepotensialet og vesentlige arealkonflikter, kartlegge og sikre grønnstruktur, utrede alternative atkomstløsninger og eventuelle tiltak på eksisterende infrastruktur, samt vurdere behovet for å sette av areal til skole- og barnehage. Den aktuelle eiendommen kan bli berørt av denne utbyggingen gjennom økt trafikk. I hvilken grad eiendommen vil bli berørt avhenger av hvilken atkomst til området som velges.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 931,- pr. mnd. og inkluderer: renter og avdrag på felles lån, tv kostnad, sparing, akonto strøm (900,-), kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Fra 01.01.2021 vil felleskostnaden øke til kr. 5.952,-
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 719,-
Avdrag kr 1 104,-
Driftsutgifter kr 2 743,-
Akonto strøm kr 900,-
Sparing kr 434,-
Finanskostnad kr 31,-
Det er IN-ordning på hovedlånet og kan nedbetales i sin helhet. Da vil man kun sitte igjen med 12.852,- i fellesgjeld. Felleskostnaden vil da være ca. 4.100,-
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 654 223,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 355 201,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 104,- pr. 16.11.2020
Andel fellesgjeld er kr 488 368,- pr. 16.11.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 11 156 917,- pr. 16.11.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 62728082149, Nordea Bank ABP, Filial i Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.11.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 111
Saldo per 16.11.2020: 11 006 918
Andel av saldo: 475 516
Første termin: 31.12.2018Første avdrag: 30.12.2018 ( siste termin 30.06.2048 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 1 000 000
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 950 946
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes
senest to uker før nedbetaling
Lånenummer: 60308105329, Nordea Bank ABP, Filial i Norge
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 16.11.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 25
Saldo per 16.11.2020: 150 000
Andel av saldo: 12 852
Første termin: 30.12.2019. Lånet innfris i sin helhet: 30.11.2022
Avdragsfrihet hele løpeåperioden, tilbakebet. senest 22.06.22. deretter tilbakebetales kr. 150 000,- i sin helhet.
Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2 569 500,-. Av dette beløpet utgjør kr 488 368,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lise Fagervold

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Gjekstadåsen Borettslag.
Forretningsfører er USBL.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. På spesielle vilkår kan styret gi godkjenning til dyrehold. En søknad på dyrehold må være godkjent før innflytting og anskaffelse av dyret kan skje. Styret har søknadskjema for dyrehold
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av
finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er
gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0382/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.20382

Dato

Sist oppdatert: 27. april 2021 kl. 10:16

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.