Solgt: 5 525 000 kr

Skausnaret 11

5 500 000 kr
143 m²
4 soverom
Velkommen til Skausnaret 11 - Presentert av Emir Resulbegovic
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Toppåsen/Prinsdal
Attraktiv vertikaldelt tomannsbolig med adskilt underetasje - God standard - Solrikt - Blindvei - Beliggende i høyden
 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  5 663 842 kr
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  143 m²
 • Bruksareal
  146 m²
 • Tomteareal
  672 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne flotte boligen, i en attraktiv og påkostet tomannsbolig med stor vestvendt hageflekk. Boligen har en god planløsning og arealfordeling over to plan med 3 bruksenheter. Tomten er solrik med treningshus i hagen og biloppstillingsplass utenfor med ladestasjon. Dette er en sjelden mulighet i populære Toppåsen, og absolutt verdt en kikk dersom en er på jakt etter en innholdsrik bolig med god standard. Boligen er beliggende i et barnevennlig og rolig område, med kort vei til marka. Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skausnaret 11, 1262 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 190, bruksnummer 390

Innhold

Totalt bruttoareal: 162 kvm
Totalt bruksareal: 146 kvm
Totalt primærrom: 143 kvm
Primærrom:
U. etasje 69 kvm: Gang, kjøkken/ stue, stue, bad 1, bad 2, kjøkken, fellesgang, 2 soverom.
1. etasje 74 kvm: Gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom, wc.
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Bod.
Kaldloft. Adkomst gjennom loftsluke. Ikke målbart areal i henhold til målereglene.
I hagen er det oppført en bod/uthus som er målt til 37 kvm primærrom. Eier har i en skriftlig redegjørelse til Plan og bygningsetaten bekreftet at uthuset forholder seg innenfor de målene og avstand til nabogrenser som oppstilles i byggesaksforskriften § 4-1 bokstav a. Dersom opplysninger fra eier ikke stemmer vil saken måtte følges opp videre og kommunen kan kreve retting/justeringer.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.01.2020 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Deler av kjelleretasjen er byggemeldt som bod/hobbyrom og er ikke godkjent for varig opphold (den delen vendt ut mot hage).

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på drenert og stabil grunn, støpt plate på grunn, kjellervegger i lettklinker og bindingsverkvegger med malt panel.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad TG2:
- Vegger mot grunn/grunnmur. Normal tid før utbedring av betongvegg eller murt vegg av blokker er 20 - 60 år.
- Drenering pga. alder.
- Takkonstruksjoner. På befaringen avdekkes fukt i bordtaket på nedsiden av pipen. Dette skyldes manglende pipebeslag. Etter befaringen er det oversendt faktura på utført tekking av pipen. Arbeidene er utført av Bygg & Indutriservice Odd Thore Larsen. Fakturaen er datert 21.01.2020. Takstmannen har ikke besiktiget arbeidene, men forutsetter fagmessig utførelse ved satt TG.
- Balkong i 1. etasje. Generell bruksslitasje.
- Kjøkkken underetasje i leilighet 1. Generell bruksslitasje. Delaminering under skapdører, sprekk i benkeplaten.
- U. etasje.: Parketten i den minste boenheten har hakk og overflateskader.
- Alle bad pga. manglende dokumentasjon.
- Det mangler brannvarslere i hele huset.
- Luftbehandling: U. etasje og 1. etasje: Det mangler overstrømmingsspalter under baderomsdørene. I praksis må baderomsdørene stå åpne for å sikre sirkulering av luft. Loft: Det ligger en løs kanal på loftsgulvet som antas å skulle være koblet i kanal som går ut av bygningskroppen. Bør utbedres.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/Hall:
Lys og pen entré med god plass for klesavheng samt skotøy. Gulvet er flislagt og dermed meget praktisk i forhold til rengjøring og vedlikehold. Fra entré er det videre adkomst til en praktisk bod med rikelig plass til oppbevaringsmuligheter. Videre er det en flott hall der du har boligens kjøkken og stue på høyre hånd og direkte adkomst til boligens øvrige rom. Dette viser til en flott planløsning og romfordeling.
Stue:
Lys og stor stue med særdeles godt med lysinnslipp i form av store vindusflater. I stuen er det mange møbeleringsmuligheter, her er det bare fantasien som kan stoppe deg. Det er også etablert en flott mulitmediavegg. God plass for spisebord i stue – dette vil være et naturlig samlingssted for venner og familie. Lyse og fine overflater med enstavs eikeparkett på gulv. Fra stuen er det direkte utgang til en herlig terrasse med usjenert beliggenhet på ca. 43 kvm.
Hage/terrasse:
Terrassen og hagen vender mot vest og har følgelig meget gode solforhold med tidlig ettermiddag- og kveldssol. Terrassen er delvis overbygget med et letak. Her kan man definitivt nyte mange lange sommerkvelder i fint vær samt lage utallig mange middager på grillen. Hagens store størrelse gjør det meget aktuelt for små barn å leke ute, samt invitere gjester over for hyggelige sammenkomster. Her kan mange fine minner og opplevelser skapes. Hagen har en meget usjenert beliggenhet med lite innsyn.
Kjøkken:
Romslig og moderne kjøkken med særdeles god benk- og skapplass. Den åpne kjøkkenløsningen gir muligheten til en god kommunikasjon med stuen. Fint vindu på kjøkken hvor man har fint utsyn mens man kokkelerer. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter og rustfrie håndtak, samt laminat benkeplate. Oppvaskkum med ettgreps blandebatteri, induksjon koketopp, innebygget mikro- og stekeovn i høyskap. Frittstående kjøleskap og integrert oppvaskmaskin.
Bad:
Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv samt spotter i himling. Innredningen er moderne med mørke farger som står fint i stil med resten av badet. Vegghengt wc og servant over underskap samt speil med belysning. Lekkert dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass som i seg selv er meget praktisk og frigjør mye plass på bad når man ikke bruker dusj. Fine detaljer med steinfliser i dusjhjørnet. Opplegg for vaskemaskin.
WC:
Flott og flislagt separat wc med moderne innredning bestående av vegghengt wc, heldekkende servant over underskap med skuffer, speil og belysning i tak med spotter.
Soverom I:
Soverommet er av en god størrelse med god plass for dobbeltseng. Direkte utgang til balkong på ca. 17 kvm. De store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn til soverommet som gir en god romfølelse. Påkostet og elegante gardeskap på begge siden av dobbeltsengen gir rikelig oppbevaringsmuligheter. Soverommet er malt en fin blåfarge og enstavs eikeparkett på gulv.
Soverom II:
Soverom II er av god størrelse og brukes i dag som barnerom. Rommet er fleksibelt for bruk og egner som godt som gjesterom, kontor o.l. Fin utsikt fra begge soverom.
Bruksenhet I:
Felles inngangsparti og gang skiller de to enhetene nede fra hverandre med separate inngangsdører. Bruksenhet I har en god og effektiv planløsning med bad, stue/kjøkken og soverom. Alle hvitevarer i enheten følger ved salg.
Bruksenhet I – Kjøkken:
Lys og praktisk kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og rustfrie håndtak og laminat benkeplate. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Nisje til komfyr og kjøleskap. Det er også opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet.
Bruksenhett I – Bad:
Flislagt bad med dusjnisje. Vegghengt toalett, servant med underskap og ett greps blandebatteri.
Bruksenhet II:
Bruksenhet II har en romslig og god planløsning med bad, stue/kjøkken og rom som i dag brukes som soverom. Alle hvitevarer i enheten følger ved salg.
Bruksenhet II – Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter og rustfrie håndtak og laminat benkeplate. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Nisje til komfyr og kjøleskap. Det er også opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet.
Bruksenhet II – Bad:
Flislagt bad med dusjnisje og dusjforheng. Vegghengt toalett og servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Oppvarming

U. etasje: Varme i gulvene i hele den minste boenheten. Varme i baderomsgulvet i den største enheten. Elektrisk panelovn i stuen i den største delen. 2. etasje: Varme i alle gulvene bortsett fra boden. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 14.06.1974.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Stige på taket må anskaffes. Søndre leilighets kjøkkengulv knirker og plateskjøter står igjennom belegg, dette må rettes. En del arbeider blant annet noe listing gjenstår og må gjøres ferdig. Rekkverk må oppsettes langs adkomsttrapper. Melding om at de påtalte mangler er rettet må innsendes innen 01.12.1980. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det foreligger ferdigattest for veranda datert 15.12.1982.
I første etasje på byggetegning var kjøkkenet opprinnelig der soverom med utgang til balkong er i dag, dette er flyttet til stuen. Deler av gangen mellom soverommene er gjort om til wc, trapp mellom 1. og underetasje er fjernet og det er laget et nytt bad, videre er det ene soverommet utvidet. Det er også tilbygg med nytt inngangsparti og bod. Dette har megler ikke funnet søknad eller ferdigattest for og endringen er ikke godkjent/byggemeldt hos kommunen. Konsekvensen kan være krav fra kommunen om tilbakeføring til opprinnelig godkjent løsning. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
I kjelleren er det ene soverommet og stuen opprinnelig byggemeldt som boder/hobbyrom (vender mot hagen). Dette er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Videre er kjelleren delt opp i to separate boenheter, og trappen mellom kjeller og 1. etasje som opprinnelig var der er fjernet. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Konsekvensen kan være krav fra kommunen om tilbakeføring til opprinnelig godkjent løsning.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/190/390:
04.12.1972 - Dokumentnr: 20770 - Bestemmelse om bebyggelse
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Dok. tgl. m/dbnr. 20770 - 20771
Gjelder denne registerenheten med flere
05.06.1973 - Dokumentnr: 10383 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
27.03.1974 - Dokumentnr: 5991 - Best. om adkomstrett
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
15.06.1971 - Dokumentnr: 10387 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:190 Bnr:107
02.07.1976 - Dokumentnr: 14646 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:190 Bnr:438

Eventuell adgang til utleie

Denne boligen er godkjent som en bruksenhet, men er i prinsippet delt inn i 3 bruksenheter. Disse er ikke godkjente utleiedeler, der en av enhetene i kjelleren har flere rom som ikke er godkjent for varig opphold (vender mot hage). Utleie er ikke lovlig for den enheten som ikke har varig opphold. Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Kjøleskap og vaskemaskin medfølger ikke i 2.etg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Toppåsen. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.
I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (og kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen som nær nabo. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta.
Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, spisesteder, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, treningsenteret Mudo og Prinsdal frukt og grønt. Kort vei også til Holmlia senter med matbutikker, bibliotek, lege, kiosk og treningssenter.
En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.
Ca. 8-10 min gange til Holmlia togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog og lokale busser. Toget bruker ca. 12 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Høgåsveien.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Toppåsen barneskole. Kort vei til flere barnehager i området, se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 672 kvm med gode utsikt- og solforhold.

Parkering

Det er biloppstillingsplass utenfor huset med plass til to biler med etablert ladestasjon. Kommunen hadde i en redegjørelse varslet at biloppstillingsplassen skulle tilbakeføres da det ikke var søkt om endring av terreng, saken har nå endt opp med en bot som eier i sin helhet vil dekke. Når eier har gjort opp med kommunen vil det ikke videre komme pålegg om tilbakeføring. Ut over dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4220 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, og iht. kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.378,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år. / 30.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på kr 650,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 231 720,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 4 434 192,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.842,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Michael Zibaoui

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 10.000,-
Visninger: kr 3.125,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0042/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2042

Dato

Sist oppdatert: 26. januar 2021 kl. 20:57

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.