Komplett utleieoppgave

Kongens gate 10B

13 000 kr
41 m²
1 soverom
Glenn Waldeland
Presenteres av
Glenn Waldeland
Moderne 1(2)-roms med fransk balkong - felles takterrasse - fyring/varmtvann/TV inkl. - meget sentral beliggenhet i Kvadraturen
 • Månedsleie
  13 000 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1850
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  41 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kongens gate 10B, 0153 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 207, bruksnummer 141, seksjonsnummer 21, ideel andel 1/1

Standard

Det presenteres en moderne og stilren leilighet med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum. Leiligheten inneholder kort fortalt en entré med bod, stue- og kjøkken, en praktisk sovealkove samt romslig bad. Leiligheten er hvitmalt og det er downlights i alle rom.
Det medfølger en ekstern bod i kjeller.
- Entré -
I entréen er det god plass til å sette fra seg diverse tøy. I tillegg er det en innvendig bod man kan bruke til både walk-in-closet og til oppbevaring av sykkel.
- Stue & kjøkken -
Stue- og kjøkken er i åpen løsning. På kjøkkenet disponerer man de fleste nødvendige hvitevarer, herunder koketopp, ovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Kjøkkenet er også utstyrt med en liten spisegruppe.
Stuen er møblert med en hjørnesofa, sofabord og kommer med veggfeste til TV. Leiligheten har en trivelig fransk balkong med utvendig blomsterkasse.
- Sovealkove -
Leiligheten har en romslig sovealkove som er utstyrt med garderobeskap og dobbeltseng.
- Bad -
Stort bad med varmekabler i gulv. Det medfølger en vaskemaskin i leieforholdet.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kongens Gate 10 har en meget sentral beliggenhet midt i Oslo Sentrum.
Her har du alt av servicetilbud og fasiliteter i gangavstand fra leiligheten. Den ligger ikke langt unna Karl Johans gate, Oslo sentralbanestasjon, Operaen og Aker Brygge.
Kvadraturen har de seneste år fått en renessanse, det er etablert et betydelig antall nye boliger, forretninger og kafeer/ restauranter og gallerier.
Flott opparbeidet gårdsrom med belegningsstein og beplantninger. Kafeer med uteservering, klesbutikk, frisør og bar like i nærheten for å nevne noe.
Oslo sentrum kan by på bla. uendelig med cafeer og restauranter, samt kino, galleri, klesbutikker, kunst og kultur. Her er det noe for enhver smak.
I tillegg er det lett tilgang til offentlig kommunikasjon via trikk, t-bane, buss og tog, alle med hyppige avgangstider.
Slottsparken kan nås på ca. 10 min til fots, det samme gjelder Sørenga sjøbad og Tjuvholmen.
Det er gangavstand til Grønland og Grünerløkka hvor man kan spasere langs Akerselva og hele veien opp til Maridalsvannet og Nordmarka.

Annen viktig informasjon

Utleier

Monica Lilleaas Nordnes, Kjell Sunde og Heine Sunde Nordnes

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39 000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 680,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.06.2021 og utløper om tre år.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0118/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.21118

Dato

Sist oppdatert: 17. juni 2021 kl. 05:42
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █