Solgt: 3 900 000 kr

Schleppegrells gate 2 B

3 990 000 kr
51 m²
2 soverom
Velkommen til gjennomgående 3-roms leilighet beliggende i attraktiv område på Grünerløkka.
Kamilla Kaptan
Presenteres av
Kamilla Kaptan
Grünerløkka
Gjennomgående 3-roms i klassisk gård beliggende i rolig gate. Rett ved Akerselva og Birkelunden.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  238 783 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1896
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  51 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  3 361 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående og lys 3-roms leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Leiligheten har god takhøyde og dette kombinert med godt lysinnfall gir en fin og luftig romfølelse. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på toppen av Grünerløkka. Bygget ligger i attraktive Schleppegrells gate, midt mellom Thorvald Meyers gate og Markveien.
Populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Samtidig skjermet fra støy og trafikk. Kort vei til trikkeholderplassen på Birkelunden fra leiligheten, samt bussholderplass i Sannergata rett ved Ringen Kino.
Det er også fine turmuligheter langs Akerselva fra leiligheten, samt fine grønne parker som Birkelunden, Sofienbergparken og Mølleparken ved Akerselva.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Schleppegrells gate 2 B, 0556 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 228, bruksnummer 293
Andelsnummer 13, Borettslaget Schleppegrells gt 2, organisasjonsnummer 987 574 747

Innhold

Totalt bruttoareal: 58 kvm
Totalt bruksareal: 51 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm
Primærrom:
Bad, stue/kjøkken, gang og 2 soverom: 51 kvm
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod 6,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2020 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Kjellermur og fundamenter i naturstein/teglstein, eventuelt sokkel i granitt. Antatt fundamentert på faste masser. Etasjeskillere i tre. Stubbloftskonstruksjon antatt fylt med leire/koksstøv. Bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i murverkskonstruksjon. Antatt uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Vinduer med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2020.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Peisovnen er ikke i bruk, da pipeløpet er ikke rehabilitert, og det er således pipeforbud i borettslaget.
- Selger har sett sølvkre rundt en gang per halvår på badet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående og lys 3-roms leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Leiligheten har god takhøyde og dette kombinert med godt lysinnfall gir en fin og luftig romfølelse. Laminat gulv i leiligheten, og malte vegger. Det ble satt inn nytt sikringsskap i 2013 og alle vinduer i leiligheten ble skiftet ut i 2020.
Leiligheten har en god og sentral beliggenhet på "Beste Grünerløkka" vendt mot indre gårdsrom, rolig og enveiskjørt gate (Øvrefoss) med kort vei til Grünerløkkas yrende kaféliv, offentlig kommunikasjon og flere store park- og grøntanlegg.
Entré:
Entré med plass til klesoppheng og skohylle. Dørcalling. Felles brannvarslingssystem.
Bad:
Lyst flislagt bad med gulvvarme. Dusjnisje med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, servant med skap, speil med overhengende
downlights og opplegg for vaskemaskin.
Stue:
Lys stue som har gode lysinngang fra store vindusflater. Det er plass til både sofagruppe og spisebord, samt tv-seksjon. Vegger i stuen, samt kjøkkenet ble malt i 2019.
Kjøkken:
Delvis åpen kjøkkenløsning til stuen med praktisk barløsning. Lys innredning med godt av skap- og benkeplass. Her er det integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og kjøleskap. Frittstående oppvaskmaskin følger også med kjøkkenet. Plater over heltre benkeplate, lys under overskap og ventilator over koketopp.
Hovedsoverom:
Soverom med plass til dobbeltseng og kommode. Garderobeskap medfølger. Soverommene i leiligheten vender ut mot rolig bakgård i borettslaget.
Soverom 2:
Plass til enkel seng, eventuelt 120 seng. Det er også plass til kommode. Garderobeskap på soverommet medfølger.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1898.
Det foreligger ekspedisjonsdokument som er attestert den 15.07.1898, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 9 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, vann-/kloakkledning, vedrørende rømningsvei, adkomsrett, fredningsvedtak av Birkelunden, festekontrakt og bruk av utearealet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en meget bra beliggenhet på toppen av Grünerløkka. Boligen ligger i attraktive Schleppegrellsgate, midt mellom Thorvald Meyers gate og Markveien.
Svært attraktiv og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Samtidig skjermet fra støy og trafikk.
Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gate caféer, markeder og små nisjeforretninger. Kort vei til Birkelunden hvor du blant annet finner Nighthawk Diner, Couch og WB Samson. På veien opp spaserer du forbi kjente og populære steder som Godt Brød, Chair, Grünerløkka Brygghus og Aku-Aku.
Vulkan ligger rett på andre siden av Akerselva og har etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen Oslo som åpnet i oktober 2012 har blitt en viktig attraksjon for Oslo. Her finner du kafeer, restauranter, små spesialistbutikker samt en rekke matrelaterte aktiviteter. Informasjon om hva som skjer på Vulkan finner du her: vulkanoslo.no
For de som er glad i piknik og parklivet skal man ikke gå langt før man møter en rekke større grøntarealer som Birkelunden, Sofienbergparken og Grünerhagen. Grünerhagen ballplass samt grøntområde ved Kuba ligger rett rundt hjørnet. Akerselva ligger et steinkast unna leiligheten og det er gode rekreasjonsmuligheter med turstier til Maridalen i nord, og Bjørvika i sør.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, forretninger, post, bank, skoler og barnehager. Ringnes Park bydelssenter er 2 minutters gange fra leiligheten med flere butikker og kino. Kort gange til treningssentre som Sats på Schous eller på Ringnes Park. Gangavstand til Oslo sentrum.
Dette er Grünerløkka på sitt aller beste!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler
- Grünerløkka skole (1-7 kl.) 3 min, 328 elever, 14 klasser 0.2 km
- Sagene skole (1-10 kl.) 6 min, 364 elever, 22 klasser 0.5 km
- Ila skole (1-7 kl.) 14 min
- Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min, 120 elever 1.1 km
- Kristelig Gymnasium ung.skole (8-10 kl.) 26 min, 380 elever, 13 klasser 2 km
- Foss videregående skole 1 min, 600 elever, 20 klasser 0.1 km
- Elvebakken videregående skole 14 min, 576 elever 1.1 km
Barnehager
- Lykketrollet familiebhg 2 min
- Birk barnehage (0-6 år) 4 min
- Seilduken barnehage (0-6 år) 5 min 54 barn, 4 avdelinger 0.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 417 kvm.
Festeavgiften er kr 110.697,- pr. år og blir betalt via felleskostnadene.
Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen
Festeavtalen løpet i 80 år fra 01.01.2005
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.611,- i år 2019 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Bygningen er fredet etter forskrift om fredning av Birkelunden kulturmiljø, jf FOR-2006-04-28-442.

Økonomi

Boligens kostnader

Kabel-tv, Internett, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og regnskapsførsel mm.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 3.361,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, Internett, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og regnskapsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 406,-
Avdrag kr 308,-
Driftsutgifter kr 2.647,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år. / 8.900 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Bredbånd følger med felleskostnader, men selger har en oppgradert til større hastighet på 267 kr i tillegg i mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 965.530,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.475.908,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 33.234,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 238.783,- pr. 26.06.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 4.138.300,- pr. 26.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12124300469, DNB Bank ASA
Type lån: Serielån
Rentesats per 26.06.2020: 2.25% pa.
Saldo per 26.06.2020: 1 438 300
Andel av saldo: 110 078
Første termin/første avdrag: 01.12.2013 ( siste termin 01.01.2043 )
Lånenummer: 12139673237, DNB Bank ASA
Type lån: Annuitetslån
Rentesats per 26.06.2020: 3% pa.
Saldo per 26.06.2020: 2 700 000
Andel av saldo: 128 705
Neste termin/avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.12.2044 )
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 238.783,- ,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr. 712,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr. 4.229.915. Av dette beløpet utgjør kr 238.783,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Alma Canovic

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Schleppegrells gate 2.
Borettslaget består av 20 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40.
Forsikret i Gjensidige Forsikring ASA. Polisenr: 86825060
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter styret er søkt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Hele bygården gjennomgikk en betydelig oppussing i 2005.
- Fasade mot Øvrefoss ble rehabilitert i 2012.
- I 2015 ble bakgården oppgradert.
- Nye vinduer i borettslaget 2020.
Planlagte påkostninger:
- Megler har fått mail fra styreleder den 16.juli om at det skal komme et forslag fra styre om økning av felleskostnader med kr. 1000,- per mnd. Dette på bakgrunn av det nye låneopptaket som er gjort i borettslaget. Forslaget er foreløpig ikke vedtatt.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fast vederlag: kr 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0051/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2051

Dato

Sist oppdatert: 28. januar 2021 kl. 14:51

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.