Solgt: 6 990 000 kr

Østveien 600

6 990 000 kr
337 m²
3 soverom
På eiendommen er det en frittliggende sidebygning med to godkjente leiligheter
Tjøme/Sentrum
Unik eiendom på 4,5 mål,3 garasjer, verksted, treningsrom, 2 leiligh. kr.15.300 husleie -Mulighet for leie av båtplass
 • Prisantydning
  6 990 000 kr
 • Omkostninger
  176 092 kr
 • Totalpris
  7 166 092 kr
 • Byggeår
  1908
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  337 m²
 • Bruksareal
  440 m²
 • Tomteareal
  4 518 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjelden eiendom på Tjøme - 4,5 mål med tomt - store bruksmuligheter. Her har det gått både sauer og hester. Mulighet for leie av båtplass på privat brygge gangavstand ca.15 min. Boligen har de senere årene gjennomgått vesentlig oppgradering og har en tidsriktig, moderne og lekker standard - her kan du flytte rett inn! Gode solforhold, og godt skjermet uten innsyn fra naboer
Frittliggende sidebygning med 2 leiligheter - leieinntekter på 15.300,- pr.mnd, noe som finansierer en stor del av salgssummen. Sidebygningen har også en garasje med verksted/hobbyrom/treningsrom. Denne delen av sidebygningen leies ikke ut, men åpner for mange muligheter i fremtiden. Nyere frittliggende dobbel garasje med hems
Gangavstand til alt Tjøme kan by på som kafeer/matbutikker/Tjøme golfbane/skole/turområder

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Østveien 600, 3145 TJØME
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 218, bruksnummer 59, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 475kvm
Totalt bruksareal: 440 kvm
Totalt primærrom: 337 kvm
Bruksareal:
Bod med uteplass/terrasse 8 kvm
Enebolig 209 kvm
Garasje 44 kvm
Sidebygning 179 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 132 kvm: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, 2 stuer, peisestue, bad/wc og vaskerom
2. etasje 71 kvm: Trapperom/gang, 3 soverom, omkledningsrom, bad/wc, 2 kontor/pc-rom
Sidebygning:
1. etasje 23 kvm: Trimrom
1. etasje 69 kvm: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom
2. etasje 42 kvm: Stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom
Sekundærrom:
Bod med uteplass/terrasse:
1. etasje 8 kvm: Bod
Enebolig:
1. etasje 6 kvm: Garderobe og kott
Garasje:
1. etasje 44 kvm: Garasjerom
Sidebygning:
1. etasje 45 kvm: Garasjerom og bod
2. etasje 0 kvm: Bod (ikke måleverdig)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2021 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at de originale byggetegningene ikke finnes og det er usikker om hva som opprinnelig er omsøkt. Det finnes noen byggetegninger fra 1980 som beskriver lite av boligens innhold. Rommene er derfor definert etter dagens faktiske bruk.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1908 og tilbygd i 1980. Boligen er oppført i halvannen etasje, kjeller/krypekjeller samt krypeloft.
Frittliggende garasje oppført i tre på støpt betong i 2018.
Sidebygning oppført i tre over grunnmur. Ukjent oppførings år.
Bod i tilknytning til overbygd terrasse. Oppført i mur, tre og noe stål. Ukjent oppførings år. Iht. tilstandsrapport.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Enebolig:
På bad i 1. etasje har gulv ikke fall til sluk fra ethvert sted i rommet. Er fall til sluk i dusjnisje. Selger opplyser at rommet ble oppgradert i 2015 og at flisene ble lagt på eksisterende betong/varmekabler. Sluk ble ikke skiftet. Arbeidene ble utført dels ved egeninnsats. På bad i 2. etasje har gulv har ikke fall til sluk fra ethvert sted i rommet. Fall til sluk i dusjnisje. Selger opplyser at rommet ble oppgradert i 2018 og at det ble skiftet sluk/avløpsledninger og nye varmekabler. Arbeidene ble utført dels ved egeninnsats. Selger opplyser at sydvegg ble omkledd i 2016. Det er vanlig værslitasje/elde i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk.
Sidebygning:
Det er fukt-/råteskade i del av verandagulv i 2. etasje (dels tak over trimrom). Utbedring må påregnes. Bad i 1. etasje antas å være fra ca. 2008 iflg. selger. Bad i 2. etasje har ikke kjent årstall (mulig fra 1980 tallet). Dusjkabinett er installert. Dette forlenger trolig badets levetid. Værslitasje/elde i utvendige overflater.
Selger opplyser om følgende:
Har vært fukt vved pipe. Årsak utbedret og konstruksjonen tørket naturlige veier.
Et par kledningsbord bør skiftes.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Østveien 600 er en fantastisk eiendom i Tjøme sentrum på hele 4,5 mål med tomt.
Eiendommen består i dag av hovedhus som opprinnelig er oppført i 1908 og tilbygget i 1980. I dag oser boligen av god atmosfære, gjennomtenkte og praktiske detaljer og svært moderne innredet for den aktive familie.
I boligen første etasje er det vindfang, stor og romslig hall som er knutepunktet til flere av etasjens rom. Det er et separat vaskerom med utgang direkte til hagen. Flislagt baderom fra 2015 med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredningen og dusj. Lekkert kjøkken med rikelig skap og benkeplass. Huset har to stuer på dette planet, hvor det i tillegg er god plass til spisestue. De store vindusflatene og den doble terrassedøren genererer mye lys og luft inn i hele rommet og gir nydelig lysforhold. Utenfor ligger det en terrasse på hele 50 kvm! Her kan du besøk av både venner og familie - du vil ha plass til de alle sammen!
En liten trapp tar deg ned til peisstuen. Det perfekte rom for deg som har ungdommer i hus - eller om du ønsker å invitere noen venner over i lystige lag før dere tar turen ut i jacuzzien rett på utsiden av terrassedøren. Her befinner du deg altså på bakkenivå og du tar deg enkelt ut i hagen.
I andre etasje er det 3 soverom, et stort omkledningsrom med et kontor på hver side. Dette rommet kan fint benyttes som et soverom og huset vil derfor kunne få 4 soverom. De kontorene er veldig praktisk for deg som har hjemmekontor. I denne etasjen er det også et flislagt baderom. Dette badet er flislagt i 2018 og inneholder et vegghengt toalett, 2 servanter i baderomsinnredningen og en stor dusj.
Frittliggende sidebygning hvor det i dag er innredet med to leiligheter.
Leiligheten i første etasje er på ca. 69 kvm og inneholder gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Leiligheten i andre etasje er på ca. 42 kvm og inneholder stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og et soverom.
I sidebygningen som vender mot tunet er det i dag et innredet trimrom og et garasjrom/verksted med en bod innenfor.
Overbygget uteplass på ca. 22 kvm. Her kan du sitte i le i all slags vær og vind. I tilknytning til uteplassen er det et innredet rom på ca. 8 kvm.
I tillegg er det en frittliggende, dobbel garasje. Over garasjen er det et gulvet areal på ca. 30 kvm.

Oppvarming

Varmekabler i begge bad samt i peisstue. Varmepumpe i spisestue. Vedfyring. Etasjeovnen i stuen er kun til pynt og kan ikke benyttes i nårværende stand. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Vestfold Interkommunale Brannvesen har utført kontroll og følgende ble avdekket:
Vestre skorstein, kjeller: Det mangler stengeventil på parafinledningen under dagtank/oljeløfter .
Vestre skorstein, 2.etg. Skorstein er kledd inn på 1 side, en teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
Vestre skorstein, tak.: Det må monteres type godkjent taksikring for sikker adkomst til feiing og tilsyn av skorstein.
Østre skorstein, vestre løp, 1.etg.: Det mangler feieluke på røykrøret fra Jøtul 602 i retningsendringen.
Østre skorstein, Tak: Det må monteres type godkjent taksikring for sikker adkomst til feiing og tilsyn av skorstein.
Selger opplyser om at det er montert stigetrinn til både vestre og østre pipe. Parafinanlegg er fjernet for mange år siden.
Selger er usikker på hva som menes med at det mangler feieluke fra Jøtul 602 i retningsendringen, det er feieluke i krypkjeller.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1908 og det foreligger ikke ferdigattest på den opprinnelige bygningsmassen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Det foreligger derimot ferdigattest på tilbygget som ble gjort på hovedhuset i 1983 og tilbygget på uthuset i 1984.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Da vi ikke har de originale byggetegningene eller tegninger fra tilbyggingen er det usikkert på hva som er godkjent til varig opphold. Rommene er beskrevet ut i fra faktiske bruk.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagbok nr. 3892, tinglyst 16.06.1979, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenhetene er godkjent som separat boenheter, og kan lovlig leies ut.
Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Kulelampene i spisestuen medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stor og flott eiendom med mye luft og plass rundt seg. Eiendommen ligger på Haug og dette området er svært hyggelig og rolig med gangavstand til alt av fasiliteter Tjøme sentrum har å by på. Her har du blant annet Maxbo, Rema 1000 og Extra med post og bank i butikk et steinkast fra eiendommen. I sentrum er det blant annet dagligvarebutikkene Spar, vinmonopol, Grand frisør, to apotek, interiørbutikken Helt Interiør, Tjøme pizza og Skafferiet, samt kafe Larsen- to hyggelige kafeer. På Grand Park er to klesforretninger- Brodersens Handleri og barnebutikken Engler og Pirater, samt Tjøme Kolonial og skjønnhetssalongen Tjøme Cabinet. Gangavstand til både barnehage og skole. Det er busstopp i sentrum med avganger til Tønsberg der du har et større fasilitetstilbud
Tjøme er spesielt kjent for sin vakre skjærgård på sommerstid. Fra eiendommen er det gangavstand til fine turområder og Bekkevika - en av Tjømes fine sandstrender som kan nytes sommerhalvåret. Ellers flotte turområder i Moutmarka og ut til Verdens Ende - en del av Færder Nasjonalpark, hyggelige restauranter og isbar på Hvasser, samt mange hyggelige strand- og badeområder. Det er flere muligheter for den aktive med ridesenter på Verdens Ende, Golfbane på Rød, idrettshall på Lindhøy, tennis- og fotballbane på Ormelet, samt volleyballbane, frisbeegolfbane og Skatepark på Haug.

Adkomst

Følg FV308 mot Tjøme sentrum å ta til venstre ved Tjøme Kirke. Følg denne veien videre gjennom sentrum til du ser Tjøme ungdomsskole. Kjør av til ungdomsskolen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Lindhøy skolekrets. Barneskole på Lindhøy og ungdomsskole på Haug. Randineborg barnehage er privat og ligger på Mølledammen og på Lindhøy finner du en kommunal barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Fantastisk eiet tomt på hele 4 518 kvm. Eiendommen pryder nærmest Tjøme sentrum med sitt store areal og sine enorme bruksmuligheter. Eiendommen består i dag av et hovedhus, sidebygning med to innredede leiligheter, anneks/utestue og en frittliggende garasje - alt godt skjermet bak både trær, hekk mot vei og gjerde i nord og øst. Her ligger du godt i le for omverden og kan nyte tilværelsen uten direkte innsyn og naboer. Tomten har gruslagt innkjørsel og gårdsplass og er opparbeidet med plen, fjellknauser, busker og trær. For deg som er glad i dyr må dette være den perfekte eiendom - her kan du drive med både hund, geit og hest!

Parkering

En dobbel garajse fra 2018 og en enkelt garasje i tilkntyning til sidebygningen. Dette rommet benyttes i dag som verksted og lagerrom. Forøvrig svært gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Her er det til og med plass til vinteropplag av båten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via fylkes vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Det er ukjent for kommunen om eiendommens avløpsledning er separert. Det kan derfor bli utstedt pålegg om separering av avløpsledningen, dvs utføre tiltak som sikrer at det kun er spillvann som sendes videre til den kommunale avløpsledningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger og offentlig trafikkområde i henhold til reguleringsplan "Haug" datert 16.09.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planid 3811 T19.
I kommuneplanen ligger eiendommen i et område som er avsatt til Boligbebyggelse i nåværende Kommuneplan datert 31.1.2018. Noe av eiendommen ligger i området som er avsatt til Offentlig eller privat tjenesteyting også i nåværende Kommuneplan 31.1.2018.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.631,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er tillegg i renovasjon for økt volum restavfall og for beholder til plastavfall.
Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 36.193 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.845,-.
Internett via NextGen Tel Fiber har en kostnad på kr 473,- år. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Østveien 600:
Formuesverdi for 2018 var kr 1 274 395,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.587.821-.
Østveien 602:
Formuesverdi for 2018 var kr 728.041,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.620.949,-,
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.166.092-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Daniel Maslø-Hansen og Anette Maslø-Hansen

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt på Tjøme i Færder kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0059/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2159

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 14:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.