Solgt: 2 775 000 kr

Lindebergåsen 20C

2 750 000 kr
63 m²
1 soverom
Velkommen til denne store og flotte 2-roms endeleiligheten i Lindebergåsen 20C!
Lindeberg
Idyllisk beliggende 2-R på 63 kvm i markagrensa - Stor balkong med ettermiddagssol - Nært T-bane - Ingen dok avg
 • Prisantydning
  2 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  422 763 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  3 206 220 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  63 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 404 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til denne store og flotte 2-roms endeleiligheten, idyllsik beliggende i markagrensen på Lindeberg. Dette er en av de største 2-roms leiligheten i området. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje, og har en gjennomgående planløsning i et godt drevet borettslag. Boligen oppleves lys, innbydende og romslig, og er pusset opp de senere år med bl. a. ny parkett, åpen kjøkkenløsning, oppgradert el-anlegg mm.. Videre er det helt ny balkong på 14 kvm, med ettermiddagssol. Mulighet for garasjeleie. Kort vei til kollektivt med T-bane og buss.
- 2-R på hele 63 kvm
- Mulighet for garasjeleie*
- Balkong på 14 kvm med ettermiddagssol
- Idyllisk beliggenhet i markagrensen
- Nære kollektivt
- Lav rente på fellesgjeld
- Ingen dokumentavgift
- Supert førstegangskjøp

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lindebergåsen 20C, 1068 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 115, bruksnummer 60, ideell andel 1/1
Andelsnummer 110, Asken Borettslag v/ Boligbyggelaget Usbl, organisasjonsnummer 950 740 957

Innhold

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm
Bruksareal:
Leilighet 63 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 63 kvm: Gang, bad, stue/kjøkken og soverom.
I tillegg disponerer boligen utvendig bod på ca, 2,5 kvm. Utvendig tilkomst fra bakkeplan.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.2020 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Platekledde fasader. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Tg2:
- Bad: Synlig slukmansjett i sluk, som ikke er klemt fast i slukets klemring. Merk at sluk må renses jevnlig for å unngå lukt og tiltetning og for å forlenge slukets levetid.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til denne store og flotte 2-roms endeleiligheten, idyllisk beliggende i markagrensen på Lindeberg. Dette er en av de største 2-roms leiligheten i området. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje, og har en gjennomgående planløsning i et godt drevet borettslag. Boligen oppleves lys, innbydende og romslig, og er pusset opp de senere år med bl. a. ny parkett, åpen kjøkkenløsning, oppgradert el-anlegg mm.. Videre er det helt ny balkong på 14 kvm, med ettermiddagssol. Mulighet for garasjeleie. Kort vei til kollektivt med T-bane og buss.
Nærmere innhold:
Entré:
Stilig entré med medfølgende garderobeskap, samt ytterligere oppheng ved siden av samt sitteplasser. Det er fliser ytterst i gangen, før du videre inn i leiligheten har parkett - noe som er gjennomgående for leiligheten.
Stue:
Leilighetens stue er av det lyse og romslige slaget, og det er nyere eikeparkett. Rommet har store vindusflater, som gir godt med naturlig lys inn i stuen. Stuen er i åpen løsning med kjøkkenet. Naturlig løsning for TV og sofa, samt god plass til spisebord! Utgang til balkong fra stuen.
Kjøkken:
Stort og flott kjøkken, delvis fornyet i 2019. Fronter i høyglans utførelse, heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask og flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrert komfyr og platetopp. Opplegg for frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert lekkasjestoppere. Dette er et system med følere som kan registrere fuktighet. Ved en eventuell lekkasje vil vannet bli automatisk avstengt. Det er varmtvannsbereder montert i kjøkkenskap.
Soverom:
Stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Videre er det medfølgende garderobeskap samt plass til kontorpult el.l. Soverommet er vendt mot øst, inn mot hyggelige fellesarealer.
Balkong:
Helt ny balkong på 14 kvm med utgang fra stuen. Her kan du nyte sommerdager med sol fra ca. 16 til 20:30. Det er montert spotter i taket, og det er stikkontakter på vegg.
Bad:
Flislagt bad med dusjkabinett. Delvis fornyet i 2005-07 iflg eier. Sluk og røropplegg fra byggeår. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Servant på vegghengt servantskap. Det er montert dusjkabinett. Originalt Jota sluk. Vanligvis benyttet innstøpt sammen med gulvbelegg typisk for 70-80-tallet. Synlig slukmansjett i sluk - ikke klemt fast i slukets klemring. Opplegg for vaskemaskin på badet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.01.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og bestemmelse om samme rettigheter og plikter til fellesareal og bestemmelse om balkonger.
Servituttene vil følge eiendommen og kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i veletablert borettslag, i grønne omgivelser med sentral og kort vei til det meste. Borettslaget ligger inntil Østmarka, som byr på et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, lysløyper på vinteren, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 20 minutter å gå til Lutvann med sandstrand og bademuligheter med gode temperaturer i vannet på sommerstid. På vinteren kan man ta på skiene, da lysløypa er rett i nærheten. For den som er spesielt glad i å holde seg aktiv finner man treningssenteret Bare Trening på Haugerud, samt Sats/Elixia og Actic i nærheten.
Godt utvalg av forretninger og butikker i nærområdet. I tillegg ligger Coop Prix butikk i Lindebergåsen like ved leiligheten.
Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, fysioterapi, apotek, lege og tannlege. I området finner du også flere store kjøpesentre med blant annet IKEA på Furuset, Tveita- og Alna senter, samt flere store møbelforretninger.
God offentlig kommunikasjon med 5 min gange til Lindeberg t-bane linje 2, busstasjon Linje 2N, 25, 79. Med T-banen er det 18 min til Jernbanetorget/Oslo S.
Borettslaget har bilfrie internveier, uten noen form for gjennomgangstrafikk.
Dagligvare:
Kiwi Lindeberg 5 min spasertur.
Coop Extra på samme felt.
Varer/Tjenester
Alna Vinmonopol 7 min med bil.
Tveita Vinmonopol 9 min med bil.
Lindeberg apotek 5 min spasertur.
Strømmen Storsenter 12 min med bil.
Triaden Lørenskog senter og Rådhusparken Lørenskog, 10 min med bil.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 6.442 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Mulighet for leie av p-plass gjennom borettslaget. Gjesteparkering. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1990 datert 21.01.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.404,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv og internett(basispakke), forretningførsel, styrehonorar, avsetning vedlikehold, strøm fellesarealer, bygningsforsikring mm..
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 652,-
Driftsutgifter kr 3.572,-
Øvrig fordeling av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.909,- pr. år. / 9.509 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Selger har oppgradert internett og betaler kr. 380 for dette. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.404,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv og internett(basispakke), forretningførsel, styrehonorar, avsetning vedlikehold, strøm fellesarealer, bygningsforsikring mm..
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 652,-
Driftsutgifter kr 3.572,-
Øvrig fordeling av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.909,- pr. år. / 9.509 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Selger har oppgradert internett og betaler kr. 380 for dette. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 768 571,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 766 855,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 97.503,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 422.763,- pr. 31.08.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 60.000.000,- pr. 31.08.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,95%
Lånets løpetid: siste termin 01.06.2046.
Avdragsfrihet: Ja
- Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.07.2021 utgjøre ca kr 1.109,- pr. mnd for denne boligen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Pantattest
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
Eventuelt:
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.181.220,- Av dette beløpet utgjør kr 422.763,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Siamek Darisiro

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Asken Borettslag v/ Boligbyggelaget Usbl.
Borettslaget består av 133leiligheter.
Forretningsfører er Boligbyggelaget USBL.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: "Balkongprosjektet er så godt som ferdig. Det gjenstår noen reklamasjoner og utbedringer. Vi er dessverre kommet i den posisjonen at vi ikke er enig med entreprenør om sluttoppgjøret. Styret har engasjert advokat i saken og det er, etter langt opphold, etablert kontakt mellom partene. Saken bør være avklart innen 1. oktober 2020 for å unngå en avgjørelse i retten. Andre utbedringsoppgaver ellers i borettslaget, vil bli tatt etter som de dukker opp. Årsmeldingen er godkjent av styret 04.05.2020"
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet BBL Finans AS sitt sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til [avtalen sies opp av en av partene][dato]. Oppsigelsesfrist er (xxx).
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0125/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.20125

Dato

Sist oppdatert: 11. desember 2020 kl. 23:01

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.