Solgt: 2 600 000 kr

Skåreråsen 16

2 600 000 kr
73 m²
2 soverom
Pen og innbydende 3-roms leilighet beliggende i blokkens 14. etasje, med vestvendt balkong med god utsikt over Lørenskog.
Daniel Andersson
Presenteres av
Daniel Andersson
SKåreråsen
Lys og pen 3-r leilighet m/vestvendt balkong i 14. etasje. Nyere kjøkken og bad. Garasjeplass. Sentralt. Vv/fyring inkl.
 • Prisantydning
  2 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  476 862 kr
 • Omkostninger
  9 107 kr
 • Totalpris
  3 085 969 kr
 • Etasje
  14
 • Byggeår
  1971
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 274 kr
 • Energimerke
  Grønn E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og innbydende 3-roms leilighet beliggende i blokkens 14. etasje, med vestvendt balkong med god utsikt over Lørenskog. Leiligheten består av entré, stue, pent kjøkken, to soverom, et kontor og et bad. Leiligheten ble pusset opp i 2019 med utvidet bad, nytt kjøkken, malt entré og soverom, samt nytt gulv i entré og på kjøkken. Innvendig fremstår boligen som tiltalende med pene innredningsdetaljer. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med en bod i samme etasje og en bod beliggende i kjeller.
Verdt å merke seg
- Nytt bad i 2019 i regi av borettslaget
- Nytt kjøkken i 2019
- Garasjeplass
- Heis
- Balkong med god utsikt over Skårer
- Nær Lørenskog sentrum
- Kort vei til offentlig kommunikasjon som tar deg til Lillestrøm eller Oslo

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skåreråsen 16, 1473 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 101, bruksnummer 42
Andelsnummer 199, Borettslaget Skårertoppen II, organisasjonsnummer 950 581 239

Innhold

Totalt bruttoareal: 95 kvm
Totalt bruksareal: 86 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
14. etasje: Entrè, stue, kjøkken, to soverom, bad og kontor: 73 kvm
Sekundærrom:
14. etasje: Innglasset balkong: 13 kvm
I tillegg disponerer boligen to boder, en i kjeller på ca. 2 kvm og en i oppgangen på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.11.2020 utført av Nåmo Takst og Rådgivning AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Boligblokk med flatt tak tekket med folie og papp. Yttervegger i betong med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskillere i betong. Grunnmur i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:
- Vinduer, ytterdør og balkongdør har fått tg 2 grunnet alder.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen og innbydende 3-roms leilighet beliggende i blokkens 14. etasje, med vestvendt balkong med god utsikt over Lørenskog. Leiligheten består av entré, stue, pent kjøkken, to soverom, et kontor og et bad. Leiligheten ble pusset opp i 2019 med utvidet bad, nytt kjøkken, malt entré og soverom og nytt gulv i entré og på kjøkken. Innvendig fremstår boligen som tiltalende med pene innredningsdetaljer. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med en bod i samme etasje og en bod beliggende i kjeller.
E N T R É
En entré i lyse toner ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Rommet har varmefolie under laminat, og plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøyet.
S T U E
Stuen er av god størrelse med laminat på gulv, lysmalte vegger, og gode vindusflater som gir rommet et luftig preg. Videre er det plass for sittegruppe og tv-møblement i stuen, samt kontorløsning etablert med lettvegger. Kontoret er ikke en opprinnelig løsning for leiligheten og tilfredsstiller ikke kravene for varig opphold. Ellers har leiligheten svært gode lysforhold, med utgang fra stue til innglasset balkong på ca. 13 m² hvor du kan nyte utsikten over nærområdet.
K J Ø K K E N
Lyst og pent kjøkken fra Ikea med god lagring- og benkeplass. Kjøkkenet er fra 2019, og holder en moderne og innbydende standard, med en innredning av glatte fronter, laminert benkeplate og oppvaskkum i stål. Rommet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn og micro. Gode vindusflater bidrar til ekstra naturlig arbeidslys for kokken, samt plass til et spisebord. Kun integrerte hvitevarer følger boligen.
B A D
Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2019. I forbindelse med dette ble badet utvidet utover opprinnelig løsning. Badet er innredet med servant med underskap, speilskap med belysning, vegghengt toalett og badekar med badekarskjerm. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
S O V E R O M
Leiligheten innehar to pene soverom, hvorav hovedsoverommet har garderobeskap og plass til kommode som gir godt med lagringsplass. Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med sentralvarme, via radiatorer. Varmekabel på bad. Varmefolie under laminat i entre/gang. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 20.12.1972.
Det foreligger ferdigattest vedr, reparasjon av heiser, datert 29.12.2009.
Det foreligger brukstillatelse på parkeringshus, datert 20.12.1972.
Kontorløsning etablert med lettvegger er ikke en opprinnelig løsning for leiligheten, og tilfredsstiller ikke kravene for varig opphold. Da badet ble pusset opp ble det også utvidet utover opprinnelig løsning.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Servituttene omhandler: et eldre skjøte fra 1971 og bestemmelser om vann/kloakkledning, herunder bl.a. rett for kommunen til å ha liggende offentlig vann- og kloakkledning med nødvendige kummer på eiendommen.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Løsøre og tilbehør som ikke vil følge leiligeheten ved salg: Kjøleskap og fryseskap på kjøkken, stålampe i stuen og langskap på badet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Skåreråsen i Lørenskog kommune. Leiligheten har en god beliggenhet med vestvendt balkong og utsikt over Skårer. Kort gangavstand til Metro kjøpesenter, kultursenter, skoler (i alle trinn), barnehager, bussterminal, Langvannet, Rådhusparken med gode tur-/bademuligheter samt et rikt tilbud av fritidsaktiviteter for barn både utendørs og innendørs. Rolvsrud park er et velholdt og pent boligområde, og borettslagets fellesområder er godt ivaretatt.
Det er gangavstand til Langvannet med tilrettelagt turvei og badestrender. Nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Losby Gods og golfbane ligger en liten kjøretur unna og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Golfanlegget har bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.
Rådhusparken og Kjenn er godt tilrettelagt for barn med bl.a flere idrettshaller, svømmehall, parkområde med populær akebakke vinterstid, skatepark, sandvolleyball, frisbee golf, tennishall og asfaltert basketballbane. Området ved Lørenskog kultursenter og Metro kjøpesenter finner du bl.a 2 treningssentre, bowling, kino, bibliotek, ishall og flere serveringssteder.
Lørenskog Storsenter/Triaden kjøpesenter er heller ikke langt unna. På Triaden skjer det mye spennende for tiden. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12 500 kvm. Her skal det bygges mange nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. I tillegg finner man også Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ca 5-6 min unna med bil. Lørenskog togstasjon (oslo sone) med pendlerparkering ligger noen minutter unna med bil. Det går også buss fra bussterminalen ved Metro som tar deg til togstasjonen.
Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Gruppen etablert en skihall, SNØ. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. EVO Snø er et moderne treningssenter i 4. etasje med bredt tilbud for kondisjons- og styrketrening. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
Med bil tar det ca.
Strømmen: 6 min
Lillestrøm: 7 min
Oslo S: 12 min
Oslo Lufthavn Gardermoen: 21 min
Det er også gangavstand til buss, nærmeste holdeplass ligger ca. 6 min gange fra boligen. Det er også bussforbindelser som tar deg til Lørenskog stasjon. Gode bussforbindelser til bl.a Oslo og Lillestrøm.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skårungen barnehage 0.7 km
Skårersletta barnehage 9 min
Solheim barnehage 0.9 km
Åsen skole 1.1 km
Benterud skole 1.3 km
Solheim skole 1.4 km
Løkenåsen ungdomsskole 0.9 km
Kjenn ungdomsskole 1.9 km
Mailand videregående skole 1.7 km
Lørenskog videregående skole 3.5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 25.474 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass og sittebenker. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Borettslaget eier ett parkeringshus hvor hver borettshaver blir anvist en nummerert plass. Parkering tilhørende leiligheten er på øverste plan. Videre har borettslaget en gjesteparkering bak parkeringshuset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 33-4-06 datert 14.07.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.07.1967.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer blant annet: Forretningsførsel, byggningsforsikring, kommunale avgifter, fyring, varmtvann, betjening av fellesgjeld, søppelcontainer, grunnpakke kabel-tv, garasje m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.913,-
Stipulerte kapitalkostnader kr 1.961,-
Søppelcontainer kr 100,-
Garasje og vedlikehold kr 300,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000-6.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia(get) som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 852.212,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.067.964,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 50.084,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 476.862,- pr. 06.11.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 99.187.395,- pr. 06.11.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 60308101684, Nordea Bank ABP
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.11.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 111
Saldo per 06.11.2020: 99.187.396,-
Andel av saldo: 476.862,-
Første termin: 30.12.2018, Første avdrag: 30.03.2020 (siste termin 30.06.2048)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.085.969,-. Av dette beløpet utgjør kr 476 862,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kenneth Husubæk

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skårertoppen 2 Borettslag.
Borettslaget består av 208 andelsleiligheter fordelt på to høyblokker med adressene Skåreråsen 12 og 16.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30.
Borettslaget har en heltidsansatt vaktmester og en deltidsansatt rengjører.
Dugnad samt vask av repos og trapper, heisrom, heisdører ut- og innvendig, vegg under søppelinnkast og svalgang mellom heisgang og trapp må påregnes. Vask foregår etter oppsatte vaskelister.
Dyrehold er etter søknad til styret tillatt i borettslaget etter gjeldene regler oppført i husordensreglene punkt 5.
Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold i vedtektene, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
Foretatt påkostninger de senere år:
2009: Rehabilitering av 4stk heiser samt elektrisk anlegg
2012: Nytt tak utvendig foaajeer og søppelrom i blokk 16
2012: Skiftet bærewire i 4 heiser
2013/2014: Ferdigstilt boder til utleie i blokk 16
2013: Satt opp IP basert nettverk mellom blokkene for bla kamera
2013: Ny takpapp på deler av blokk 16 etter lekkasje
2015: Byttet 2 pumper for sentralfyr i nr. 16
2016: Byttet gjerde på kontainer gården og hundegården
2016: Byttet stikkontakter i øvre plan i garasjehuset
2016: Trimrom oppgraderet og nytt adgangssystem innstallert
2016: Drenering av parkeringsplass
2016: Nye lekeapperater
2017: Nye gjerder montert
2017: Bytte av bannslukkingsapperater
2017: Nye nødlys i trappeløp
2019: Nye bad og rørfornying
Planlagte påkostninger:
Styret har ingen ekstraordinære vedlikeholdsplaner utover normalt vedlikehold for 2020. Det vil bli foretatt en tilstandsrapport over bygningsmassen. Styreleder opplyser at det i fremtiden vil være aktuelt å gjøre noe med fasaden, men dette er kun i en planleggingsstadiet.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Meldefrist er 24.11.2020 kl. 14.00. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0068/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2068

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 10:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.