Solgt: 1 220 000 kr

Moldfaret 4C

1 270 000 kr
29 m²
Velkommen til Moldfaret
Alex Modahl
Presenteres av
Alex Modahl
NYHET: MYRA | Studioleilighet m/god planløsning og sovealkove | Perfekt førstegangskjøp eller for utleie |
 • Prisantydning
  1 270 000 kr
 • Omkostninger
  3 642 kr
 • Totalpris
  1 223 642 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2017
 • Primærrom
  29 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  766 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Moldfaret 4c - studioleilighet m/sovealkove.
Leiligheten har en god planløsning beliggende i 3. etasje med gjennomført standard. Boligen byr på en åpen stue/kjøkkenløsning, sovealkove, flislagt bad, samt praktisk bod til oppbevaring like utenfor inngangsdøren. Hvitevarer følger med i handelen.
Leiligheten passer ypperlig til førstegangskjøpere, par, studenter eller for utleie. Boligen er aldri tatt i bruk!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Moldfaret 4C, 4848 ARENDAL
Kommunenummer 4203, gårdsnummer 445, bruksnummer 248, seksjonsnummer 56, ideell andel 1/1

Innhold

Entré, bad, stue/kjøkken og sovealkove.
Tilhørende sportsbod i samme etasje.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført i betong og tre.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Punkt 14. Ferdigattest
Punkt 17: Ikke ferdigattest men midlertidig brukttillatelse.

Standard

Gjennomført god standard med ferdigmontert kjøkkenløsning og komplett sanitærpakke med toalett, dusj, servant m/skap samt opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Boligen har vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.12.2018. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4203/445/248/56:
23.03.2021 - Dokumentnr: 346329 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Krogsveen Sørlandet AS
Org.nr: 924 405 937
Elektronisk innsendt
08.01.2019 - Dokumentnr: 30698 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 56
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 29/4341

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Romstølen Park ligger fint til og like i nærheten finner du fasiliteter og servicetilbud som Sør Amfi, kunstgressbaner, isbanen, tennisbaner og volleyballbaner. En kort spasertur unna ligger også Arendal idrettspark som har gode bussforbindelser. Stoa ligger ca 3 km fra, og til Harebakken Senter er det ca 2km. I området er det mange muligheter for turer i naturskjønne områder. Både Myra skole og Sam Eyde vgs. ligger i nærområdet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 134 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Uteområdet er asfaltert på inngangssideside, samt i nedkjøring til P-kjeller. Resterende areal er opparbeidet med plen og noe beplantning.

Parkering

Bygget har egen P-kjeller med mulighet for kjøp av P-plass. NB! begrenset antall plasser til salgs, ta kontakt for videre info. I tillegg til denne parkeringen disponerer sameiet utendørs felles parkeringsplasser i hht. til reguleringsplan. Parkeringsplass og sportsbod vil bli knyttet til hver seksjon som tilleggsareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, og tilhører reguleringsplan Romstølen Vest, datert 20.06.2013. Ifølge Arendal kommune pågår det planarbeid med plannavn Østenbutoppen og Heidalskollen, planident: 09062013-27 og 09062013-7 i området. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer : forbruksgebyr vann og avløp, renovasjon, akonto fjernvarme til oppvarming og varmtvann, forsikring av bygningene, felles strøm, forretningsførsel, utgifter til styret, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester og vedlikehold.

Kommunale utgifter

Kommunen opplyser at det de siste mnd. er fakturert kr. 278,12,- for kommunale avgifter.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt

Eiendomsskatt

Arendal kommune har vedtatt eiendomsskatt, men det er ikke fastsatt eiendomsskatt for denne boligen pr. d.d

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift tkr. 2300,-
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.273.642,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sbas2 AS

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Romstølen Park 2.
Sameiet består av 69 leiligheter og 2 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Arendal Boligbyggelag, tlf. 37 00 54 50
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må ikke være sjenanse for andre beboere.
Iht. sameiets vedtekter skal styret underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0089/21
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.2189

Dato

Sist oppdatert: 02. november 2021 kl. 19:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.