Solgt: 7 800 000 kr

Ivar Knutsons vei 23

7 800 000 kr
105 m²
3 soverom
Romslig stue med god plass til spisebord og sofagruppe. Utgang til solrik terrasse.
Jørgen Hartmark
Presenteres av
Jørgen Hartmark
Nordstrand/Nordseter
Lekker, nyoppusset leilighet med bl.a. 3 soverom, romslig bad, v.v terrasse med utsikt, balkong og garasje.
 • Prisantydning
  7 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  559 094 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  8 367 551 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  105 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 355 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyoppusset og meget pen leilighet. Solrik og gjennomgående leilighet i 2. etasje med vestvendt utsikt. En stor og innholdsrik leilighet med bl.a. 3 soverom, meget romslig og lekkert bad, romslig kjøkken med utgang til balkong med morgensol og stue. Vestvendt terrasse med utsikt utenfor stuen. Hele leiligheten er pusset opp i år med moderne fargevalg på innredning og inventar. Godt med lagring og garasje i kjelleretasjen. Beliggende i et bilfritt område med få minutters gange til kollektivtransport, servicetilbud, skoler, «Niffen» og et rikt fritidstilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ivar Knutsons vei 23, 1161 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 157, bruksnummer 628
Andelsnummer 218, Nordseter borettslag, organisasjonsnummer 947 965 018

Innhold

Totalt bruttoareal: 116 kvm
Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 105 kvm
Primærrom:
2. etasje 105 kvm:
Entré, bad, 3 soverom, omkledningsrom, kjøkken og stue
I tillegg disponerer boligen en bod i u.etasje på ca 4,3 kvm samt en sportsbod på terrassen på ca 2 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.06.2020 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over tre etasjer samt u.etasje og kjeller, oppført i 1980. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte flater, fasadeplater samt liggende kledning . Tilnærmet flat takkonstruksjonen som utvendig er tekket med papp/membran. Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkehull og brannklasse B30. Balkongdører med karmer av tre med tre-lags glass fra 2019. Vinduer med karmer av tre med tre-lags glass fra 2019.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven, og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger solrikt og trafikkskjermet til i et attraktivt boligfelt stengt for biltrafikk, med kun noen få minutters gange til servicetilbud, kollektivtransport, skole og fritidstilbud.
Gjennomgående leilighet med vinduer mot øst og vest som gir gode lysforhold. Østvendt balkong utenfor kjøkkenet med morgensol, mens man på den vestvendte terrassen utenfor stuen kan nyte utsikten og solen til den går ned.
En meget pen og nyoppusset leilighet med en innholdsrik og god planløsning. En påkostet leilighet som er total oppusset i 2020. Det ble lagt nye gulv, nye overflater og nytt kjøkken, samt at badet ble pusset opp med bl.a. ny membran, nye varmekabler og nye vannrør (rør-i-rør). Alle vinduer og terrassedører ble også skiftet i 2019.
Gulvene er belagt med ny 1-stavs eikeparkett.
Veggene er overflatebehandlet med malte glatte flater og fliser på bad.
Himlinger med malte flater samt nedforet på bad og entre med downligts.
Adkomst til leiligheten i 2. etasje via felles trappegang. Dørcalling med automatisk portåpner.
En stor leilighet med en god og romslig planløsning som inneholder entré, 3 soverom, meget romslig bad, kjøkken og stue.
Entré med god avsatt plass til garderobe. 3 gode soverom, hvorav 2 av soverommene vender ut mot stille og rolig skogholt.
Badet er fra 2020 og er et kombinert bad og vaskerom. Oppussingen bestod bl.a. av nye vannrør (rør-i-rør), ny membran, nye varmekabler og nye gulv- og veggfliser. Badet er innredet med heldekkende servant, veggmontert wc, badekar og dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin. Meget romslig og lekkert bad med moderne fliser og fargevalg på inventar.
Ny moderne kjøkkeninnredning med nedfelt oppvaskkum. Moderne svart avtrekksvifte, integrert induksjonstopp. Øvrige integrerte hvitevarer som følger leiligheten er komfyr, mikrobølgeovn, vinskap, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Meget romslig kjøkken adskilt fra stuen med god plass til spisebord og utgang til balkong med morgensol.
Stuen har utgang til vestvendt og solrik terrasse med flott utsikt. Terrassen er overbygget, samt at det er montert terrassemarkise. Praktisk bod på terrassen.
For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.1981.
Det foreligger ferdigattest for ny betongbrystning pa balkonger, datert 26.11.2014.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 18671, tinglyst 04.09.1978:
Bestemmelse om bebyggelse. Tidligere festekontrakt. Kommunen gis rett til å ha vann- og avløpsledninger liggende over borettslagets eiendom.
Dagboknr 43036, tinglyst 16.07.1986:
Best. om vann/kloakkledn. Tidligere kjøpekontrakt. Borettslaget skal forestå evt. veiutvidelser for egen regning når kommunen måtte forlange det. Kommunen kan dessuten ha nettstasjoner på borettslagets eiendom. Allmenheten gis rett til adkomst til de deler av tomten som er ubebygget.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ivar Knutsons vei 23 ligger i et trafikkskjermet og barnevennlig boligområde på Nordseterfeltet, hovedsakelig bestående av blandet rekkehus- og lavblokkbebyggelse i tillegg til omkringliggende villa- og småhusbebyggelse. Ivar Knutsons vei er en mindre gangvei som er fri for biltrafikk.
Leiligheten har en fin intern beliggenhet i byggets 2. etasje, med stor vestvendt og solrik terrasse.
Kun ca. 260 meter til nærbutikken Spar i Lambertseterveien og få minutters gange til Sæter som kan by på flere hyggelige caféer og butikker. Gangavstand også til Holtet med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs, samt gangavstand til Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.
Få minutters gange til Bråten eller Kastellet trikkeholdeplass med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum.
Matebuss i Lambertseterveien, som går i en sløyfe mellom Lambertseter og Sæter.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i området, med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Flotte badeplasser langs Bunnefjorden. Ikke langt unna, i retning sentrum, ligger Ekebergsletta med tilhørende lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Turn, dans, piano, kor, speider, orientering, allidrett, slalåm, fotball, håndball og tennis for å nevne noen.
Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Sats på Lambertseter.

Adkomst

Adkomst til Ivar Knutsons vei fra Lindbäckveien (her er også innkjøringen til garasjeanlegget) og Lambertseterveien.
Dersom du ankommer med bil er det gjesteparkering både ved Lindbäckveien siden og ved Lambertseterveien-siden.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærmiljøet.
Leiligheten sogner til Nordseter barne- og ungdomsskole, med kort og bilfri skolevei.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 8 330 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, trær, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplasser.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i lukket fellesgarasje i kjeller, innkjøring fra Lindbäckveien. Det er installert opplegg for el-billading i garasjene. Borettslaget har bekostet infrastrukturen, beboere som ønsket el-billading på sin plass bekoster lader og fremlagt ledning fra fellesskabel til ladepunkt. Gjesteparkering på oppmerkede plasser på borettslagets eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan V270601 datert 27.06.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Follobanen er regulert til å gå i fjellgrunnen under området i henhold til reguleringsplan S-4735 datert 28.08.2013.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 355,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fellesavtale med GET (TV/internett), trappevask, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert opp med 6% fra 01.01.2020, deretter en inflasjonsjustering med 3% pr. år.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 4.992,-
Trappevask: 108,-
Kabel-tv: 255,-
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/internett, og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator (på grunn av selgers korte eiertid) er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1 403 774,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 053 586,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 559 094,- pr. 01.06.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 138.953.451,- pr. 11.06.20 fordelt på 3 lån og lånevilkårene er:
Lån 1:
Restsaldo: 63.902.100,-
Rentebetingelser: 24 år og 5 mnd.
Lånets restløpetid: 1,50%
Lån 2:
Restsaldo: 38.000.000,-
Rentebetingelser: 27 år og 9 mnd.
Lånets restløpetid: 1,50%
Lån 3:
Restsaldo: 37.051.351,-
Rentebetingelser: 39 år og 5 mnd.
Lånets restløpetid: 1,50%

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 8.367.551,-. Av dette beløpet utgjør kr 559.094,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per Kristian Svensøy og Lona Gahre

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Nordseter borettslag.
Borettslaget består av 300 andelsboliger fordelt på rekkehus og terrasseblokker.
Forretningsfører er Obos.
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt å ha hund i borettslaget. Hunder skal føres i bånd gjennom borettslagets område. Det er ikke tillatt å ha katt i borettslaget, bortsett fra innekatt (katt som ikke går ute).
Borettslaget har selskapslokale for utleie i Ivar Knutsons vei 58.
Planlagte utbedringer over en 10-års periode:
- Vedlikeholdstiltak av grøntanlegg og uteområder med start våren 2020.
- Bytte av inngangsdører i rekkehusene.
- Oppussing av inngangspartiene/oppgangene i blokkene.
- Gjennomgang og nødvendig utskifting av tekniske installasjoner og rør på fellesområdene/blokkene.
- Skifte av hovedsikringstavler.
- Installering av vannmålere.
En del av disse tiltakene kan tas helt eller delvis over de årlige vedlikeholdsbudsjettene. Styret vedtok å øke felleskostnadene med 6 % fra 1.1.2020, deretter en inflasjonsjustering med 3 % fra 1.7.2021 og ytterligere 3 % fra 1.7.2022.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018-2019: Rehabilitering av blokkene. I hovedsak samme tiltak som i rekkehusene, men takene på samtlige blokker renoveres i sin helhet samt nye inngangsdører. Leiligheten har fått nye vinduer og terrassedør i 2019 samtidig som vestveggen ble etterisolert.
2018: Installert opplegg for el-billading i garasjene. Det er lagt til grunn at borettslaget bekoster infrastrukturen, kapasitetsøkning og felleskabling i garasjeanlegget og at beboere som ønsker el-billading på sin plass bekoster lader og fremlagt ledning fra felleskabel til ladepunkt.
2017: Rehabilitering av rekkehusene. Hovedtiltakene omfatter nye vinduer, tilleggsisolering av langvegger og gavlvegger, nytt panel og nye balkongdører.
- Kjøpt ny mindre traktor sammen med Fjellhytta Borettslag og ny gressklipper og løvsuger.
2015: Opprusting av parkeringsplassen og grøntanlegget i sør.
2013-2015: Omfattende rehabiliteringsprosjekt for bygningene. Blokkene: Betongrehabilitering, utskifting av blomsterkasser i betong med brystningsplater, skifte av membran samt nye boder og betongheller på terrasser.
Rekkehusene: Vedlikehold av utvendige betongoverflater, skifte av membran på balkonger, avlukker for avfallsdunker bygget inn som del av uteboder.
2013-2015: Ny maskingarasje.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,55% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0111/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20111

Dato

Sist oppdatert: 11. november 2020 kl. 10:28

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.