Solgt: 4 600 000 kr

Glenneveien 61

4 700 000 kr
120 m²
4 soverom
Leiligheten har fine uteområder, har egen del av hagen og en hyggelig plass plass ved garasjen.
Siv Svensson Ostrø
Presenteres av
Siv Svensson Ostrø
Vallerud
Er ønske en praktisk bolig, sentralt og ved marka? Med bl.a 4 soverom, loftstue, egen del av hagen, utsikt, garasje.
 • Prisantydning
  4 700 000 kr
 • Omkostninger
  118 842 kr
 • Totalpris
  4 718 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1997
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  120 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  150 kr
 • Fellesutgifter
  3 000 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Glenneveien 61 ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde. Koselig leilighet over 2 plan i firemannsbolig. Gode lysforhold og balkong med flott utsikt over Lørenskog. Barnevennlig med flere lekeplasser på området og gangavstand til Benterud skole og flere barnehager samt Triaden kjøpesenter
- Sentralt til buss, skole, barnehage, butikker.
- Nærhet til marka
- Koselige uteområder og naboforhold.
- Bruksrett til egen hagedel.
- Bygget er nymalt i juli 2020
- Garasjeplass og parkeringsplass.
- Stort baderom og eget vaskerom.
- Loftsstue og 4 soverom.
- Romslig balkong med markise.
- Vid utsikt over Lørenskog

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Glenneveien 61, 1476 RASTA
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 99, bruksnummer 34, seksjonsnummer 4

Innhold

Totalt bruttoareal: 128 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 120 kvm
Bruksareal/Primærrom:
2. etasje: Entré, vaskerom, bad, to soverom, kjøkken og stue: 87 kvm
3. etasje: Loftstue og to soverom: 33 kvm
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod i tilknytning til garasjen.
Felles bod for oppbevaring av felles snøfreser, gressklipper mm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.06.2020 utført av Anticimex Oslo.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Boligbygg over 2.etasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein (ikke besiktiget). Utvendige fasader med liggende trekledning. Leiligheten har slett entrédør med glassfelt og kattedør fra byggeår. Vinduer med karmer/ rammer av treverk med to-lags glass fra 1997. Balkongdør med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Velux takvinduer med to-lags glass fra 2001.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:
- Riss i servant, riss/sprekk i gulvflis ved servant på badet.
- Høydeforskjell på badet og vaskerommet, fra toppsluk til toppoverflate ved dørterskel er ikke tilfredsstillende.
- Uttrekksfunksjon på ventilatoren på kjøkkenet er defekt.
- Mangler håndløper i trapp på den ene siden.
- Litt skjevheter i gulv.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Selger opplyser at spotlights i himlingen på loftstua er defekt. Selger opplyser at vindu på ett soverom i 2.etg. er punktert.

Standard

Glenneveien 61 ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde i Lørenskog kommune. Dette er en koselig leilighet i en firemannsbolig over to plan med gode sol og lysforhold. Utgang fra stuen usjenert, østvendt balkong på ca. 8 kvm. med flott utsikt over store deler av Lørenskog.
I sameiet er hele bygget utvendig og garasjen malt i juli 2020, utetrapp er byttet fra tre til stål, taket er nylig renset og det er byttet noen takstein, det er lagt varmekabel i takrenne og under rist foran garasjen, drenert bort overvann.
Innvendig er boligen er jevnlig vedlikeholdt av selger hvor de fleste flater nylig er malt. Det er nylig lagt nytt gulv på balkongen. Velkommen inn!
E N T R É
Det første som møter deg når du ankommer boligen er en hyggelig svalgang som leder videre inn til entreen. Rommet er av god størrelse, med belegg på gulv (her ligger parkett under). Garderobeskap, samt knagger for klær og plass til å sette fra seg sko.
S T U E
Lys og romslig stue med god plass til sittegruppe og spisestue samt tilhørende møblement. Stuen har peisovn med glassdører for ekstra varme og hygge. Videre er det utgang til en trivelig og usjenert balkong med markise. På sommerstid er det sol på balkongen fra tidlig morgen til til ca. 14.00.
K J Ø K K E N
Boligen har et pent kjøkken med profilerte fronter med blå utførelse. Kjøkkeninnredningen er fra Huseby og har fliser under overskap og laminert benkeplate med tremønster. Både på kjøkkenet og i stuen er taket nylig blitt malt, og det er plass til en sittegruppe på kjøkkenet. Videre er det store vinduer på kjøkkenet som gir godt lys inn i rommet.
B A D E R O M
Separat bad og vaskerom fra byggeår. Stort, flislagt bad innredet med servant med underskap, vegghengte skap, speil med belysning, toalett og dusjhjørne med skyvedører. Videre er det god plass til oppbevaring i garderobeskap. Opplegg til vaskemaskin.
Vaskerommet er innredet med utslagsvask, varmtvannsbereder på 198 liter, samt opplegg for vaskemaskin.
S O V E R O M
Totalt fire soverom, hvor to er beliggende i loftsetasjen og to i første etasje. Soverommene i loftsetasjen er nylig malt i lyse farger.
L O F T S S T U E
I boligens loftsetasje er det en loftstue med plass til sofa og tilhørende møblement. Loftstuen er perfekt for barn eller voksne som ønsker å trekke seg litt tilbake.
U T E O M R Å D E R
På sameiets tomt er det god plass for barna til å leke, og det er en lekeplass rett over veien. Hver seksjon disponerer egen del av hagen. På sommeren er det sol frem til ca. kl 20 på gressplenen og på svalgangen tilhørende denne boligen fra ca kl 18-21.
Boligen disponerer bod i tilknytning til garasjen med egen inngang fra utsiden. I tillegg disponerer seksjonen uteplass ved på langsiden av garasjen.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 22.07.1997. Selger opplyser at gjenstående arbeider som fremkommer av brukstillatelsen er utført. Dette gjelder:
- Montert forskriftsmessig ventilasjon fra bad.
- Etablert B-30 skillekonstruksjon iht. forskriftene (tak og gesims).
- Montert ventilasjonskanaler og spillvannlufting over tak.
- Montert brannsikker skjerming for rømming i trapp ned fra andre etasje.
- Planert og ryddet tomten.
Innredning av loft er byggemeldt, og stemplet godkjent fra kommunen datert 30.10.2001. Kommunen opplyser at det ikke er krav om brukstillatelse på loftet, og at dette er lovlig innredet.
Det det er mottatt godkjent "melding om oppføring av garasje" datert 23.11.2006 fra kommunen.
Følgende endringer er registrert på godkjente tegninger sammenlignet med dagens plantegninger:
- Det store soverommet i hovedetasjen er tegnet inn som 2 soverom. Eier opplyser at det alltid kun har vært ett. Bod i gang er innredet som vaskerom. Rommet har våtromsbelegg og sluk i gulvet.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 17874, tinglyst 12.11.1997, type heftelse: panterett uten opptrinnsrett til sameiet for: nok 15.000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vannledning og bestemmelse om felles vedlikehold av disse, Lørenskog kommune har full råderett over regulert veiareal til Glenneveien, Glenneveien 61, 63, 65 og 67 samtykker i at nytt bolighus på utskilt parsell kan plasseren inntill 3 meter fra felles tomtegrense.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Sevituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Glenneveien 61 ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde i Lørenskog kommune. Boligen ligger på Vallerud, et område på Rasta bestående etablert villabebyggelse. Området er kjent for å være meget barnevennlig med flere lekeplasser på området og gangavstand til Benterud skole. Glenneveien 61 har en meget god, intern beliggenhet i rolige, skjermede omgivelser. Videre er det kort gangavstand til Østmarka, og man er ikke avhengig av bil for å komme ut i skogen. Solen står opp i øst, til ca 14.00 på egen veranda. Sol fra soloppgang til ca 20.00 ved egen sittegruppe på gressplenen. Sol på svalgangen fra ca 18.00-21.00
Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport. Fra boligen er det kort vei til et rikt mangfold av servicetilbud og fasiliteter som blant annet Metro Senter og Lørenskog Storsenter Triaden. Triaden storsenter bygger ut og vil blant annet få en trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvm. Se mer informasjon på https://triaden.no/triaden-bygger-ut/. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter en kort kjøretur unna. I tillegg er det kort vei til treningssentere og ellers alt hva den enklete måtte ønske seg.
Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Om vinteren kjøres det skiløyper på kryss og tvers i marka med lysløyper fra Sørlihavna. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng.
Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.
Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, har Selvaag Gruppen etablert en skihall. Med en størrelse på over 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.snooslo.no.
Med bil fra Lørenskog tar det 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Takt og Tone barnehage 0.6 km
Åsheimskog barnehage 0.6 km
Idavollen Steinerbarnehage 0.8 km
Benterud skole 0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 0.9 km
Rasta skole 0.9 km
Løkenåsen ungdomsskole 1.6 km
Kjenn ungdomsskole 3.1 km
Mailand videregående skole 3.1 km
Lørenskog videregående skole 5.2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 281,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og pent opparbeidet med busker, diverse beplantning, plenområder og gruslagt innkjørselen.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i dobbelgarasje på felles tomt. Garasjen er oppført ca 2006. Øvrig parkering på tomten etter avtale mellom sameierne.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 42-4-06 Vallerud, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.06.1976, stadfestet 01.10.1976.
Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 11.02.2015 erstatter § 1, 2. og 3. setning i disse reguleringsbestemmelsene.
På andre siden av veien for boligen ligger det friområde/lekeområde som er eid av kommunen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 000,- pr. mnd. og inkluderer blant annet: Utvendig vedlikehold, felles areal, felles utstyr, felles bygningsforsikring. Hvis ikke felles kassen kan dekke nødvendige utgifter forplikter sameiene at dekke disse utgifter. Husleie skal også dekke avsetning til fremtidig vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Kommunale avgifter er kr 12.542,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.234,- pr. år.
Valgfritt/anbefalt medlemskap i velforening kr. 150,- pr år.
Boligen er tilknyttet Viken som leverandør av internett og har avgift på ca. kr 1100 pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.548,- pr. år. Abonnement tegnes av ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.232.067,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4.435.440,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Ingen fellesgjeld registrert på sameiet pr. 25.06.2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr kr 4.818.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Grete Kirkerud

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie, med sameiebrøk 90/360.
Sameiet består av 4 leiligheter.
Forretningsfører er Sameiet Glenneveien 61,63,65,67.
Dugnad må påregnes.
Gress, luking, snømåking utføres av beboerne. Rullerende to uker av gangen gjennom året.
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.
Foretatt påkostninger de senere år:
Hele bygget ble malt i 2020. Sprosser ble fjernet fra vinduene.
Planlagte påkostninger:
Normalt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Vallerud vel

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0168/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.20168

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 13:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.